106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    most aztan k. nagy poen lottem le:D:D:D:D nemhiszem hogy barmennyire is befolyasolna ez az info mikozben a filmet nezed.
  • Winz
    A Cloverfieldet ma néztem meg a Rambó Jani helyett,mert azt csak du 5-kor tolták,ezt meg 2-kor.
    A Dolbiszörránd odatette magát,majdszétmentazagyam annyira odabaszott,a rángatós kézikamerás téma sem volt annyira gáz,szal aki egyszer akarja megnézni az moziba nézze,ne otthon-e.
  • Sil78
    Nem az egészet, de elég sokat.
  • Sephi
    Az nem egészen úgy volt. Abból énekelt neki, de nem az egészet.
  • Sil78
    Jaja, még a Borat előtt jelentkezett a szerepre, és gyakorlatilag az egész Hegedűs a háztetőnt elénekelte Tim Burtonnek, hogy meggyőzze.
  • fifi
    30 days of night

korrekt film volt, de a végső bunyó befejezése igencsak összecsapott...

viszont ami miatt tetszett:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs heppiend... :D
  • Z
    "Sacha meg beszaras:D hogy bir ilyen filmekbe belekeveredni?:D" --- mintha valahol azt írták volna, hogy ő harcolta ki magának a szereplést. Mindenképp akart játszani benne. De lehet, hogy csak a gyógyszeremet felejtettük el bevenni? Mi ez a hang?
  • SötétBarom
    Én láttam a filmet, de nem tudom miről beszél :DDD
  • Sephi
    Bazeg bogar, most mondod, hogy spoiler erre :

"tetszett csak kar hogy nem derult ki hogy mi lett a vegen a "fiatalabbik parral""
  • CSOCSO
    amugy meglestem a Sweeney todd ot.. hat nem ezt vartam :D:D:D bar a bevezeto valami sejtetett :D de akkor is. amugy fasza kis film volt. az enekek azert annyira nem tetszettek, de turhetoek voltak.

Sacha meg beszaras:D hogy bir ilyen filmekbe belekeveredni?:D

tetszett csak kar hogy nem derult ki hogy mi lett a vegen a "fiatalabbik parral"
  • CSOCSO
    SPOILERT HASZNALD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itt az iromanyod ha valakinek hianyozna:

© loga
    tegnap 18:28 | privát | válasz erre | #35916
    Cloverfield
    SPOILER VESZELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez évi legnagyobb csalódásom azért mert a srác filmez attól még nem kellene olyan szarul tartania a kamerát. Mikor életemben előszőr kameráztam már akkor jobban ment mint neki lol...
    Aztán semmi de SEMMI hogy most mi ez a szörny vagy honnét még a katonák sem tudnak semmit...
    De a legszarabb:
    Ugye mikor elkezdődik akkor akkora a szörny hogy házakat visz el és akármivel lövik nem árt neki (Érted még Godzillánál is izmosabb...ekkora baromságot még életemben nem láttam csak valami Book of the deadben de az legalább vicces könyörgöm)
    A végén meg a szörny hirtelen épphogy egy kissebb templom nagyságú lesz és simán kiszagolja-meglátja a kamerás emberkét és precízen leharapja a fejét...
    A végén nem volt nagyobb mint egy T-rex mégis valamiért a föld úgy dübörgött mint godzillánál Elnézést annál jobban!
    Szal a filmet megnézte a sok idióta aztán persze kifizették rá a pénzt a moziban még jóhogy aztmondják te ez valami újfajta saját kamerás csiráp film...jóhogy nem mondja azt elvesztegettem az életemből időt erer a szarra.
    2/10

• precision
    Gone Baby Gone (Hideg nyomon)

Hát, érdekes lett. Jó film lenne, ha a sztorivezetés nem lett volna összecsapva. Néhol már nagyon erőltetettnek éreztem az egészet. Ha nagyon szőrösszívű lennék akár még az 'amatőr' jelzőt is ráaggathatnám. A dráma viszont tényleg az. A téma komoly, elgondolkodtató. Csak hát a megvalósítás nem lett jó hogy finoman fogalmazzak. Hatnál többet nem igazán tudok rá adni, de emelett megtekintését ajánlom. Egynek jó. 6/10.
  • Kandurex
  • Sephi
    /keresztet vett
  • loga
    Hát mondom hogy rohannak abban is.
  • Seth
    Mikor van a vészhelyzetben ilyen kézikamerás felvétel? Meg abban rohannak? Milyen hülye összehasonlítás ez
  • loga
    A vészhelyzethez hasonlítottam a kamerakezelést és nem a történetet.
  • Riddick21
    Jumper - Hipervándor

Nem volt rossz, de egy átlag popcornmozinál több sem. Sajnos Samuel L. Jackson hiába egy félisten, ha megint kapott egy xXx kategóriájú szerepet, így ugyanis nehéz villogni. Ez a Hayden C. srác meg nekem szimpi, bár lehet, hogy csak azért, mert alapból úgy ültem be a filmre, hogy akkor most jól érzem magam! Sikerült is, de ebből az ötletből 10-szer ennyit is szégyen lett volna kihozni, talán ha egy-két ötletes megoldás volt benne, de ez így harmatos...
    Talán ha sokat hoz, akkor kap valami épkézláb folytatást, mondjuk ez a Doug Liman nem egy nagy varázsló...

5/10
  • TomDantes
    Ja, a Vészhelyzet az tetszik , ez meg nem, remek ízlésed van, a Vészhelyzet az aztán az értékes dolog!
    Minek is jársz moziba, nézd othon a Vészhelyzetet, az a jó!
  • loga
    Aztán én mondtam mást énis idióta voltam hogy megnéztem.
  • loga
    Írtam felette Vészhelyzet és még más fílmekben is volt ilyen sajátszemszőgű kamerás felvétel vészhelyzetekben te kis észlény! Érdekes mód mégsem a tengeribetegség kerűlgetett...
  • loga
    Jumper
    5/10
    Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből.
    Teljesen lineáris minden ugy történik ahogy kigondolja az ember...
  • TomDantes
    Megnézte sok idióta? Köztük te is látom.
    Szarul tartotta kamerát? Te kis észlány, tudod ha egy bazi nagy szörny kerget, te hogy tartanád?
  • loga
    Elnézést eben teljes mértékben igazad van csak nagyon elkapott a hév mert kifizettem érte a rohadt pénzt és ennyi erővel más filmet is nézhettem volna.
    Amugy a fílm tök lineáris csak aki még életében nem látott hasonló filmet lepődik meg egyáltalán bármin is ami a filmben történik.
  • Kmarha
    azért legközelebb talán javasolhatom ezt a kis idézetet az irásod elé:

"SPOOOOOLLLLIIEEEER aki még nem látta, NE olvassa tovább"?

azért kösz.
  • loga
    ER (Vészhelyzet)-saját kamerás felvételek ezerrel életszerű volt mégis profi volt aki vette saját szemszögből és nem a popkornos dobozt kerestem hogy odaokádjak mert felfordúl a gyomrom ahogy kapkodja azt a szart.
  • Bulykin
    jaja, nézd meg, nem fogod megbánni:D
  • Riddick21
    Cloverfield 8/10
  • SötétBarom
  • Bandew
    Fúúú tényleg, akkor már tök jó film!!!
  • patiang
    Én tegnap láttam. Kezdése parádés volt, de attól kezdve, hogy a pasi hülyére vette a dolgot, nem igen láttam értelmes összefüggéseket.

Nagyon jó film lehetett volna
  • fifi
    SPOILER
    akkor azt is levágtad gondolom, hogy a visszaemlékezés alapján anno a szülők a saját gyerekeiket akasztották fel...
  • Kmarha
    Alvin és a mókusok

Hé, ez nem volt rossz! :) Kis gyerekes mesefilm. Mondjuk kifejezetten utálom ezt a fajta zenét, azt meg mégjobban, hogy az ilyenre tátogókat rockereknek meri valaki is nevezni, de erről nem a film tehet.

Édes volt a 3 karakter, szájbarágosan a szokásos tanulságot sugárzó történet. De jól megcsinálták, az biztos. Családi mozinak simán elmegy.
  • Bulykin
    de értem én, csak nekem nem jön be annyira a film
  • fifi
    vagy csak nem vágtad 100%-osan a végén a csavart...
  • Bulykin
    fúú, én is láttam már, de én végigszenvedtem a filmet, mert sztem nagyon....hmm, hogyis fogalmazzak finoman....sz@r
    De mindenkinek más az ízlése:D
  • SötétBarom
    Igen. Lionking és társai énekelgetős részei már akkor is az agyamra mentek :S
  • SASboy
    A titkok kulcsa

Ez nagyon tetszett. A végén a csavar, nem gondoltam volna, hogy az lesz.
    Kategóriájában tökéletes szvsz. 9/10
  • Bandew
    Szerintem ez még gyerekkori Disney-ellenesség, amely kinőtte magát, nem lehet?
  • Bucser
    Igazából nem érdekelt, hogy milyen hangfekvésben énekeltek. Az érdekelt amit énekeltek. Ugyanis ez nem egy kicseszett opera:)