106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Alvin and the Chipmunks
kellemeset csalódtam, én valami gagyi rosszra számítottam, ennek ellenére sztem jól sikerült a film :)
a sztori akkora de akkora klisé, mint az állat, de mégis annyira jó és feelgood, hogy nem érdekelt, hogy úgyis tudom, mi lesz a vége :) na, szal jó volt :D
és a soundtrack mekkora :D már töltöm is :D hatalmas :D
8/10-est megérdemel :)
-
-
Lipi1980 #36180 Nekem speciel tetszett!
Olyan érzésem volt, mintha az Overlook Hotel 217-es szobájában (lásd: Ragyogás) játszódna az egész... -
1408:
Csalódás volt részemről. Azthittem, hogy egy végig izgalmas film lesz némi nyomozgatássl, több rejtéllyel. Eheleyett az egész egy részletre gyúrt rá, de arra túlzottan is. Egyáltalán nem kötött le. Inkább arra vártam, hogy vajon mi lesz a vége, és mindenféle teóriákat állítottam fel magamban, de hogy éppen mi zajlik a filmben, az nem igazán érdekelt. Mondhatni unalmas volt. Reménykedtem, hogy valami jó kis thrillert fogok látni, de tévedtem.
4.5/10
Superbad:
Ez is csalódás volt... csak pozitív :) Athittem ,hogy valami szar tucattini film lesz a szokásos klisékkel, ami igaz is, mert klisék azok benne voltak, de igazából a sztori csak arról szólt, hogy mégis lehessen valamihez kötni a cselekményt. Mégha nem is lett volna sztorija, akkor is baromijó lenne, mert olyan poénok voltak benne, amiket már rég láttam filmekben. Dőltem a röhögéstől egy-egy résznél. Sokkal idősebb korosztálynak szól ez a film, mint az Amerikai Pite, sokkal jobban megvoltak alkotva a karakterek is, szerintem. A két zsarú... :D Szóval jó volt nagyon.
"-Fekete volt az elkövető?
-Nem, nem volt az!
-Tehát zsidó..."
Ezen behaltam :D
7.5/10 -
Jesse James...nem sokan voltunk a teremben, és a többség a végén menekült ki a teremből, de rohadjak meg, nekem nagyon tetszett. Valahogy bírom a lassú sodrású filmeket.
Pitt kezd nagyon nagyon beérni, és Casey Affleck is remek teljesítményt nyújtott, Paul Schneider se volt rossz (a Liddil-little poént nem lehetett lefordítani sajnos...azon egyedül kuncogtam). Az érdekes az, hogy valamiért Joaquin Phoenix ugrott be róla. Aztán IMDB-n látom, hogy best friend with Joaquin.
Még valami: a látvány elsőrangú volt. -
Gabriel
Miután itt kapott hideget és meleget is a film, főleg hideget :) mondom megnézem én is, és nem bántam meg. Teljesen korrekt kivitelezés, látványos stílusos akciók, csavar a végén. Egyetlen negatívumot tudok felhozni, hogy nekem túlságosan darkos volt.
8/10 -
Fullon megy minden vetítés... -
az imaxba 1350 a jegy -
Bloodrayne
10/3
gagyi, gagyi, gagyi és szar.....csak azért néztem végig, mert nagyon unatkoztam....egyedül akkor kötötte le egy kicsit a figyelmem, amikor csata volt valahol a 20.perc környékén:D -
1350? LoLz, itt Sopronban 1100 a sima mozijegy
-
azt kell mondjam hogy telthát volt, és ez hétköznap délelőtti (11 órás) elóadás volt... a trex -et meg péntek du 6 körül néztük, szintén teltház, egy db. üres szék nem volt, és iszonyat nagy a terem, van férőhely
szóval, meg fog ez térülni -
"The technical challenges mean that an IMAX film, which is normally just 40 or 50 minutes long, costs just as much to make as a normal film for theatrical release. For example, the "T-REX" film took five months for a feasibility study to prepare for filming, 40 days for the shoot and then 12 to 13 months to complete the film in post-production. The CG effects and dinosaurs consumed approximately 4 terabytes of disk space.
A typical IMAX film's production costs fall somewhere in the range of $3 million to $8 million for a 2-D feature, and $8 million to $15 million for 3-D, with 3-D films involving CG running at the high end of the scale."
Höhö, valszeg azért, mert drága volt, plusz 3 percnyi anyagért lemerülni, megvárni a cápát, ha felbukkant, imádkozni, hogy jó legyen a felvétel. Aztán ha OK, akkor sipirc haza, ha szar, akkor filmcsere a hajón, újralemerülni, megint becsalogatni egy cápát. Kemény meló lehet. :D
Mikorra térül ez meg? Sokan voltak itthon az előadásokon, mikor voltatok? Már a mozi létrehozása sem lehet kis beruházás...ha nem örvend nagy népszerűségnek, akkor tuti bukta. Hol lehet a fedezeti pontja, ha 1350Ft a jegy? -
Jah, látom már...elég sok van, úgy tűnik.
Régen a howstuffworks volt az egyik kedvenc oldalam. Most kicsit informálódtam a film készítéséről:
A film méretei miatt:
- 109kg-os a kamera,
- 3 perces anyagot tudnak egyszerre felvenni, 20 perc a film cseréje,
- a film méretéből adódó különleges részletgazdagság miatt minden felvételnek tökéletesnek kell lenni
"There are only two IMAX 3-D cameras in the world, so if you have a breakdown, you are standing around spending $100,000 a day on production costs." --- höhö, azért csak több van két kameránál. :DD
how IMAX works -
az imax -hoz...
mindenki mondta hogy a "cápás" cucc sokkal jobb mint a trex -es.... HÁÁÁT, nagyon nem, asszem nem spoiler hogy kb 1x tűnik fel cápa az egészben, az is kb 20 másodpercet... és ennyi. Nem túlzok... és ezzel reklámozták anno a plakátokon, hogy "kijön a vászonról" a cápa. Nice. Iszonyat rövid a vízivilágos imax film, és egész végig tengeri csillagos cuccokat meg rákok vedlését nézhetjük. Mikor vége lett a vetítésnek több kisgyerek is felkiáltott, hogy "csak ennyi?" Én is ezt éreztem. -
hát van jópár film belőle katt
mindenképp megéri 1x megnézni.
Nagyon kemény a vászon...
a hang kicsit ratyi -
1991-es? Én úgy hallottam, hogy 23 Imax film készült a történelem folyamán. Azért van ilyen kevés, mert 2 tonna a vetítőgép, meg horror összeg a film, amire veszik, az izzó, amikkel vetítenek sem a szokásos 2-300e HUF-os kategória, stb, éééés a hálivúdi döntéshozó főcsókák csípőből elutasítják az ilyen filmek készítését.
Most azon filózom, hogy egyet legalább meg kéne nézni. :D -
Resident Evil: Extinction 6/10
A végét leszámítva elég tűrhető film lett szerintem.
Imax-Trex 5/10
Jó nagy vászonra megy a vetítés.Botrány,hogy egy 1991-es filmet kell nézni.Gondolom lehúzzák az utolsó bőrt is erről aztán ha kisebb lesz az érdeklődés akkor jönnek újabb filmek is.
Elég jó volt a látvány bár eléggé rámentek egy részre és a háttérben a többi homályos maradt.A dínók nem voltak valami nagy számok de a szemünk felé pattanó kődarabok eléggé tetszettek.
Remélem,hogy nemsokára lesz teljes mozifilm is... -
most látom ma van CSOCSO szülinapja
hpbd to him -
megvan, de azért kösz -
omg...befeLYezés... szerk gombot mindenkinek pls :) nemtom mi van most velem, nem tudok írni bocs mindenki -
hát igen távkapcs is elég jó, holott annak elég "drámai" lett a befelyezése -
hm most néztem meg a keresővel, 8at adtam rá... hát érdekes, nem értem miért csak ennyit adtam neki akkor... így utólag visszagondolva 9et minimum érdemel, _szerintem_ :D -
nem azt mondom hogy nem volt benne, de pl Távkapcson sokkal többet röhögtem... Adam Sandlerhöz képest volt kevés:D -
hátö, én személyszerint (és velem együtt az egész mozi) végigröhögtük az egész filmet... szerintem kegyetlen jó poénok voltak benne, én asszem akkor 10est de legrosszabb esetben is 9-9,5 -et adtam rá :) -
Férj és Férj
hát volt már Adam Sandlernek jobb filmje is... viszonylag kevés poén volt... Jessica Biel miatt érdemes volt megnézni:D azért összegében nem volt rossz, 7/10 -
A zenéje! :) -
gettobuxa #36156 kösz, megvan, avenging angelo... fú jó nagy szar lehet :D -
gettobuxa #36155 van vmi ilyesmi film h maffia szerelem? port.hu nem találja, meg én se...
sztallónés romantikus vígjáték -
Real13 #36154 Angol sub van hozzá,és tökéletesen lehet írni egy gyenge közepes angol tudással is, főleg, hogy a Beatles dalait mindenki ismeri. -
mustar #36153 Valaki tudna esetleg forrást adni a REC című horrorhoz? sehol sem találom. -
jefferson83 #36152 Csontdaráló
Nem mai, aki még nem látta az pótolja. Kellemes kikapcsolódás. Én jól szórakoztam rajta. 8/10 -> mert ugyan nem rég fejeztem be, de már tudom, hogy meg fogom nézni mégegyszer. -
hát, most legalább megtanultam h nem kell neki visszaírniXD -
hát ezt nem hiszem el...
most hol írtam én ilyet??? olvass már vissza, azt sem tudod, hogy miről van szó, leírtam a véleményemet a Jumperről, erre ez az állat nekiállt okoskodni. -
öööm....sry, ha te "ugatásnak" érezted, hidd el nem annak szántam.... -
ezt már többmilliárdszor eljátszottuk Riddick -el... egyszerűen képtelen elfogadni, azt hogy az ízlés szubjektív dolog, és hogyha valakinek más a véleménye egy filmről mint az övé, attól még nincs semmi baj az értelmi színvonalával és ugyanúgy a homo sapiens faj tagja -
jó, és? ki mondta, hogy nem? én csak leírtam, hogy nekem nem tetszett, te meg elkezdtél ugatni. -
de most mindenkinek más az ízlése...ami neked szar az lehet hogy nekem tetszeni fogXD -
te láttad vagy én? -
igazad van, én kérek elnézéstXD -
Ez nem ilyen egyszerű.A filmek Mindenható Atyaúristene kimondta az ítéletet, hogy szar film, tehát ez valóban szar film, hát nem érted?