106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prince23
    lenna
  • Prince23
  • Montanosz
    Off
    ja próbáltátok már a google chrome-t?
    tök jó hogy itt átméretezheted a beviteli mezőt, így kellemesebb ide írkálni)))
    ON
  • Prince23
    kredenc? sry, de az mit jelent?
  • Montanosz
    ja vágom,az is kedvenc kredenc)))
  • Prince23
    "hazafi"-----> A hazafi c. filmre akartam ezzel utalni... ott is hasonló történt (spoiler: ház felgyújtása családdal)
  • Montanosz
    ez ám a mondandó:
    " Tiszta "hazafi" beütéssel az OKOT! "
    soha nem fogom megérteni mit írsz)))

Amúgy éld bele magad a 1860-as évek amerikájába, és meglásd "átlagon felüli" a film...
    véletlenül a szinkronos változat is jó)))
  • Montanosz
    tegnap, véletlenül/nemvéletlenül, rákattantam az m1-re és kellemes csalódást okozott. Két minisorozat kezdődött, mind a kettő több mint nézhető.....

David Nolande
    francia misztikus sorozat
    Frédéric Diefenthal főszereplésével (tudod, a Taxi filmek kétbalkezes rendőre)

és

Archange
    angol politikai krimi
    Robert Harris kitűnő könyvének film adaptációja Daniel Craig (Invázió, Arany iránytű) szereplésével.
  • Prince23
    Legalább kitárgyaljuk magát a filmet:)
  • Szabi84
    már előre látom a következő hszeket:)
  • Prince23
    Ha már western...

Seraphim Falls

A még fél millió dolláros bevételt el sem érő "western" film sztorija átlagos, jó indulattal átlagon felüli:) Hogy western lenne? Inkább relatív dolog. Csupán a látványvilág és a környezet szempontjából mondható annak. A történet rémesen egyszerű (már ha összeáll a kép bennünk az elejétől a végéig, akkor annak mondható), s kb. a felénél már sejthetjük, ill. tudhatjuk, h ők azok amik. Tiszta "hazafi" beütéssel az OKOT! Nem lőném le a spoilert, akik megnézték gondolom tudják, h mi az ok a bosszúért. Bosszúhadjárat Liam Neeson felöl. Bár logikus, az üldöző vezet bosszúhadjáratot:D Hercehurca száguldások lovon-gyalogosan, kifejezetten jól indúló cselekménnyel, de azt nem tudjuk kb. bő egy óráig, h miért is üldözik Gideont. Talán jól is csinálta a stáb, h nem az elején tudatta velünk az okot, mert valljuk be: a sztori varázsa már elveszett volna rég. Így tették érdekessé a történetet. De westernben számomra nem jön be, csupán átlagos film. Hozzáteszem mégegyszer: számomra.
    68%
  • Bucser
    pedig történetében hangulatában messze sokkal ütősebb mnt a Yuma...
  • Prince23
    Számomra csak egy átlagos western a SF
    de tényleg nem vagyunk egyformák, mint írtátok
  • Montanosz
    ha már western:
    Seraphim Falls ! -végre eszembe jutott a címe-

Valamint nálam örökbecsű, mindenkori western a Lonesome Dove.
    Ez hat vagy hét egymástól független, de szereplőkben, helyszínen néhol azonos film. Magyarul a Texasi krónikák címmel jelent meg.

A minden idők egyik legjobb westernjének megszavazott filmsorozat alapjául szolgáló könyvet Larry McMurtry, Az utolsó mozielőadás és a Becéző szavak alkotója írta.
  • poppe
    dark city dir cut 1080p
    jó régen láttam már, de tetszett ismét :)
    8/10
  • Tatyla
    nem akarlak bántani de olyan filmek mint az Amerikai gengszter és a 3:10 Yuma 100%-os értékelése után,azt kell mondjam kábé zéró a filmesztéta tehetséged,mindkét film egyszer nézhető és a 100%-tol elég messze állnak,de végül is nem vagyunk egyformák,de ahogy elnézem a többiek se nagyon értenek veled egyet.
  • Blasta
    Már megint ezek a naaaaaagy szavak. Utóóbi 10 év, utóbbi 20 év, élete legjobb.

Azt kérdezném, hogy mik azok a westernek, amikhez hasonlítod a Yumát, mik vannak a ringben, miket ütött ki 20 év távlatában?
  • Montanosz
    ja nekem is kedvenc filmem..meg van egy másik amikor egy északi meg egy volt déli katona üldözi egymást, persze a címe nem jut eszembe(((
  • Montanosz
    inkább Gojko Mitic))))
  • Garga Pitic #41049
    Walk the line / A nyughatatlan

Ha most menne moziban, biz'isten fizetnék érte akár rekesz sör árát, így sajna marad a 21" + 2.1 és mikrós popcorn. Plusz a sör :)

Joaquin Phoenix ki-beba*ott jó Johnny Cash, ÉNEKHANGBAN IS, ajánlom a szantrekket!
    Akárcsak a Doors filmben, az első zenés jelenet után itt is elfelejtettem, hogy nem az eredeti zenészeket, hanem holivúdból összeverbuvált színészeket látok. A Folsom Prison Blues például veszett jó, simán elhiszem, hogy így adta elő először.

8.5/10

Műveletlen taplóknak pár múvi Johnny Cash-számokkal:

Dawn of the dead - The man comes around ( NAGGGYON JÓ VÁLASZTÁS a klip-szerű kezdőképekkel!)
    Flight of the Phoenix (200x verzió) - I've been everywhere (gyakorlatilag ez indítja be a filmet, ilyen zenére kispolákmotorral és vasalódeszkával is elrepülnék Mongóliába)
    One night at McCool's - Wanted Man (nem eredeti J.C., de qvajó)

Starsky and Hutch - Folsom Prison blues ( Fordítsd le, egy Deák Bill-szám 6 óra eltéréssel!)
    Jackie Brown - Tennessee stud (humvajó kis tarantínós részlet)
  • Bandee1987
    Trópusi vihar

8/10

Jól elröhögtem rajta, rég láttam ilyen nagy baromságot, és még a szinkronja is tűrhető volt :)
  • tegla
    The Love Guru

Mike Myers újabb agymenése az Austin Powers sorozat hagyományait követve...
    Vulgáris poénok,nagyon jó zenék,nagyon szexi Mike Myers,nagyon dögös Jessica Alba,nagyon hülye Justin Timberlake,nagyon kancsal Ben Kingsley és az elmaradhatatlan kisember Verne Troyer.
    Imádom!
    7/10
  • zaki
    Ha már western, Appaloosa reméljük jó lesz tényleg... :)
  • sorrow
    az igaz,
    és bár nagyon szeretem a "dollár trilógiát" egy kicsit romantikusabb idealizáltabb "vigjátékosabb", mint a Once upon... ami komorabb, mai divat szóval darkosabb, különben ezt a vonalat követi az Unforgiven is.
  • Paulie
    dehát az késöbb volt 2 évvel :(
    és nincs benne clint eastwood :D
  • sandor8206
    appaloosa ígéretesnek tűnik
  • sorrow
    A műfaj alapjait mégis A volt egyszer egy vadnyugat tette le.
    A lényeg, hogy tényleg kevés manapság a western, valahogy nincs divatja, ellenben mondjuk a képregényfilmekkel.
  • sandor8206
    hát ja, egyetértek
  • Paulie
    a Jó a rossz és a csúf alap legjobb western
  • Tikal #41039
    pff, ez a film több sebből is vérzik, szerintem nagyon gyenge, de ez nem a szinésze hibája, szar a történet, a vége felé már viccbe ment át ez hősködés, unforgiven sokkal jobb, ebből nem lesz filmtörténelem, de még csak év filmje sem....
  • sandor8206
    farkasokkal táncoló? Az még belefér a 20 évbe, mikori is? Vagy Costneres Wyat Earp, azért van egy-két fasza western az elmúlt 20 évben, bár ritka mint a fehér holló
  • sandor8206
    a vége és amit ott lerendez és ledumál, frenetikus
  • Prince23
    Hát neked az jön be, másnak a Nincs bocsánat, nekem a 3:10 to yuma :))
    ez is relatív dolog, kinek mi, ugyebár...
  • ForzaInter
    ja azt figyelmen kívül hagytam:D
  • sweech
    az több, mint 20 éves.
  • Paulie
    csak 20 évröl volt szó:P
    de mégis ottvan Clint bácsi filmje 1992-böl :)
  • sandor8206
  • sandor8206
  • ForzaInter
    nehogy már egy Jó a rossz és a csúfnál jobb legyen
  • Paulie
    és az Unforgiven-nel mivan?:) az jobb sztem