106868

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
harmadjára nézem Mr. Brooks-t, és pár hibát találtam benne :]
pl amikor a képeket átadja a csávó Brooksnak, a holttestek már be vannak állítva, amikor huzza el a függönyt, pedig igazából még nem is voltak beállítva.
amúgy marhajó film :) -
jobbulást :) -
Szerencsére táppénzen vagyok:) Így megtudtam nézni. -
Ezt mondtam én is :) -
Inquisitor #36824 Egyébként hibás okfejtés, mivel azért ő a "Legenda", mert az eredeti könyv fordított szempontból írodott, és a "többiek" között terjed egy misztikus vadász híre, és ezért legenda. -
CitizenX #36823 Cloverfield élménybeszámoló. - Azért linkelem, mert ha egy ekkora szöveget bedobok ide, lincselve lennék. :) -
"ooo ezt a miert legenda dolgot mashogy gondolom... szvsz egyszeruen azert legenda mert o az egyetlen-utolso ember a foldon= egy legenda... pont emiatt. es nem azert mert ezt meg azt mit csinal ejjel meg nappal."
Nade ez a feltevés alapból gáz, mivel EGYEDÜL Ő GONDOLJA magáról, hogy ő az utolsó, mint azt az eredeti befejezésben látjuk (plusz ugye ottvan Anna és a kisgyerek is) de NEM Ő AZ UTOLSÓ.
Ő meg csak nem gondolja magáról, hogy LEGENDA csak azért mert ő az utolsó ember. Legendának csak mások tarthatnak valakit, ez pedig vagy a fertőzötek (nehivjuk már vámpiroknak őket) vagy a többi túlélő ember lehet. Értitek :) -
"ez nem tetszik mert a legtobb film errol szol:D mindig a punci a lenyeg :D:D"
AZ EGÉSZ VILÁGON EZ A LÉNYEG, háborúk, miegymás tört ki a NŐK miatt, ez nem a filmek sajátja, ilyen az ember!! :D -
Seten #36820
"Sin City 2 (2010)" ?
Szomorú vagyok, reméltem, hogy hamarabb láthatjuk.
-
Rosszabb mint a japó verzió? Az akkor régen rossz mert az is írtó gyenge volt a 2-t talán már végig se bírtam szenvedni.
-
miért mindig éjszaka adnak jó filmeket?
tv2-The World's Fastest Indian
RTL-Insomnia
máskor meg csak a szemét megy... -
"megöltek,de újra megjelentem"
amilyen fasza a film gondolom nem mutattak meg hogy tertel vissza :D:D:D -
Cloverfield (8/10)
R:Matt Reeves
Fsz:Michael Stahl-David
etc.
Mielőtt szólnék bármit is a filmről el kell mondjam hogy sajnos még egy igen csak rossz minőségű release-t sikerült megnéznem így nem is hiszem hogy az élmény teljes volt úgy hangban mint képben :(
Kapott hideget is meleget is a kritikusoktól ez a film így aztán én is vegyes érzelmekkel ültem elé,lesz ami lesz alapon maximum távozik a kedves néző a képernyő elől :).Azt kell mondjam a távozásnak még csak a gondolata se jutott eszembe,a borzalmas minőség (hang,kép) ellenére szinte odaszegezett a székbe -ágyba xd - a film,szerény véleményem szerint egy jó kis filmet sikerült kovácsolniuk a készítőknek jó ötletekkel -homevideo feeling hatalmas ötlet volt - és habár kezdő de szépet alakító szinészekkel.A történetet és mondanivalót ne ebbe a filmbe keressük,az nem nagyon van :) -amerikáttámadószörnymenekülőshadsereges- de hát egy látvány movie-t nem is ezért nézünk meg.Ha valaki szerette a godzillát annak idején annak ez is tetszeni fog sőt ....
Könnyed esti kikapcsolódás mindenkinek ajánlom. -
amúgy én nem Alba miatt néztem meg a filmet:D csak mondtam h szerintem nem volt olyan rossz benne:D:D -
Én csak az eredetit láttam, és mivel szerintem nagyon jó volt, nem is nézek meg semmi feldolgozást. Csak lerombolná a véleményem, Alba amúgy se való semmilyen filmben (aki csaj kinézete miatt néz meg egy filmet, azt csak sajnálni tudom). -
úgy lesz:D -
és még vannak, akik meg tudnak lepni
ez komoly? Jessica Alba-t még nem láttad máshol? Hát sorry, de azt kell mondjam, hogy eléggé alacsony lehet a filmes tapasztalati rátád (no sértés)
de hát mint mondani szokás, sosem késő elkezdeni, szóval mihamarabb pótold őket ;) -
téháiksz -
nem szerepel -
mondjuk én eddig csak ebbe a filmbe láttam Alba nénit:D de nemtom szerepel e egyáltalán más filmben, de sztem nem volt olyan rossz:D:D
-
The Eye (2008)
5/10
Jessica Alba nagyon nem volt király, legalábbis sztem. Egyszerűen nem oda való. Az egy dolog hogy jól néz ki, de nem horrorba való... ráadásul tök hülyén nézett ki vakon...
És mivel láttam az eredetit, ezért azt tudom mondani, hogy a hangulat is szinte teljesen odaveszett.... -
The Eye(2008)
10/7
Fasza kis film, bár az "eredetit" nem láttam, Jessica Alba király volt:D:D
Step Up 2 - The Streets
10/9
Lenyűgöző:D imádom a break-es filmeket, nagyon király film volt:D jövőhéten megnézem az első részét is...lol:D:D -
de én is azt írtam,hogy azért legenda,mert ő az utolsó ember a földön.amit utána írtam,már csak egy kis lélektan volt :)
viszont a film végét tekintve (mármint a moziverzió esetében) ez máris megbukik.van egy városnyi ember.az ő szemükben ugyebár valamit tennie kell,hogy legenda lehessen -> gyógymód,és/vagy feláldozza magát
ezért is írtam,hogy a zombik szemszögéből nézve legenda.ő az utolsó élő ember,ennyi bőven elég
szóval szerintem már csak azért sem lehet ebből vita,mert teljesen elbeszéltünk egymás mellett :) amúgy sem szeretem a vitákat.....
tényleg,írtam már,hogy azt álmodtam,hogy bemutatták a No country for old men 2-t?
[és tényleg ezt álmodtam!elég idióta álom volt.ja és szerepeltem is a filmben,megöltek,de újra megjelentem :D]
-
ooo ezt a miert legenda dolgot mashogy gondolom... szvsz egyszeruen azert legenda mert o az egyetlen-utolso ember a foldon= egy legenda... pont emiatt. es nem azert mert ezt meg azt mit csinal ejjel meg nappal.
szvsz ezegyertelmu, nemtom miert kell belemagyarazni masba.. de nem kivanok ebbol vitat nyitni.. szvsz emiatt.. szertinetek amiatt :) -
úgy-úgy!én is kb ilyennek képzelem a legjobb befejezést!még annyit,hogy Will bátyó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már azzal legendává vált,hogy megtalálta az ellenszert,ezzel adva egy igazi esélyt az emberiségnek
nem mellesleg,amit blasta írt a #36771-ben az kb azzal egyenlő,amit én akkor gondoltam,amikor hallottam a film plotját.ez még jóval az első trailer előtt volt,sajnos a végterméket hálivúdiasították,mert kb az volt benne,hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"az egyedüliként maradt ember nappal vadászik a vámpírokra,éjjel elbújik.egyetlen társa egy kutya."
ebből jött le nekem az,amit blasta írt:ő a vámpírok között legenda.vadászik rájuk nappal,de éjjel ő a vad,az egyelten trófea... -
Real13 #36803 3:10 to Yuma, 9/10
American Gangster 7/10
, Jumper, 5/10
Juno, 10/10
Superbad 6/10 -
neh bepotoltam en is az I am legend masik endingjet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kerekebbnek kerekebb a sztori, mivel elmondta Will, hogy ezek a szornyek butak.. nem tudnak szeretni, se gyulolni se ugy gondolkodni ahogy egy normalis ember.. ehhez kepest a legvegen mar megint egy csaj miatt volt minden:D ez nem tetszik mert a legtobb film errol szol:D mindig a punci a lenyeg :D:D nah de tegyuk felre a viccet.. szal ez az ending nem lett olyan nagyon jo.. nehez donteni de szvsz ez lenne a TOKELETES ending: ugyanugy bezarkoznak a plexi moge.. jonnek a szornyek.. dongoli a plexit a zombi vagy barmi is az:D, ugyanugy beteszi a csajt meg a gyereket a lyukba az ellenszerrel a kezeben.. granat a kezbe, mikor megall a szorny lerajzolja a pillangot a plexire mire will megszolal hogy varjatok.. gondolkozik majd megkeri a csajt hogy nyissa ki a plexit.. csaj kiakad hogy mivan? hulye vagy stb.. will csak feszegeti hogy nyissa ki a plexit mert o tudja mizu mivel o "hallgat". Csaj kinyitja a plexit will kimegy a zombicsajjal.. a fohosneni becsukja a plexit atkarolja a kisfiat es a plexi mogul nezik hogy mi tortenik..
a csajzombi feleled, az okoszombi gondolkozik mi legyen willel majd meglatja az osszes fenykepet a falon akik meghalltak.. persze ezt o nem tudja hogy mi tortent veluk csak azt hogy eltuntek a klanjabol vagy barmi is az.. szal vegulis kiadja a parancsot hogy : MEGGYILKOLNI! kamera a plexi es a csaj/gyerek mogul mutatja ahogy will neki ul hattalk a plexinek es raugrik vagy 10 zombi es mar tepik is cafatokra a csaj meg a gyerek beugrik a lyukba es menekulnek.. kov kep ott van a csaj meg agyerek a nagy kapunal a megmaradt varoskaban...
talan hianyzik ebbol is hogy will felaldozza magat. de azt igy nem lehet megoldani. nemtom eldonteni melyik ajobb ending. -
ja :D -
Titkos gyilkos mama-t (Serial Mom) láttam tegnap éjszaka vagy harmadik alkalommal.Hihetetlen mindig elkapom mikor a TV2 adja.Félévenként műsoron van.
A magyar cím gagyi szokás szerint, de a film még harmadszorra is jó szóraozást nyújtott.De asszem elég volt belőle, lehet már negyedszerre nem fog kelleni. :)
Szeretem az ilyen beteges filmeket!De állítólag igaz történeten alapszik.
A nagy újanézhetőségi faktora miatt 10/10. -
Ez nem szerelmi történet:D A Rambo az Rambo a 4. részben űberdurvaállat volt. -
Vantage Point
utóbbi idők legjobb amcsi akciója, igaz van pár kamu dolog, de pörög ezerrel
ELŐZETEST NE NÉZZÉTEK MEG MERT LELŐ SOKMINDENT
9/10 -
Stranger than fiction
2 nap alatt 2x néztem meg!
Még ennek a hülyegyerek Will Ferrellnek is lehet egy kurvajó filmje.
Megnéztem neten, de Emma Thompson semmi értelmes díjat, vagy akár jelölést nem kapott a szerepéért, pedig valami eszméletlen jó volt.
9/10 (de csak mert happyend a vége)
Ja és este 22.35-kor lesz az egyik kereskedelmi adóm A leggyorsabb Indián. Aki teheti, nézze meg: 9/10 körüli film sztem. -
Rambo János 4 5/10
csalódás :I elején parasztok rohannak fölrobbannak
közepén már csak egyszerüen darabokra robbannak
fejek robbannak fel mint egy narancs végtagok potyognak a vízbe , rambo papa már az izmait sem mutatta meg digitális vér mindenhol :C
valahogy unalmas volt látni a sok parasztot amint bántják őket bocs -
QPR #36795 Üres város, Adam Sandlerrel
Bejött, szép szombat estém volt...
Már a második Sandler film ami tetszett... -
a vágás sztem oszkár szintű :) -
nagyon gáz :)) -
a Hitman mikor jelenik meg DVD-n? -
American Gangster 9/10
3:10 to Yuma 7/10
Good Luck Chuck 6/10
Superbad 7/10
Jumper 5/10
Junot még nem láttam -
jefferson83 #36790 Azigen :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem jó, nem áldozta fel magát :) -
A hajsza
8/10
Marha jó kis film, vígjáték és eksön egyben, plusz százhúsznál, rendőrökkel a hátukban elkezdenek b*szni az autóban :)))
Rég láttam ezt a filmet, jólesett megint megnézni.