106866

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
isten film, paráztam rendesen rajta, pedig nem votl benne semmi durva, de mikro kukoricásab aegy lábát lehetet látni:D áá:D -
mint az összes filmje!a fényképezés,a rendezés,sok-sok suspense.óóóó,meg kéne néznem mind újra :) -
én azt full végigparáztam pedig semmi durva nem volt benne
a hatása alá kerített ... -
The Bank Job
10/8
no comment, egyszer látni kell... -
szerintem a jelek is jó volt -
az sjamalan akart lenni :) (M. Night Shyamalan)
kb. mindenki fikázza az összes filmjét (kivéve 6. érzék) és a pénztáraknál is egyre rosszabbul szerepeltek.tulajdonképpen az érzék "vitte be" a népet a többi filmjére is.nem tudom,csak rémlik,hogy a kritikusok is rendesen levették róla a keresztvizet
pedig én is szeretem a filmjeit,főleg a sebezhetetlent!plusz eszembe jutott,hogy a falun kívül még a lány a vízben-t sem láttam tőle :S -
ne hari de ezt nem ertem...
"döhepöning vagy sjámálán feltámadása lesz (mondjuk a szememben nem hasalt el,igaz a falut még nem láttam),vagy végképp kikiáltják "egyfilmes" rendezőnek (a rohattak :D)"
mi az a sjalaman? miert kialtanak ki egyfilmes rendezonek??
falu is egesz jo a jelek meg rohadtul tetszett -
jajj... ki mondta hogy nem lattam az elso ketto reszt? betettem egy trailert es melle irtam hogy errol a filmrol meg soha nem hallottam. nem is tudtam hogy keszitik/tettek ( igen.. csak a harmadik reszrol beszelek) -
a csavard meg a golyot egyszeruen csak nevetsegesen hangzik. en valahogy nemtudom osszetenni a hulk zoldde valtozasaval vagy a fantastic four szupererosegekkel... -
A Spiderwick krónikák
Nagyon az az érzésem, hogy a könyv változat sokkal hosszabb és részletesebb, valahogy látszott rajta, hogy egy erősen felpörgetetett adaptáció.Hogy ez jó vagy rossz azt a könyv ismeretének hiányában nem merném kijelenteni.Így laikusként végül is tetszett a film, de szerintem elbírt volna még 20-30 percnyi játékidőt.
10/7 -
Mivel ma Péntek 13 van ma Péntek 13 napot tartok !! 
Amit eddig megnéztem !!
Péntek 13 IV Az utolsó fejezet 10/7
Péntek 13 V Az újrakezdés 10/6
Péntek 13 VI Jason él 10/8
Péntek 13 VII Friss Vér 10/7
Péntek 13 VIII Jason Manhattanben 10/7
Még hátra van a IX meg a X rész !! Habár a IX rész csak feliratosan van meg de ez nem számit !! -
A Wanted-nél azért nem üvöltik, hogy képregény adaptáció, mert kb. annyi köze van az eredetihez, mint... mint mondjuk egy krokodilbőr-táskának Hulkhoz: mindkettő zöld. :)
(Az eredeti képregény alapfelvetése az, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!)már nincsenek szuperhősök, mert a szuperbűnözők jó pár évtizede kiírtották őket és most ők irányítják Amerikát (és a világot is). Gyakorlatilag ellenség nélkül léteznek a színfalak mögött, iszonyatos hatalommal a kezükben. A főhős apja is egyike ezeknek, sőt, ő az Assassin, a legtutibb bérgyilkos, csak a srác erről semmit sem tud, az apját nem is ismeri. Na, amikor az apukát valaki megorvgyilkolja, akkor pörögnek fel az események... Hat füzet az egész, de nagyon tetszett, a vége különösen kacifántos, szerintem nem fogják megcsinálni. Eleve mások a karakterek, holott a képregény pont direkt színészekről lett mintázva a majdani megfilmesítés érdekében.
-
döhepöning vagy sjámálán feltámadása lesz (mondjuk a szememben nem hasalt el,igaz a falut még nem láttam),vagy végképp kikiáltják "egyfilmes" rendezőnek (a rohattak :D)
a wanted ott hasal el (vagyis fog),hogy nem üvöltik a mÁrketingesek:ez egy képregény-adaptáció!
szerintem mindjárt jobban szokná mindenki a látványvilágot...mertcsak! -
Juli vege, Aug eleje... -
Nézzé több tarilert a wanted-ből és szokjad! Ez egy ilyen film.
Akikről szól azok bizony el tudják hajlítani a golyó útját stb. a tökéletes, natural born assassinok...
Ha a hulk nem zavar hogy ződ, vagy a szpájdermen tapadása a falon (éljenek a nukleáris pókok!), itt is meg fogod szokni. :D -
a második az a Múmia 3. része, ne mondd hogy az első kettőt nem láttad :) -
Orionk #38231 Nem tudja valaki, hogy magyarországon mikor kezdik vetíteni a mozikban a The Dark Knight új batman filmet?
Vagy, hogy hol lehet megnézni, hogy mit mikor kezdenek el vetíteni
Üdv. -
erre nemtudok mit mondjak....
"curve the bullet"
errol meg egy szot nem hallottam... de amugy kivancis leszek ra!
erre vagyok most a legkivancsibb!!!! -
Köszi! 23 millió dollár. Már elnézést, de a prezentált látványvilághoz képest: lófasz. -
Pitch Black
-
ne zavarjon, hogy a film első felében kurva látványosan lezuhan egy űrhajó, majd kb. 3/4ed órán át gyönyörködhetünk a 3 napban, aztán abban, ahogy megy le...
A Pitch Black pontosan azért 10/10, amiért a Kutyaszorítóban vagy a Shop Stop: néhány ember összefogott és minden tudását és pénzét beleadva csinált egy mozit, amiben hitt, hogy jó. Nem pedig valami óriáscég égisze alatt, hetven oldalról feszítő produceri nyomásra kiizzadt félkész baromság, amivel totál hülyének nézik a kedves szemlélődőt (lásd legfrissebb példa: The Incredible Hulk).
Szerintem. -
hat hja. -
Pitch Black szerintem sincs 10-es, meg azért látszik is rajta erősen, hogy nem túl nagy költségvetésű film. Nincs benne túlsok "trükk" sem, szerintem. Pár CGI szörny, pár szűrő, és ennyi. -
A világ egyik legolcsóbb sci-fije, néhány millió dollárból csinálták, kb. barkácsmunkának számít! Ahhoz képest pedig olyan látványvilágot vonultat fel, ami párját ritkítja... majd utánanézek vhol, hogy pontosan mennyibe került, de arra emlékszem, hogy szinte fillérekből csinálták, pedig ízig-vérig trükkmozi!
De én szinte(!) bármit megnézek, amiben Diesel játszik, úgyhogy elfogult vagyok.
Apropó Diesel: az idei -igencsak erős- mezőny élére ugrott a Babylon A.D. c. film, amiben ő a főszereplő, a trailert a HW-ről le lehet kapni HD-ben, nézzétek meg! -
jaj paszmek'.... ilyet nem engedhetunk meg magunknak. legkozelebb be se irom ha egyetertek veled. :D:D::D
najo.. a bitch plackkel ( pitch black) annyira nem ertunk 1-et... szvsz kozel sincs 10 pontos. jo film = tetszett! de szvsz a 10/10 egy kicsit eros ra. -
Bejön Neked a régi Hulk? Még a végén megkedvellek, vigyázz!
-
az miaz? -
pedig tv ben szarra reklamozzak hogy huuu a hulk sztori ahogy elmondva kellett volna lennie. blahblahblah
majd megnezem en is. mindenesetre sokan fikazzak a regi hulkot.. nekem bejon.. jobban mint a pokember. -
xBIGMONEYx #38219 HULK-ba azta bizonyos jelenetet stáblista elé rakták szerencsére!!:)
am felvettem a Vasembernek az uccsó jelenetét ami a stáblista után van!!:)
http://www.freevlog.hu/video/13342.html -
badsco #38218 Erről jut eszembe, egy film végén miért nem lehet kiírni, hogy hülye gyerek ne menj még ki a moziból, mert még lesz vmi poén. Én a Vasemberrel úgy jártam, h nem olvastam előre kritikát, így mikor vége lett leléceltünk. Utána láttam otthon, hogy volt még egy plusz jelenet. Nem tudja vki, hogy felrakták-e a netre? Már rég volt a bemutató.
Ha viszont olyasmi, mint a Karib tenger kalózai 3 végén, akkor inkább nem kell. Az a 10 perces várakozás arra a 30 másodperces, semmitmondó jelenetre tökéletesen megkoronázott egy rettentően szar filmet. -
xBIGMONEYx #38217 The Incredible Hulk!
hát többet vártam a filmtől!!főleg így Iron Man után!!közelébese volt vagyis de az utolsó jelenet:D de azt nem részletezem nézzétek meg!!:D
akik szeretik a képregényeket meg így a MARVEL világot annak biztos tetszeni fog!!mint pl nekem:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah ésígy az utóbbi két marvel filmben jól felvezetik a bosszúállók filmet:)
8/10 -
"Hold your breath"Über giga mega brutál zene egyik kedvencem -
hát én azt hittem, hogy miután SPOILER a hajón kinyírt tulajdonképpen mindenkit xD SPOILER, mennek a következőre... ehelyett stáblista.
és ezt anno -mikor még lehetett kapni- 3-4 rongyért árulták különálló DVD-n! ahelyett, hogy hozzácsapták volna egy extrakiadványos duplacsomaghoz ajándékként... -

egyébként a Pitch Black és a The Chronicles of Riddick számomra is nagy kedvenc, megvan eredeti dvd-nisXD de nekem nem nagyon tetszett a Dark Fury, pont azért mert mire beindulna már vége is...de azt se mondanám h rosszXD -
sry, elb*sztam a kiemelést, csak a címeket akartam... -
Pitch Black[b]
10/10, mert Vin Diesel legjobb filmje.
[b]The Chronicles of Riddick: Dark Fury
8/10, mert hibátlan, csak sajna nagyon rövid, mire beindulna, pont vége
The Chronicles of Riddick
10/10, mert igazi sci-fi, saját háttérrel eredeti(!) képi világgal
La Haine - Gyűlölet
10/10, mert így talán megnézik jó sokan azok közül is, akik szerint az Amerikai História X dráma...
Stardust - Csillagpor
7/10, mert karnyújtásnyira a kiváló szórakoztatástól szépen bedobja a pumpát a küllők közé: klisézápor a vége! -
Spiderwick krónikák
10/8-9
Nekem tetszett ez a fantasy, nagyon jó és szórakoztató.Egyszer mindenképpen megéri megnézni...jaah, és az a malac vagy micsoda amelyik madarakat evettXD hát az haláli:D -
réce 
ezt a szinonimát nem hallottam még
-
édesistenem...
-
saw123 #38208 Jumper alias hipervándor.
háááááááááááát... najó nemrossz de eléggé hatásvadász. imdb-s értékeléssel értek egyet 5.9/10. (nem 6). jó a réce benne szóval 1szer érdemes megnézni!