106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Seten #36302 Lemaradt onnan a szmájli. :) -
Emmerich papa? Nagyon "szeressük"!
-
Csak a bemutató alapján ítélkeztem, lehet rosszul, bár azért kétlem. :) -
"lesz" -
Seten #36298
Honnan szerezted meg?
-
Énmeg erre nagyon nem.
Francos számgép grafika bemutató, hulla gáz lesz.
Nemtom mikor kezdi el érdekelni az embereket a filmek TARTALMA is, nem csak a látvány... -
En meg erre vagyok nagyon kivancsi.
I.E. 10000 -
Atyavilág...meg kell néznem a Boll filmet! L'Oreal...
-
"Pl. a lemásolt autócsapdás trükk szerintem nincs összhangban a többi eseménnyel."
Nekem is ezzel volt bajom. És pontosan erre ad magyarázatot az "új" befejezés, mert rohattul nem volt 1értelmű, hogy a vadak éreznek, értelmesek is immár. Ezért jó-jobb a második befejezés (plusz még azért is mert immár nyilvánvaló, hogy a doki miért legenda. Ő a vadak szemében a legendás vadász, aki rájuk vadászik, és az új befejezés végén arra utal is kicsit a film, miszerint a főhős ráébrett arra, hogy a vadak szemében ő a "vírus", vagy vmi ilyesmi...) -
In The Name Of The King (2007)
Jesszum Pepi, hát ez kész! :) Boll mestertől eddig csak töredékeket láttam, ez volt az első film, amit végig is néztem. Hogy jó, vagy rossz döntés volt? Fene tudja. A film szórakoztató, de pont nem azzal, ami akar lenni. :)
Fantasy, bevallottan GYU-vetélytárs varázslókkal, monstre jelenetekkel, hősiességgel, stb., de nagyrészt nevetségesen gagyi az egész. Az ork-pótlék krug-ok hihetetlenül bénák. A király szerepében Reynolds unottan, pusztán a pénzért hozza a kötelezőt, semmi több. Szegény Ray Liotta próbál hűdenagyon gonosz lenni, legalább az igyekezete dícsérendő. Statham... az Statham, mint minden filmjében. :) Ugyanaz a cool figura, mint a Szállítóban, csak pisztoly helyett karddal és bumeránggal (!). Ron Perlman és Rhys-Davies... nem találok szavakat. Ennyire szükségük volt a pénzre, vagy mi a túró? Az erdőben élő amazon-Tarzanok (rendezőnk kedvenc Loken kisasszonyával az élen) döbbenet sz*rok, a jeleneteiken nem lehet nem röhögni. :)
A sztori - amely egyszerű, mint a faék - kisebb-nagyobb bakugrásokkal halad előre, miközben a szereplők kurta, párszavas párbeszédeiből kiderül a háttér is. Gondolom, nagyon titokzatosra azért vették, hogy a "döbbenetes fordulatok" lenyűgözzék a nézőket, kár, hogy kb. öt perc után pontosan lehet tudni, hogy kinek milyen szerepe lesz még és a "titkok" mindegyikét ki lehet találni különösebb erőfeszítés nélkül is. Valószínűleg ezért van az, hogy bizonyos szereplők egyszerűen a film folyamán eltűnnek a képből, minden magyarázat nélkül. :)
A történet mondjuk egy középsz*r fantasy regényben elmegy (adtak már ki hazánkban ennél sokkal rosszabbat is), filmre is vihető, sőt, megkockáztatom, hogy még a D&D filmnél is jobban sikerült ez az alkotás (jó, csak egy hajszállal, bár azt felülmúlni nem nehéz), de közel sem GYU kategória. (És nem, nem vagyok GYU-s.)
Pozitívumok: van pár egész pofásan megkoreografált jelenet (főleg a végén). A fekete parancsnok képzett küzdősportos, az rögtön látszik (megnéztem az imdb-n is, tényleg az, bár inkább amerikai focistaként ismert). Egy-két CGI effekt egész jó (a füst-teleport nekem tetszett). Leelee Sobieski-nek szép arca van. :)
Összesen négy? Akkor legyen pont 4/10. :)
I Am Legend (2007)
Erre is ma kerítettem sort és tetszett is, meg nem is. Az üres, a természet által lassan visszahódított New York nagyon pöpec, a film kb. első órájával együtt, utána már nem tetszett annyira. Pl. a lemásolt autócsapdás trükk szerintem nincs összhangban a többi eseménnyel. A végével nem volt semmi bajom, az üresség, a magányosság, a kötöttségek elvesztése, valamint a szérum megóvása szerintem is megmagyaráz mindent.
Legyen mondjuk 7/10.
-
jaja, sztem is jobb úgy ahogy ahogy van....ez a másik befejezés nekem nem annyira tetszett, de mondjuk ízlés kérdese. -
Seten #36291
Plusz, ugye így lett legenda.
-
SPOILER!
szerintem az eredeti jobb mint ez...a doki annyira be volt már gyepesedve, és élete célja csak az ellenszérum megalkotása volt, plusz a kutyája is meghalt, szóval, nem volt "kedve" élni...így volt happy end is meg nem is
persze ez csak az én véleményem, úgy sejtem hogy többen vannak az ellenkező véleményen, amit nem igazán tudok megérteni (az más, hogy elfogadom természetesen) -
Nem olvastam el végig a hsz-ed, de véletlenül nem kőne oda egy spoiler? -
Seten #36288
Amúgy nem lett kidobva, a dvd-n rajta lesz mindkettő. Ha akarod így nézed meg, ha akarod úgy. :)
-
Ez dúva basszus -
Full Metal Jacket sztem úgy jó, ahogy van! Talán én vagyok elfogult, de számomra Kubrick mindig is tökéletesen hozta a filmjeit. -
pont az a lényege, hogy több emberi érzés van bennük, mint ahogy a doki azt korábban gondolta :D hogy nem csak az állati ösztön, hanem a szerelem, a tisztelet, és nem csak az hogy "táp táp táp" :D -
a legvége így tényleg jobb,de még jobb lett volna,ha megölik a dokit!az rendben van,és még érthetőbb az,hogy ennyit kockáztatott a "főnök" az ostrommal,de így,hogy már (szinte) semmi emberség nincs bennük és mégis életben hagyják,pff
el kell olvasnom a könyvet...
nem mellesleg én hülye elfelejtettem linkelni,már 2 napja van filmbuzin,most meg azért linkelem,mert az legalább maradt 16:9-ben -
Ezt nem hiszem el! Komolyan! Ott volt a kezükben a filmhez illő tökéletes befejezés, és kidobták a kukába!
http://www.sg.hu/cikkek/58713/legenda_vagyok_alternativ_befejezes
Tényleg nem tudom felfogni. -
Seten #36282
Na a "Full metal jacket" nagyon komoly. Bár lehetett volna hosszabb, még több akcióval.
-
lolbazz,összekevertem a full metal jacket-tel 
na az apokalipszis tényleg olyan,ahogy írtad! :) -
Seten #36280
Miért ne néztem volna végig?! Te konkrétan melyik jelenetre gondolsz?
Mert a vietnami háború sztem nem abból állt, hogy Wagner zenére beviharzottak helikoptereken és szétlőtték az ÉVH-t (vagy a Vietkong-ot).
-
A filmet ugyan még nem láttuk, de az eredeti képregény mérföldekkel jobb, senkit ne tántorítson el ez a trailer az elolvasásától. Amúgy is csak 6 füzet az egész, megéri. :)
-
Boroskóla #36278 Elég robotzsarus feelingje van. -
Jaja, énis kinosan éreztem magam már a bemutatója alatt is :D -
esetleg nem nézted végig az apokalipszist?
-
Seten #36275
Én arra gondoltam, hogy a "Szakasz" és a "Hamburger Hill" mutat is valamit a háborúból.
-
Mind arról szól, hogyan őrülnek bele az emberek a háborúba és annak értelmetlenségébe és hogy a végén úgyis csak a saját emberségük számít. Hogy megbuknak -e mint ember és állat lesz belőlük vagy nem... -
Ez nagyon gáz film. Nekem volt kényelmetlen végignézni a moziban a bemutatóját. -
Lehet hogy kisse mar regi ,de nalam akkor is meg mindig a Spawn a kedvenc kepregeny adaptacio. -
Seten #36271
InkábbEZ!
A zene (a Black Sabbath) valami brutálisan üt benne! :)
-
Seten #36270
Az "Apokalipszis most" azért teljesen más mint a "Szakasz" vagy a "Hamburger Hill".
-
Van az a penz..... -
Pedig ez fasza :DDDD
Nemtudom mi bajotok a könnyed szórakozással =) -
jéééjzusom...és Morgan Freeman ilyen szarhoz adja a nevét...szörnyű -
Sleuth
Hát ez baromira bejött. Nagyon nagy volt a két színész benne. Zene is nagyon el van találva na meg a fordulat. A vége kicsit lehetett volna jobb, de így is nagyon ütött számomra. 9/10 -
Hogy ez mekkora baromsag lesz megint.
-
Nekem meg ott, hogy Apokalipszis most, Szakasz vagy Hamburger Hill. -
friss