106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Ühüm, hát, összességében akkor elmondhatjuk, hogy mind az első, mind a második pontban elhangzottak alapján bátran nevezhetünk téged nullának.

"jokertől nem voltam elájulva"
    Chigurh kaliberű gonosz, egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen eredeti és tényleg félelmetes karaktert láttam vásznon... Persze aki otthon nézi szar minőségben fos hanggal, az magára vessen...
  • sweech
    Dark Night-ot írt Dark Knight helyett
  • TomDantes
    De mi a szar az a K-betű?
  • báttyó02
    talán ha tudnál olvasni elírtam az első hsz-ben

Riddick:

1. itthon
    2. igazából nem mondanám minusz pontnak azt,ez a film ugy ahogy van tökéletesen össze van rakva,minden szempontból...belekötni nem tudnék semmibe
    azért mondok rá 9,5öt,mert láttam már 10es filmet egy kettőt,de azok olyanok voltak hogy napokig a hatása alatt voltam:) ennél azért ilyen nincsen,de mondom,hiba nincs benne
    észrevétel max annyi,hogy én megmondom őszintén jokertől nem voltam elájulva,kicsit érdekes,szokatlan volt,hogy szinte sose volt az a nagy kacagás,végig őrült,de komornak éreztem,nem úgy mint ahogy én elképzelem a jokert...nicholson féle nálam továbbra is etalon marad

kb ennyi
  • Bulykin
    bizony nem olvastam^^ elkezdtem, de abbahagytam...olvasás közben mindig elalszom:D:D
  • precision
    azért mert nem adott mindegyikre 10et vagy mi? :)
  • stargatelost
    ebből azt látom hogy nem olvastad őket, hát ez nagy hiba :D :D
  • Bulykin
    Harry Potter
    10/7
    Nem annyira jó, de élvezhető(számomra)
    Harry Potter 2
    10/8
    Egy fokkal jobb, de még mindig nem az igazi
    Harry Potter 3
    10/8.5
    Nah ez már elég jó, ez nagyon tetszett, főleg a dementorok^^
    Harry Potter 4
    10/10
    Ez nagyon király volt, érezhető hogy már sokkal komolyabb az első 2 résznél:)
    Harry Potter 5
    10/10
    Erre muszály megadni a maxot a Dumbledore vs Voldemort harc miatt, az valami nagyon ütősre sikeredett, persze összességében is egy nagyon jó film volt:)

A 6.rész-t majd később a mozikban, itt nézhettek trailert ha vki érdekel.
    A premier 2008. november 21.-re várható.
  • TomDantes
    Plusz egy K betű! Még azt is hozzá tette...K mint..nem tudom mi.
  • Riddick21
    1.:Hol nézted?
    2.:Miért nem írsz róla többet? Legalább azt, hogy mi az a mínusz 0,5 pont.
  • Orionk
    Most láttam a Hipervándort (The Jumper)

5/10

Tényleg nem nagy alakítás. :(
  • báttyó02
    +K
  • báttyó02
    Dark Night

10/9,5
  • Pipör
    Wanted

Hát eléggé pörgős de voltak benne hülyeségek de azért 8/10
  • zaki
    Összeomlás?

Azért az sem rossz... :)
  • Tikal #39445
    the client az jo volt, meg a telefonálos is... 8mm még nem láttam
  • Riddick21
    Tigerland is 10/10 volt nálam anno, Schumacher talán legjobb filmje!
  • Lipi1980
    Be Kind Rewind
    Kissé lassú történet, de Jack Black rajongóknak kötelező. Jack hozza a tőle elvárt baromkodást, de azért a Tenacious D-t nehéz lesz überelni...
  • Loál János #39442
    Micsoda, a 8mm ótvar egy kaki.
  • Pipör
    Tuti lúzerek (The Comebacks):
    Hát ez vmi eszméletlen jó film lett sztem rég röhögtem ennyit :D
    8/10
  • LasDen #39440
    A fülke az nekem nagyon bejött...... :D Viszont a 8MM annyira nem tetszett.....
  • ForzaInter
    hát azért van jó pár jó filmje:)
  • Blasta
    A helyzet az, hogy volt neki.

ez
    vagy
    ez
    nameg
    ez sem volt rossz anno

Az Egyenesen át is jó volt.
  • Count Adyn
    Mondjuk ő nem alaptalanul hitte magát többnek a többi embernél:D
  • Sir Quno Jedi
    egzaktlí!
  • Tikal #39435
    hm...elég teátrális volt :)
    a fajelméletéről van némi elképzelésem, bár végül ő is olyan lett mint a fogvatartoi...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy Magento és Xavier önagában elviszi a vállán mindhárom X filmet (bár tény, hogy a 2. a legprofibb). Namost, hogy ezekhez még csapódik pár jó karakter és tűrhető forgatókönyv, az csak hab a tortán! :D
  • Sir Quno Jedi
    Azért mert Magneto jól fejlett Istenkomlexussal küzd. Meg azért, mert az elrettentő erőt és a megelőző csapást tartja az egyetlen lehetséges útnak. Nomeg azért, mert bizonyítani kell az alacsonyabb rendű söpredék mutánsok előtt is az abszolút hatalmát. Magneto mindig is teátrális volt, valamint sokat tanult korai kínzóitól a náciktól, mígnem maga is hasonló elveket kezdett vallani (jó tanárai voltak). Elég megnézni az öltözködését és a kedvenc mondásait (nomeg meghallgatni profi fajelméletét).

De legfőképpen, mert úgy érezte, hogy már senki sem képes őt megállítani és a bújkálás ideje véget ért!

De a mindenre választ adó emlékezetes mondatok:
    "You are a god among insects. Never let anyone tell you different."
  • Tikal #39432
    my intention was just entertainment.... anyád!! egy béna pöcs vagy, aki csak lovét akart....van ennek egyáltalán valami normális filmje?
  • Loál János #39431
  • Sir Quno Jedi
    1966-ban még elment ez.
  • Blasta
    És ez milyen?

Joel Schumacher elnézést kér :D
  • Tikal #39428
    tudom hogy biztos volt, rosz szohasználat... a kérdés attol még fenn áll, miért várta meg amig mindenki eltemeti? persze lehet még bujkálni akart amig rendezodnek a dolgok, és még ő sem volt biztos a dolog sikerében, erőgyujtés stb... remélem a wolverine-es rész jobb lesz..
    Egyébént miért kellett a golden gate-et lerombolni? hogy az ujonnan érkező katonáknak legyen hol ájönni? nem láttam értelmét... tul nagy erőfeszités a semmiért...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy már az első rész végén sejtették, hogy feltámadt a Dark Phoenix. Ha emlékeztek, mikor a pofázás alatt végigpásztáz a kamera a vízen a gát felé suhanva, lehet látni, ahogy valami hatalmas (és ez nem a Sárkányszív :D) a mélyben széttárja a szárnyait és siklik felfelé árral szemben!!! Nagyon ütős befejezés (már aki ismeri az X sztorikat és figyelt is).
  • ForzaInter
    ebből nem egy sorozat volt?
    anno vmi ilyesmi ment viasaton, hát szakadtunk röhögéstől...
  • tep
    Reservoir Dogs : 9/10
    Michael Madsen ennél lazább már nem is lehetne :)
  • Tikal #39424
    hogy feszul az izmain a cucc :)
  • Sir Quno Jedi
    Mutatták is a pacákot és mesélt is róla (ergó a kísérlet már folyamatban volt, nem véletlenül volt ott az asszisztense). Mindemellett pont az etikájáról értekezett a dolognak (hiszen a nagy hatalom nagy felelősséggel is jár), azaz nem az volt a fő problémája, hogy lehetséges-e, mivel abban biztos volt. Valószínűleg már jó ideje dolgozott a porcedúrán és ő volt amúgyis a Föld egyik legerősebb telepatája. Mikor meghalt volna, átmentette a már régóta tanulmányozott személybe a tudatát, mert csak így adhatott esélyt a többieknek. Még az is elképzelhető, hogy ezt előre megtette, számítva a Főnix erejére és abból a testből irányította az eredeti testét (de ez már csak fikció).

(amúgy nem csupán kóma, hanem agyhalott)
  • Blasta
    mondjuk valamikor valakik ezt is komolyan gondolták :))))
  • Tikal #39421
    gyalázat...