106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    nem szoktam egyáltalán tv -t nézni, tegnapelőtt is véletlen néztem bele valami cápás filmbe vmelyik színvonalas kereskedelmi adón ment
    kb fél percet néztem, de az is elég volt, így félfüllel hallom hogy azt mondja az egyik arc a hajón, mikor a másik hajohóz közelít a cápa: "Úristen, ez felboríTSa a hajót! Vigyázzatok!"
    Hát miezmár? :D Megkérdeztem fatert, mondom jól hallottam amit hallottam, és igen, nem félrehallás volt, ő is pont ugyanígy hallotta. Szóval szánalom a köbön. Nem elég hogy iszonyat gyenge C kategóriás szart adnak, de még 'parasztokat' is beengednek a szinkronstúdióba akik még magyarul sem tudnak? Argh.
  • CSOCSO
    Ne hari Petruz de torolnom kellett a hsz-edet....engem szinte majdnem ugyan emiatt ugattak le " a zokosok"; szal fogalmazd at a mondandodat ( leginkabb ne sertegess rendezoket.. hacsak nem akarod hogy jojjon riddick meg a gangja es elkezdjen teged f*szk*csognek hivni.

amugy beleneztem a filmbe... kill bill ide vagy oda az elso jelenet elegge szanalom.

az meg mar duplan gaz hogy amerikai szinkronost szedtem le NL hardsubbal :(

de vegulis nezheto lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Kaena: La prophétie (2003)

Kicsit gyengus a sztori, sok elvarratlan szál és néhány ésszerűtlen megoldás, mitöbb blődségek itt-ott. AZonban ettől függetleül overallban jó az egész és elgondolkodtató. Nem egy Final Fantasy szintű minőség, néha hullámzó is, de szépnek szép és aránylag egyedi (bár sok a lopkovics a klasszikusokból, de az nem bűn).

Aki szereti az egész estés sci-fi animációs filmeket, ezt sem hagyhatja ki. Főleg, hogy nem csak a vizuális orgazmus, de a zenék, dalok is szépek. (a magyar DVD kiadáson meg van sok extra is pluszban)
  • Dynamic
    The Forbidden Kingdom

Keserű szájízzel kezdtem a filmhez.

Nagyon sok elem a régi videófilmek kliséit idézte:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.balfék gyerek, akit eltángálnak a nagyok
    2.de tulajdonképpen kiválasztott, aki másik világba átkerülve
    3.pár nap alatt megtanul kungfuzni
    4.hogy aztán megmentse a világot az évszázados rutinnal rendelkező rosszaktól
    5.eközben a szerelem is eléri
    6.a végére próbálnak elbizonytalanítani, hogy igaz volt-e vagy csak álom
    7.de aztán bizonyosságot nyerünk, a nagyfiúk kötelező eltángálásán keresztül

Ezektől eltekintve a 30-40. perctől már kezdtem élvezni a filmet, és úgy jellemezném: sablonfilm, igényesen és élvezhetően kivitelezve.

10/7
  • Bulykin
    The Machine Girl
  • homeless
    Ragyogás(1980): Az egyik legjobb horror amit valaha láttam. Látszik, hogy később rengeteg film merített belőle ötletet.
    9/10

The Machine Girl: no comment.
    10/10:))
  • Oziris666
    Mindenre magyarázatot adott,nem figyeltél kellőképp:)
    Tessék megnézni mégegyszer...
  • Oziris666
    Kegyetlen monoton,pocsék film 1hete néztem kb éjjel...
    Semmit nem mutattak benne,mindig másfele nézett a kamera!
    Az a lelőlek és utána visszatekerem a történetet dolog meg kész vicc...
  • CSOCSO
    hat ja.. a liftes jelenet megmaradt benne mint atom.. meg amikor athalad a falakon :D

arra a reszre ami a linkelt videoban van.. nah arra meg agyaltalan nem emlexem

az en gyerekkoromban is volt valami horror film ami a tv ben ment de mar szinte semmire nem emlexem max arra hogy valami vezerloteremben volt a ket szinesz es valami szorny meg egyre nagyobb lett es csak nott es nott ... ennyi:D hogy mi lehet? nemtom
  • gErIbÁ
    Köszi a segítséget, most nézve kicsit gagyinak hat de annó kölök koromban elég paráztam mikor néztem:D
  • CSOCSO
    ez az... lattam ezer eve.. arra nem emlexem hogy felelemmel "taplalkozott" volna de emlexem a szornyre.

• Blasta
    Ok, valszeg ez lesz az, imdb tagline-ja megerősített benne :)

it feeds on your fear :)
  • Blasta
    Esetleg?
  • Riddick21
    bazz, ezt én is láttam, de vagy 10 éves lehettem és a címére már sajna nem emlékszem, csak arra, hogy az újságban azt írták "a robot a félelemre apellál" és én megkérdeztem anyut, hogy mi az, hogy "apellál"
  • gErIbÁ
    Hali egy ideje keresek egy filmet ,kb 10-12 éve látamm és nem tudom a címét.Halványan emlékszem a sztorira valami olyasmi volt hogy egy fegyverkészítő laborban egy olyan szörnyszerű gépet fejlesztenek ki ami azokra támad csak akik félnek és a doki néni egy katonának kiiktatja valami félelem érzetét hogy ne találja meg a gép, ha jól emlékszem kb 1 éjszaka alatt lejátszódik az egész. Ha valaki tudja plz nyomja már be mi lehet a címe.THX Bocs ha véletlen rosz helyre írtam ez.
  • SötétBarom
    The Signal

Ez olyan film amilyet nagyon régóta nem láttam.. Az eleje olyan 95% OMG, aztán olyan 1/3 résznél 100% WTF, a vége meg jól összepattintja az egészet.. Amúgy teljesen elborult, de annyira szokatlan, hogy mindenképpen érdemes megnézni a mostani lagymatag horror felhozatal mellett..

8-9/10
  • Kojiro
    ezt mondtam?
    ott voltál?
    gondolom mentik az értékeket, amig tudják, ha baj van meg lelépnek.
    ezt ugy értsd, hogy cipelik ki a tekercseket...
  • sweech
    egy tűzoltó élete többet ér, mint egy szaros tekercs, szerintem.
  • Tikal #38022
    óó, mindig ez a pénz, majd ráfogják a másolatokra hogy az volt az eredeti, vagy majd eladják az elégett celluloz darabokat, mondván ezen a szalagon ez meg ez volt....
  • precision
    :)
    ha találsz ilyet szólj nekem is, rám is jut majd pénze biztos :D
  • Lipi1980
    Bakancslista

Egyenes imádom Jack Nicholsont, Morgan Freeman meg ráadás volt. A történet is tetszett. Én is hasonlót tervezek, ha ilyen helyzetbe jutok, csak találnom kell hozzá egy pénzes havert...
  • Kojiro
    mert azok voltak az eredetik...
    kb 100x annyit ér
  • sweech
    ha vannak másolatok, minek mentették a filmeket? :C
  • desigo
    Csak 3 főbb dolog égett le. Az egyik híres Back To The Future díszlet, egy King Kong látványosság, és egy tároló 40-50 ezer filmmel.

Az NBC Universal vezetője megnyugtatott mindenkit, hogy bár rengeteg tekercs elégett, vannak másolatok különböző helyeken belőlük. A tűz folyamán 3 tűzoltó sérült meg, akik épp mentették a filmeket.

• desigo
    elírták na xD
  • CSOCSO
    jesuzom!!!!! meg az a szerencse hogy nem az Universal studio gyulladt ki...

amugy barki tudja mijafasz az a univesal studio?:D
  • stargatelost
  • desigo
    Órák óta ég a Univesal stúdiója
  • CSOCSO
  • Szabi84
    City Hunter, megvan eredeti vhs-n:DDD
  • precision
    legjobb :D
  • SötétBarom
    Ez a faszi egy állat :DD
  • Iori
    az a street fighter paródia büntet
  • tep
    Vantage Point : 8/10
    maga a film jó volt , csak....golyóálló mellény?...persze , mi a fax-nak?
  • Sir Quno Jedi
    Múltkori Dzseki Csen mizériához kis adalék! Érdemes megnézni... :D
  • barnie1990
    Klasszikus, sajnos belealudtam, pedig megneztem volna szivesen meg 1x.
  • Bulykin
    nem ide akartam, sry
  • Bulykin
    Heroes season 3
  • CSOCSO
    az egy jo film de mar 120szor lattam :D
  • Istencsászár
    ÁL/ARC

Büntetett most is....