106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Abbanse énekejjenek!
Jáccanak a hanKszereken, de ne daloljanak! :DDDD
-
1408
Ennél jobb horror/thriller filmet régen láttam már. A skeleton keyhez tudnám hasonlítani, de megvalósításban messze jobb annál. Sokkal jobb mint vártam 10/10 -
Ééés ha KONCERTFILMBEN énekelnek???! Az??!?! -
Hat nekem siman sertette a fulem a sok szinvonaltalan zenedarab.
Lehet a zeneiskolaban eltoltott evek miatt ? :DDDD -
+ én is hányok tőle :) -
tim burton film nem? tehat rossz nem lehet.. az eddigi osszes tim burton filmet szerettem. -
én úgy emlékszek Kandurex nem kedveli ha filmben énekelnek, de nem biztos :) -
Ez nem táncos film. Itt egyszerűen csak énekelnek és így fejezik ki az érzelmeket és beszéd helyett is sok az ének.
Abszolút jó. És nuku tánc ha jól láttam. -
TomDantes #35893 Hát nem olyan mint a Grease, és hát igazából nem is olyan mint bármi más.
Ilyen ,megvalósítású musicalt még nem láttam, szerintem nincs is.
Már csak ezért érdemes megnézni -
semmi ilyet nem mondtam... azt nem tudom kiallni ha kompakt kameraval csinalnak filmet valami remego kezu operatorrel...
ha rakerestek tim burtonre akkor valszeg latni fogjatok hogy en is odakat zengtem rola..
az igazi musicelekert annyira nem vagyok oda de pl a grease nagyon tetszett a szinhazban... -
TomDantes #35891 Ebben lehet valami, mert amúgy tényleg nagyon tetszett, meg szerintem érdemes olyanoknak is meg nézni akik nem szeretik a musicalt, mert rengeteg más dolog is van benne -
Ezért jó, mert nem arra emlékszem, hogy "ebben és ebben a jelenetben mekkorát énekelt együtt Depp és Carter" Hanem arra, hogy mekkorát ütött a megvalósítás, a képi világ és a történethűség, valamint mennyire helyén volt az egész és a színészek mennyire illettek a szerepeikbe.
BTW.: CSOCSO jegyezte meg asszem korábban, hogy ki nem állhatja ha énekelnek egy filmben. -
Doommal voltam így. Hiába szerettem annyira a doom1-et és kettőt, hogy rogyásig játszottam, a filmből elég volt 5 perc is. -
TomDantes #35888 Mér utálná?
Elő fordulhat ,hogy tetszet neki egy musical nem?
Amúgy tényleg remek lett, jó a zene is, csak...nincs benne olyan szám ami úgy igazán emlékezetes lenne, de azért jó mind, csak nem kimagasló.
-
útálni fogod.
Énekelnek benne és Musical szinte végig.
Mindezek mellett 10/10. -
akkor ezt meglessuk -
Sweeney Todd
10/10
Tim Burton zseniális....ennyit tudok mondani :) -
jó persze, köztes időt, párbeszédeket flashbackeket be lehet szúrni, de álltalában a fő történet szállat is teljesen átalakítják :d -
ez esetben isten'ments tőle, egész film alatt csak lövöldözés, meg futkározás lenne 
-
nagyon sok játékadaptációval csak annyi lett volna a dolguk, hogy lecopyzák percről percre a játékot. Mégis sikerült elrontaniuk mindenféle hülyeséggel, mert egy rendezőnek legyen az akármilyen rossz, az a becsülete, hogy egyedit alkot.. a végeredmény meg sokszor egyedien szar lesz. -
hmm, olvasgattam commenteket, és megakadt a szemem az egyiken, ahol azt írja a srác, hogy a half-life-ot szeretné mozivásznon látni. Szerintem is zseniális filmet lehetne összerakni már csak azzal is, hogy egy az egyben lecopyzná a játékot valaki. :) Előbb utóbb meg is fogják csinálni, csak várni kell rá... -
közszolgálati csatornák nem vághatják,és nem szüneteltethetik (reklám) meg a filmeket,művészi alkotások megőrzése végett.ez biztos nem pontos megfogalmazás,a lényeg,hogy valami hasonló nevű törvény tiltja őket erre! -
jeee! :D -
lesz -
max payne-t kéne megcsinálni filmben... :D -
pont azon lepődtem meg, hogy nem sokan húzták le. Mindenki odairja hogy vannak benne túlzások, többet is ki lehet volna hozni belőle, de összeségében teljesen elmegy. Játékadaptációk között milliószor rosszabbakat látthatunk sokszor. -
Hitman - A bérgyilkos
10/7
Tudom, mindenki lehúzza ezt a filmet, de nem értem, sztem nagyon jól megvan csinálva....persze lehetne jobb is, de sztem megéri megnézni.
Az külön megragadta a figyelmemet, h amikor beugrik az elején az ablakon, két kisgyerek pont a Hitman játékkal játszik:D -
"Ha tényleg megvágták,akkor az eredeti k*rva hosszú film lehetett,"
az bizony egy kurv@hosszú film... :)
amúgy 990 Ft a T.-ben -
Én most láttam először,és semmi olyat nem láttam benne,ami akár 16-os besorolást is eredményezhetett volna.
Ha tényleg megvágták,akkor az eredeti k*rva hosszú film lehetett,de a jelenetek így is ütöttek,mert ritka profi színészi munka volt.
-
Legvégét láttam, és megrökönyödve néztem, hogy a képernyő bal alsó sarkában a 12-es karika figyel, holott évek óta 18-as karikával adták a tv-k. Csak nem megvágták? -
Pillangó
Elég vontatott film, azért mégis le tudott kötni és a történet felétől már egészen belejöttem.Igy a végére nyugodtan mondhatom,hogy tetszett a film.Lehet többet kéne m2-t nézni?
Vágy és vezeklés
Na már nagyon hiányzott egy ilyen romantikus film nekem remek háborús látvánnyal megspékelve.A vége nagyon szívszorító tud lenni,és aki szereti a romantikus filmeket,annak szerintem az eleje se fog unalmasnak tűnni.Én,mint alkotás tekintek rá,9/10-et nyugodt szívvel adok rá.
Torta
Többen is ajánlották nekem,hogy mekkora egy film és mindenképp nézzem meg.Ennek ellenére sajnos eléggé csalódtam a filmben,pedig Daniel Craig-gel nincs semmi bajom.Sőt, a film még arra is rá tudott venni,hogy néha elgondolkozzak a történeten,de a vontatottság és az elszúrt utolsó percek miatt nem tudok neki megbocsátani. -
Nyiri #35870 Rambo 4... Nincs ra egyeb szo mint az hogy kurva jo. -
Hitman 10/6
Egész tűrhető volt de a történetből ki lehetett volna többet is hozni...
A5-ös AUDI kéne :) -
Cloverfield -
En LOST rajongo vagyok. Regota nem lattam ekkora filmet. Nalam ez a utobbi idok best muvija. -
éjjel megint megnéztema Téglát....
még mindig kurv@ jó filmnek tartom. ja és köszi, nem kell jönni a Szigorúan piszkos ügyekkel, ismerem azt is, és azok is tetszenek, de annak fényében is mondom: 9,5/10 -
Finding Forrester
Érdekes szerencsém volt ma este. Lapozgatok a kolesz háló tartalmában, és bele-bele nézegetek a számomra még ismeretlen című filmekbe. Eleje, vége közepe, ahova az ihlet éppen hajt.
Nos, e film végét sikerült elkapnom. Végül is ez vitt rá, hogy végignézzem. A felcsendülő Over the Rainbow csodás dallama rákisért a szereplők listájára is. Amin elöször megakadt a szemem az Sean Connery volt. Aztán hab a tortán, kiskedvenc leányzom, Anna Paquin. Aztán egy rég nem látott név: F. Murray Abraham. Na mondom.. A végső lökést Busta Rhymes adta meg, mert hogy ő hogyan jöhet ilyen nevek mellé, azt nem tudtam beláttni. Mint késöbb kiderült, túl sok vizet nem zavart, vidámlelkü bátyjnak tökéletes volt.
A történet ismerös, legalábbis aki látta a Good Will Huntingot, talán egy kicsit más tálalásban. A környék a feketéké, kiszakadási lehetőség nem sok van. De van egy fiatal srác, akin meglepödik az iskola, egy év közepei város teszt láttán. Rájönnek, hogy a gyerek nem csak a kosarazához ért olyan jól.
Nosza, dobjuk be a mélyvízbe és irány a különiskola. És ha az ottani tanárok nem is fogják fel a tehetség eme megnyilvánulását, hát bejön a képbe egy magányban élő őszes öregúr, akiről hamarosan kiderül, hogy több mint akinek elöször gondolnánk. Többet felesleges is mesélni a filmről, ülj le, és a rendező szépen stilusosan tállalja eléd a történetet! Túlzott konfligtust, más-más világban élők összebarátkozását nem nagyon fogjuk láttni, inkább csak a tanár és tanítvány közötti barátságot, de a jó filmek garmadája közé ez a film is simán belefér. Nekem tetszett.
Ha pontoznám, igazán csak egy valami miatt húznám le jobban a filmet: a fiatalabb főszereplő hihetetlen érzéketlen pókerarca. Az egész film alatt 3 érzelmet tudtam leolvasni belőle. Nagyon nem jó. Azt hiszem a filmrendezők megtalálták az új év fekete Steven Seagalját. Még Anna Paquin (annyiszor irom már le a nevét, remélem jól :D) is csak annyit váltott ki belőle, hogy egyszer végignézett rajta, no meg egyszer komolyabban elmosolyodott a közelében. Bahh. -
30 Days of Night
Jó kis vámpíros múvi, sok vérrel :) Kifejezetten tetszett. 9/10. -
Videokazin nehez lett volna.
-
Ezért kell angolul nézni. -
The Golden Compass - Az Arany iránytű
10/9
Sztem nagyon király folm, bár én szeretem a fantasykat:D Már várom a folytatást:D csak 1év...lol XD