106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    igen,igen...hogy marad meg a fejedben cím?
    nekem mindig kiesik((((
    én a top 10-re sem emlékszem, ha valakinek felhozom a témát
    mindig körül kell írnom a filmeket....lehet szedni kéne lassan időmúltával valamit)))
  • Montanosz
    Quarantine

teljesen egyetértek!
    nem láttam még ilyen jó "koppintást".

igaz a sztori is teljesen megegyezik szinte szórol-szóra (kislány,kutya)
    bár mintha a barna kissebségieket feketére cserélték volna le)))
    hát elrontani nehéz lett volna, persze a stilus behatárolta a lehetőségeket, nem lehetett volna leforgatni egy virágoktól illatozó zöldmezőn, ahol rózsaszínruhás pufók kislányok ugrándoznak. (persze, kivéve ha átmegy rajtuk egy úthenger)
    remek mű, méltó párja a [REC]-nek.

mondjuk a trendi itt is mutatkozik, és senki nem dohányzik, ezért senkinél nincs gyufa vagy öngyújtó, így nem is láthatunk remegő kézzel meggyújtott utolsó gyufaszálat amint kétcentire megvilágítja a szörny pofáját...
    ...és bár bejárják az egész házat,jó áldozatként rohangáló egyetlen emberkének sem jut eszébe kézbe venni egy kenyérvágókést vagy egy kalapácsot...amivel védekezhetne.
  • Tikal #41910
    :D

lehet utolag csináltak valamit hozzá az m1-nél, talán ezért volt az hogy nem mindenhol volt rendben a fordítás, legalábbis szerintem :)
  • Sephi
    Lost in translation... nalam TOP5-ben benne van.
  • Montanosz
    Jaja, jó film....
    nekem Bill Murray az a filmje is tetszett amikor hongkokba vagy hova utazik ls ott megismerkedik egy unatkozó csajszival. Nagyon belassult romantikus film, a haverok nem is bírták végignézni de nekem felüdülés volt a mindennapi pörgős hajrá alól.
  • Sephi
    Imádtam az a filmet!!!
  • Riddick21
    Jézusom, egy magyar ember, aki tudja, mi az a Fred Perry, feliratos filmeket is néz és tetszett neki a Broken Flowers!!! :O
    Amúgy szerintem nem készült hozzá szinkron, mert a DVDjén sincs.
    Lolita for prez!:D
  • Tikal #41905
    Broken Flowers

Bill Murray nagy nagy arc benne, akinek bejött a lost in translation az mindenképp nézze meg...a zene itt is nagyon jó, a képek szintén, a történet komoly, ne megy vigjáték de azért néhol még vicces is, leginkább mikor a spanyol ajkú haverjával társalog és teszi ezt mindig a fred perry melegítőjében :D A mellékszereplők szintén nagyon jol adják rövid kis szerepüket, szoval nagyon kis hangulatos film lett.... egyébként m1-en láttam tegnap éjszaka és ami meglepő volt hogy feliratosan adták le, +1 pont a közszolgálatinak...
    AJÁNLOTT!
  • CSOCSO
  • Montanosz
    nincs abban semmi..
    nekem a volt munkahelyemen a meleg kollégáknak külön helység volt fenn tartva, aztán ott enyeleghettek)))

• Blasta
    Hö..... vazze :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • ProGabe #41901
    hát látod, a mai világban már ezt is tisztázni kell :)

________

- Anyu, vegyél nekem fagyit!!!
    - Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak
    szólítanod!
    - Akkor hogy szólítsalak???
    - Normálisan, mondd, hogy Józsi!

/off
  • CSOCSO
    az asszony is egy "csaj" :D
  • Sephi
    Csajjal? Asszony tud róla? :DDDDDDDDD
  • CSOCSO
    The Invasion

vegre egy sci fi thriller amit csajjal lehet nezni:D

nem tul megerolteto, nincs benne semmi idegelo, semmi megbotrankoztato ( a kutyas reszeket kiveve mert azokat nem birja a dragam)

meg el is gondolkodtam egy masodpercig, hogy milyen lenne a vilag ezzel a virussal megfertozve.

6/10
  • Montanosz
    jó,köszi majd akkor így teszek.

amúgy én is hasonlóképp vagyok. van pár barátom akik véleményére hallgatok filmügyileg, így időt és ropogtatni valót spórolok meg)))
  • Montanosz
    ja..látszik hogy 90-es évek elején voltam moziba utoljára, de akkor is eta melleit bögyörésztem a film helyet)))
  • Loál János #41895
    Ha van még slusszpoén a stáblista végén, akkor a moziban addig nem kapcsolnak villanyt, amíg le nem megy az egész.
  • wesker24
    OFF

Ugyanez volt az Obscure 2 cimű játékban a hosszu credits után jött csak a játék igazi lényege ! Tehát DUPLA Credits volt !
  • Sephi
    Amen! Most tudom, hogy nem ugyanaz de amikor a Final Fantasy X jateknak volt a vege akkor a Credits Lista feloraja utan volt meg egy jelenet ami odabaxott :P Idegesito am :D
  • Blasta
    Ezért mondtam, hogy nem pontozni kell, hanem 1-2 mondatos SAJÁT véleményt írj sztem. De elég lehet ha annyit írsz pl, hogy ajánlod, nem ajánlod, közepes, jó, rossz film. Írhatsz arról is, ami nem tetszett, mert pl. ha többen fikáznak egy filmet, én már nem pazarlom rá az időt (pénzt vagy sávszélt), de ha csak 1valakitől olvasom, hogy "jajjmá, ezdeszar" akkor azért még reménykedem pölö. :)

Szal nem mások kritikájára, nem képekre (:D) hanem egy rövid tartalomra és a saját véleményedre lennének az idejárók kíváncsiak (kivétel természetesen most is van ).
    Legalábbis szvsz
  • Montanosz
    ja azt hittem lecsapódik hogy tetszett a film
    ami meg nem tetszik arról nem is igen írok, mert minek is?
    legfeljebb hogy ne nézd meg

pontozni meg...nem nagyon akartam mert az teljesen szubjektív.
    van aki 7-t adott olyan filmre amit én meg se nézek mert 0 színészi játék, és 0 szellemi-lelki értékrend, csak éppen egyszeri látványos szórakozás a "csodás" akció-látvány miatt.

sajnos és a film nézegetés is megszünik novembertől
    ( értem ezalatt hogy elkelmennem dolgozni ha nem akarok éhező filmkritikus lenni)
  • Blasta
    Szasz.
    Figyimá, nem kötekedésképpen, de a topiknak van/volt egy szokása, miszerint értékeljük is az éppen látott filmeket. Nem kötelező pontozni (sőt), de azért egy pár soros tetszett-nemtetszett, ajánlom-nemajánlom igazán elférne a kommentjeidben, hamár ennyi filmet nézel. Hm? ;)
  • Montanosz
    KAMOME SHOKUDO
    - SIRÁLY FALATOZÓ -

Amikor Ázsiafilm-en elolvastam a film ismertetését azonnal tudtam hogy ez kell nekem.
    Tudjátok olyan belső bizsergés a gyomorban, mint amikor meglátod a nagy Őt, kezedbe nyomják a rég várt pcgamest, vagy csak meglátsz egy szép szobrot aminek lenyomata megmarad a lelkedben. Vagy hogy az egyik szereplő szavaival éljek, úgy éreztem magam a film megnézése közben:
    "...Mint egy jó vakarózás után...."
    Nem is tudom igazán méltatni a filmet, inkább olvassátok el a kritikáját:

KAMOME SHOKUDO

• Montanosz
    Imagine me and you

Szerelem: maradj férjeddel, akit mellesleg családod is imád?
    Szerelem: válaszd a lányt, aki teljesen felforgatta életedet és megkérdőjelezett mindent, amit addig a szerelemről gondoltál?

...a film végére kiderül Rachel választása.
    Könnyed romantikus filmvígjáték Piper Perabo (A barlang),Matthew Goode (Családom és egyébb állatfajták), és nem utolsó sorba Lena Headey (szintén A barlang, és mostanában Terminator: The Sarah Connor Chronicles-ben tündököl mint Sarah connor)szereplésével.

• Csak77
    Quarantine

Szerintem kicsit jobb mint az eredeti. Van benne pár új, és sokkal jobban megcsinált rész. Az eredeti mellett szól, hogy annak van valami amatőr hangulata, amitől az sokkal ijesztőbb, az új pedig egy vérprofi film.
  • Montanosz
    talán arra gondoltak hogy végig nézik az emberek hogy döglődik a bogár a művérben...

- négymancsos köcsög állatvédők akik miatt 5000 ember elvesztette a munkahelyét a kutyusos meg cicusos jelenetnél forduljanak el, vagy fel! -
  • Blasta
    Már nem azért, de mi abban a pláne, hogy egy filmnek a stáblista végén van vége????

Ne várják már el, hogy a néző végigunja a stáblistát. Nem bánom, tegyenek be a végére húsvéti meglepetéseket, poénokat, de ne a történet megértése szempontjából lényeges dolgot.
  • Montanosz
    ja különben a stáblistára gondoltam én is bocsi
  • Montanosz
    őszintén először nem jött be a film de meg néztem
    mégegyszer felirattal
    aztán mégegyszer a család kockafejeivel és
    na akkor láttam én is meg a feliratot harmadjára, hát a moziban senki nem várta volna ki)))
  • wesker24
    A legutolsó felirat ez volt !

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Maradj a seggeden !
  • wesker24
    Basszus ! És tényleg az van amit mondtál !

Ilyet se láttam még hogy a stáblista után történik még valami !

Na akkor storno az egész amit irtam !

Na akkor igy 10/6.5

Kiváncsian várom a 3 részt ! Amint az alcimében is bent van remélem már valami jó dolog is fog történni !
  • wesker24
    De még milyen jó BITCH !
  • wesker24
    Jah erre nem is gondoltam mert amint láttam hogy vége a filmnek ! Egyből ki is nyomtam !
  • Montanosz
    Nem néztétek végig a filmet!!!!!
    Látjátok! És lehúzzátok, meg elkapkodva ítéletet mondtok..
    Nézzétek már végig a filmet a felirat végéig!!!!!,...
    nem hal meg, mert ő az aktuális szőke ribanc aki mindent túl él csak végig kell várni a feliratot!!!!!!
  • Montanosz
    [REC] híveinek jó hír hogy kint van az amerikai változat Quarantine címmel. Most szedem, remélem nem cseszték el az eredeti hangulatot...
  • wesker24
    Ah az nem kifejezés az is nagyon brutál volt !

Azt irja az IMDB a Feast3-nál hogy In production ! Dvd Coming soon 2009 Spring !

A Feast 3 szereplöit meg nem igazán vágom hogy most mi van ?
    Vegyük a föszereplö csajt az ok de az hogy a kis törpe mit keres ott aki szétrobbant elvileg a kukában azt már nagyon nem vágom meg a másik törpe az a kopaszfejű azt sem vágom habár a 3 részben már szörynként is fel van tüntetve a neve.
  • Seth
    A kisgyerekes rész is elég erős volt. Az hagyján hogy meghal,oké, de így levezetni, még mutatják hogy ott vergődik a vértócsába,aztán meg a keze marad csak miután felzabálták,elég durva szerintem.
  • wesker24
    WTF ???

Most nézem az Imdb-n Feast 3: The Happy Finish 2008

Most mi van ? És ugyanaz a csaj a főszereplő aki elvileg meghalt a 2 rész végén ?
  • wesker24
    Feast 2

Hát ennél durvább undoritóbb és ocsmányabb filmet még nem láttam !

De azért a film jó volt csak hát a film vége hát az egy nagy rakás SZAR lett ! Most nem tudom mi a francot gondoltak itt a filmkészitők lehet hogy megunták az életüket vagy nem tom mi. Mert ennél rosszabb film befejezést még életemben nem láttam !

Szerintem tuti lesz 3 rész vagy ha nem akkor elmehetnek a jó francba mert a tetőn lévő emberekkel nem tudjuk mi lett az is lehetséges hogy mindenkit kinyirtak vagy maradtak egy páran. Na meg aztán az végképp über marhaság az az amikor a film elején lévő csaj is pont az utolsó 15 s-ben hal meg a kuka egyik fém darabja miatt. Az oké hogy felrobban a kuka de hogy az a fémszilánk pont arra repüljön amerre a csaj volt az már über szánalmas mert akárhova repülhetett volna. Ez a film egyből az 1 helyre ugrott nálam a legrosszabb film befejezések között.

A film önmagában az 10/6 a film befejezése 10/-10