106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
deepketya #39345 hmm furesz IV?? es ezt? -
deepketya #39344 udv, Az esemenyt honnan tudnam leszedni magyarul, vagy felirattal?? csak ne torrent lehetoseggel.... -
Lipi1980 #39343 Az Esemény
Mondjon bárki bármit nekem nagyon bejönnek M. Night Shyamalan filmjei. Ez is nagyon jó volt!
Fűrész IV
Naon jó volt ez is. A menyasszonyom csak annyit kérdezett, hogy hogy birok ilyen filmeket nézni... De azért fél szemmel (MSN közben) ő is nézte! -
Farkasölő (Volkodav iz roda Serykh Psov)
7/10
Ahhoz kepest, hogy Orosz film az utolso par perctol eltekintve kifejezetten jo fantasy tipusu film.
A vege sajnos nekem nem tetszett, de hat izlesek es pofonok, viszont addig nagyszeru volt, minden a helyen volt, megfelelo diszletek, kameramunka es CG stb.
Manapsag a Gyuruk uratol eltekintve nem is keszitettek ennyire jo ilyen tipusu filmet. Erdemes megnezni. -
Wantedet felpontozom 8/10-re :P
Lars and the Real Girl (Plasztik szerelem)
Tesóm nyaggatott, hogy nézzük meg, ő vmi vígjátékra számított, persze voltak benne vicces jelenetek, de ez sokkal inkább dráma... A jobbik fajtából.
7,5/10 -
Batman Begins 8/10 -
We Own The Night : 8/10...a vége lehetett volna jobb... -
hat.. szodaval elment.. nekem nem jott be annyira nagyon. Animatrix sokkal jobban bejott ami a filmhez is kapcsolodott..
ez nem kapcsolodott semmihez, nem derult ki semmi hatter dolog.. egyetlen resz tetszett mikor bruce letette az asztalra azt a szerkezetet hogy neki ez nem kell mert masok eletet veszelyezteti.. az olyan batmanus volt oszt enyi -
Mármint mi? a Knight Rider mint sorozat? -
Az a gond vele hogy 0=at sem erdemel annyira nagybaromsag :F -
Mi a gond vele? maga a filmel nemlehet sok gond hiszen hagulatos és hozza a KR feelinget, max az autó nem tetszhet, de megszokható sőt... egész pofás lett. -
Ne szórakozz Zohannal!
4/10
Vulgáris poénok,erőltetett "történet".
John Turturro viszi a pálmát illetve a fodrászcsajszi nagyon dögös!
-
Knight Rider 2008 Pilot : 2/10 
-
Nagyon jó lett a Batman Gotham Knight c. rajzfilm. 9/10 -
Spiderwick krónikák
5.5/10
Lattunk nem egy jobbat ebben a kategoriaban, lasd pl Csillagpor.
-
Wanted
Ebben a stílusban a Shoot Em Up jobban bejött. Ezen is jól szórakoztam, az idő hamar elrepült, volt jónéhány wtf jelenet xD
HD-ben majd hú de jó lesz fasza kis DTS hanggal... xD
Nem vagyok nagy A. Jolie fan, de ebben a filmben jól nézett ki...
7/10
We Own the Night (Az éjszaka urai)
Családi krimi-dráma Joaquin Phoenix, Mark Wahlberg, Eva Mendes (
) és Robert Duvall főszereplésével a csúnya ruszki maffiózok ellen...
8/10 -
komoly lesz a TR2N.... kivancsi vagyok ra. -
Amelie csodálatos élete
9/10 -
The Ruins
Izgalmasnak nem mondható, csavaros fordulatokat nélkülöző, klisé horror-szerűség.
4/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetese az elején tudni lehet, hogy mindenki meg fog dögleni.Természetesen, látszólag hiába menekül meg valaki, természetesn tudjuk, hogy úgyis megszívja.Természetesen, valami kis csattanót akarnak a végére, de természetesen tudjuk, hogy csattanó is lesz a végén.Természetesen. -
Night at the Museum : 8/10 -
Tévedsz, nem kezdek el semmit, csak ilyenkor arra vagyok kíváncsi, hogy nem e esetleg valami környező ország mozijába ugrott ki valaki... Ugyanis rohadtul nehéz várni augusztus 8.áig.. A Begins nagy kedvencem... -
Into the Wild
csak mert szeretem az igaz történetek alapján készült filmeket 7/10
Farkasölő
ezek a ruszkik egyre jobb filmeket csinálnak 8/10
Spiderwick krónikák
tucat mese gyerekeknek néhol nem gyerekeknek való jelenetekkel 6/10 -
Látván az óriási hájpot, megmérettettem és gyengének találtattam, úgyhogy otthon :D
De ez az a film, amit kötelező moziban megnézni, remélem, az IMAX is rendel belőle egy kópiát.
Egyszerűen hihetetlen a film. Azt tudni kell, hogy én nem vagyok Batman fan, bár az első részt szerettem. A mai szuperhősös filmektől általában erős sugárban hányok, nem szeretek filmkritikát olvasni, a hájp pedig általában nem naiv érdeklődést, hanem szkeptikus kíváncsiságot vált ki belőlem.
Az előző rész nem igazán jött be, bevallom. Amikor arról olvastam, hogy a film mindent lemosott, és már huzamosabb ideje vezeti az IMDB abszolút toplistáját, azt mondtam, hogy háhá...persze...majd lecsúszik a score 8.4-re (ami még mindig nagyon jónak számítana, azt azért tegyük hozzá zárójelben)...de nem hiszem, hogy le fog...ez a film egyszerűen hibátlan, és nem hittem volna, hogy egyszer egy szuperhősös akciófilmre fogom ezt mondani.
Itt nem valamiféle iparosmunka jellegű remake-ről van szó...ez a film kerek egész, eredeti, lenyűgöző...minden tekintetben.
Nem is nagyon mennék bele bővebben, ezt a filmet mindenkinek látnia kell.
És ha Heath Ledger nem kapja meg az Oscart a Jokerért, hát...biztos vagyok benne hogy megkapja, úgyhogy inkább nem is folytatom. -
ne kezd el megint!
-
Hol nézted meg? -
Superhero
10/2
Asszem kétszer röhögtem fel hangosan(azért annyira nem
), nagyon uncsi, elég gány film...
-
The Dark Knight
11/10. Simán. -
sandor8206 #39318 ComicCon-os video
a Youtubon már fent van a Tron2 kis film elég rossz, kamerával vették fel a hátsó sorból, de valami látszik, ja Jeff Bridges is back.
http://www.youtube.com/watch?v=YvqiQvqjsGg -
gondoltam hogy sokat fog rontani rajta, de természetesen megnézem eredeti nyelven is:) -
és már a film közepén vágtad a koppanást az első lincselésnél?
mert eddig film közben 10emberből 1 jött rá. hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a fekák képében a saját gyerekeiket akasztották fel
-
Ez megnézte szinkronnal!!!
Nebassz, nem hiszem el!!! OMFG
-
:D
lehet hogy dobna, nameg nem szinkoronosan kellett volna megnéznem:) -
DVD extrái dobnak rá még egy pontot szerintem :DDD
-What's this?
-Cheese.
-And what''s this?
-That's cheese also..
és ezt végignyomja az áruház sajtospolcán =DDDDD -
Borat
7/10 nálam, jóindulattal -
Én meg már a film közepén ásítoztam, mert tudtam mire megy ki a játék, illetve mi lesz a vége. -
Szerintem meg nem. Nálam ott van a legrosszabb filmbefejezések top 10-ben. 
De hát izlések és pofonok. -
SAFIII #39309 a titkok kulcsa c film vége tényleg zsííííííííííííííííír 

-
The Skeleton Key : 9/10
...végre egy jó befejezés
és egy régebbi film :
The Usual Suspects : 10*/10 -
Elég gyerekes, ezerszer elsütött poénok voltak benne! De a pinpongozós jelenet állat volt!:D -
Meet the spartans
azt hittem a Superhero movie-nál nagyobb fekáliát már képtelenség filmen létrehozni, de azt hiszem tévedtem... komolyan nem értem, hogy van a Földön olyan nép-népcsoport, akinek bejönnek az ilyen filmek? mert valakikért-valamiért csak megéri csinálni.
förtelem...
nem is tudom mit írjak...
0/10