106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tugyiti
    EZE
  • Montanosz
    asszem egyenként vágják le a lábujjait az információért
    más tulajdonképpen nem történik a filmben mert inkább két elme összecsapásáról szól, de teli van feszültséggel állás foglalásra késztett hogy meddig mehetünk el morálisan/testileg hogy akár egy ember vagy akár egy nemzet életét megvédjük.
  • Blasta
    Még némi kis infó ha elő tudnál kaparni, amit írtál egyelőre kevéske a segítséghez ;)
  • Blasta
    Ha nem haragszol, ezt most inkább kihagynám.
    De most látom, hogy Claver már vette a fárdtságot, szal
  • LasDen #40179
    nekem egy film jut eszembe, de abban nem arabok vannak és nem egy ügynököt vallatnak :D
  • Montanosz
    nem emlékszik valaki arra a film címére amikor arabok elkapnak egy amerikai ügynököt, kínozzák meg efféle, az egész jóformán egy helységben játszódik, meg valami tengerpartos mászkálás a beszervező csajszival,a végén van egy hatalmas csavar, nem mindenki az ami.
    meg volt de pár dvd behalt (jó kis arita)és nem emlékszem a film címére mert ennél jobb lélaktani filmet nem láttam mostanában és leakarom szedni újra.
  • sweech
    Mutant Chronicles

volt benne egy-két jobb jelenet, de összességében ratyi
  • SASboy
    a darjeelinget én sem bírtam végignézni.
  • Montanosz
    The Darjeeling Limited

mindig bízok benne hogy a következő hindi film jó lesz, és megint tévedek.Kevés és gyenge poén.Abbahagytam és inkább megméztem az m1-n azt a macedon filmet amikor a cigányok vissza akarnak vándorolni Indiába.

amúgy tényleg különbözőek vagyunk mert én a [REC]-en lerágtam a körmöm és nálam abszolút tízes, viszont az új Batman filmet félbehagytam mert nem kötött le.
  • tegla
    Egyáltalán nem gyér másolat.Csak más történet,nem olyan "akciódús" de maga a sztori jó.
  • ProGabe #40173
    valaki igazán megnézhetné a City of Men-t (Cidade dos Homens). állítólag az előd nyomdokait követi, de ha csak egy gyér másolat, bánnám az időt amit rászántam :)
  • Sephi
    Az a baj, hogy te tul kritikus szemmel nezted.

Mi peldaul paraztunk tole :D Szerintem korrekt filmecske volt.
  • Lipi1980
    Ezzel én teljesen egyetértek, de akkor mi a csecsért kell a másikba belekötni, amikor egy olyan filmet értékelek jóra, ami másoknak egyáltalán nem tetszett... Én pl. sosem adnék az Oroszlánkirályra 10/9-et, mint az egyik tegnap előtti hsz...
    De nem kötök bele, mert engem nem úgy neveltek, hogy akkor vagyok fasza csávó, ha mindenbe és mindenkibe belekötök.
    Legyen meg a saját véleménye, amit írjon is le, de az én véleményemet NE fikázza!!!
  • Dynamic
    [REC]

Szokványos kliséhalom, amit a kézikamerás fílinggel próbáltak eredetivé tenni.Aki már látott 2-3 "tipikus" horrort, az percről percre tudni fogja mi fog történni.Többek között olyanokat olvastam róla, hogy ijesztő.Nem tudom, de nekem marhára nem sikerült egyszer sem beszarni, mivel minden ijesztésre szánt jelenet teljesen kiszámítható volt.
    4.5/10

Klisé klisé hátán:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-Felmennek a bajuszos faszi lakásába és a doki bezárja magát egy rácsos ajtó mögé, mert tudja, hogy megfertőződött.Itt a bajuszos fickó nekidől a rácsnak és oldalról veszi a kamera, hogy ne lássunk mögé a szobába.Természetesen csak a nagyon hülye nem tudja, hogy hirtelen zombikéz fogja elkapni a nyakát.
    -Amikor az utolsó szobában vannak, találnak egy padlást.Felrakják ide a kamerát és lassan elkezdik körbeforgatni, hogy lássák mi van fent.Tegye fel a kezét, aki megijedt és nem számított rá, hogy hirtelen egy zombi lesz ott.
    -A zombi kiüti a kamera lámpáját, és éjszakai módban veszik tovább, de mi tudjuk, hogy ez is csak azért történik, hogy sejtelmesebben, ijesztőbben tudják majd mutatni a semmiből előkerülő zombikat.
    -Alien-effektus.Vagyis hogy a legelső átalakulásig órák telnek el.Mikor már mindenki, többek között a néző is szembesül azzal, hogy mi folyik itt, onnantól kezdve nem szaroznak tovább, hirtelen elég lesz mindekinek cca. 1.2 perc az átváltozáshoz.
    -Az örök vesszőparipám, vagyis hogy már a film elején tudod, hogy megdöglik mindenki, az olyan nyílvánvaló volt, mint amennyire egy Mike Tyson Vs.Sebeők János küzdelem boritékolható.
    ...és még sorolhatnám.

• Calver
    segítek:
    1-4: időpocsékolás, az 1-es a Spartan-nak van fenntartva.
    5-6: egyszer nézhető, de nincs az ember elájulva tőle
    7+: maradandó és élvezetes alkotás.
    10: Amerikai Szépség, Született Gyilkosok (utóbbi legalábbis nálam) és hasonló olyan filmek amiket 50-szer megnézel és még mindig tökéletesek és lekötik a kétlábú figyelmét. megértéséhez segítség itt.

de ezzel kb semmit nem mondtam, szóval... ajánlom a "tetszett" és a "nem tetszett" típusú értékelést ha a 10-es skála túl bonyolult neked.
  • Loál János #40168
    Az bizony egy ász film.
  • Lipi1980
    Szevasz!

Még mielőtt elolvastam volna ezt a hsz-ed azon agyaltam, hogy a 10-es skála egyes pontjai mit takarnak (az 0-überfos és a 10-überkirály kategória között)

Ha ezt megírod nekem, vagy dobsz egy linket, akkor megköszönöm, és okulva majd belőle biztos máshogy fogom értékelni a jövőben a filmeket...

Előre is köszi...

• miki36
    Cidade de Deus(City of God, Isten városa)
    Kurvajó volt, egy percet sem unatkoztam a film alatt, végig lekötött.
    9/10
  • báttyó02
    The Bucket List 8,5/10
  • Kandurex
    Azért 6 pontnál többet ér, egy jó kis 7, vagy még picit többet is vihet a Vantage Point, amit kilehetett hozni a történetből azt tisztességesen, színvonalasan kihozták, mind a színészek, mind a rendező!
  • xxxpaulxxx
    A Charlie Wilson-t moziban láttam... sokszor már csukódott a szemem.
    Nem azt mondom, hogy rossz film, csak nem nekem való, lehet te is így voltál vele:)
  • stargatelost
    Charlie Wilson's War

jéhéhéhézusom, mennyire unalmas és érdektelen film volt ez. ezt még a színészi alakítások sem mentették meg. Mondjuk csak Shiri Appleby miatt néztem meg, de volt két jelenete azt kész....
    Na miatta meg azér Tom Hanks....legyen:
    4/10

Cold Prey (Fritt Vilt)

Norvég horror, mert ilyet is kell látni :D
    Rájöttem hogy már régen láttam ilyen "néhány fiatal-gyilkosos-onebyone kill slasher" filmet :) Remekül szórakoztam, azt kaptam amit vártam, a havas-nyomasztó régi épületes helyszín is jó volt, és jön ősszel egy második rész és
    aki életben maradt az is szerepel benne :-O

8/10

Rendition

Ezt pedig Reese Witherspoon miatt néztem meg, de ebben nem kellett csalódnom, nem volt unalmas, pedig lehett volna. Remek dráma, érdekes csavarral. Jó volt na :)
    (a posztere meg überlol, nincs is rajta az egyik főszereplő, aki körül forog a fél film...)

7.5/10
  • sweech
    azért az szerintem túlzás, de tényleg jó fej :)
  • Calver
    valamint azt se felejtsük el h Mugen talán a legeredetibb karakter ever.
  • Blasta
    Miért lenne érdekes? A 8 tanú 6/10-es értékelésével a világon semmi baj nincs, teljesen reális értékelés, mit mondanék rá? Számomra sem ért 5-6 pontnál többet az a film. Csocso pedig semmi olyat nem írt, ami esetleg kiütötte volna a biztosítékot.

Reálisan kell értékelni, nem árt ismerni a 10-es skála mind a 10 pontját, és akkor nem nézik hülyének az embert.

Na szevassz
  • [Jakuza]
    Ja, Samurai Champloo rox, a 14. reszben pedig az a zene es kepivilag, egyszeruen frenetikus.
  • tegla
    Felon 7/10

Val Kilmer respect!
  • kaposi1
    befejezést
  • kaposi1
    The Mist
    Rég láttam már ilyen melbevágó befelyezést.

8/10
  • Bucser
    Szerintem ebben a stílusban kb a Samurai Champloo vagy Cowboy Bebop bokájáig sem ér... egyedül talán Ninja-Ninja volt az aki érdekes volt a sztoriból.

(a gépesített teddybear meg csak símán giccses volt.)
  • LasDen #40153
    Afro Samurai

Hát ez iszonyat volt.....az első pillanatban tuttam, hogy ez nagyon kész van :D A grafika vmi brutál....a szinkronhangok is nagyon durvák.....főleg Jackson :D A zenék is iszonyatosak....nem hiába RZA csinálta :D Kár hogy ilyen rövid....
    10/9.5
  • Montanosz
    Az esemény
    nekem azt nyújtotta amit.végig feszültség volt bennem,csak egy pár nasiért hagytam abba pár percre.
    de ami top nálam most a [REC] spanyol kézikamerás horror. mindent visz.
  • LasDen #40150
    nekem az éjjel lett meg :D de előbb egy hábórús film is lesz.....meg befejezem Afrot :D
  • precision
    thx a tippet, asszem ezt kikölcsönzöm valahonnan és meg lesz néződve :D
  • Tikal #40148
    amit csocso irt teljesen korrekt, nem egy nagy szám, én már a 3. visszatekerésnél elkezdtem beletekerni a filmbe, amit nagyon ritkán csinálok, általában probálok adni a filmnek esélyt, de ez már olyan szánalmas volt, plusz gagyi jelenetek, nem birtam tovább :)
  • Loál János #40147
    ?
    Blasta szerintem még nem is írt a Vantage Point-ról.
  • CSOCSO
    majd meglatjuk mit szol majd hozza
  • CSOCSO
    torolve

kedves forzainter te meg szedd mar ossze es igy szpojlerezzel....
  • Lipi1980
    Érdekes hogy blasta még nem fikázta csocso-vip #40114-es hozzászólását, de bezzeg, ha én írnám le ugyanezt, akkor úgy ugrana nekem, mintha megittam volna a reggeli kakaóját...

Egyébként nekem nagyon tetszett a 8 tanú
  • Montanosz
    én emuléról töltöm az ázsiai filmeket, ott mindig minden meg van mert van hogy násfélmilla emberke nyüzsög egy szerveren.
    mindenféle ritkaságot is megtalálsz.