106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Szerintem eleg lesz a veszekedesbol...
    kerlek benneteket, hogy inkabb a filmek kritizalasaval toltsetek az idot, egymas kritizalasa helyett.

• desigo
    igen csak nem akart balhét
    amikor meg már rákényszerült akkor a nő mellette állt a tömeg :/
  • CSOCSO
    huhh... az a csaj valoban eszmeletlen idegesito volt, szinte leirhatatlan, hogy mennyire. Most komolyan abban a helyzetben ott en loktem volna ki a csajt az ajto moge az elsonek.
  • Montanosz
    ej pedig gondoltam rá hogy megsasolom...
    az orosz szenny milyen?

bár ahogy a karamella szomszédaim élnek, itt is lehetne söprögetni a házunk táján.
  • Qwerty4
    Tegnap a Dunán volt egy igazán jó dokumentumfilm:A leningrádi pályaudvar gyermekei (The Children of Leningradsky) (2005)

Igazán profi dokumentumfilm volt ez.Elképesztő, hogy a moszkvai utcagyerkek hogy élnek.Ezt mutatja be ez a film...
    Igazán ajánlom mindenkinek aki már megunta a sok amerikai szennyet.

10/10
  • Montanosz
    köszi all!
  • desigo
    itt lehet kísérletezgetni...

• tommyg
    csak így általába nem jó

flash]http://www.youtube.com/v/yDitzatrWyA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/flash

én így szoktam
  • ProGabe #40739
    Videó beszúrása
    A beszúrandó videó SRC címét kell a flash tagek közé tenni.

/flash]http://www.youtube.com/v/G0LtUX_6IXY[/flash/

mindezt a makrók gombra kattintva lehet megtudni
  • Montanosz
    no nem nagyon akartam beszúrogatni, csak kiváncsi voltam telóról is megtudom e írni a scriptet vagy nagyon trükkös valami
  • desigo
    Így már érthető
    az biztos,hogy fekete-fehérben sokkal félelmetesebbek lettek volna...
  • Tikal #40736
    na az lesz még a király ha még youtube videokat is elkezdtek beszúrni

lehet menni a cspv.hura vagy a filmbuzira ha már posztereket meg bemutatokat akartok látni, ez itt nem az a hely... vagy vannak még a filmeknek külön topikjai....
  • tommyg
    kitörlöd az embed-ből az src előtti rész és azt flash tagok közé rakod
  • Tikal #40734
    bárki irhat, de próbálj meg alkalmazkodni....
    mint láthatod, a többségnek nem jön be a poszterezés, még egy két poszter per lap el is menne, de egy oldalon rengeteg van már belőle, és mint már irtam jó lenne ha nem copy paste-elnéd be az elmúlt tíz évben készült filmkritikáid, mert azt nem hiszem hogy ezeket mind az elmúlt napokban láttad :)
  • Count Adyn
    Bocsáss meg, tényleg nem kötekedni akarok. Az ízlések különbözőségét még el lehet nézni, de ha valaki csak dobálja egymás mögé a szavakat, úgy hogy a mondatok értelmét csak találgatni lehet, és az egyes mondatok közti kapcsolat is hiánycikk, az bántja az ember szemét. Ha már írunk valamiről akkor legyen már megfogalmazva magyar nyelven, mert amiket elkövettél itt, azokat látva egy magyar tanár sírva buktat meg magyar érettségin. Nem bántani akarlak, tényleg. A blog ötlete meg nem rossz, oda leírod amit akarsz, akár háznagyságú képekkel is, és linkelheted ide, nem fognak kötekedni annyian.
  • Montanosz
    már adtál nekem 5letet a mist-el kapcsolatban, és ez jó.
    de tényleg olyan filmről írj amit most láttál és már nem vesézték ki 100X.
    a doom és a 300 biztos nem ez a kategória, már gondolom régebben láttad őket és erről sokan írtak..annak idején.

más
    valaki megtudná nekem mondani hogy kell ide youtube-s linket berakni?
    más topikban láttam ilyet...esetleg akkor aki akarja már bemutatót is nézhet és az elég kis méretű is nem zavaró
  • Prince23
    Hallod nem pályázok filmkritikusra. Vagy ide csak filmkritikusok szabad írjanak? Hoppá. Ezt nem tudtam.
  • Tikal #40730
    statisztikailag elfogadhatatlanok az írásaid, ez már tény :)
  • Prince23
    És ne rólam szóljon már a topik! A filmekről!
    már megbeszéltük korábban, h ne tegyek be 600-as méretű filmposztert. Ezt el is fogadtam.
  • Prince23
    Mindenkinek van stilusa, nekem ez.
    Más izlését meg nem illő kritizálni. Ez olyan mintha szeretnél a házadba csináltatni a kőművesekkel egy oszlopot boltívvel, és az illető meg nem akarná, h kiépíttesd azt.
    Én se szídom le azokat, akik csak egy soros véleménnyel vannak a filmekről.
  • sadvagabond
    mindenki írhat.de ahogy ő csinálja,az már zavaró.egyrészt nem hiszem,hogy folyamatosan nézi azokat a filmeket,amikről ír.másrészt egyáltalán nagyon zavaróan csinálja.ahogy elárasztja a topikot,meg a már leírt dolgai.
    én jobban kedveltem a régi pár sor/értékelés-stílust.ez olyan one-man show most.nekem nagyon olyan "bemutatkozós".
    pedig nem kellene eröltetni.meg szemlátomást egy enyhe kis flame-et szül.
  • tommyg
    de most úgy csináltok, mintha ide csak bizonyos emberek írhatnának, én úgytudom ide mindenki írhat
  • Montanosz
    teloról netezek többnyire, nem győzöm görgetni bár az opera mini csodákra képes

• Szabi84
    engem egyáltalán nem zavar a kép, szerintem igy kicsit hangulatosabb
  • sadvagabond
    az elején még szórakoztató volt,de most már eléggé unalmas.ennek a topiknak volt egy igen jó hangulata,stílusa,amibe igencsak belemásztál.nyiss egy blogot magadnak,csináld ott.ha jó vagy,és érdekel a véleményed másokat is,akkor úgyis odamennek,elolvassák az írásaidat,és minket is megkímélsz a fölösleges görgetéstől(de a jó fórumolvasó úgyis mindent elolvas...).
    engem mi zavar?a sok kép-fölösleges.a stílus-nem igazán a véleményedről szól,mint inkább arról,hogy próbálsz okos lenni filmből.helyesírás/szerkezet...nahh.
    nem akarlak bántani,de észre kellene venni,hogy valahogy nem idevaló amit csinálsz.vagy ahogy csinálod,nem tudom.mondom:blog.
    peace!
  • Sephi
    Nehogyma azert kell neked kikapcsolni, mert a masik nem erti meg, hogy a tobbseget zavarja... ez mar hulyeseg.
  • Montanosz
    tegyél be ikonokat, bár én már kikapcsoltam a képek megjelenítését
  • Sephi
    Befjezned kerlek? Senki itt nem masolt be kepet. Mar engem is zavar, hogy azt kell varnom, hogy kepeket toltson a forum.

koszi!
  • Bucser
    Látom neked is be kell mutatni Iróniát:)
  • Prince23

Nem csalódtam a filmben, sztem jóra sikerült.
    A sztori talán megtörtént, de amúgy átlagos szintet hozza ki. A történet 1607-1613 között játszódik Virginia és London között. Kissé üresjáratot éreztem a vége felé. Addig mozgalmas volt a film míg Smith jelenlétét látthattuk az erődjével együtt (!), sőt 5*-ra is állt az osztályzatom. Végkifejletről nem beszélnék, inkább nem említeném meg, mert van valós alapja és emellett semmi konkrétum/maradandó nem is történt.
    A film legnagyobb pozítivuma a látványvilág, na és persze az első számú kameraman, aki Oscart is kaphatott volna technikájáért!
    Színi teljesitmény csuszka feletti, tehát nem lehet rá panaszunk, mindenki jól játszott, kár hogy Plummer karaktere kevesett kapott.
    Malick 30 millás költségvetésű filmje 2 évvel ezelőtt, karácsonykor debütált először, s mindössze alig 13 millát termelt ki, de Worldwide-ban éppenhogy megúszta a bukást statisztikailag.
    Értékelésem: 72%
  • SHADOWEYES7
    Tényleg befejezhetnéd!
  • Prince23
    Magadat járatod le, nem engem. Szánalmas! Nézz magadra, nézz az írásaidra!
    No comment.
  • Montanosz
    Spooks: Code 9

ez egy új sorozat a Spooks spinoffja, 2013-ban játszódik Angliában egy atomkatasztófa után.....
    Jericho-t nagyon szerettem, hasonló bár mivel angol sokkal sötétebb, nyomasztóbb légkör, élethűbb emberibb alakítások. Kemény zsaruk rajongóinak is tetszeni fog.

• Montanosz
    látod, de az máris kiderült hogy sokkal eszesebb nálad, neki nem kellett külön topikot nyitnia hogy róla beszéljenek egész nap
  • Blasta
    :))))))))
  • Blasta
    Jó igaz, én mára abbafejeztem :)
    sry
  • Szabi84
    tök jó 3 oldalon keresztül Prince23 a téma...
  • Ams
    Igen, biztos kirakta volna a logójára bazdmeg :DDD
  • Blasta
    Én is gondoltam erre, de csak szólt volna :)
  • Ams
    Abszolút nem akarok tapló lenni, de hogyha esetleg diszlexiás vagy diszgráfiás vagy, nyugodtan elmondhatod, senki nem fog megvetni érte, és akkor végre lehetne filmekről írni a filmes topikba.