106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    hát hogy ilyen vackokat megnézel
  • Count Adyn
    Hát szerepel vagy 10 percet,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    végül meghal mert idióta:D
  • ForzaInter
    vmikor rég igen, de már annyira nem emlékszek rá, majd beszerzem és megnézem ujra:D
  • Prince23
    Hát igen R.I.P.
    A hazafit láttad? Mel Gibson karakterének az egyik fiát játssza. Emlékezetest alakít.
  • ForzaInter
    én csípem az ilyen stílusó filmeket:D

Heath Ledger de fura volt látni:S
  • Prince23
    Nekem nem jött be :D
    4.5/10
  • ForzaInter
    10 dolog amit utálok...

8/10
  • Prince23
    Nem... de h jön eme rendező ehhez a Cerberus kommenthez? :D Nyílvánvaló h van stilusa a rendezőnek:D
  • Montanosz
    Pedro Almodóvar filmet láttál már?
  • zaki
    Old School

Will Ferrell egy állat... :D

6/10
  • Bucser
    40? no more question...
  • joebacsi
    "egy ember halála tragédia...milliók halála statisztikai adat"
  • Z
    Ukrajnai éhínség - magyar dokumentumfilm

m1-en ment kedd még este. Bevallom, nem vagyok egy érzelgős fajta, de eléggé gyomorforgatónak találom ezt a filmet. Leírok pár dolgot, dokfilmnél talán megbocsátjátok, hogy lényegi részt is megemlítek.

Itt van egy kis leírás a porthu szerint, de szerintem ez szavakkal nehezen körvonalazható:
    "Holodomor - tömeges kiéheztetés. Ukrajnában, 75 évvel ezelőtt, ötszáz nap alatt mértékadó becslések szerint is legalább nyolcmillió ember, ebből hárommillió gyermek halt éhen a sztálini rezsim kötelező élelmiszer beszolgáltatása, illetve elkobzása következtében."

Pár dolog amit említettek a filmben:
    - Az éhínség olyan mértékű volt, hogy abban a faluban, ahol egyik évben még 4 általános iskolai osztály volt, a következőben bezárták az iskolát.
    - Amikor már nem volt mit (gabona) beszolgáltatni Sztálinnak, akkor megkapták az ukázt, hogy KERESSETEK!
    - Akik szökni próbáltak nyugatra, azokat kivégezték, vagy egyszerűen körbezárták a falvakat, és éhenhaltak.
    - Egyes becslések szerint majdnem 4 millió gyerek halt éhen, vagy lett a kannibalizmus áldozata. Igen, egymást ették az emberek, mikor már megbomlott az elméjük. A nem saját faluból származó élelem után kutatókat elfogták, és megették.
    - Amikor a Nyugat ki akarta vizsgálni, hogy igazak-e a szóbeszédek, és embereket küldött az éhínség feltérképezésére, akkor a szovjetek olyan helyekre vitték csak őket, ahol természetesen nem volt éhezés.
    - A Szovjetunióban tilos volt beszélni az éhezésről.

Ezt szavakkal így kissé nehéz visszaadni.
  • Prince23
    Cerberus

B kategóriás fantasy akcióhorror. Történet dióhéjban: Bukarestben rajtaütésszerűen ellopják Attila mellvértjét, aztán pedig kirámolják Cerberus őrizetében lévő Attila kardját is valahol Romániában, Bukarest környékén egy magyar várban. A sztori ily' módon gyenge, a színészek éppen elfogadhatóak. Egyedül Emmanuelle Vaugier és Sebastian Spence játéka miatt nézhető B-film, főleg előbbiért. Az eleje tulajdonképpen még hozta is az átlag, középszer B kategóriáját, de a végére nagyon legyengült cselekményileg a film nézhetőségi faktora szerintem. Egyszer meglehet nézni, lehetőleg a tv-ben, szigorúan :D Jobban szórakoztam ezen a filmen egy fokkal, mint a förtelmes technikával "megáldott" Universal-os Skorpiókirály2-őn! Még ez a B kategóriás technikai megoldás is simán veri a Skorpiokirály 2-őt vizualitásokban.
    40% jóindulattal
  • Jano
    See no evil, hear no evil
  • Sephi
    Angol cime??
  • sandor8206
    a régi vígjátékok sokkal jobbak mint a mostaniak, például ez isvégig röhögi az ember
  • ForzaInter
    hatalmas film, egyik legjobb vígjáték amit valaha láttam, de csak szinkronnal az igazi.
  • Bucser
    "Ne kezelj úgy mint egy vakot!!"
  • LasDen #41210
    Vaklárma

Tegnap nagy örömömre volt az AXN-n......Iszonyat film.....az osztások nagyon durvák......végig szakadtam a filmen.......10/9
  • Blasta
    Jaaaaa, ez tényleg ütött. :)
  • zaki
    Az elveszett fiúk

Nem volt rossz, volt pár jó poén benne (Frog tesók :d), amúgy semmi extra... Nem ez lesz a kedvenc vámpíros filmem, de nézhető volt... Jó volt látni Kiefer Sutherlandot ilyen fiatalon... :)

6/10
  • Tikal #41207
    Tropic thunder
    egyszer nézhető, de sajnos egy két kivétellel a poénok nagy része a káromkodáson és a fingáson alapszik...
  • Bulykin
    The Fall
    10/6
    fantasy, szóval elég érdekes volt:) nekem tetszett, viszont volt néha olyan pillanat amikor nem igazán kötötte le a figyelmem, szal nem annyira ütős, csakegyszernézősmúví^^
  • Sir Quno Jedi
    HellBoy 1

Újranéztem, jó volt! Egész pofás, talán a végét leszámítva. Így a kettő után újranézni érdekes volt. Nekem bejött.
  • Tikal #41204
    tegnap mikor hazaértem, bkapcsoltam a TV-t, és a TV2n ez a gyöngyszem ment: Vészkód - a Rubicon összeesküvés :DDD Miért csinálnak ilyen filmeket, és egyáltalán ki az a fasz aki ezeket megveszi?... az egész film egy szot sem érdemelne, de talán annyit hogy egy predator koppintas, bár nem néztem végig, az első fél ora ezt sugallta :) Ja és pár hete még itt cikkeztek hogy a TV2 majd most idén megint nem tudom már hanyadszorra belehuz, és lenyomja az RTL-t, nem mintha ott szinvonalasabb produkciok lennének, na de pfff.... :D
  • I.C.ram
    Hat most mit csinaljanak... ez a jelmez volt occsoert :D Tenyleg megafos film volt amugy. Olyan gagyi volt az egesz, mint egy ifjusagi sorozat.
  • Prince23
    A mamut

Még véleményt sem érdemel, h írjak róla. Az effektek - pl a mamutnál, pfff - borzalmasak. S a történet és annak folyamatos előre haladása bűnrossz. És ilyen moziba az ember elcsodálkozik, h mi a búbánatot keres a Láthatalan ember sztárja mellett Tom Skerritt?
    5%
  • sandor8206
    Egy igaz ügy
    Sean Connery egy gyilkosságért elítélt fiatal fekete férfi ügyében kezd el újra nyomozni. Csavarokkal és feszültséggel teli sztori, remek színészi alakításokkal, vidéki környezettel (külön tetszett, hogy nem egy nagyvárosban játszódik) Connery hozza "bölcs" figurát simán, Ed Harris mint pszichopata, egyszerű de "eszelős", Laurence Fishburne pedig nagyon jól hozza a tahó, kemény zsarut. 10/9

Az ügyfél
    Egy fiú beszélgetése egy öngyilkosságra készülő emberrel (aki a maffia emberre) "kis" bonyodalmat okoz számára, egyetlen segítsége a Susan Sarandon által játszott ügyvédnő. Remek alap, egy remek filmhez valahogy sikerült megoldani, hogy a komoly sztorihoz képest még is könnyed film szülessen, ehhez nagyban hozzájárult a "tökös" gyerek karaktere és ügyvédnő közötti párbeszédek, nagyon tetszett Tommy Lee Jones "utálni való" főügyész karaktere is, nagyon illet a szerep hozzá. 10/8

E két film is jó példa arra, hogy néha az egyszerűbb jobb. Semmi "extra" nincs bennük és mégis nagyon jó filmek, hiányolom a mai halivúdból az ilyen filmeket.
  • sandor8206
  • Seth
    Elnézést kérek, már kezdem is a harakirit
  • Sephi
    AHAHAHAHAHHA :DDDD
  • Sephi
    Telefonos resz mindent visz! En regota nem rohogtem ugy jeleneten!
  • Sir Quno Jedi
    Ne izédd a Zohan bácsit!

Gyjó volt. Nem fenomenális, de kuncogós, néha röhögős. Meg tudom érteni, hogy ha valakinek nem jön be, de én élveztem.
  • [Jakuza]
    Egyet vetitettek magyar mozikban is, az Old meg a Shogunt cimmel.
  • sandor8206
    hát a lent írt ninja bosszúja, ez se tudod eretnek?!hívom is a boszorkánycsőszfősámántvégre rakhatunk egy kis mágját, kifestjük a szemedet, fekete pizsamába rakunk,feláldozunk sho kosugi tiszteletére
  • sandor8206
    nem az már nagyon durva volthihetetlen film, mindenkinek látni kellvalódi kínzás
  • Seth
    Az melyik filmje volt, csak a végére emlékszem tisztán , volt egy ezüst álarcos ninja meg ez a Sho arc és a végén egy felhőkarcoló tetején küzdöttek meg és a végén Sho arc szétnyiszálta, spriccelt a vér mint állat és az is kiderült hogy az álarcos asszem a legjobb haverja volt :D
    Ennyi,aki emlékszik írja a címet
  • wesker24
    Már csak a Ninja szinre lép cimű film hiányzik Franco Nero főszereplésével ! Az is egy nagy Ninja-s film !
  • sandor8206