106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Martian Child
Tudtam, hogy ez ilyen K-Pax gyengébb változat lesz, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire pocsék is. Valamikor már én éreztem nevetségesen magam. Mondjuk azt, hogy a főszereplő írói karriere jobban érdekelt, mint a gyerek.
3/10 -
De nekem de :)
Kellően beteg volt, állítólag könyben még jobb. -
a hétvégén megnéztem a sokak által emlegetett 5 ninja elem-et....jókat derültem rajta :) ....mai fejjel.
(persze anno biztos nagyot ütött...ezért inkább nem pontozom :) -
de a többi része korrekt xD -
Nem baj, az senkinek sem teccet :P -
Perfume-The Story Of A Murderer : 8.5/10
... a vége nem tetszett csak. -
Hát én most a Re-Cycle c. hong-kong-i alkotást néztem meg. Szerintem jó és elgondolkodtató, bár a végét nem igazán fogtam fel. -
Shoot'Em Up : 8.5/10
egy másik, kicsit régebbi pörgős akciófilmhez tudom hasonlítani - Crank : 10/10
-
azaz :)
The Sweetest Thing : 7/10......volt benne pár poén...ennyi -
Ez az a film amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!?:DJenifer Lopez gyilkos fickó álmában mászkál, meg egy fickónak kitekerik a belét egy kis csörlőre lassan -
-
The Cell : 10/10 -
A kettő elég eltérő film... szvsz, de a Thing élvezetesebb ez tény. -
az volt , igen.....azért csak 5 , mert sokkal gyengébb , mint egy '82-es film , amire 10/10-et adtam : The Thing.
-
The Bank Job : 10/10
...végre egy jó film
-
A KÖD csak 5?:) az 1980as verzió? -
Super Hero Movie
A megszokott lökött vígjáték. :)
8/10 -
The Fog : 5/10
The Golden Compass : 7.5/10 -
Nekem nem jött be a Street Kings.
5/10 maximum.
Egy szimpla szigorúan bizalmas koppintás, Reeves jól nyomta benne, de tuti biztos vagyok benne, hogy lett volna jobb karakter is erre a szerepre. Ő túl jóarcú egy ilyen szerephez.
Egyszer nézhető, de a szig.biz után bizony elég kiszámítható.
!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!!
A hálivudi kokós rendezők meg kinőhetnének már abból az unalomig eljátszott kliségől, amikor a rosszak szépen nyugisan bejelentik, hogy hova viszik főhősünket és ott majd kinyitrák, majd szépen megközötik és "elszórakoznak" vele, körbelövöldözik, amikor az szökni próbál. Könyörgöm, annyira unalmas és szánalmas és a valóságtól elrugaszkodott jelenet, legalább ezer filmben láttuk már, haggyákmá abba... -
Tudom ki ölt meg! (I Know Who Killed Me - 2007)
Lindsay Lohan sorozatgyilkosos thriller/horror-ja....A sztori alapvetően érdekes volt, de a színészek egytől egyig pocsékok voltak Lindsay R*banccal az élen. Úgyhogy elvetemült Lohan rajongóknak (már ha vannak ilyenek) vagy olyanoknak, akiknek nincsen jobb dolguk, azoknak ajánlom...Jobb színészekkel, kicsit átgondoltabban egy jó kis film lehetett volna belőle, de így egy nagy adag jóindulattal...
6/10 -
abban semmi se volt még nyál se, tömény unalom volt bene csak :) -
carreylove #37534 sztem igazad van, télleg marha jó film... mármint a truman show... csak irigykedik, aki mást mond
-
Ja amúgy:
Street Kings
KR 10/10 benne, a film meg egyáltalán nem sablonos, csak ha már láttad a Szigoruan Bizalmast, akkor egy kicsit emlékeztet rá.
A vége is tetszett.
Nem egy Copland, de jó muvi.
9/10 -
Waterworld
Nagyon szeretem azt a filmet. Két éve megnéztem egyszer újra.
8/10
(amugy nekem a Postman is tetszett, bár abban sajna volt egy kis nyál) -
mar jo ideje nem lattam.. nekem anno tetszett.. de meg magyarorszagon lattam.. tehat tobb mint 5 eve.... -
Rambó János
9/10
Egyértelműen a legvéresebb, legdurvább Rambo rész. Kicsit rövid, 85 perc nem volt valami sok, viszont annál több vér,bél, hulla és gyilok :)
Jó kis szombat esti zúzós movie volt, kellett ez már nekem a sok zh után :) -
Jó, de hol... Norbitot is jelölték, no comment. -
ahoz képést jelölték oscarra is:| -
Waterworld??? Kevin Costner legszarabb filmje... meg is kapta érte a málnát... -
Emléxem, kívülről tudtuk anno az automata szavait. Mindenki csillagvadász akart lenni és olyan játékkal akat játszani... Régi szép idők...
Greetings, Starfighter. You have been recruited by the Star League to defend the frontier against Xur and the Ko-Dan armada. -
A Labirintus David Bowie-val alapmű, a Lucasfilm egyik valóban klasszikus alkotása. Akárhánysor meg lehet nézni és nem veszít a erejéből. A soundtrack pedig csodálatos, érdemes megvenni és a film után, ha lehunyod a szemed, újra ott vagy...
For my will is as strong as yours, and my kingdom is as great...
You have no power over me. -
Enemy Mine (1985) -
lehet hogy az volt a cime. nem emlexem ra nagyon.
regi jo film volt meg a waterworld
ollo kezu edwardot lattad mostansag?
amugy en nagyon szivesen meglesnem az osszes regi jo bud spencer, terence hill filmeket.. nameg a regi faxa jackie chan filmek.. arghh
volt meg egy regi erdekes film ha jol emlexem az a cime hogy labirintus
volt egy kislany aki azt kivanta hogy elvigyek a szornyek a kishugat es szerencsejere el is vittek:D o meg elment megkeresni. -
Ha jól tudom az a kedves ellenségem volt vagy mi a szösz !! Na az a film nekem is nagyon tetszett !! Az is rajt van a nosztalgia listámon mindenképp be kell majd szereznem !!
Eddig ezeket a régi filmeket sikerült megszerezni !!
A dolog - Egyszerűen az egyik legjobb horror film amit láttam !!
A három Amigo - Nagyon jó vigjáték !! (főleg az éneklő bokor)
Az 5 ninja elem !! Az egyik legjobb ninja film amit láttam !!
Amerikai Ninja - Ez is nagyon jó ninja-s film Dudikoffal !!
Bill és Ted haláli turája - Nagyszerű vigjáték !! PÖFEC !!
főleg amikor a kaszást mogyorozzák meg !!
Cyborg - Az egyik legjobb film Van Damme-tól !!
Darkman - Liam Neeson egyik legjobb akció/horror filmje !
Harc az Endor Bolygón - Nagyszerű családi vigjáték !! Kedvencem : Uzgyi
és Wicket (ewok)
Kincs ami nincs - Egyik kedvenc Terenc Hill és Bud Spencer filmem !!
Langoliers - Jó film ez csak a Langolier-ek kinézetével volt bajom !!
Mad Max 1-2 - Az eddigi legjobb akció film Mel Gibsontól !! Sajnos a 2 rész szanaszét van vágva !! És még nem sikerült normálisat beszerezni !!
Túl a csúcson ! Az egyik legjobb Stallone film szerintem !
Véres Sport - Ez is nagyon jó Van Damme film !! -
eneklessel nem is lenne baj de az enek sem valami filbemaszo:( -
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya
Képi világa nagyon szép, a középkori Londont nagyon jól eltalálták. Johnny Depp játéka fantasztikus, nemhiába jelölték ezért Oscarra. Történet és az abból következő végkifejlet ütős. Főleg a vége. Az egész film morbid, de mégis szórakoztató. Vége még morbidabb, és egyben nagyon drámai.
Egyetlen egy hátránya van, amitől valószínűleg nem ez lesz a kedvenc filmem ever, hogy nagyon sok benne az éneklés. Musicalből adoptáláták, egy ideig élvezhető, mert viszonylag jók is a számok, de a vége fele mikor már várnád mi lesz a vége, már a t...m tele volt az énekléssel
Nagyon jó film, ajánlom a megnézést annak aki még nem látta. 9.5/10 (És csak az éneklés miatt nem 10) -
langoliereket en is lattam valamelyik nap... nagyon gazul neztek ki :D
viszont az utolso csillagharcosban kellemesen csalodtam.. az nezheto volt.. a jelenet mikor a srac az agyban fexik zihallva majd megfordul es eppen akkor alakul ki az arca nah az meg most is megremisztett:D
a masik ami viszont fasza volt az az ellensegem a baratom vagy valami hasonlo cime volt magyarorszagon.. mikor az emberek egy uj fajjal haboruznak es az egyik ember meg az egyik leny lezuhan egy bolygora es vegul osszehaverkodnak es a foldonkivuli meg terhes lesz de bele is hal a szulesbe.. stb... -
:)))) -
Ismét nosztalgiáztam egy kicsit !!
Újabb régi filmet néztem meg méghozzá a Stephen King egyik filmjét a Langoliereket !! Még most is egész jó film !! Csak 2 bajom volt a filmmel !! 1 Az a 3 óra igencsak hosszú volt !! Na meg aztán azok a langolierek igencsak furcsán néztek ki !!
Na de azért simán kap tőlem egy 10/7-est !!
A következő a nosztalgia listámon az a Ninja szinre lép lesz Franco Nero-val !!
-
luckyboi #37516 Az igaz. Kár hogy már soha nem leszek 10enéves. Mai fejjel sem egy maradandó, bár nevettem rajta , mégse tartom viccesnek, road-movie-től meg többet várok , nem mellesleg Paczolay-tól. Vontatottnak éreztem és nem adta át azt a többletet, amit a Rudolf és a Haumann beleadott. Ennyi.