106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • szjuca
    Értem én, hogy non-stop, de meddig van nyitva?

Szvsz pedig az olvassa el a spoilert, aki csak akarja.
    A boltban is, a dvd-k hátulján van a filmről leírás, amit elolvas az ember. De akkor a spoiler is fölös volt. Mindegy. Pá
  • Sephi
    :DD

Fasszág :D
  • Mentol
    fasszag - ?
  • artschiatwork
    Hipervándor

Jobbra számítottam az előzetes alapján. 6/10.
  • Sephi
    Wanted -

Nem tudom. Jó is volt de egy nagy fasszag is egyben. 3/10.
  • tegla
    Szerintem érdemes azért a gondolattal eljátszani,hogy kiirod cd-re a plakátot/plakátokat(képeket)vagy akár egy usb-s adathordozóra.
    Elviszed a legközelebbi studióba/kis nyomdába;akárhová ahol ki tudják neked megfelelő méretben nagyitani/nyomtatni minőségromlás nélkül és kész is a plakátod.
    Otthoni nyomtatóval is lehet próbálkonzi ha van megfelelő méretű plakát,csak hát ugye utána jöhet a puzzle az igazitás/illesztés. :)
  • Blasta
    Hát nézd, szvsz a 3-4 részt egyáltalán nem kell megnézned, hogy teljes élményben legyen részed Dark Knight bemutatójakor, inkább csinálj valami értelmesebbet abban a 4 órában, hm? ;)
  • Blasta

(Nem lehet valahogy IQ teszthez kötni a fórumozást???)
  • CSOCSO
    "Az extra nagy hülyeség, hogy SPOILER JÖN:"

• zaki
    Batman

Jack Nicholson rulez, egyik kedvencem, szinkron is marha jól sikerült, főleg a röhögéseknél :D Itt még nem volt annyira elborult hangulata mint a 2. résznek...

7/10

Batman visszatér

Amúgy egyetértek Blastával (is), aki szerint kicsit elborult az agya Burtonnek a 2. Batman filmre... Most néztem újra hosszú évek után. Nagyon gyerekes lett, jobb szót nem tudok rá mondani, néhol már szenvedés volt nézni... Meg ez a macskanő is kifejezetten idegesített már egy idő után... :p

4/10

Aztán még hátravan a 2 folytatás, nem tudom hogy fogom kibírni azt a kb 4 órát :D
  • LasDen #39370
    Doomsday

hmm....egész jó volt......semmi xtra...a sztoriban voltak érdekes dolgok és legalább itt nem a vírusosokkal voltak elfoglalva.....volt 1-2 túlzás, de elmentek.....a buszos ugratás, de látvány elemként jó :D
    10/7.5
  • sandor8206
    Nézzétek meg www.filmbuzi.hu oldalon fent van a kamerás X-men Origins:Wolverine előzetes. Odabasz!!!!!!!!!
  • Kaplan
    Zodiákus.

9/10 a tizet a hosszúsága miatt nem kapta meg. Érdekfeszítő film, még akkor is ha forgatókönyvet az élet írta.
  • LasDen #39367
    Nehéz volt kitalálni a film címének nevéből :D
  • Orionk
    Szia!

Köszi a lehetőséget, de én nem digitálisan szeretnék plakátot, hanem eredeti nagyot, mint amilyenek a moziban vannak. Meg is fizetném, nagyon szeretnék egyet.

Egyébként onnan, a magyar oldalról, ahonnan tanácsoltad, már mindet letöltöttem. :D
  • Orionk
    Melyik város az?
  • zaki
    In Bruges

Marha jó hangulata van a filmnek, színészek is nagyon eltaláltak a szerepre, és gyönyörű a város, jó lenne egyszer elmenni oda :p

8/10
  • LasDen #39363
    Futurama The beast with a billion backs

Egész jó volt, bár a Bender nagy dobása jobban tetszett.....de ez is nézhető volt :D 10/7

Húsevő

Egész jó volt.....bár kétlem, hogy ez a krokodilos fasság megtörtént esemény lenne....10/6

You Don't Mess with the Zohan

Nem volt annyira szar......volt pár jó poén, de semmi xtra....vótmá jobb filmje nekije....10/5.5
  • tegla
    A hivatalos magyar oldalon találhatsz letölthető plakátokat az új Batman filmről.
    The Dark Knight
  • Orionk
    Hy!!!

Most néztem meg a wanted cimu filmet, és azt kell, hogy mondjam, hogy tetszett. Egyszer mindenképpen nézhető, sőt az egyes részeket, amelyek tetszettek, azokat még többször is meg fogom nézni. Amikor meg kijön a második része, akkor meg fogom nézni megint az első részt.

A csavarok, azaz fordulatok tetszettek benne, azok nagyon jók. Én eddig még sosem hallottam erről a sztoriról, mármint képregényről, ugyanis ez is a wanted egy képregény edoptáció.

Az extra nagy hülyeség, hogy SPOILER JÖN:

egy szövet alapján határozzák meg, hogy kit kell kinyirni, hagyjanak már ekkora BAROMSÁGOT.
    De mondom a film tetszett.

REngeteden odavnnak érte, hogy a filmben mennyire jól néz ki angelina jolie. Hát szerintem még a film elején többet látott csaj is jobban néz ki, aki a főszereplő barátnője volt. Angelina annyira soványm, csontos, hogy már beteges. Egyébként is elitélem az anorexiásokat. Mármint inkább ugy irom, hogy nem értem őket.

Hirtelen ennyi a véleményem. :D
    Mindenki nézze meg, mert egyszer kötelező.

Vannak filmek, amlyek a kedvenceim, azok nálam 10/10 értékelést kapnak.

Ha ezt a Wanted filmet hozzájuk képest kell hasonlítanom, akkor ez 7/10.

Üdvözlet
  • SötétBarom
    Nagyon zsír :DDDDDDD
  • Blasta
    De mit töröltél? Ottvan mindkettő :D
  • ProGabe #39358
    Afternoon! :D
  • tommyg
    hipervándor 5/10
  • Sir Quno Jedi
    Meg örüljenek, hogy nem én vettem észre előbb, mert akkor még ki is vágtam volna őket!
  • CSOCSO
    Nem azert, de szvsz emberek csak akkor olvasnak bele a szpojlerbe ha mar lattak a filmet... erted hova akarok kilyukadni?:D
  • CSOCSO
    most priviben itt sir valamelyik, hogy miert toroltem a torrentes hsz-et:D

nah szerintetek miert? nah mindegy remelem megtalaljak egymast es torrentezhetnek egyutt.. meg utalhatnak engem:D
  • Lipi1980
    A fűrész IV már elérhető DVD formátumban, bár a szinkron igen gáz volt...
    Az esemény pedig egy baráti lemez volt, de feliratos...
  • ForzaInter
    Kingdom

egypatronos film, 7/10
  • szjuca
    Tegnap néztem: 1408. c. filmet.
    Érdekességes volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy fickóról szól, aki író, és ellátogat mindenféle szállásokra, ahol az a hír járja, hogy szellemek vannak. Mindenféle "szerszáma" van hozzá, de természetesen eddig sehol nem tapasztalt szellemjárást. Közben mindezekről könyvet ír. Egy nap kap egy "tippet": Dolphin szálló 1408-as szoba. Na itt beletörik a bicskája az eddigi tapasztalataiba.
  • Blasta
    Tarantino minimum két kultfilmet írt/rendezett (kutyaszorítóban, ponyvaregény), Shyamalan meg minimum egyet (hatodik érzék), manapság ennyi már elég :)
  • fifi
    Shyamalan sztárolását pont annyira nem tudom megérteni mint Tarantinoét...
  • Istencsászár
    Shyamalan filmei jóak, de az Esemény annyira nemvolt átütő... pl egy Jelekhez képest.
  • Blasta
    eztmeg innen
  • Blasta
    Hát innen
  • deepketya
    hmm furesz IV?? es ezt?
  • deepketya
    udv, Az esemenyt honnan tudnam leszedni magyarul, vagy felirattal?? csak ne torrent lehetoseggel....
  • Lipi1980
    Az Esemény
    Mondjon bárki bármit nekem nagyon bejönnek M. Night Shyamalan filmjei. Ez is nagyon jó volt!

Fűrész IV
    Naon jó volt ez is. A menyasszonyom csak annyit kérdezett, hogy hogy birok ilyen filmeket nézni... De azért fél szemmel (MSN közben) ő is nézte!
  • [Jakuza]
    Farkasölő (Volkodav iz roda Serykh Psov)
    7/10

Ahhoz kepest, hogy Orosz film az utolso par perctol eltekintve kifejezetten jo fantasy tipusu film.
    A vege sajnos nekem nem tetszett, de hat izlesek es pofonok, viszont addig nagyszeru volt, minden a helyen volt, megfelelo diszletek, kameramunka es CG stb.
    Manapsag a Gyuruk uratol eltekintve nem is keszitettek ennyire jo ilyen tipusu filmet. Erdemes megnezni.
  • zaki
    Wantedet felpontozom 8/10-re :P

Lars and the Real Girl (Plasztik szerelem)

Tesóm nyaggatott, hogy nézzük meg, ő vmi vígjátékra számított, persze voltak benne vicces jelenetek, de ez sokkal inkább dráma... A jobbik fajtából.

7,5/10