106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    röhögőgörcs
  • Tikal #39419
    fuu, ok, arrol beszélt hogy ezt meg tudja csinálni, tehát lehetséges, hagyjál már :) Egyébként miért nem jött vissza rögtön? Vagy kellet egy kis ido a kobor lelkének amig talál egy gazda testet? :) Szegény társai halálra sirták magukat, szemét egy alak ez az X prof... :)
  • Sir Quno Jedi
    De ha még csak arról beszélt volna mindössze, hogy ez lehetséges... :D
  • Sephi
    Atom filmkritikus ismerősöm a tegnap nézte meg a Dark Knight c. filmet. Atalában oldalakat ír arról, hogy mi a rossz és mi a jó.

Most kérdeztem rá :

Seph_TG: so how wuz it dude?
    Stephen_T: omfg
    Seph_TG: :DDD good or bad???
    Stephen_T: omfg
    Seph_TG: but was it good or was it bad?
    Stephen_T: omfg +
    Seph_Tg: :DDD so positive omfg?
    Stephen_T: omfg y

Szal :D
  • Tikal #39416
    hancock... pfu, na ezt kérdezd meg minek néztem meg... utolso film volt a moziban, későn érkeztunk... inkább mentunk volna haza, ez egy fos... :)
  • Loál János #39415
    Nyugi, azért túlélem. :)

Én sem nézek pl. Shreket, mert eleve elutasítom a műfajt (sőt, a filmgyártás szemetének tartom ), az első rész bőven elég volt, nem erőltetem.
    De ha mazochista vagy, hát mazochista vagy.
  • Tikal #39414
    ehh, mert nem volt más, mit kell ezen kiakadni hogy lemaradtam errol az irto egyszeru csattanorol, megértem ha ez egyeseknek szivfájdalom, de engem nem kötött le ennyire ez a film... ehh
  • Tikal #39413
    gratulálok a kedves anyukádnak :)
    Persze emlékszem mikor erről magyarázott a diákoknak, hogy ez lehetséges stb, de ha nem várom meg a vége főcimet talán le is maradok rola :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem csupán valakinek a testébe és már az elején szó volt az egészről, meg az etikájáról a dolognak, de mind1 is... :DDD

Jelzem még anyám is megértette, pedig nő és elmúlt bőven 50...
  • Loál János #39411
    Ehh, minek nézted meg? :-|
  • Sephi
    Meg csak most láttad? Nekem egyik kedvencem! :)
  • Blasta
    Óóooohhh semmi különös, csak szimplán baloldali idegrángásom van mikor a "filmkritikáidat" olvasom
  • Riddick21
    The Big Lebowski
    8/10
    abszolút pozitív élmény volt, néhány helyen szétszakadtam a röhögéstől, a hangulat pedig végig ott volt nagyon, szépen visszaadták ezt az Amerika nyakán ragadt, a '90-es évek elejére már teljesen alaptalan és életképtelen hippihangulatot!
    a pontlevonások a néha feleslegesen kusza és túlontúl sok szereplőt mozgató cselekmény fehér foltjaiért járnak, de lehet, hogy kicsit túl szigorú voltam, mert nagyon nagy film!
  • CSOCSO
    nem ertettem hogy mit irtal.. megkoszonjuk hogy hasznalod a szpojlert csak azt nem ertettem amit ele irtal.
  • CSOCSO
    termeszetes hogy gagyin nez ki a tron:D ha jol emlexem a vilag also cgi filmje volt.
  • Tikal #39405
    nem emlékszem mikor
  • Tikal #39404
    csak néztem, mert nem kötött le annyira, talán ezért maradt ki az a rész mikor a számba rágták hogy a tudata átmászott valakinek a testébe...fantasztikusak ezek az x-men-ek ;)
  • sandor8206
    Az egy másik fószer kómában csak átrakja bele a tudatát az atomra robbant csávó, de ez tényleg benne van a filmben
  • LasDen #39402
    Felforgatókönyv

Ez kurva jó volt... :D atom nagy ötlet az egész :D
    10/8

Shrooms

Emmeg szar vót.....szar sztori, szar színészi játék......10/5
  • Sir Quno Jedi
    Te láttad is a filmet, vagy csak NÉZTED?! Pontosan a szádba rágják, hogy mi történik (és nem csak a végén).
  • Tikal #39400
    aham, értem... és akkor mikor az egyik főfej atomjaira szakad, utána meg ott fekszik a korhában vagy holaz hogy van....? :)
  • sandor8206
    Hát mert a képregényben is átalakult Főnixé+így kerek együtt valamennyire a 3 rész. A két fő fej kell még majd a folytatásokhoz.
  • Tikal #39398
    x-men 3
    nem igazán ismerem a képregény világot, de nem értem minek kell megölni mindenkit utána meg feltámasztani, gagyi, olyan béna brazil sorozat hangulata lett az egésznek... ugye a 2. részben Jean, aztán a két főfej...
    akciofilmnek nem volt rossz...
  • magus
    ne szorakozz a zohannal

legalabb nem probal meg tobbnek latszani mint ami, mint az osszes 0/10 mostansag a palace cinemas valaszteka kozul, wanted, hancock, stb.
  • Bucser
    gondolom arra gondolnak, hogy ott van a szövegdoboz alatt a "makrók" gomb megnyomod és ott megkeresve a spoiler taget elrejtheted fehér betű fehér háttéren amit spoilerbe akartál írni.
  • stonesour
    Wanted 8/10 - Ez nagyon kemény, leszámítva ezt a fonalas hülyeséget.
  • Orionk
    Stúdióban kinyomtatva méreg drága
  • Orionk
    Mi a pöcsöm bajod van?
  • Orionk
    Akkor szerinted hogyan figyelmeztesselek benneteket, hogy most olyan részeket irok le a filmből, amelyről lehet, hogy még nem tudtok.

Másik topic-ban meg jól lebasztak, mert nem használtam a Spoiler figyelmeztető szót.
  • sandor8206
    TRON , na a ComicCon-os tron2 promo után megkellet nézni újra az első részt, hát nem tudom ,de nekem még most is bejön (lehet valakinek a látványvilága gagyi a mai filmekhez képest) de szerintem a sztorihoz tökéletesen illik ez a kezdetleges CG. Szóval még mindig bejön.
    Majd meglátjuk, milyen lesz a 2 új trükkökkel.
  • ForzaInter
    Michael Clayton

elég zavaros egy film volt, de tetszett, jogi thrillernek írták, de ez inkább egy szeményről szól akinek bemutatja életét, sztem nem volt unalmas, nyomasztó volt eléggé film, bejött ez a stílus, 8,5/10.
  • Challanger
    Hát én kb. 1 hónapja néztem moziban és kurvára tetszett. Kritikát (vagy inkább vélemény) másik fórumra írtam, most lusta vagyok előkeresni :) De pontszámilag 8/10 volt számomra.
  • Mentol
    Hú, ez ennyire felb.szta az agyatokat?
  • precision
    Wanted

Egy szóban? Szánalom. Kicsit bővebben... nem azzal van a gond hogy kanyarodik a golyó hiszen ez képregény adaptáció. Hanem az egész film el van cseszve úgy ahogy van. Túlzottan amerikai, túl sok benne a koppintás. Ilyen 1.0 -ás amcsi usereknek van készítve akik nem nagyon szeretnek gondolkodni. Ok, persze, látványfilm, nem kell tényleg a sztori, tényleg nem... de azért egy minimum szint legyen már meg. Idétlen dialógusok, hatásvadász és teljességgel felesleges jelenetek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy két ilyen felesleges és idegesítő dolog: amikor "képezik" a srácok, hogy na most te profi gyilkos leszel. Nagyon hasznos kiképzés, hogy miért vagy itt? És amíg azt az elcsépelt szöveget nem mondja ki hogy "nem tudom ki vagyok" addig szétverik, összevagdossák, átszúrják a kezét, ledobják egy vonatra....stb. LOGIKUS!!! MAJD ÍGY MEGTUDJA HOGY KI IS Ő!

Max 3/10. Ebből 2 pont Jolinéni miatt.
  • Blasta
  • Sheltem
    Megunhatnád már. Köszi.
  • Mentol
    Akkor nem ugyanarra gondoltunk - bocs a többiektől! :)

Tehát, az alapszó: f.sz. Ezt ragozod: f.szság, nem?
  • Sephi
    Ugyvan!
  • Blasta
    De igen, Szmeagolosan mondva jó: FASSZÁG
    :)
  • Mentol
    Flame ON
    Szerintem még ez sem az igazi! :)
    Flame OFF