106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
American Gangster 9/10 -
Persze, hogy marad a cím, de ha figyelemfelkeltő szlogenként ezt nyomják... háát... ahogy írtad. :)
-
Szerintem a cím marad Kung Fu Panda, mert a magyar trailerben is így emlegeti.A Pandalírozás, csak egy térdcsapkodós, borzasztó humoros szójáték akar lenni, amitől mellesleg szintén az idegrángás kerülget. -
The Spiderwick Chronicles
hoppá hoppá, micsoda kellemes meglepetés volt ez a film
remek kis mese megfűszerezve egy kis izgalommal és remek CGI-vel :)
8/10 -
Haláli halálosztóknak kellett volna keresztelni. :-( -
Ezt ma láttam plakáton, de a weboldalon is így van: "Július 3-tól indul a Pandalírozás!"
Morpheus is megmondta: "A fordítók nem születnek többé: termesztik őket." :)
-
Egyetértek, az In Bruges hatalmas film!Angol humor keverve drámaisággal, "európai" hangulattal és nagyszerű történettel. Colin Farrelt nem nagyon csíptem, de most nagyon ott volt.
10/10 nálam is.
A filmcímekről meg annyit, hogy sokszor sznobnak néznek, amikor angolul mondom a címeket, de basszus, néhány agytrösztöt, akik a magyar címeket találják ki, szívesen keresztre feszítenék. -
Az elit alakulat (Band of Brothers) 10/10
Imádom a háborús filmeket de ez különösképpen tetszett.
10,000 BC 5/10
Hát...gondolom mást is zavart hogy ugráltak az időben. És a vége
hát az magába -2 nálam.
-
Azigeeen:DDD -
luckyboi #38319 Chaos Theory 10/8
Ryan Reynolds azért odatette magát, hirtelen nem sok jobb alakítás jut eszembe, talán Will Ferrel a Stranger than fiction-ből, ami volt ilyen kellemes.
Say yes to CHAOS! -
pffffffff :D -
ÁJMSZORRIIIIiii -
A filmcimeket a forgalmazo forditja le? vmi team munka eredménye általában vagy van egy ügyeletes fasz ebben az országban aki ezzel foglalkozik.... mondjuk kíváncsi lennék mit szólna egy két film rendezője/ forgatókönyvírója ha megtudná milyen címen fut a filmje egyes helyeken...
Egyáltalán minek kell lefordítani? :) egy kis nyelvtanulás nem ártana a hazai közönségnek, tulságosna elkényelmesedtünk a szinkronnal, szerintem minden filmet feliratosan kéne adni, kivéve a gyerekeknek való filmeket nem... -
Ez beszarás...
-
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee

-
Erőszakik .... -
mi a magyar címe? -
magyar cím kiagyalójának bünti járna keményen... -
En mar regota tervezem megnezni ezt a filmet. Csak jokat hallotam rola, igy lehet ma este meg is nezzuk. -
In Bruges - magyar címét nem vagyok hajlandó leírni, mindennemű filmekkel kapcsolatos tevékenységtől -beleértve a nézésüket is!- eltiltanám azt a szarházit, aki ezt annak fordította, ami lett... egyszerűen a jó kurva anyját!
Maga a film zseniális: ha csak annyit érne el, hogy átadja a hely és a közeg hangulatát, már akkor is isteníteném, de nem, simán az utóbbi idők legszerethetőbb és érdekesebb karakterei, akikből ráadásul van egy féltucatnyi. S ők sem lopják a napot: szépen elénk varázsolják a mostanában oly' népszerű bűn (és bűnhődés) történetet, tulajdonképpen nagyjából abban a felállásban, ahogy azt a Tommy Lee Jones-Javier Bardem-Josh Brolin trió is megjátszotta: van egy bölcs öregünk, egy kegyetlen, ámde következetes gyilkosunk és egy kezdőnk, aki sodródik az árral... csak a végeredmény lesz más!
Szóval bűnhődéstörténet, költői, kisvárosi helyszín, andalítóan gyönyörű muzsika és... ...féktelen röhögés! Amit Colin Farrell itt hoz, az halálos, valószínűleg a való életben sem állhat túlzottan távol tőle az ír bunkó figurája, mert nagyon életszagú, annyi szent És amennyire mélypontról indul, pont annyira okoz majd meglepetést a későbbiekben, de nem kell feltétlenül a kötelező amcsi fejlődéstörténetre asszociálni, aki bunkó, az bunkó is marad!
Nem ragozom tovább, aki teheti, nézze meg, kurva nagy film, az utóbbi néhány hónap abszolút legjobbja, és annak a gyomrát sem fekszi meg, aki csak röhögni akar egyet, bár akkor nem fog, amikor a kígyó a saját farkába harap.
10/10 -
Wikipedia, nem megy most valamiert , de kesobb dobok linket. De aszem guglin is kiadja a talalatok kozt az egesz sztorit.
-
Alitolag az 1:1 ugyanaz csak mas szereplokkel. En azt nem fogom megnezni :P -
erről bővebben? vagy tényfeltáróbban...
köszi -
Na majd az amcsi változatban biztos egyértelmű lesz :D -
Masoknak megis sikerult.
Amugy lehet, hogy csak nekem volt brutal csavar, mert en szoktam az ilyen "Szent" dolgokat olvasgatni. Anno "the new plague" -nek neveztek.
SPOILER
Es pont az volt a kiscsaj :D (nekem ez csavar) -
Az egy egyértelmű "csavar", nem igazán lehet elsiklani felette szerintem -
Kicsi kene figyelni a vegen a falon levo ujsag cikkeket, aztan meg kellene nezni a wikipediat mit is ir arrol a lanyrol.
Nem nehez, meg neked is sikerulne, o te, kotekedok Istene. -
Lipi1980 #38301 Nemzet aranya - 9/10 -
Tha Happening
a trailere nagyon bejovos volt. a film mar kisse kevesbe.
Jo volt, tetszett de ennel jobb is lehetett volna a bemutato alapjan.
szeretek moziba jarni mert jobban izgulok ott mintha itthon neznem a filmet. a vege viszont nem tetszett, bar fingom nincs hogy lehetett volna maskepp megoldani.
Viszont hiaba szeretek az izgulas miatt moziba jarni valszeg ez volt az utolso alkalom, hogy en amerikaban moziba megyek.
mindenki oda ul ahova akar, szal a legjobb sorokban van hogy 2-3 ules szabadon van de korulotte ulnek.. ergo a sor fele ures de 5 en nem tudunk odaulni :( kettessevel meg mi se akarunk szetulni.
sztan leultunk es kezdodott a baj.. sok idiota fasz rohog mikor az emberek ugralnak a hazrol.. MIJAFASZ NEVETSEGES VAN EZEN????
sztan vijjognak, beszelnek, sikoltoznak, viccelodnek. mellettem a nigger kurva annyit dumalt hogy 20 percet birtam.. addig nagyon ugy voltam hogy kimegyek apicsaba a filmrol de elszakadt a szal es csak siman megkerdeztem, hogy komolyan vegig fogjatok dumalni a filmet?
a hulye kurva kikerekedett szemekkel nezett hogy miert valami baj van?
mondom neki igen, szeretnem nezni a filmet.. ezekutan nem szolt semmit mert a csavoja csitigatta, okos huzas volt tole mert nagyon elborult az agyam.. csak azert nem anyaztam mert tele voltunk fekakkal.
nah mindegy. akkor jon a masik idiota aki elore megmondja hogy mit fognak mondani mert o latta a bemutatoban a jelenetet.
es vegul jott az utcso, zaro jelenet es mi volt a valasza minden fekanak korulottem? jezusom.. visszakerem a manimat ... a masik buta hulye picsa mogottem aszondja.. oh. most mivan? ossze vagyok zavarodva!!!!! TENYLEG PASZMEK?????? menjel nezzel kung fu pandat .. JEZUSOM -
most komolyan nem akarok vitat inditani de ez a "na villantsd meg a csavaros elmed es mondj olyat amit en nem tudok" ezt mar anno is kerdeztem/mondtam mikor a veszekedesunk volt. es nem volt valasz akkor sem. -
Még mindig nem írtál egy csavart sem.
Megint kezdődik a "hiába kérjük Sephit, hogy villantsa meg félelmetes tudását" c. műsor, dobjál már be egy angol cikket válaszként valahonnan!;-) -
Halálos Hallgatás - (death silence?)
Egyedül az üres kollégiumban, teljes sötétségben, halotti csendben végignézni.. hát kellemes borzongást válthat ki az emberből. És bár a gonosszal szembenézők száma a film majdnem végén 2re szaporodik, így ott kevésbé fél és retteg az ember, viszont a Fűrészes hangulat ott kezd el igazán brutális módon kibontakozni (ahogy a készítők kezdik feltárni a történések okát, és fokozzák a film morbidságát).
A vége meg üt rendesen, még akkor is, ha nagyjából már sejted is, mi lesz.
Ez most nagyon bejött :) Bár saját stilusától a készítő elszakadni nem tud, azért láthatóan jót tesz neki (nekik?), ha elszakad attól a lassan sorozattá váló Fűrész alkotástól. -
Valami hasonló szotri miatt vitte el a jövőbe Doc Martyt a Vissza a jövőbe 2. részében. :D -
Inkább nézd meg újra, hátha masodjara meglátod a csavart. -
hat hja... voltak oszt tarsaim akik rohogtek ha korbealltuk oket es halalra rugdostuk oket.. azert mert te csodabodar vagy nem kell masokra furan nezni. -
számomra közepes. -
21 10/10
-
Rec 9/10
-
Csak az 1. és a 4. rész ami nézhető (sőt azok kifejezetten jók) -
In Bruges:
A barátom negatív kritikája ellenére megnéztem és nem csalódtam.
Maga Bruges, a belga kisváros hangulata nagyon tetszett. Pont annyira ambivalens mint amennyire a két bérgyilkos és tetszettek az ebből fakadó kis konfliktusok, afférok. De megjegyezném h senki ne számítson Hot Fuzz szintű poénokra...az In Brugesben sokkal burkoltabb és visszafogottak a poénok (és kevés van belőlük :P)
És ami a legjobban tetszett az az ending...véééégre egy jó befejezés, pont olyan ahogyan elképzeltem :) és nem valami halivudi fos. Zenei aláfestés is rendbe volt, úgy tényleg tök jól volt.
8/10