106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    most néztem az előbb, még nekem sem valónemhogy neki
  • Gnome
    sztem poénnak írta ezt a lady terminatort....nézd meg youtubon nemigazán 5évesnek való + igazi zs kategóriás film, max röhögni lehet rajta, ha Bmovie fan vagy.
  • sandor8206
    amúgy én is találtam 2
    Robot Jox (1990)
    Robot Jox 2-Robot Wars (1993)
  • sandor8206
    ez melyik az az indonéz vagy milyen , azt dobta a kereső
  • Montanosz
    további igyekvés hogy helyesen írjam a film címét:
    Lady Terminator

- vajon van még több variáció? -
  • sandor8206
    kösz az infót, majd 1-2 bepróbálok, ha nem marad 20-szor is az én a robot, hihetetlen hányszor bírnak megnézni egy filmet
  • Count Adyn
    Vágó István elolvasná, sírva bújva egy sarokba:DDD
  • sandor8206
    hát ja ahogy nézem a krémjét már látta, berakom neki a nincs bocsánatotmostantól kovboj lesz
  • Atisz #40980
    Mondd meg neki hogy már szinte mindent látott a műfajból, kezdhet áttérni a "kovboj"-os filmekre :D
  • Montanosz
    Terminator lady na...
  • LasDen #40978
    Rövidzárlat 1-2 :D
  • Montanosz
    Gyilkos Robotok Runaway
    Robotok Robots
    200 éves ember
    Cyborg
    Termonator Lady
    Robotech: The Shadow Chronicles
  • SötétBarom
    Star Wars, Terminator, Screamers :D
  • Kaplan
    Wall-e.
  • Prince23
    pofásak...
  • sandor8206
    valakinek tipp, unokaöcsém 5 éves, bírja a robotos filmeket, transformers, én a robot, vasember, imádja őket,valami ilyesmi kellene még, tehát robot+eksön.....robotzsaru féle is jöhet, bírja a vért
  • tegla
    zsolozsma: Moderátorok istene zokogva kérlek zúzd izzé-porrá ebben a topicban idióta,trágár beszéddel gyűlöletet keltő embertársaim szavait.Tisztitsd meg szent klaviatúrád delete gombjával eme tisztátalan lelkeket kik nem álltallottak bepötyögni fejfájditó gondolatmorzsáikat.Ááááámeeeen. :zsolozsma
  • sandor8206
    inkább verd ki , ha unatkozol
  • stargatelost
    nemisigaz
  • birdo #40969
    Az valami horror ?
  • b1t3gr1ff
    te meg magadat...
  • desigo
    Hatchet (A balta) 3/10

pocsék...
  • REALista
    Most már kikapcsolhatja a számítógépet...
  • Seth
    Na végre feldobja vmi a topik monotonságát :)
  • b1t3gr1ff
    te is hagyd abba sötétbarom állatja...
  • sandor8206
    most nem kötözködés tényleg, csak érdeklődnék, hogy jönnek ki ezek a 82 %, 14 % stb mert nekem még az is nehéz néha hogy 10/6 10/7 még ezek is megfejthetetlenek és csak nyomom pl: hogy átlagos film, de közelebb van a jobbhoz így 10/7.
  • sandor8206
    ..........hülye
  • Montanosz
    no ezt megnézem,
    amúgy én is ha meglátok egy arabot vagy karamelt már roszra gondolok, persze aztán megrovom magam miatta, és amikor belémkötnek a vonaton a karamellek akkor is magam hibáztatom.
    Ugyan már! nagyon is érthető az amerikaiak reagálása, ha itt a cigányok felrobbantják majd a parlamentet pár ezer emberrel itt se azt mondják hogy: Ejnye-bejnye!

amúgy olyan mintha egy angol szöveg nyersfordítása lenne :

"S már az elején elmondott mindent a büntényről, különlegességgel előrukkolva ezzel az alkotók. A bank elfoglalása és az ezekhez tartozó fortélyosságok egész pofása! "

azt tudom hogy mi a szösz, a manó,de mi a "pofása"?
    néha olyan érzésem van hogy ez már szándékos. már látom hogy pár nyelvművelő zokogva összeomlik))))
  • SötétBarom
    " 2. 3 CSATORNÁT NÉZTEK ÉJJEL NAPPAL MERT NINCS PÉNZETEK UPC-RE.....ÉS ÍGY NEM TUDJÁTOK HOGY MILYEN MŰSOROKAT SZEMÉLYEKET PARODIZÁLNAK KI "

Gratulálok a mérhetetlen műveltségedhez, melyhez a TV segített hozzá. Sajnálattal kell közölnöm, hogy én például nem nézek TV-t. Így tudom, hogy a szemedben borsszemnyivé töpörödtem, de sebaj. Te megengedheted magadnak a UPC-t, és így térdre kell, hogy boruljak nagyságod előtt.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    micsoda irgalmatlan nagy barom vagy, aztakurva :C
  • SötétBarom
    Légyszíves hagyd abba.
  • Prince23
    A belső ember

Jó film, jó sztorival. Az alapsztori a 2. vháborúból indul ki, többet nem árulok el. Nézzétek meg!
    Az alkotó, Spike Lee rögtön a cselekmény fővonalába vág, ugyan is kezdődik a buli Owen vezényletével. S már az elején elmondott mindent a büntényről, különlegességgel előrukkolva ezzel az alkotók. A bank elfoglalása és az ezekhez tartozó fortélyosságok egész pofása! A film során egy túsz sem halt meg! DE a manipulálás igen jól működött egyes jelenetknél (pl. kamera nézzen a "álgyilkosság" elé)
    Spike Lee -mint mindig- tesz a filmjébe társadalmi problémákat, ez szintén most is meglátszott. Az az egész különös ebben a filmben, ha egy amcsi fánkzabáló meglát egy arabot (jelen esetünkben túsz), akkor rögtön főgyanúsítottnak könyvelik el, egyszerűen úgymond "ciki" az amcsi hatóságok sorsa ezzel a "szept. 11-el"!
    A színészekről: Denzel hozza a formáját, de nem maximálisan mint ahogy láthattuk többekközt a Kiképzésben. Clive-ról: jól állt neki néhol a szerep, főleg ott amikor elmagyarázta a Mi-Miért szitukat. Jodie Foster-t nem kellett volna beválogatni a szereplőkhöz! Ide jutni? Már mint ilyen gagyi szerephez, na ne nevetessenek már. Ez nem ő rá vall.
    Összeségében nem tekinthető többszöri nézésre a film szerintem, Usa-ban a budgetet majdnem megduplázta: 1-2 milla kellett volna. Szóval filmkarrierileg egy siker filmről van szó.
    Aki robbantásos akció filmre vágyik az messze kerülje el, ne is nézze meg véleményem szerint. Már aki olyan beállítottságú!
    82%
  • Montanosz
    már a másik fórumban is kedvesen megjegyeztem hogy trágár vagy és silány a beszéded.
    kifejeztem sajnálatom hogy homoszexuális vagy, de erről nem te tehetsz hanem a súlyos gyerekkorod.
    szóval moderáld magad!
  • ProGabe #40956
    nyomorult féreg vagyok. igen, elértem az életcélom! na nézzük, ki lesz a csicska :D

gonodolom jön a banán is, majd a megfelelő topikba kérjük a pm-t, biztos jó lesz az is

ja igen: köszönjük, hogy köztünk jártál és felvidítottál egy kicsit!
  • SötétBarom
    Én csak akkor amikor arnie-t a T2-ben beleengedik az olvadt vasba -.-
  • Montanosz
    én nem, a másik oldalnak drukkoltam :DDD
  • Blasta
    Hálásan köszönöm a kijavítást!
  • Blasta
    Én akkor is bőgök, mikor az Episode 1-ben Maul leszúrja :DDDDD
  • Montanosz
    Schindler Listája óta minden kézrekeríthető filmjét megnézem.
    Ez az egyetlen film amit ha megnézek, újra és újra férfikönnyeket ejtek a szakállamra.
  • tegla
    Stephen Dorff a becsületes neve a "főszereplőnek" és egyértelműen Val Kilmer az aki miatt ér valamit ez a film.
  • Blasta
    Sajnos befigyel :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

De ettől eltekintve is vállalható, mert csak az utolsó 2-3 perc ami arról szól. Addig teljesen korrekt a nyálfaktor.