106866
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Hja, én is.
    EGyik oldalon istenitik, máshol utálják. Haverom is szólt, hogy meg ne nézzem.
    (mondjuk az ő ízlésében bízom) :D
  • Kaplan
    The Happeningről valaki valami véleményt tudna tolni? Túlságosan is szélsőséges kritikákat olvastam róla.
  • Hoz_Hun
    A végén a forgatásról készült felvételeknél az jutott eszembe, hogy jesszus ezeket a kaszkadőröket aztán kizsákmányolják. Már-már beteges amit véghez vitetnek velük. Amin meglepődtem hogy a főszereplőt sem kímélik, szerintem kínszenvedés lehetett a forgatás, hogy nem sérültek le véglegessen azt nem tudom (talán tudnak valamit az ottani koreográfusok :)). Egy egy jelenetnél elgondolkodtam, hogy nehogy már ezt megcsinálja valaki (pl zuhanások, esések), aztán a végén meg látom hogy még is megcsinálták nem trükk volt.
    Van egy jelenet amikor a csaj így spárgába átugrik a dobozok tetejéről fal szélére és spárgába is érkezik meg. Csak hörögtem mert hát ez szerintem nem kicsit fájhatott.
  • Hoz_Hun
    Na tegnap este én is megnéztem a filmet (Chocolate). Voltak elvárásaim és azt teljesítette is. :) Nagyon jólsikerült kis film. Amugy is sok akció van benne de az utolsó 20-30 perc az full akció, nem nagyon pihennek benne. A csaj jól játszotta a defekteset. :)
    Nálam a műfajában 10/10
  • Blasta
    Hohha, ugyehogy mekkora királyság azis?
    Imádom eccerűen, Hopkins akkora über abban a szerepben (is) hogy na.
  • Loál János #38531
    Hesszölöm majd.

Btw. a minap bepótoltam a World's Fastest Indian-t. Nagyon jól tettem, gyönyörű életrajzi film, Anthony Hopkins pedig iszonyatosan jó. Az simán 9 pontos.
  • Blasta
    Egyáltalán nem volt rossz, sőt, nagyon bejött, de nem örök darab nekem.
    Sokkal inkább a "He was a quiet man" :)
  • Loál János #38529
    Pedig drámában winner. Nekem. :O)
  • precision
    Chocolate

Na megnéztem. Az eleje picit lassan indult be, de a film második fele ezt teljesen elfeledteti. Tony Jaa kislány "klónja" elég durva dolgokat művel, az utolsó fél órában pedig átmegy brutál harcológépbe, és hozza Tony Jaa szintjét, amin egy kicsit azért meglepődtem. Igazi jó látványfilm, nagyon szép akciójelenetekkel, és jól eltalált kamera és vágási munkával. A "behind the scenes" pedig a végén üt, látszik, hogy mennyi munka volt a filmben, és az is látszik, hogy tényleg mindent a kiscsaj művelt, semmi kaszkadőr vagy trükkfelvétel. Jól szórakoztam. 10 pontot az eleje miatt nem tudok rá adni, ott egy picit elhúzták a dolgokat. 9/10.
  • Blasta
    Énis :)
    Robert Downey amit abban művel :)))
  • Blasta
    Aha
    Az nem b*szott oda annyira, de tetszett
  • CSOCSO
    hihetetlen hogy az amcsi forumban azt irkaljak hogy szarfos film mert semmi ertelme nem volt a sztorinak.......... hat geccc.. ha ez valakinek magas hogy mi tortent a filmben az tenyleg megerdemli hogy lehulyezzek....... ( megtettem) kivancis vagyok mit fog ra irni
  • CSOCSO
    nehogy ivas kozben nezzetek meg mert kikopitek:D
  • CSOCSO
    jezusom..... azert egy ilyen megkoreografalt film mar merevedest tud okozni..................... nem is nezem tovabb a trailert... AKAROM A FILMET!!!!!!!!!!

honnan lehet ezt beszerezni?
  • Zodiakus
    Tegnap volt szerencsém megnézni az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmet. A film kb első fél órája remekre sikeredett, igazi Indiana Jonesos hangulata van, de ezután bekövetkezik egy erős színvonal csökkenés, ami a film végéig meg is marad. A sztori egyáltalán nem illik az Indiana Jones 'világba', nagyon idegen() tőle.
    Egyébkénet nem egy rossz filmről van szó, talán ha az 'Indiana Jones'-t levették volna a címből, akkor nem lettek volna ilyen nagyok az elvárások, és a kritikusok meg a rajongók sem lennének annyira szigorúak a filmmel...így azonban...hát, én is többet vártam

7/10
  • PetruZ
    Ja, ja, azt is várom már. :)
  • Riddick21
    És akkor szépen lemondhat az idei nyár legállatabb vígjátékáról, a Tropic Thunderről is...
  • PetruZ
    Bár ha ennyire utálod J.B.-t, akkor ez a filmje sem fog tetszeni, függetlenül attól, hogy most nem poénos grimaszokat vág...
  • PetruZ
    Az év eddigi egyik legjobbja, igazi meglepetés volt. Kritikailag is nagyon dícsérték, méltán.
  • I.C.ram
    Be Kind Rewind-ot látta valaki?

Belenéztem, de rögtön elment tőle a kedvem, mikor megláttam azt az idóta Jack "kecipoénosgrimaszokatvágok" Black-et. Kevés színész van, akit jobban utálok nála.

Érdemes ennek ellenére megnézni, vagy hagyjam a francba?
  • Jano
    Before the Devil Knows-t megnézted?
  • PetruZ
    Ja, ja, a végén, a stáblista után ott vannak az elrontott jelenetek (néhány abban az előzetesben is látható) és hátizé... :) John Woo mondta egyszer, hogy azért szeret thai kaszkadőrökkel dolgozni, mert nem félnek. :P
  • Blasta
    He was a quiet man
    -----------------------------
    9/10

Mázlistának érzem magam, hogy egymás után két 9es filmet is láthatok. Ritka az ilyen (In Bruges és most ez).

Nagyon tetszett, azzal együtt, hogy félig-meddig kiszámítható a sztori, azért szolgál némi meglepivel. Egy nagyon kedves, szerethető, szomorú sztorival van dolgunk, Christian Slater pedig bizonyított ebben a szerepben. Amúgy végig Usztics Mátyás volt a szemem előtt, hihetetlenül hasonlít rá CS ebben a maszkban :D

Lentebb már írták, hogy miről szól a film, hajaz az Office space-re, de ez nem fekete humor, hanem kemény dráma. Élmény volt látni.
  • Hoz_Hun
    Hehe, must have... :)
    Chocolate - Thai Movie
    Legjobb, hogy a csaj nem használ kaszkadőröket, mindent maga csinál.
  • Seth
    Oh noes, Doc
  • ProGabe #38511

• Hoz_Hun
    Még én se hallotam erröl a filmről!! Kösz hogy felhívtad rá a figyelmem! :) Hálám üldözni fog. :))
    Imádom az ilyen filmeket.
  • precision
    és én erről a filmről miért nem hallottam még? :)
    azonnal "kikölcsönzöm" a torrentről és megnézem :)
  • PetruZ
    Upsz, azt hittem, Blastát oltod, az előző hsz shift+del. :) :elmegyasarokba:
  • PetruZ
    LOL
    (Csocso, úgy tudom, floridai, a Reuters meg - már - new yorki (és ettől függetlenül világméretű), szóval nem értem a logikát...)
  • Dynamic
    LOL...
    (Most miért tudna valaki többet, csak mert földrajzilag közelebb van?)
  • Sir Quno Jedi
    Dobó Kata? Ő is filmekben játszik... :D
  • Bulykin
  • REALista
    Filmekben játszik tehát színész...
  • Blasta
    LÁL

(amúgy de):)
  • Seten

Jet Li nem színész. (lásd Jackie Chan) :)

• Blasta
    Sztem a Reuters csöppet hitelesebb :D
  • Bucser
    CSOCSO mit tudsz a kaliforniai tűzvészről? hány eredeti kópia veszett oda?
  • CSOCSO
    cloverfield, i am legend, transformers hd ban es a jelek valoban zsir filmek!!!

najo mindegyik sokkal jobb HD ban:D
  • stonesour
    The Ruins

Na, ezt így este.

Jó kis horror. Nagyon durva. hahh

8,5/10

Ez nagyon király volt