[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem csalódtam a filmben, sztem jóra sikerült.
A sztori talán megtörtént, de amúgy átlagos szintet hozza ki. A történet 1607-1613 között játszódik Virginia és London között. Kissé üresjáratot éreztem a vége felé. Addig mozgalmas volt a film míg Smith jelenlétét látthattuk az erődjével együtt (!), sőt 5*-ra is állt az osztályzatom. Végkifejletről nem beszélnék, inkább nem említeném meg, mert van valós alapja és emellett semmi konkrétum/maradandó nem is történt.
A film legnagyobb pozítivuma a látványvilág, na és persze az első számú kameraman, aki Oscart is kaphatott volna technikájáért!
Színi teljesitmény csuszka feletti, tehát nem lehet rá panaszunk, mindenki jól játszott, kár hogy Plummer karaktere kevesett kapott.
Malick 30 millás költségvetésű filmje 2 évvel ezelőtt, karácsonykor debütált először, s mindössze alig 13 millát termelt ki, de Worldwide-ban éppenhogy megúszta a bukást statisztikailag.
Értékelésem: 72%