106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #39020
    állítólag az első nap 66 milliót hozott! lehet megdönti a hétvégi rekordot!?
  • Kojiro
    A fox-on reggel (azaz amcsiban tegnap éjjel) volt egy statisztika a jegyeladásokról. Este 8kor (nyugati) és 11kor (keleti parton)másodpercenként 10 Dark Knight jegyet adtak el .
  • Sheltem
    Milyen komoly kritikákat kap már a Dark Knight... Nem fogom tudni kivárni a mozipremiert...
  • Jano
    A szentségit, ez tényleg megindító volt.
  • Orionk
    Menj el az én kedvemért, és nézd meg helyettem.

Bárcsak én lakhatnék az USÁ-ban, akkor már a premiere megvettem volna a jegyet a Dark Knight-ra, nem foglalkoztam volna vele, hogy mennibe kerül. (de jó lehet amcsiban, azok a dolgok között élsz, amit mi itt csak tv-ben látunk)
  • zaki
    aham... :)
  • Seth
    Ez az a verzió ahol a végén puska helyett adóvevő van a zsaruk kezében?? ^^
  • Hoz_Hun
    Kiadtál nálunk DVD-n? Nem találom sehol, ilyen vagyok?

Eureka seven nem mondom, hogy nem jó, csak nekem nem jött be. De hát nem vagyunk egyformák, majd lehet egyszer nekiugrok újra, úgy is gyakorolnom kell a Japánt. ^_^
  • zaki
    E.T. (felújított változat)

Hát, ez nekem eddig kimaradt, de most bepótoltam. Nagyon aranyos volt, és megható... Tényleg ottt van a helye a klasszikusok közt.

9/10
  • fifi
    Into the wild

letaglózó...
    néha kicsit beüt pár snitt természetfilmbe, de az egész egy hihetetlenül szép történet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mosolyogva hal meg...

10/10
  • tep
    Meet The Spartans : 4/10
  • stonesour
    Hancock 8/10 !!!!!
  • ForzaInter
    én is, de ezt akkor sem fogom kihagyni:D
  • CSOCSO
    hogy az igazat megvalljam utalok moziba jarni
  • desigo
    mikor mész már TDKra?
    azonnal indulj...
  • CSOCSO
    reg lattam.. ha jol emlexem jo volt de mar nem tudom hanyasra ertekeltem anno.
  • CSOCSO
    dehogynem.. szinkronizalva is van! amugy nem vagom hogy akkor az eureka seven miert nem tetszett.. mindenki minenhol 9/10 eket ad ra.
  • tep
    The Take : 7/10 ...drámaibb véget vártam
  • csgj
    The Happening / Az Esemény

Végre én is megnéztem. Hát, szerintem ez egy nagyon jó film, és érdekes, egyedi. Elgondolkodtató, és én végig feszülten, kíváncsian és izgulva néztem a filmet. Shyamalan egyszerűen profi, de erre már a Jelek és a Falu megnézése után is rájöttem. A színészek nem játszák túl a szerepüket, de ezek a szerepek egytől egyig egyszerűek. Teljesen hétköznapi emberek menekülnek az ismeretlentől, és úgy is viselkednek, ahogy egy hétköznapi embernek viselkednie kell. De jók voltak, és ez a lényeg. Zooey Deschanel meg éppenséggel a kedvenc színésznőm, szóval már miatta is érdemes volt meglesni a filmet.

9/10 ----> és azért nem 10/10, mert az emberek nem érdemlik meg, éljenek a növények xD :P
  • desigo
    bejövős volt nekem is
    tele volt jó poénokkal...
  • ForzaInter
    ja elírtam
  • Tatyla
    inkább a Balkánhoz tartozunk
  • tommyg
    Orv
  • ForzaInter
    Örvlövész 8.5/10
  • Hoz_Hun
    Én láttam. Teljes film, vagyis anime (azaz nem sorozat). Ha emlékeim nem csalnak nagyon szépen van megrajzolva. Amugy van benn meztelenkedés meg jó sok vér. Thriller nem gyerekeknek. Valami olyasmiről szól, hogy adott egy neves popsztár csaj (talán épp visszavonul, nem emléxem rég láttam) és egy rajongója elkezd gyilkolászni körülötte, de nem tudni ki az. Mindenképp érdemes megnézni, jó fajta anime.
  • Golyo69
    Míg a jackpot el nem választ

9/10

sztem naon jó kis vígjáték ..ajánlom mindenkinek :D
  • Tikal #38994
    az biztos, hogy nem itt :)
  • tegla
    Európa,az hol van? :)

Mutant Chronicles
    6/10
    Egyedi hangulata és képi világa fogott meg a legjobban.
  • tep
    Snatch : 10/10
    no comment...
  • Iori
    csak azt tudom h darren aronofsky megvette a US megfilmesítési jogot
  • Riddick21
    Én csütörtökön 2kor nézem, premier előtt, igaz, hogy Európában :)
  • ProGabe #38989
    Watchmen trailer

odab*sz

külföldön tartózkodók: irány Dark Knight-ot nézni és beszámolni róla! na, gyerünk, hajrá! :)
  • Blasta
    Ezt látta vki? Milyen?
  • Sir Quno Jedi
    A film eléggé lájtosra sikeredett (amcsi korhatár besorolás ugye, nembeszélve a végéről), de még így is ütős (pedig nagyrészt ismeretlen színészekkel készült).
  • Tikal #38986
    lehet, de szerintem semmi fantázia nincs a történetben, ezt könyvben meg biztos nem bírnám végig olvasni... :)
  • Bandew
    Hát én erősen javallom a film újboli megnézését! Legnagyobb!
  • Sir Quno Jedi
    Van akinek tetszett az első film, mégha eléggé eltér is a könyvtől.
  • Bandew
    Azért azt nem hiszem. Sztem egyszerűen csak több rétegnek akarják szánni. Egy kisiskolás behugyál egy sz@rós-fingós poénon. Csakhát azok meg nem szívnak (habár erre nem vennék mérget) .
  • Tikal #38982
    ez a starship troopers olyan nagy film volt anno? csak azért kérdem mert 3. rész, meg animácios sorozat... mi volt abban a filmben olyan jo? egyik legszarabb film volt amit láttam, minek csináltak ennek folytatást? :)
  • LasDen #38981
    azé van olyan vígjáték is amiben nincs ilyen hülyeség.......gondolom az amcsik vevők erre.....vagy csak az ilyet értik meg....