[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILERT HASZNALD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
itt az iromanyod ha valakinek hianyozna:
© loga
tegnap 18:28 | privát | válasz erre | #35916
Cloverfield
SPOILER VESZELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez évi legnagyobb csalódásom azért mert a srác filmez attól még nem kellene olyan szarul tartania a kamerát. Mikor életemben előszőr kameráztam már akkor jobban ment mint neki lol...
Aztán semmi de SEMMI hogy most mi ez a szörny vagy honnét még a katonák sem tudnak semmit...
De a legszarabb:
Ugye mikor elkezdődik akkor akkora a szörny hogy házakat visz el és akármivel lövik nem árt neki (Érted még Godzillánál is izmosabb...ekkora baromságot még életemben nem láttam csak valami Book of the deadben de az legalább vicces könyörgöm)
A végén meg a szörny hirtelen épphogy egy kissebb templom nagyságú lesz és simán kiszagolja-meglátja a kamerás emberkét és precízen leharapja a fejét...
A végén nem volt nagyobb mint egy T-rex mégis valamiért a föld úgy dübörgött mint godzillánál Elnézést annál jobban!
Szal a filmet megnézte a sok idióta aztán persze kifizették rá a pénzt a moziban még jóhogy aztmondják te ez valami újfajta saját kamerás csiráp film...jóhogy nem mondja azt elvesztegettem az életemből időt erer a szarra.
2/10