106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"ilyen apróságok, hogy nincs a film elején "Bond besétál a pisztolycsőbe..lefolyó vér stb"+amiket lehetett hallani, no "Bond, James Bond" duma stb. tehát remélem a következő részben még Bondnak fogják hívni a főszereplőt."

nevetséges amit a Bond franchise-zal művelnek. Bourneosították, mert látták az mennyi lóvét hoz. csakhogy Bond attól Bond, ahogy bemutatkozik, amit iszik, ahogy a nőkkel bánik, ahogy félszavakkal elintézi a gonosz, csúnya, világelpusztító főgonoszt. nem hord magánál rakétavetőt és gépkarabélyt, egy kispisztollyal elintézi az összes rosszfiút. na jó, ha nagyon sokan vannak, felkapja az egyik áldozata fegyverét és kilövi a tárat, de már dobja is el a fegyvert
nem karatéjozik össze-vissza. maximum horzsolják a golyók. ha kínzásra kerülne a sor, az utolsó pillanatban kiszabadul. miután lefutott 10 kilométert, megölt 150-et a főgonosz embereiből, sőt, magát a főgonoszt is, akkor is tökéletes a frizurája, az öltönyén pedig 3 szem por sincs, nemhogy szakadt, vagy gyűrött a ruha. miután a feladatát teljesítette lekapja a Bond-lányt, mond valami hülye poént, beszáll egy kocsiba/helikopterbe/tengeralattjáróba/repülőbe és eltűnik
és mindig, mindig körülmények között úriember
szó se róla, biztos jó akciófilm az új rész, csak nem Bond-film -
Filmek, amiket most láttunk -
Dr. House
1-3. évad: 9/10
4. évad: 10/10
5. évad eddig: 10/10
5. évad 4. rész: OWNAGE 11/10 -
operával már jó, kösz:) -
Az is lehet, hogy női szemmel kell nézni a Kill Billt)
Hibátlan az a film -
sandor8206 #42347 Quantum csendje
Nem rossz film akinek tetszett a CR ez is be fog jönni, Daniel talán még keményebb, a történet is tűrhető. Az előző rész volt a bevezető, itt már nem kell annyit "mesélni" belecsaptak rendesen, szinte 2 percenként van egy verekedés, üldözés, akció és mégse megy a sztori rovására. Sajnos mint ős-Bond hívő nagyon sajnálom, hogy túl minimalista lett ez a film, és itt nem a kütyükre gondolok, hanem ilyen apróságok, hogy nincs a film elején "Bond besétál a pisztolycsőbe..lefolyó vér stb"+amiket lehetett hallani, no "Bond, James Bond" duma stb. tehát remélem a következő részben még Bondnak fogják hívni a főszereplőt. Egy nagy negatívum, nem tudom honnan szalajtották a rendezőt, miket rendezett eddig de nála az akciórész fényképezése annyit tesz ki, hogy összevissza rángatjuk a kamerát és nagyon gyors vágások, néha kicsit élvezhetetlenné téve az akciójeleneteket-jó példa, hogy feltöltöm a filmet torrent oldalra, mondom berakok egy-két akció dúsabb képet, hát az összes elmosódva, mert rángatózik a film, csupa olyan képet kellet felraknom ahol Bond így áll, úgy áll stb.
Szóval nagyon jó film, moziban is tuti nézős! -
-flashplayer legyen fent
-ne legyen letiltva a flash tartalom (adblock és társai)
-firefox 3.0.3 és 9-es flashel nekem tökéletes
-ha van router, az szintén bekavarhat
-legyen elég sávszél
-próbáld meg több böngészőben is, hátha -
úúh, nem kicsit jó lenne még egy rész.
az oldalon meg bejön egy gép, de nem tudok semmire kattintani, miért van ez? -
kis off, ha már zombis filmek:
Danny Boyle-nak van valami ötlete a 28 hónappal későbbe kapcsán. ha ő csinálja jöhez. szerintem a 28 héttel később egy klisé-borzadáj. a nappal meg egy instant-klasszikus. kis kontraszt :)
és egy brutálisan jó interaktív zombifilm
tehát neked kell döntened, hogy mit is csináljanak a szereplők -
ja!
van egy skandináv-fríz-észeknémet meséket tartalmazó könyvem.
hát némely történet tényleg ver néhány mai horrort.
meg olyan nyomasztóak, mint a gyufaárus lánmyé is....))))
-
ne disznóarcúzzál, mer' rám hasonlít szakállal a csávó :) -
A Grimm testverek is eleg ijesztore irtak az eredetit.. ;) -
Felon - nem rossz, csak kiabrandito volt az Istent-jatszo bortonigazgato, meg a disznoarcu Kilmer. -
Na a Kill Bill az telleg egy lefosott szarrakas volt! Az telleg mindenkinek azert tetszett mert Tarantino rendezte meg voltak benne trendisegek.. -
Inkabb iroi bravur volt mint rendezoi..
Leon.. na igen az meg odabaszos rendezes volt. -
Cats&Dogs-ban az orosz akcentussal beszélő macska odabasz (eredeti nyelven :D) -
Hansel and Gretel
koreai horror
Ha így írom ismerősen fog csengeni: Jancsi és Juliska.
Sikeres modern mese adaptáció, vér és vérengzés nélkül, de azért mégis néhol a hideg futkározik a hátamon a film alatt....
Főhősünk egy útszéli baleset során, az erdőben kóborolva egy csodás erdei házba kerül ahol vengégszerető család nyújt neki segítséget.
Másnap amikor elakarja hagyni az erdőt egész napi gyalogolás után sem sikerül, visszakeveredik mindig a házhoz. Harmadnap sem sikerül. És azután sem....
A házban is furcsa dolgok kezdenek történni, tárgyak tünnek el és fel.
A padlásról léptek zaja hallik éjjelente, és amikor hősünk felderíti a zajok forrását, egy olyan folyósóra bukkan aminek sohanincs vége....
A film nagyszerű, néhol meghökkentő a folyamatosan jelen lévő mese elemek miatt. Látványvilág olyan mintha a nagynevű Omen c. filmet egybegyúrták volna a Pushing Daisies-el, megdobva Alice Csodaországban-al.
Tulajdonképp nem is horror, hanem egy morbid fantasy, bizar elemekkel.
Különös film, szeretem az ilyeneket amelyek mély nyomot hagynak, még másnap is rágódva rajta....
-
Lipi1980 #42335 Boncasztal - Elég beteg kis film, olyan pont nekem való szarság.
Mély harapás - Inkább vicces volt, mint ijesztő... Erre hogy kerülhetett 18-as karika??? -
Felon-t én is nemrég néztem meg jó kis film! Val Kilmerre alig ismertem rá! De ebben a témában A fogoly című film sokkal keményebb! Akinek tetszett a Felon semmiképpen se hagyja ki! -
Felon 8/10
Elég durva börtönös film.
Cats & Dogs 3/10
Még vasárnap délutáni lazulós filmnézéshez is kevés. -
Pocak nem dolgokól, hanem dolgok hiányától alakul ki -.- -
jó nagy pocakod lehet)))
-
6 sör rendel!
6 részes dokumentumfilm sorozat a sörről, annak elkészítéséről, kultúrájáról, gasztronómiájáról. Akit érdekel a sör(engem nagyon, iszom és gyűjtöm:D), annak ajánlott megnézésre.
9/10 -
Kung Fu Panda
7/10 -
Day of the Dead
Zombifilmnek nem rossz(bár a kedvenceim akkor is a Kaptár 3 része, meg a Zombi sztriptíz:)). Megtudhatjuk belőle, hogy a zombik nagyon jól égnek, mint a papír, és hogy van olyan katona, aki nem töltött fegyverrel jár. Ráadásul a zombik itt jó gyorsak és elég ügyesek.
6/10 -
EL ALAMEIN - The Line of Fire
Rengeteg film készült a II.világháborúról, főleg amerikai, orosz és német....
Különlegessége talán ezért a filmnek hogy olaszok készítették, olaszoknak, az olasz hadsereg katonáiról az afrikai hadszíntéren.
Emlékeztetőül.
Hatását el is éri, mert el megy az ember kedve a háborúzástól...tényleg soha többet ennyi szenvedést.
A köztudatban némileg az olasz katonák állhatatlansága, állandó megfutamodása él..persze ez hamis szemlélet. Úgy mint minden nemzet, ők is megtették amit a hazájuk elvárt egy katonától.....
A film az olasz hadsereg katonáinak állít emléket. Jó film, főleg a végkifejletett tekintetében, amit már tudunk a történelem könyvekből.
A 10. Olasz hadsereg az utolsó emberig megsemmisült.... -
Righteous Kill -
Ennél gyengébb filmet nem is tudom mikor láttam utoljára. Senkinek sem ajánlom borzalmasan volt. A színjáték is extra gyenge. Baah. -
egyszerű emberek egyszerű párhuzama... -
Csak77 #42324 Burn After Reading
Ebben a filmben mindenki szellemi fogyatékos. A feléig birtam nézni, szerintem nézhetetlen. 0 pont
The Mummy Tomb Of The Dragon Emperor
Az első kettő sokkal jobb volt, ez valami iszonyatosan gyenge lett. Adok rá 3 pontot. -
TomDantes #42323 Aha. De ha én meg leírom valakiről hogy egy balfasz köcsög akkor meg bunkó vagyok...de ha úgy írom nem éppen szimpatikus akkor meg nem. -
nézd ez egy fórum... szólásszabadság van/ hála az égnek/
ha nekem szó szerint ez a véleményem erről a filmről akkor ez van... leírtam...
kész... -
igen, Tarantino szerint a legjobb film ever a Jó a Rossz és a Csúf. :) -
TomDantes #42320 ,,Jo pelda erre, hogy a Tarantinonak peldaul olyan filmek nem tetszenek, amit egy riportban ki is nyilvanitott, mint a Volt egyszer egy vadnyugat vagy a Jo a rossz es a csuf. (italowestern)"
Ezt elírtad...QT szerint a világ legjobban megrendezett filmje a JÓ A ROSSZ és Csúf. Szerintem akkor tetszhet neki....
Más. Nem kell hogy a Halálbiztos neked tetszen. Ami felbasz, az ilyen vélemények, hogy ,,,ugyutább sz@rrakást én még nem láttam"
Az egy dolog hogy nem tetszik...de attól még nem szarrakás.
Nem izgat hogy tetszik vagy sem. QT filmjei megosztó filmek...vagy be jön vagy nem.
De ne szarrakássozzunk. -
nekem kedvenc rendezőm Tarantino de nem hinném hogy azért tetszett volna mert ő rendezte, pl Kill Bill első része nekem annyira nem jött be... szal elismerem ha vmi nem tetszik tőle. -
Ebben lehet igazad van:),valahogy én is nagyon elfogult vagyok Tarantinoval szemben. Vagy csak azért tetszett, mert ilyen beteg vagyok, nem is tudom igazán.:)
Karácsonyi lidércnyomás
Kis karácsonyi musical Tim Burton módra.
7/10 -
pont ezt akartam volna még hozzátenni, had legyen kis anyázás,... :) -
ha nem tarantino film lenne, neki se tetszene ;) -
Nem mindenkinek kell az izlesedet kovetni.
Nekem sem jott be peldaul. Egy szaraz, klisekkel tarkitott es unalmas, probaljunk elkesziteni egy utanzatot a Ponyvaregeny mintajara tipusu film, csak itt a temajanal fogva mas keretet kellett szabni a filmnek.
Szerintem sem valami jo film. Na de izlesek es pofonok.
Jo pelda erre, hogy a Tarantinonak peldaul olyan filmek nem tetszenek, amit egy riportban ki is nyilvanitott, mint a Volt egyszer egy vadnyugat vagy a Jo a rossz es a csuf. (italowestern)
Ezert felesleges ezen vitazni, mert az izles szubjektiv valami es nem holmi divatmajmolas, ezert egyeni ertekrend alapjan valtozo es embere valogatja. Ergo nem azert tetszik valakinek valami, mert a masik azt mondja es vica versa. -
oké...
elmondanád nekem mitől annyira überjó film? -
pedig rohadt jó film, már láttam 3*:D