106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na viccet félretéve.
NE OLVASSUK AKKOR AZ ÍRÁSAIDAT???? Akkor mi a RÁKNAK fosod ide őket?????
Ha téged úgysem érdekel, hogy elolvassák-e őket, akkor mi a tökömnek irogatod ide őket? Csak azért mert SZABAD????

-
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
"A gimit már rég kijártam, úgyhogy ne gyerekezz le"
(halkan jegyzem meg, ez a kommented überelt minden eddigit) -
csak van valami igazság azért a dologba nemgondolod? -
nem akarod érteni?
mi csak azt nem értjük miért nem akarsz változtatni, hiszen többen szóvá tettük, nem megalázó dolog vagy valami, inkább építő jellegű..
nem erőltetni kéne az összedobált írásokat, hanem változtatni mások kedvéért... -
A gimit már rég kijártam, úgyhogy ne gyerekezz le 
ne olvassák akkor az írásomat, csak arra kérek mindenkit, aki nem bírja az írásomat, nézze előtte meg, h kiírta meg a véleményt x filmről, és ha Prince23/Logan-t lát, ne is kezdjem bele
köszi all
ennyi az egész. most mit kell felhozni újból meg újból. én sem olvasom el itt mindenki irását. -
te gyerök, nem bántani akarlak, néha én is mellépötyögök,
neked a mondatszerkezettel van gond, olyan mintha egymásra lenne dobálva, néha teljesen érthetetlenül.
miért? nem lenne jobb ha mások is örömmel olvasnák az írásod? azt hittem azért írsz filmekről hogy mások is olvassák.... -
Legalább nem csalok :DD -
Ez csak az oktatási rendszert minősíti:DD -
"akkor te ezek szerint leellenőrződ? nem tudsz írni? vagy mi? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
a szövegalkotó bajnok beszólt
-
Mert nem érdekel, nem dolgozatot írok én tanároknak vazzeg.
te sem vagy egy heJesíróbajnok!
akkor te ezek szerint leellenőrződ? nem tudsz írni? vagy mi? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
de miért nem ellenőrzöd le az írásod?
annyira idegesít mindenkit, nem szívesen olvassák a hozzászólásaidat.
-
Mégse buktam meg belőle :D de amúgy megint kezdődik?:D -
olyan a nyelvtani szerkezete a mondatainak mintha magyarról-magyarra készítene nyersfordítást valami progival -
Abba a mondatba úgy örvénylik az idő hogy csak na:DD -
kis szövegértelmezési gondjaim adódtak :D fura egy mondat vót, na -
de az 20. századi alkotás, ha nem vennéd észre....
én meg 21. sz-ot említettem, h az utóbbi 7/8 év legjobb filmje a 21. században, ami valaha készült, és immárom megint oda kell h tegyem ezt a szót: SZERINTEM, ezt is odaírtam, már az elején... pedig világosan leírtam, mit nem lehet érteni ezen... -
remény rabjait börtönflimnek vegyük, vagy csak sima dráma?
-
Igen Széles Tamás. -
Dvd-re kiadott remek. Sajnos.
Sem amerikába, sem nálunk nem kerül mozikba... -
Van film, amit szinkronnal bűn nézni. És ez eddig -számomra- a 300 volt. Elcs-szték Butler alakítását Herkules magyarhangjával xD
ami tökéletes magyar szinkronnal készült még az pl a Batman Begins... de sorolhatnám még. -
Miért ne szánták volna mozivászonra? TV film vagy mi? -
Minek egy ilyen film alá szinkron? Nem ovisoknak készült, azt a 20 sor szöveget ami meg a filmben lehet szerintem te is kibirtad volna angolul... -
Most mi bajotok a szinkronnal? Mark Wahlbergnek mindig jó szinkronhangjai van. Ugye HápHáp? Most is a szokásos szinkronhangja lesz? -
Aha, hát gondolom, hogy nem véletlenül csainálták ilyenre :D
Kill Bill ugyanilyen elven készült, Na az igen, de a Doomsday... Nem tudtam, hogy sírjak-e, vagy nevessek közben. -
hjaa -

-
szinkronizálják?
Akkor mond meg nekik hogy
-
akkor napi két sörrel kevesebb és elkezdek félre rakni a mozijegyre :D (kösz az infót) -
Az elítélt
Az egyik legjobb börtönfilm összegezve. Manapság, főleg a XXI. században már kijelenthető, hogy eddig ez a legjobb börtönfilm, de ez csak az én véleményem, az utóbbi 8 évben -ezt azért hozzáteszem. A sztori átlagos, de jól felépített. Nemcsak a börtönben lévők életét ismerhetjük meg, hanem az összest, a főkarakterekhez kötődő karaktereket is akár. A karakterek jók, a színészek szintúgy! Stephen Dorff végre visszatért Val Kilmerrel együtt:) Tetszett -leginkább- a börtön hadnagyúr karaktere, és egyben a karakterfejlődése vmint a jelleme leginkább(!).
csak azt nem értem, hogy miért nem szánták ezt mozivászonra?! Simán Hollywoodban a helye. Kötelező darab!
8.5/10
-
jó de a Doomsdayba direkt raktak ennyi fasságot, az volt a lényeg hogy csináljanak egy jó b kategóriás filmet, amibe jó sok vér van:d -
számomra meglepő volt ez a szoros kapcsolódás mind helyszínekben mind történetben 1,2 extra azért van benne de teljesen beleillik a sztoriba -
legalább annyit elárulhatsz, hogy csak mint film ilyen jó, vagy mint játékfeldolgozás is (ergo szorosan kötödik e a játékhoz)? -
nem, nincsen
-
a mázlista :D -
Van benne hápogás?
-
Nem mondhatok semmit! SRY!
A szinkronmunkálatokban veszek részt így sikerült megnéznem! -
és gondolom szart se láttál a kamerás verzióból (ha van már moziba és ott láttad akkor bocsánat) -
A véleményedre kiváncsi lennék, főleg egy ilyen filmnél! :) -
Max Payne
10/10 -
Ja ez lemaradt róla:
7/10