106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jah, elvileg csak a Corvinban, Aréna City-ben, meg a Westendben adják 3d-ben....
Hát ez mekkora köcsögség már... :S -
én a corvinban néztem, 3d -ben, adtak szemüveget is -
Emberek, az lehetséges, hogy tényleg csak pesten az imax adja 3d-ben az Utazás a Föld középpontja felé c. filmet és a többi mozi meg sima filmként, térhatás nélkül?
Mert a cinema citynél érdeklődtem, ők azt mondták hogy nem 3d-sen adják...
De ezt rohadtul nem vágom, pár éve amikor a Cápasrác meg a Lávalány ment a mozikban, a mi szaros kis városunkban a szar ócska moziban is 3d-ben ment, szemüveget is adtak meg minden....
Ez hihetetlen hogy most meg csak 3 moziban megy az is mind a fővárosban van.... -
A kutyának nem elég a kaja, meg a sétáltatás, annak gazda kell és sok szeretet, meg közös együttlét. Már elnézést! -
Csak rá kell bízni a problémás ügyeket..
-
akkor a szívedbe férkőzöm ha elmondom hogy albérletben lakom a lakóhelyemtől 300 kilóméterre és a házikomban maradt a 10 éves labrador retriver, de nem akartam elaltatni ezért a szomszédot fizetem hogy etesse és sétáltassa...tulajdonképp kapott egy családi házat))))
ennek ellentéte hogy láttam a tv-ben hogy a cigánygyerekek egy madzagon húztak ide-oda egy kis pulit, aki láthatóan fulladozott, és az egyik oldaláról teljesen lehorzsolódott a szőr és a bőr, kilátszott a nyers hús....
persze ha szólnál egyből lerasszistáznának és belédböknének egy bicskát. -
azt még nem láttam így nem tudok nyilatkozni róla -
Detto. -
Tévedés, én SOKKAL jobban bánok az állataimmal, mint bármelyik emberrel. -
kár hogy embertársainkal is úgy bánunk mint az állatokkal((((
de hát ez tövényszerű -
a love guru is ha ugy vesszük túl mutat a vígjátékokon :) -
ez nem igaz, Sandlernek nem csak olyan poénjai vannak :)
Apafej, Férj és férj, Távkapcs...stb., csupa jó vígjáték... bár a távkapcs kicsit túlmutat a vígjátékon, nem teljesen az -
greco #41980
Earthlings
Az EARTHLINGS (Földlakók) az emberiség állatoktól való függőségét (legyen szó akár a házi kedvencekről, az állati eredetű élelmiszerekről, a ruházkodásról, a szórakozásról vagy a tudományos kutatásról), mindazonáltal az emberiség állatokkal szembeni kegyetlenségét járja körül. Megrázó és felkavaró utazás, betekintés az emberi civilizáció „mélységeibe" -ajánlom mindenkinek!
IMDb
-
Hát szerintem tök élethűek voltak azok a cgi fák. Ja, hogy igaziak voltak? -
Pineapple Express: Moziban neztem meg, es nagyon franko volt :) Eleje es a vege eros kozepes, de ami kozte van az nagyon tuti volt :) -
az jobb...sokkal... -
austin powerset imádtam, szal én bírom mike myerst, de ez a love guru...teljesen jogos az imdb értékelés szvsz.
trópusi vihar nekem egyik kedvenc vígjátékom lett, de a zohan is simán lekörözi a love gurut. (persze ízlések és pofonok) -
xxxpaulxxx #41975 Sztem Sandler a Ki nevel a végén és a Távkapcsnál élte fénykorát:D
A Zohan... hát az... nah mind1 -
Naná hogy van 2 rész és jóval brutálisabb mint az első rész mivel még csak néhány hónapja jött ki egy dvdrip verzió a 2 részből ezért a 2 rész dvd-je még egy kicsit várat magára.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néztem az Imdb-n és lesz Feast 3 is egyenlöre csak az tudni hogy a Feast 3 dvd megjelenése 2009 tavasz -
omg van második rész? itthon kijött már dvd-n? -
50 első randi az szép kis film -
ha igy nézzuk akkor mike myersnek csak jo filmjei voltak (leszámitva a lovegurut szerinted), austin powers sorozat, wayne világa :D na mindegy, izlések és pofonok -
nem jönnek be ezek a tipusu filmek :) -
Nászok ásza
50 első randi -
Nem eppen... Zohan kovil eleg turheto filmeji voltak... szerintem. -
sandlert kár volt felhoznod, ő mindig szar, kaka pisi humor... -
tropusi vihar, zohan fingos szaros poénjai után bocs, de igen.... mint mondtam, ha bejön mike myers, akinek nem annak az austin powers is egy szar, szerintem meg a legjobb :) -
egyik legjobb vígjáték? mostanában ez volt az egyedüli film, amit nem bírtam végignézni. hihetetlen gyenge. 0 poén. -
Erdekes. Mysers-nel is a Sandler effektet latom.
Sandler Zohan filmje es katasztrofa az elozoekhez kepest.
Myers Love guru filmje is katasztrofa a Austin Powersekhez kepest.
LG is egy Austin Powers majdnem 1:1-ben csak ez mar kicsit roszabb.... ugyanazok a poenok mindehol. -
indiana jones 4 1/10
az 1 azért mert egykét régi szereplőt ujra láthatunk
tiszta cgi orgia az egész ha a celeb vagyok ments ki innen stáb is eltud utazni a dzsungelba akkor indiana jones nak miért csak cgi dzsungelra van pénze basszák meg meg 3d-s majmokra :( -
The LoveGuru
aki szereti mike myers-t annak kötelező, de egyébként is az egyik legjobb vígjáték amit mostanában láttam, és attól függetlenul hogy kifigurázza az indiai tanitokat még tanulságos is tud lenni, szoval ajánlott ( "a sorsod a te kezedben van" guru pitka) :DD -
xxxpaulxxx #41961 A 23-as szám.
Fantasztikus... a kedvenceim közé tartoznak az ilyen filmek:D
Gondolkodtató és a vége felé már azt hittem, hogy igazam volt, amikor azt mondtam, hogy [spoler]tuti a felesége a könyv írója[/spoiler] erre jön egy fordulat és nézek hogy jah boccs:D
Annak viszont örülök, hogy befejezése is van a filmnek, nemúgy mint sok hasonló stílusúnak:D
8/10 -
ha nézed a második részt háziállatot meg gyerekeket ne ültess a monitor elé)))) -
Tényleg jó volt a Feast de nézd csak meg a 2 részét az első rész Kis Miska hozzá képest pedig az első is elég durva egy film volt de a 2 rész visz mindent ! Brutalitás 10/10 Horror 10/10 Sztori 10/7 -
Feast - A Dög
Áhhhh emberek! Ez valami fantasztikus! Gyomorfelforgató, horroros-vígjátékos, beteg film. Mindenkit széttépő, és mindent/mindenkit szájbaszexuáló szörnyek kocsmába mennek (csak szegénykéket nem engedik ugye be :D) Nagyon bejött, ezek után már kiváncsi vagyok a második részre is :D
Ez nem az a film, amit barátnőstül kell megnézni. Haverokkal egy két sör mellett tökéletes :D
-
Faszbajodvan?
Továbbra sem kérte senki, hogy ide járj, te továbbra is "gratula sg" meg "sg forever" kommentekkel bombázod itt a mindenkit és ezután még valami nem tetszik??????
Töröld ki a kis popsid inkább...
-
:D :D -
Ne aggódj, ha neked lesz álszülinapod, észre sem fogjuk venni! :D -
Banoljukagecibe-e! Szép álszülinapi ajándék! Grrrr! -
Emberek, könyörgöm, hát ki nem szarja le?