106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát igen... Azért a Trophic Thunderben biztos jó lesz
xDD -
Jééé egy Titus Pullo!
-
Nick Nolte örülhet hogy egyáltalán kap szerepet az alkoholproblémái miatt... -
The Spiderwick Chronicles
Hát, eléggé felejtős, egyszernézős, semmi extrát fel nem mutató gyerekfantasy... Nick Nole meg idáig süllyedt, sajnálom :c
4/10 -
Mekkkkkkkora királyság má
Stevenson 4 prezident -
sandor8206 #39295 ComiCon-on mutatták be ezt a kis filmecskét, lehet valaki megszerezte valahogy:-) nagyon ügyes volt -
sandor8206 #39294 Talán valami csaj rendezte, biztos jó lehet az ágyban:-) kiba..ott kemény lesz, király mint a képregény, Jigsaw odabasz..és nem tudom megunni a széklábat a pofába, vissza és vissza pörgetem -
Bár lehet, hogy tényleg fake.A hivatalos oldalon nincs fent ilyen trailer és a következő trailer érkezését is 2 nap múlva ígéri. -
Igen.Ez már kezd a Punisherre hasonlítani, nem úgy, mint az az előző cukros víz. -
sandor8206 #39291 teljesen egyetértek, nem vagyok egy Pókember fan az 1-2 is csak megnéztem,nem fogtak meg de elismerem a sikerességüket, de a 3. :-P hatalmas színvonal romlást rég nem láttam ekkorát -
Paokembor 3:
Ilyen egy fos filmet, ilyen szar szineszekkel regen lattam... Vegere el is aludtam. Tok unalmas volt az egesz. Nem is ertem kinek irjak az ilyen filmeket? Gyerekeknek? Nagyon primko volt az egesz.
3/10 -
Ez az b+, így kell ezt, nem úgy, mint a nagytálfos első részben.
-
Igazad van, tényleg rövid volt.
-
Köszi! -
Ramallah - Days of Revenge -
az Outpost egy jó kis B movie -
Melyik szám megy a film alatt? -
hátöööö ,szerintem egy jól összevágott traileröl van szó,gyanús,ez a Ray Stevenson már az Outpostban is szar volt... -
na, ha ez neked unalmas volt, akkor sztem komolyan el kell gondolkodnod, hogy ezután egy komoly filmet is megnézz ebben az életben...
sajnos marad a Transformers, a Batman, meg esetleg nézzél ki magadnak valami fasza Mark Dacascos filmet... -
Csak egy pöttyet dúrvább mint az eddigi feldolgozások :D -
sandor8206 #39280 punisher war zone kemény brutál lesz, a székláb már nekem fájt.. -
sandor8206 #39279 Csak megjegyezném senki sem verte a mellét, hogy leszarja a mozit. Olvasd vissza hsz, ezt csak tényleg megjegyzem, nem kötekedés végett, hanem pont ott kezdődött a dolog, hogy batmant csak moziba szabad megnézni, meg ehhez hasonlók stb. hsz-kal
Az ember csak megvédi magát, de tényleg hagyjuk.
Fontosabb hogy a filmről dumáljunk, de azt is értelmesen. -
arra várhatsz pár évet!
csak még annyit a ki hol nézi témához: ne verje senki a mellét hogyan, hol, mikor nézte. leszarjuk ha a világ legnagyobb mozijában, balján Nolannel, jobbján Bale-lel, vagy a vonaton a mobilján. nem kell hangoztatni és kész, így nem lesz téma sem! egyáltalán nem is lett volna, ha páran nem verik a mellüket hogy ők leszarják a mozit és megnézik kamerásan...
(maga a film topikja megint más téma, ott szidom a kamerás verziót, ahol tudom :)
#39277: húbazmeg
-
sry, de ezt muszáj. nagyon durva :D
-
Megmosolyogtat, hogy 3 napja a dark knight a téma... Istenem de várom már ezt a filmet...
Vajon mikor lesz nálunk is látható az Imax moziban is? Valaki hallott bármilyen infót róla? -
hagyjátok már abba! mindenki olyan minőségben nézi, ahogy akarja.
Into the wild
tényleg gyönyörű film nagyon szép zenével. nem is tudtam, hogy volt valóságlapja. egyedüli negatívumként én a hosszát említeném meg. 9/10 -
homeless #39274 Áhhh nekem is azt kellett volna a youtubeos helyett:( -
Na jó! Én este tízkor keltem. Azaz fél órával azelőtt, hogy lefeküdtem. Ittam egy csésze hideg mérget. Napi huszonkilenc órát dolgoztam a malomban. Én fizettem érte a főnöknek. Aztán hazamentem, és apu minden este hidegvérrel legyilkolt. Utána meg énekelve táncolt a síromon. -
sandor8206 #39272 Az is kell, mindegy csak ne moziba nézzem meg, csak illegális legyen :-) -
TomDantes #39271 Én meg, az mp3 lejátszóval felvettem a hangot, a egy fényképező géppel folyamatosan fotózta, és elkészült fényképeket összevágtam a hanggal..ahol hiányzik egy kép oda paint-tel rajoltam egyet....de nagyon jó... 

-
sandor8206 #39270 Nekem az is kell a karcórás verzió -
Lipi1980 #39269 Istenem!!! Ez már kezd a gumiszobára hasonlítani...
Még jó hogy nem a karc'óráddal veszed fel, mert az már HD-ben tud rögzíteni, és persze van benne képstabilizátor is, vagy állványt is kaptál hozzá???
Ez a hét legjobb vicce. Mivel már Péntek van, így már ideje volt...
Jót röhögtem! HAHAHAHAHA

-
sandor8206 #39268 az nekem is kell
-
én olyan verziót keresek amin valaki mobillal veszi fel ahogy valaki mobillal veszi fel azt hogy valaki mobillal veszi fel a filmet
ha tudtok ilyet szóljatok... fizetek is érte

-
sandor8206 #39266 Mobilon?! Esküszöm legkeményebb csávó vagy:-) Király -
Golyózápor
Iszonyat jó film.....nekem bejött....a régi chuck norris, dolph lundgrenes egyedül 100 millió elleni filmekre emlékeztetett, de mégis jól megcsinálták.....voltak benne hülyeségek, de azokat ellehet nézni.....Clive Owen jól nyomta :D Bellucci meg mint mindig megin gyönyörű vót.....
10/8.5 -
Én a mobilomon ( egy mobillal felvett verziót), kurvajó film.... -
Amíg valakinek szép számmal fut a warez más műfajokban(windows, Photoshop, mp3 stb.), addig hiába eredeti az összes játéka vagy filmje, akkor sincs joga olyan röhejes kijelentéseket tenni, hogy ezt vagy azt KÖTELEZŐ boltban megvenni, moziban megnézni stb. -
homeless #39262 Én youtubeon néztem a dark knightot, nem volt rossz. -
Kezd kicsit betegessé válni ez a "Batmant csak moziban" baromság szajkózása.