106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #38982
    ez a starship troopers olyan nagy film volt anno? csak azért kérdem mert 3. rész, meg animácios sorozat... mi volt abban a filmben olyan jo? egyik legszarabb film volt amit láttam, minek csináltak ennek folytatást? :)
  • LasDen #38981
    azé van olyan vígjáték is amiben nincs ilyen hülyeség.......gondolom az amcsik vevők erre.....vagy csak az ilyet értik meg....
  • Bandew
    Harold és Kumar tényleg mókás! Egyetlen gondom vele, hogy bizony néha írtó szánalom poénok is vannak benne, amiket nehezebben is vesz be a gyomrom, miközben látom, hogy egyben jó is.
    Nem értem miért kötelező minden vígjátékba agyatlan székelős poénokat rakni...
  • Hoz_Hun
    NGE az igen! A többit még nem nagyon csekkoltam.
    Rengeteg kedvencem van. Ami igazán bejön, hmm: Mai Hime, Samurai Champo, Elfen Lied, Noir, Gunslinger Girls, Lain,... huh még rengeteg... na meg sima anime nagyfilmek is (beleértve Miyazaki meséket ^_^).
    Tényleg nem rég adták ki a Ninja Scroll-t.
    9/10

A Mononoke Hime-t nem adták még ki nálunk?
  • tep
    Leatherheads : 7/10
  • LasDen #38977
    187 (One Eight Seven)

Pár éve láttam már....ma megvettem DVD-n és este ment is a lejátszóba.....iszonyat nagy film.....L. Jackson ebben is nagyot alakít....10/9

Harold and Kumar: Escape from Guantanamo Bay

Ez is atom volt :D Sokat röhögtem....bár nincs olyan jó mint A nagyi Szeme Fénye, de poénos.....Neil Pina Halász megint nagyot alakított....akinek tetszett az első rész, annak ez is bejön.... :D
    10/8
  • Iori
    ha pesti vagy akkor elmész a mom parkba feliratos változatért
  • stargatelost
    Nézzétek végig a Starship Troopers animációs sorozatot, abban biztos nem fogtok csalódni :)
    imdb link
  • Sephi
    Lol, volt masodik ressz?
  • [Jakuza]
    Starship Troopers 3.
    3/10
    Uber gaz a film. Eppen csak jobb a szanalmas masodik resznel, de .....
    Jobb nem is folytatni a mondatot.
  • desigo
    alulra a keresőbe írd be,hogy : wanted
    és láthatod a véleményeket
    inkább akciónak tűnt nekem...
  • desigo
    botrány hulladék már a bemutatója is...
    14 éves lányoknak lehet,hogy bejön

különben meg reklám = ban
  • zaki

Amúgy feliratos lesz :D
  • WantedMark
    Csősztök! Láttátok már a Wanted c. filmet? Én alig pár napja néztem és meg kell mondjam nagyon tetszik. Lendületes, tele effektekkel, megvan a háttértörténet is, szerintem egy nagyon szépen összerakott thrillert kaptunk.
  • Kojiro
    ok de én nem tudok japánul, franciául, yo no hablo enspanol, oroszul, ausztriaiul :), németül...

ellenben tudok angolul, de tuti csak szinkronosan lesz a mozikban, ezért késik...

Ja és ezek után, ha bejön, nehogy megnézd első hétvégén, hanem várj még kicsit türelmesen
  • zaki
    Miért?

Pl Japánban, Franciaországban, Spanyolországban, Oroszországban 1, Ausztriában, és Németországban 2 héttel később mutatják be mint nálunk... Örüljünk neki, hogy "csak" 3 hetet kell rá várnunk :c
  • Sephi
    Kung Fu Panda -

Le a kalappal. Regota rohogtem ilyen jokat. Csak ajanlani tudom!
  • Kojiro
    Már napok óta nagyon szarul vagyok. Elmentem az orvoshoz. Azt mondta sok ilyet lát mostanában... DARK KNIGHT LÁZAM VAN!!!

(a magyar forgalmazók meg mennyenek oda vissza, ahonnan jöttek, csak a másik járaton)
  • CSOCSO
    hm... nekem az elso ketto resz is nagyon bejott... szal ha a hetedikig eljutottal anelkul hogy nem tetszene akkor valoban nem neked valo.

nge, rahxephon vagy a tobbi mecha bejon?
  • ForzaInter
    Sweeney Todd jó lett volna, csak egyszerűen nagyon rosszak voltak dalok, így pedig eléggé szenvedős volt az is... csinálhatna sokkal jobb filmeket is...
  • Blasta
    Ezért hányok Burtontől.
    Tehetséges rendező és gyerekmeséket ad el felnőtt filmnek álcázva, és akkor még nem beszéltem a musicaljéről, komolyan idegesítő.
  • ForzaInter
    Charlie és a csokivmi

Burton és Depp gondoltam meglesem, rossz nem lehet, de lehet jobb lett volna ha kihagyom, ez biza gyengus volt, és néhol idegesítő azok manók vagymik éneklését nem bírtam:S át kellet pörgetni, de a gyerekek is kettő kivételével kurva idegesítőek voltak:\ filmbe bujtatott mese, 11-12 évesen biztos 10/10-es film lett volna:DDD vége mondjuk elég tűrhető volt... 5,5/10
  • tommyg
    négy tesó: 8/10
  • zaki
    The Contract (Kalandtúra)

Hát elég gyenge eresztés volt. Nem értem miért vállal el ilyen szerepeket Morgan Freeman. Nem vele volt a gond, mert hozta a kötelezőt, de egy unalmas, klisékkel teli "akciófilm" ez. Csak miatta néztem meg a filmet, de nagyon felejtős film.

4/10
  • Hoz_Hun
    Én imádom az animéket, de sajnos az Eureka 7-nek nem jutottam túl a 7-ik részénél. Lehet később beindul, de nekem ez a levegőben szörföző óriásrobotok nem annyira jöttek be.
  • tep
    The Onion Movie : 2/10
    ...a Melissa-s rész tetszett :)
  • Lipi1980
    Kurta nagy ez az előzetes
    Ahogy a zene is beindul...

VÁÁHHHH
  • CSOCSO
    WOW!!!!! Bale mint sarah connor fia? utos lesz!
  • CSOCSO
    koszi a videot.. en is igy gondolkozom ahogy a csako.. szanalom. meg azis hogy a rendezok azt hiszik hogy tenyleg olyan kurvajok..
  • CSOCSO
    igy igaz... amugy leslie nielsen csak a superhero movieba szerepelt nem? amugy nekem az jobban tetszett a sok masik szarpoen filmeknel.
  • CSOCSO
    a terhesnos ( juno vs sex in the city ) poen is ubergaz volt ( dont mess with zohan)
  • [Jakuza]
    Leatherheads 8/10

Teljesen rendben van a film, jol visszaadja a szazadelejet es az amerikai foci hoskorat.
    Remek poenokkal es nagyszeru rendezessel Clooney egy egeszen jo filmet alkotott.
  • fifi
    The bank job

Na ez kurva jó film volt. korrektül visszaadta amúgy is a 70-es évekbeli hangulatot, volt benne agyalni való, rafkós fickók voltak...
    nem tudom mennyi a valóságalapja ennek az egésznek, de nagyon jó volt...
  • sweech
    fasza, 1 perce még működött. úgy néz ki törölték :D

link, ha valakit érdekel :p
  • sweech
    OFF

a terminátor 4 ez alapján durván jónak tűnik :o

ON
  • tep
    Mutant Chronicles : 3/10
  • ForzaInter
    The Departed 9/10
  • tep
    a 2. résznél jobb vmivel.....de fényévekre van az elsőtől.
  • jefferson83
    Mostanában szeretném megnézni, és még bizakodó voltam :(
  • tep
    Starship Troopers 3 Marauder : 3/10....Rico is back , de így is szar volt.