106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hupsz, akkor rosszul tudtam. viszont ez jó hír, leglaább van humora a srácnak -.- -
Kifagyott az operám tőle
-
Baze 
-
4050x6000-es,300dpi-s,28 megás változat :D -
ÁÁÁ de várom.... 

-
Köcsög Batman felgyújtott pár lakást csak azért hogy a jelét kirajzolja??
-
TDK topikból,mert ezt látni kell:
-
milyen előző filmjüket? :S
esetleg egy-két színész itt is,ott is felbukkan!az agy,aki a Knocked Up,Superbad,40 Year Old...,stb. mögött áll (Judd Apatow),na annak ehhez semmi köze.ezt a filmet egyedül Jason Segel írta,aki nem más,mint Marshall a How I Met Your Motherben,és itt ő a főszereplő,pítör :) -
forgetting sarah marshall
igazából csak beakartunk ülni vmi romantikus szarra késő este, de mivel voltak a moziban így végig is néztük, és meglepő volt, de röhögtem rajta, pedig az előző filmjüket a felkoppintvát kb a felénél kikapcsoltam mert annyira idegesítően volt bugyuta. De ezt meg lehet nézni. És az életunt magyar szinkron passzol a karakterhez, pedig ismerem a hangját a how i met your motherből -
Tudom hogy nem hozzám szólt, de éppen ráértem :D
Bakancs lista
Faunn labirintusa
The Fountain
The Prestige
The Bourne Ultimatum
Juno
Little Miss Sunshine
American Gangster
Grindhouse - DP & PT
Az ember gyermeke
Sweeney Todd
kapásból nekem ennyi nem C kategóriás, élvezhetetlen szar jut eszembe az elmúlt két évből.. 10 db fölé mentem, és én még nem is nézek nagyon filmeket :)
tény hogy szar árasztja el a filmpiacot, no de azért bőven lehet benne találni jó filmet. Persze a "jó" az elégé szubjektiv. -
Felsorolnal parat ? Szerintem nem lesz az meg 10 darab sem.
De az ilyen Magasfeszultseg, Day of the Dead es hasonlo szarokat figyelmen kivul hagyva, mert ezek nem A kategorias jo filmek. -
egy reagban, sőt egy lapon említeni ezt a két embert, felér egy Isten káromlással. -
George A. Romero egy mester, Boll egy szélhámos:) -
gabr #37255 Egy fenét a folytatása! Ez egy teljesen "egyedi film", ez is amolyan kézikamerás mint a REC, vagy a Cloverfield, vagy az eredeti Blair Witch. Ja igen, Boll és Romero egyaránt szemetet gyártanak! -
én még nem láttam, de eddig csak jókat olvastam róla...
azér Romerot meg Bollhoz hasonlítani...
-
lehet a megvalósításra gondol... -
Blair Witch kopintás?:|
ez a Night of the Living Dead, Dawn of the Dead, Day of the Dead, Land of the Dead folytatása tudtummal. -
gabr #37251 Diary of the Dead
George A. Romero ellen is kellene csinálni egy szavazást mint Boll mesternél, mert minél örögebb ez a faszi annál szarabb filmeket készít! Nincs rá szó, hogy mennyire gagyi ez a film. Egyszerüen rossz, zavaros, gagyi. Eddig ez a leggyengébb Blair Witch koppintás.
1/10 -
Diary of The Death
Remek is zimbes - zombis film.
Megérdemel egy 6.5/10! Hétköznap estére egy csomag chipsel és sörrel ajánlott. -
Lipi1980 #37249 Azt hiszem ezt a videót elnézve nincs nagy hiány Aston Martin DBS-ből :):):):):) -
szépen lecsukta... -
Sorry, ez a link jobb
Aston Martin DBS crash -
ehune -
Asszem a hét elején történt, még a naaaagy hiradóban is benne volt :)))) -
Seten #37244 Ja, és ez nem volt a forgatókönyvben! -
Seten #37243
Előbb mondták a rádióban, hogy az új James Bond-film forgatásán az egyetlen (amit a forgatásra kaptak) Aston Martin-t beleejtették, illetve belehajtottak vele a Garda tóba. :)
-
gabesz012 #37242 Ez szerintem nem igaz, kapásból tudnék 15-20 tavalyi-idei filmet, ami nem gagyi, és pár nagyobb cím még hátra van (és ezek csak angol-amcsi filmek, a világ többi táján még születhettek értelmes darabok). Az már más kérdés, hogy mi kerül a magyar mozikba és miket reklámoznak agyon... -
Szemfényvesztés volt.
Vonatkoztass el a látottaktól, azt annyi. -
Lipi1980 #37240 A Magasfeszültség valóban jó kis film!
Amikor nézi az ember a filmet, megérti, hogy miért Magasfeszültség a címe!
Ez valahogy (számomra) előszele volt a külföldi horroroknak. -
Magasfeszultseg nekem nagyon tetszett.
Csak a vegere az a csavar nem kellett volna.
Mert igy par jelenet szamomra rejtely maradt ami a film kozben tortent.
De egyebbkent nalam 9/10
-
Nem tudom, de manapsag szarabbnal-szarabb filmekkel probalkozik az egesz filmipar.
Alig talalni megfelelo szinvonalu filmet. Pedig hogy orulne neki az ember, ha csak havonta vagy 2 havonta jonne ilyen alkoltas.
Ezzel szembe ilyen C kategorias horror es hasonlo elvezhetetlen szarok tomkeleget akarjak az ember torkan leeroltetni ugy, hogy az osszes ertekelheto jelenetet belezsufoljak a trailerbe, meg nagy reklamkampanyt forgatnak a film eladasok erdekeben. -
Day of the Dead
10/4
A film jól indult , aztán kicsit gagyi lett, a vége se volt vmi izgalmas, láttam már jobbat is... -
Hát nem:D -
Frontiere(s)
Újabb horror Európából, méghozzá francia földről. (Magasfeszültség, valaki?)
Vérben tocsogó, jó zene, remek képek és színek.
7/10 -
nem egy Rounders gondolom:dd -
DEAL
Sablon pokeres film.
10/6 -
four roums
6/10
csak Tarantino által rendezett utolsó szoba miatt... -
hat az angol humor nem a legjobb humor. egyszeruen csak egyedi... sok embernek nem jon be az.. es az nem azt jelenti hogy akkor az amcsi humor jon be nekik az angol helyett... -
:)) Blájen!
amugy az angol humor se emesztheto minden alkalommal.. ott van a hal neve vanda.. vagy valami ilyesmi. ismeros szerint dekiraly film.. hat nemtom.. soha nem jutottam a vegere mert az eleje annyira semmilyen nem volt hogy jobb dolgom is akadt.
amugy brian eleteben tenyleg van par olyan poen ami angol humor es nagyon gaaaaaaaaaz......
az amerikai pukizos, hasmeneses poenbol mar rohadtul elegem van....
viszont amitol kesz voltam az a kung pow...
paszmek abban mennyi okorseg van:D:D:D viuivuivuiiiiiiiiiiii :D:D:D
-
Seten #37229
"Fingós-hányós poénokon kívül is van ám élet."
Miért, az angol humor ebből áll? :)