106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a mai nap az ázsiaiaké volt nálam
Casshern
10/6-7
Nem volt rossz, de a vége nagyon untató, a törénet érdekes és nagyon jól meg van csinálva
Ong Bak
Fúú..nagyon fasza, eszméletlen, fantasztikus harcok, megjegyzem, voltak benne műütések-rúgások, csak ezért 10/9...abszolut kedvenc lett, töltöm a 2.részétXD -
Indiana jones 4. Szerintem nagyon jó lett de azért látni hogy ford felett eljárt az idő:( -
stand alone complexbol is van mar ket szeria.. -
Seten #37752
Mondjuk aki kicsit is tájékozott a témában, annak már a film címéből lejön a lényeg, mivel a legenda szerint a kristálykoponyák honnan is valók?!
Akkor meg mit vártak? A ráknépséget? :)
-
Forest Whitaker a Last King of Scotland óta favorit nálam :) -
Street Kings 8/10 Kiváló színészekkel teletüzdelt film, nem volt akkora durranás dr. House-nak picit több szerepet is lehetett volna osztani viszont Forest Whitaker megint zseniális volt.
Betépve 9/10 Ez már egy elég régi film de még csak most néztem meg. Johhny Depp nagyon jól alakította a karakterét, Penelopé Cruz
, és a vége igazán drámai volt. Számomra nagyot ütött, szeretem az ilyen filmeket.
Most fogom majd meglesni az Elah völgyét, és a 21 Las Vegas Ostromát (már ha valaki készít hozzá magyar feliratot.) -
én is csak angol feliratot találok hozzá. -
HELP!
Hetek óta letöltöttem a Kasszandra álmát, szinte naponta nézem, és még mindig nincs hozzá felirat.
Jól látom ezt, vagy valami elkerülte a figyelmem?
HTXVM -
GITS a legjobb :)
2. részt is nézd meg, meg a GITS StandAlone Complex -et is, asszem 26 részes -
oh, meg van, Ghost in the Shell... csak beleolvasgattam a port-os hsz-ekbe és beugrott a cím, köszi -
:) egy sorozat része, azt hiszem ez az első ,a zenéje nagyon jo, ha jol emlékszem vmi mesterséges intelligencia játszik benne kulcsszerepet, egy rendőr, kommandos, nyomoz vki után aki láthatatlan is tud lenni? :) bocs de már nagyon homályos a sztori... -
Street Kings 9/10
In the Valley of Elah 8/10
..jó filmek jó szinészekkel -
Lipi1980 #37743 Szinkronosan is láttam, de nekem feliratosan van meg (mármint a Amerikai Pszicho), és úgy azért sokkal durvább... -
Vagy a Metropolisz? -
Jó film + elhúnyt főszereplő = kult -
ne magadból indulj ki!
-
legalabb valami infot szolgaltassal mar az animerol.. -
Akira esetleg? -
pár éve az m2-n többször is leadtak egy manga rajzfilmet, nem emlékszem a cimére, és most ugy megnézném megint, valaki esetleg sejti melyikre gondolok? elég alapmű, legalábbis ugy hallottam :) -
Jól játszott, bár szinkronnal néztem.De jó film az biztos.
-
aha...
most ez vagy fals duma vagy az én értelmi színvonalamban kételkedsz, hogy "úgysem értenéd meg, nincs értelme leírnom"
egyik lehetőség sem szép :)
de hagyd, igazad van, szerinted nem passzol bele, szerintem igen, és kész. ilyeneken én nem fogok vitázni :) -
Passzol a fenet. Ha lenne ertelme, akkor leirnam miert. -
Lipi1980 #37733 Azt pedig hozzá sem tetted, hogy Christian Bale játsza Trevor Reznik-et, és szerintem elég jól!
Brutál, hogy mire képes (lefogyni) egy szerep minél tökéletesebb megformálása érdekében!!!!
Csak összehasonlítás képpen:
teste kidolgozottsága Patrick Batemanként és teste kidolgozttsága Trevor Reznik szerepében vagy egy másik jelenetben
Szvsz. a Batman filmek közelébe sem érnek az előbb említett két filjének... -
A holló a maga nemében felülmulhatatlan. De nem hozzá mérem a filmeket, hanem önmagukhoz, illetve az előző részekhez. Szerintem teljesen vissza adta az Indy világot, sőt lehetőséget adott a folytatáshoz... semmi köze nincs az X-aktákhoz. Egy legenda felderítése nem X-akta... Inkább Indy... -
így van... én még most is szeretem :) -
hááát, szerintem nem sok köze volt az x-aktákhoz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most hogy egy ufó volt benne... attól már x-aktás? :) Az idegenek jelenléte az x-akták privilégiuma? :) Teljesen passzol az Indiana Jones világba. Misztikum, rejtélyek, kalandok. Az idegenek jelenléte és földi városok építése általuk amúgyis régi legenda szóval, ebből a szempontból is passzol a dolog. Azt megértem, és elfogadom, hogy mint film, nem jött be neked annyira mint az előző részek...nincs is ezzel baj. Csak ezzel az Indy világgal nem értek egyet... mert szerintem meg pont hogy passzol bele. -
Látom megy a szokásos:) persze hogy nem közelíti meg, mert azokat a részeket 50szer láttuk, kivülről fújjuk a vicceket a monológokat stb... egyedül talán a Rambó volt az a feldolgozás amit az emberek ugy fogadtak h igen ez jó, csak hát abba a történet zétó igy nehéz elrontani:) na de mindegy. -
Lo$#@t az. Semmilyen szinten nem kozeliti meg az eddigi Indiana Jones vilagot. Ha ilyet akarok nezni, majd nezek X-aktat. -
Real13 #37727 Indiana Jones 4
Eltekintve a túlerőltetett CGI-től, illetve pár rosszabb jelenettől, amelyek főleg túlzásokban nyilvánultak meg, nekem nagyon tetszett, és nem értem, hogy a kissé SCIFI téma miért nem tetszik az embereknek..A Frigyláda legalább annyira mese, mint ez,szerintem.Indy visszatért, és orül a szívem.
8/10 -
Vantage Point
Első benyomásra a filmről annyit, hogy igazából nem ezt vártam.Én úgy képzeltem el, hogy a kihallgatószobában lesz a 8 tanú kihallgatása, és visszaemlékezése, aztán ebből szépen összerakják az ügyet, és lecsukják az egyik tanút :)
Amikor aztán a filmet nézve jött az első visszaugrás az időbe, mondom hoppá, ez így még jól is elsülhet.De amikor már harmadjára kellet végig néznem ugyanazt a jelenetet, ugyanabból a kameraállásból, azért, hogy plusz 10mp történést elkönyvelhessek, nem rágtam le a körmömet.
A vége egy közepes akciófilm lett, de ez nem igazán mentette a filmet, részemről 5/10
Nemzet Aranya 2
A séma teljesen ugyanaz mint az első részben, csak más helyszínekkel, ahova természetesen minden gond nélkül bejut 3 ember mindennemű alapos felkészülés nélkül:)
Egyedül ez a valószerűtlenség zavart, amúgy a maga műfajában teljesen korrekt, és élvezhető.
8/10 -
a maga idejében egész jó film volt a holló -
A gépész (The Machinist) (2004):
Egy kis ismertető:
"Trevor Reznik egy éve nem aludt már rendesen. Álmatlansága azonban nem szokványos inszomnia, hiszen folyamatos ébrenléte nem más, mint szakadatlan rémálmok sora, melyekben megdöbbentő paranoiák, bűnök, szorongások kísértik. Éjszakáit vagy a repülőtéri kávézóban tölti Marie-val, a felszolgálólánnyal, vagy egy prostituáltnál, Stevienél, akinek ő a legrendszeresebb kuncsaftja.
Egy ideje azonban Trevorral egyre furcsább dolgok történnek. Ki hagy kódolt üzeneteket a lakásán? Miért kezd Marie egyre inkább hasonlítani az anyjára? Miért nem szólt neki Stevie arról, hogy jól ismeri új munkatársát, Ivánt? És egyáltalán, ki valójában Iván? A férfi egyre zavaróbb és nyugtalanítóbb, mintha állandóan őt figyelné...
Mi történik vele tulajdonképpen? Összeesküvés áldozata lett vagy az egész csak meggyötört elméjének képzelgése?" (Forrás:www.cspv.hu)
Tegnap éjszaka volt a Dunán.Nekem nagyon tetszett.Bejönnek az ilyen paranoiás filmek.
8/10 -
szerintem a Holló azért lett kult, mert egy jó film :)
Brandon Lee halála arra segített rá hogy többet megnézzék...nade ha szar film lenne akkor ez sem csinálna belőle kult movie -t...szerintem. -
Indiana Jones 4
8/10
Ez lemaradt! :D -
Indiana Jones 4
Nem rossz. Vannak részek, amelyek nem annyira tetszettek, de öszeségében véve negyon jó!
A csapdák ötletei voltak, ahol megleptek.. ritka...

-
Sajnos senkit sem erdekel mar, hogy HL meghalt. Az emberek Batman-t akarnak latni es Joker-t. Amikor a plakatot vagy a filmet fogjak nezni, nem az jon majd le nekik, hogy RIP HL hanem ott az az orult Joker.
Jah es mielott meg a "ne magadbol indulj ki" szoveget leirnad, jelzem, nem magambol indultam ki. -
Akkor illene megnézni az első részt is, amiről eddig azt hittem, hogy a második. :)
Hát igen, rengeteg film kimaradt az életemből. :D De nem feltétlen baj. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sokat kene meg ahhoz gyurnod hogy akkora bunko-paraszt legyel ;) -
hm... erdekes.... igazat megvallva most nem tudtam volna megmondani hogy a nagy hal az egy tim burton film...
mindenesetre nekem nagyon bejott. -
Az első Riddick film a Pitch Black, ami 2000-ben volt,utána,mivel kultfigura lett belőle, volt pár novella meg hasonlók, abból jött végül a játék és a 2.film