106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
most erről jutott eszembe,hogy 1-2 kommentben(hogy ne erről szóljon a topik) szivesen olvasnék ajánlatokat ilyen téli/karácsonyi hangulatú filmekről.mióondjuk inkább kevésbé népszerű érdekelne.
hiányzik a tél... -
Hull a hó, telizsák
anno még VHS-en tkintettük meg párszor, most valahogy kezembe került a dvd. Szórakoztató kis krimi egy szabadult rabról, meg a vele levelező csajáról...Sajnos spoiler nélkül nem tudok róla írni, de nagyon fasza film, és feltűnik benne Danny Trejo is...
9/10 -
hát nem tudod hogy thaiföldröl jött? -
badsco #40904 Melléknév ember, azért ennyire nem kellene hülyének lenni. Kis önértékelésen kellene átesned és nem a haverod behívni, hogy hogyan írsz (iszonyat szarul mellesleg) Lehet, hogy kedvet próbálsz csinálni egy-két filmhez, de irományod csak elriasztja az embereket tőlük, vagyis matematikailag: ha neked tetszik akkor csak retek filmek lehetnek. De egyébként nem a személyeddel ban a baj, csak néha lapozgassál mondjuk újságot is, hogy ragadjon rád valamennyi ebből a nyelvből. Ha idejönne egy brooklyn-i fekete srác, hogy filmekről hadováljon nem azért küldenénk el mert néger, hanem mert KURVÁRA NEM TUD MAGYARUL. Elnézést a kirohanásért a többiektől, de ritkán lépek fel és elegem van már, hogy 30 percet pörgetem át a képeit, meg az általa nemtom minek tartott irományait. písz -

-
Te tudod rosszul. Pont, hogy egybe kell írni.Sokan nem tudják, de pl. a "kéthetes", "mindennapos" és "tízféle" szavakat is. -
a szkeri múví sztem jobban bejött volna az európai fejünknek ha ismernénk azt az amcsi tehetségkutató műsort, bár ki tudja... nekem 1 rész tetszett, mikor begyalog-galoppoztak vmi buzihimnuszra :D na azon sírtam -
sajnos nem -
a jippikájé madafakát se úgy kell írni:) "hát englewoodban vagyunk?!? nem! itt vagyunk nálam!" -
Akkor rosszul tudod! -
hát ezt pont hogy egybe kellett volna
-
Ja és külön: egy mondatos... na.
bakker -
Érdekes... épp ma néztem vissza a topikot. nem csak én voltam így, de ez már túlzás ami velem történik itt, ez van...
úgy is fogok írni ide, annyira nem zavar a dolog.
Engem meg az egymondatos/soros véleményezések irritálnak. Különbözőek vagyunk. -
hát eddig még nem láttam ilyet itt, de mindenkit irritálnak a kritikáid :D -
Visszaidézlek:
"Ki gondolta volna, hogy a 300 ..." --> Ki gondolta volna, h a 300 című film (helyesebbe így kell)
de kérlek, ne fárasszatok, ez mos számit e?
most már komolyan mondom, h nagyon fárasztóak vagytok

Majd visszavágok én is, ne féljetek, látom ez a topik lényege: a stilisztikai hibák számon kérése.
-
"Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni." --> Sajnos a film nincs egy szinten... ez a helyes.
"Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmű is áldozata lesz egy paródiának?" --> Ki gondolta volna, hogy a 300 ....
Engem nem zavarnak a kis bemutatóid, de, hogy valakinek ennyire rossz legyen az anyanyelvével való kapcsolata, az sajnos a mi országunk szégyene. :( -
Charlize Theron mérföldkövekkel szebb tőle! :D -
Az f@sza film... amúgy nem nézem:) -
Imádom ezt a topicot! 
Nah,hogy a topic témáját is érintsem:
A sereg nem enged-Stop Loss:
6/10
A sztori jó és érdekes.Ryan Phillippe nekem kicsit erőltetett,szóval inkább a lányrajongóknak nedvesedik a bugyija...viszont a kiscsaj iszonyat jól domborit(Abbie Cornish)a filmben.Nekem tisztára Charlize Theron ugrott be.Nagyon meggyőző volt;főleg a film vége felé mikor kicsit kibontakozhatott a tipikus barátnő mellékszerepből...
-
nézi valaki a kardhalat? :) mintha kivágtak volna most egy pár percet a filmből, faszom rtl klub, pedig semmi erőszak nem volt... -
A spártaiak titkos élete
Keenen Ivory Wayans térj vissza, könyörgünk! Hogy miért is? Sajnos a film nem egyszinten van a Scary Movie filmekkel, ezt be kell látni.
Ki nem gondolta volna, h a 300 alapmű is áldozata lesz egy paródiának? Következő művük talán a Batman lesz?!
Ez a film mondjuk nézhető kategória, nem úgy mint a Csajozós film. Voltak fárasztó -alpári- poénok benne,és undorító jelenetek is, valamint jól "megomondom és lejáratom" részek Bush-sal, Cruissal, Parissal, stb. Nem ajánlom senkinek sem, h dvd-n vegye meg, inkább vegye meg a Scary Movie tetralogiát, mert AZ IGAZÁN EREDETI paródikus film.
42% -
De most szoltam, hogy ne tedd!!!!!! -
Csak tisztáztam a dolgot Montanosznak amit idézet -
Akkor minek írod le?? alapszabály:
DON'T FEED THE TROLL! -
A sok példa közt...arra értvén. Egy ok a sok közül.
Nem a turisták ellen bazmeg (bocsi), hanem próbáltam szemléltetni, h te mint magyar kiutazol külföldre, de valahogy honvágyad van. nem igaz h nem értited. Már behívtam haveromat, h télleg ennyire gáz az írásom. Természetesen cukkoltok, értem én.
Nem is kéne foglalkozzak veletek.
És a topik közel sem rólam szól, hanem a provokálóról, Elvtársról. Köszönjétek meg neki.
Hányszor írtam már h hagyjatok békén, meg jön Blasta a dumájával, és már csatlakoznak is hozájuk a hívek. Mit foglakoztok velem?
És kérlekt titeket ne válaszoljatok erre a kommentre, mert lehet olyat ír vki, h megint válaszolok rá.
Blastának már az elején írtam, h szentabéke részemről, én mondtam, h tovább ne hergeljen, de ő persze tojik rá. -
nekem ez fura kissé:
"Melyik nép engedné hazáját idegen fennhatóság alá? Mikor megyünk utazni külföldre, alig várjuk h otthon legyünk. Hát ezért nem"
-most a turisták ellen háborúznak?
"Értelmetlenül háborúznak a mocskos amerikai vezetőség."
-nyelvtanilag még haggyán, de azt még a CIA sem tudja miért is háborúznak? -
sztem még ő sem érti, mit írt:D próbált nagyot mondani. -
pls, legalább egyszer olvassd vissza amit leírsz, nem a rövid hosszú ékezetek hiánya zavar, hanem a mondatszerkesztésed :D -
ez most a két kedvencem:
" A film megbolygatja agyunkat, észszerű gondolkoztatásra bír minket, hála a kapó sztorijáért, ami most is aktuális.".
"...és már hamarosan karizmatikával is felruházhatja önmagát, s mások szemében is."
:DD
-
Hellboy II 6/10
Egy fokkal jobb volt mint az első rész.
De ez se lesz többször megnézős... -
én kicsit már sajnálom.
ne piszkáljátok,már kezdte meghúzni magát.képekkel sem babrál,akinek nem tetszik,az ne olvassa.akinek meg tetszik,az hagy olvassa.én jókat vigyorgok rajtuk,már-már hiányozna,ha nem lenne.
az a lényeg,hogy nem kell komolyan venni,mert akkor nyílván indulatokat szül,és ez lesz,hogy róla szól a topik.
mindenki tegye fel a kis prince-filterét,és mehet tovább.szerintem amúgy blastának is hiányozna(valld be) az a pár vidám perc. -
Amondo vagyok, ne valaszoljal tobbet senkinek mert mar kezd unalmas lenni, hogy egy hete rolad szol a forum. Ird le a velemenyed es kesz.
Izem kivan mar. -
Kikérte h olvasd? nem fogok innen elmenni, mert blastáék azt szeretnék.
Máskülönben saját véleményt írok, és nem kell ám betartani, mert én esetleg olyat írnék le egy-egy filmnél... nem törvényeket írok én, h saz egyik fórumoző szavaival élejk: okoskodok...
már lassan megszólalni sem lehet itt? vagy mi? mindenkinek egyéni véleménye van adott filmről... túl komolyan vesztek dolgokat, túlságosan is. -
de egyébbként már megszületett lent a megoldás, a neved alatti betüket nem szabad elolvasni.. csak a reagjaid között megtalálni más véleményét lassan egy külön műfaj lesz. -
csak tudod mi a baj.. hogy nem veszed észre, hogy Blastán kivül vagy több tucat ember a falnak megy a te "írásaidtól". Ő csak az aki folyamatosan meg is mondja, hátha lelépsz innen. Én nem Blasta miatt nem irok ide, én már miattad nézek fel erre a forumra szívesen. Téged se piszkálnak, mi sem tépjük le a bőrt az arcunkról, ha távozol innen. Hát miért nem teszed? Van elég forum az SG-n kivül is. Vagy már mindenhonnan kiutáltak? Vagy élvezed hogy mi szenvedünk, és csakazért is jösz és jösz és írsz nekünk? -
Jah :D -
mert modi és most figyelni fog, hogy ne fajuljanak el jobban a dolgok:) -
Ha annyira ingerel az írása, akkor minek olvassátok el? -
Lakshya
Szeretem az ázsiai filmeket - kivéve a hindi-t, valahogy olyan idegesítőek számomra a romantikus vígjátékaik - .
Nos ez hindi film, és nézhetőnek találtam.
"háborús" film, egy katonáról szól, bár nem rambó vagy efféle hős.
kemény kiképzés, tűzharc, kegyetlenség, vallási türelmetlenség, küldetés a hegyekbe, és..és...
Végre kezembe került egy olyan film amit bátran ajánlhatok az akciódúsabb hindi filmek kedvelőinek.
A film két díjat is besöpört, Farhan Akhtar második filmje.
-
+fav ?