106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Montanosz
    Heroes of Telemark

II.világháborús kommandós film, mint a Navarone ágyúi vagy a Piszkos 12.Csak ez Norvégiában játszódik, amúgy szinte a H&H valamelyk küldetésében éreztem magam a téli táj, meg a felrobbantandó üzem miatt...
    Kellemes 2 órás nácivadászat.

• desigo
    lolz xD

Borat fellendítette a kazah turizmust
  • Szabi84
    aha
  • Blasta
    Az első és a második rész is velejéig az
  • Janoooo
    Ma is megnéztem pár filmet:

Eden Log – A Titokzatos Faj
    Hát, nem tudom, csak az elejét néztem meg, de elég gyengének tűnt.

Omega Vagyok
    Ennek is csak az elejét néztem, szerintem ezt sem érdemes megnézni.

Pihenő A Pokolban 2 – Ne Nézz Hátra!
    Ha már szar volt az első rész, akkor minek csináltak második részt?
    1x meg lehetett nézni, de ennyi.
    3/10

College – Tábor A Köbön
    Az elképzelés jó, de ebben a kategóriában gyenge, alig van benne poén.
    3/10

A Köd (Stephen King)
    Végre, ez jó film volt. Érdemes megnézni. Végig lekötött. Csak azt a prédikáló nőt kellett volna elöbb lelőni.
    8/10

A Király Nevében
    Jó, híres színészek vannak benne.
    Viszont a film nagyon gyenge. Gyenge, unalmas, mindennapi story.
    1x meg lehet nézni, de vannak ennél sokkal jobb filmek.
    3/10

Ennyit mára...
  • Szabi84
    Ez a rész a legjobb szerintem, igazi akciófilm!
  • Krezga
    Die hard 3

Pörgős akció végig(azt hittem, hogy nem láttam még, de közben rájöttem hogy már igen:)), jó volt nézni, csak az első két részt kéne még bepótolnom. Azokat elvileg nem láttam még, aztán kitudja...

7/10
  • Kandurex
    Barbie és a kristálypalotát ne szídd, a keresztlányom szerint 10/10
  • Kindred Blades
    Ugyan, a 100 000 BC egy remek film, mindenkinek érdemes megnézni... Utána még a Barbie és a kristálypalota is Oscar díjas alkotásnak tűnik :)
  • Bulykin
    nincs
  • Kojiro
    Az utóbbi 1 hónapban végignéztem az összes Houset (még sose láttam).
    Van ellene valami kifogásod?
  • Krezga
    A Bourne csapda

Pörgős akciófilm, amit vártam is az első rész után.

6,5/10
  • Bulykin
    decemberben? az fasza lesz^^
  • dzsagon
    Bondot megerőszakolták, seggbe jól.
  • Paulie
    The Usual Suspects
    vége csúnyán üt. 8/10
  • Janoooo
    Hali!

Ezeket néztem meg:

Asterix Az Olimpián
    Én sokkal jobbra számítottam, de meg lehetett nézni.
    6/10

Mély Harapás
    Elég unalmas volt. Talán ha lenne második rész, talán az jobb lenne.
    4/10

A Hihetetlen Hulk
    Nekem ez nagyon tetszett, végig lekötött. Sokkal jobb volt mint az első rész. Van benne bőven akció és jól meg is vannak csinálva.
    9/10

Vasember
    Ez is tetszett, lekötött. Első résznek jó volt. De remélem ha lesz második rész az jobb lesz.
    8/10

Speed Racer – Totál Turbó
    Hát, nekem nem jött be, nem tetszik, h össze van keverve a rajzol és valadi dolog.
    4/10

100 Millió Évvel I.E.
    Ez tényleg egy rakás szar volt. Nagyon gagyi! Kár időt pocsékolni rá.
    Az alap elképzelés miatt adok rá:
    1/10

Banki Meló
    Jó film, ajánlom mindenkinek.
    9/10

Holnap folytatom a filmnézést...
  • PetruZ
    Az egy másik "második". :) Hülye amcsiknál futott Ong-Bak 2 címen, de az a Tom Yum Goong, tök más film (de ugyanattól a csapattól). Nem mintha a most érkező, cím szerinti második rész se lenne tök más, ugyanis nem az első folytatása lesz, de ezt már nem a régi gárda készíti. :)
  • Montanosz
    Acéllövedék
    Stanley Kubrick filmje

hát ja, az első 10 perc máris magával ragadott, főleg mert jómagam is voltam katona...
    Hőseinket egy kiképzőtáborban, egy vadállati kegyetlenségű őrmesterrel veszik kezelésbe, aki pusztán újabb ágyútölteléket lát a kiképzendő újoncokban....
    A jó és a gonosz között őrlődnek a katonák, és idő múltával igazi gyilkológéppé válnak....
    Az sok klisé egyből kiesett a fejemből ami megannyi Vietnam-film nézése közben rakódott le bennem, ez a film megint más, de csak egyszer akarom átélni, hogy örök élmény maradjon...
  • desigo
    imdbn néztem...
    am tényleg volt 2005-ben egy film más címmel.
  • Montanosz
    nem a harmadik? mert már volt második rész, már pár éve
  • Kandurex
    Fűrész 5

Az első rész ütött, a másodikat még végignéztem (sajnos moziban), de okulva a hibából a 3-4. részt, kb. 20 perc után kikapcsoltam otthon. Új rekord! Ezt 15 perc után lőttem ki. Annyira szét van ütve szegény rókabőre, hogy csodálom az épségét. Nem tudom értékleni.

Holtak napja

Jó kis hagyományos zombiagos film, a szokásos klisékkel, de viszont szórakoztató formában, hiányzott már egy hasonló stílus.

10/5

Az esemény
    Ellentétbe a kritikákkal, nekem teljesen feküdt a film, bár kissé meredek elképzeléssel élt, de így tudott újat mutatni a katasztrófa filmek piacán. Mindenképpen megnézendő egy vasárnap délután!

10/6.5
  • desigo
    Ong Bak 8/10

Amit ez a Tony Jaa leművelt az nem gyenge.
    Decemberben jön a második rész
  • sandor8206
    +félre értés ne essék, nagyon jó film! Nekem az évben indi,tdk mellett a legjobban várt film volt és mint film nem is csalódtam benne semmit, 100%-os. DC-gel sincs bajom CR is tetszett, sőt egyik szereplővel se volt, csak menjen mindig a franchise (pl:timothy daltonnal se, sőt sztem a halálos rémületben az egyik legjobb jb film, de off) szóval mindenkinek ajánlom, nemcsak jb-fannaknak. Sajnos elég "jó" minőség (nem camos) került a kezembe és elcsábultam :-) de ez moziban tuti nézős újra, tényleg király film, végre egy kis igazi akciófilm a legjobb fajtából, már kicsit folyásom volt a comictól!
  • sandor8206
    amit leírtál 100% egyetértek, ezeknek (pia, beköszönés) mi köze van ahhoz, hogy "új" bond legyen, de ok legyen, A pisztolycsöves kezdésnek mi köze van? A jelenet megvan a film végén, ha megcsinálták miért odarakták?

SPOILER,DE SEMMI KONKRÉT!

a film végén, van egy jelenet, hogy a CR csaj halála miatt, után eljön a "megnyugvás" bond számára túl lép rajta, filmnek vége és jön az eredeti pisztolycsöves kezdés.

SPOILER OFF

és meg is érteném, hogy ezzel azt akarják kifejezni, hogy megszületett az új bond stb. de ez belemagyarázás+ CR elején is volt ez a bizonyos kezdés. Szóval tényleg valakinek ez apróságoknak tűnik, de aki szereti a bond filmeket, óriási hiányérzet szerintem+hozzátenném itt a nem a kütyühiánnyal+realisztikussággal van a baj, hanem a kötelező bond "tartozékok" hiányával, tehát indi ostor,kalap nélkül, jedi fénykard nélkül stb....

• Blasta
    Jaaaa, télleg, kalap szar lett abban is, dögöljek meg nem értem
  • Tikal #42367
    WALL-E
    messze az egyik legjobb rajzfilm amit mostanában láttam, először féltem hogy nem sokat fognak beszélni, mi lesz a poénokkal, de nagyon jol megoldották és végig mosolyogtam a filmet... ajánlott :)
  • a.carkey
    Ne felejtsük el, hogy Bond csak az első Craiges részben lett "duplanullás"! Az összes többi sajátossága szerintem csak most fog következni. Astonja már van ...
  • a.carkey
    "Vagy itt a star wars. Unalomig hallgattuk már azt a zenét, hát cseréljék csak le valami elektronik stuffra"

Ajaj! Lecserélték a Clone Warsban, olyan is ... :D
  • Krezga
    Fekete karácsony
    Karácsonyi horror, sok vérrel, és mindennel gyilkolnak, néha meg is nevetteti az embert(ha többen nézzük:))
    6,5/10
  • Loál János #42363
    Pénztárcakimélő megoldás. :-(
  • Loál János #42362
    Ő vékony, de 187 centi magas, szal simán Bond-képes (185cm minimum).
    Craig meg 178, mondjuk így legalább nekem is van esélyem 007-esnek lenni. :D
  • Tikal #42361
    akko Brosnan mi volt? :)
  • Tikal #42360
    én pont az általadfelsorolt dolgok miatt utáltam mindig is :) Connery-t még nem is, de Brosnan egy köcsög volt...az előző Bond tetszett, az hogy már nics italozás meg miegymás... nos lehet ezt szokását majd később veszi fel, még tul nyers a csávo, a kezdetén van a sztori ha jol emlékszem....
    a kamerarángatás sajnos már egy ideje jelen van az akciofilmekben, nem tudom mikor szoknak már le rola, de egy tipikus effect, amit szeretnek használni, igy könnyebb elmosni a gagyi jeleneteket :)
  • Loál János #42359
    + Daniel Craig egy kis köcsög. (Amivel már eleve bukott a Bond-legenda.)

• Blasta
    Én nem értek egyet ezzel.
    Bond attól Bond, amilyenné Flemming és az előző filmek tették.
    Nem létezik másik Bond. Illetve nem szabadna léteznie.

De oké, frissítsenek rajta, engem speciel nem zavar, de most komolyan, mit tesz hozzá ehhez az új vonalhoz a jól megszokott pisztolyos kezdés, a "felrázvanemkeverve", meg a "mynameisbond" MELLŐZÉSE????
    Ezzel csak kevesebb lesz a film. A karakter már új, megszoktuk, oké, legyen, ő egy rambo, oké, ilyen az új bond, de ezeket a kliséket miért kell sztornózni?????

Ezzel az erővel csináljunk új Indiana Jones-t is, kell a fasznak a korbács meg a kalap, rakétavetőt a hátára, meg hájtek rohamosztagos-páncélt.

Vagy itt a star wars. Unalomig hallgattuk már azt a zenét, hát cseréljék csak le valami elektronik stuffra, plusz a fénykard helyett is jöhetne már -hogy stilszerűek legyünk- fénykorbács mondjuk, vagy fénypallos!!!!!!! Esetleg mit szólnánk egy nagy kaliberű fegyverhez, legyen a neve Jedi-luncher!!!

Batman? Rossz hasonlat. Batman-t nem 21.századiasították.
    Batman-t Schumacher totál elkúrta, Burton pedig eleve kissé "máshogy" állt hozzá, Nolan batmanje nem örökérvényűnek tekintett filmes elemeket változtatott meg, frissített fel hanem mindenki számára érthetőbbé, hihetőbbé, emberközelibbé tette a denevér történetét, olyanná amilyennek a képregényolvasók ismerték, olyanná, amilyennek már az első nagy mozifilmben lennie kellett volna.
  • [Jakuza]
    Nem vagy egyedul.
    A regi Bond egy nya'las idiotizmus volt. Az uj viszont sokkal eletkozelibb, ahol egy ugynok nem az "uttoro segit ahol tud es ha valami rosszat kell tenni valaki ellen, azt eliteli, kiveve ha nem a vilag megmentese a cel" baromsaggal akarjak a nezoket hulyiteni.
    Sokkal ridegebb lett Bond, ami ezerszer hihetobb super agentte tette a karaktert.
  • Sephi
    Word!
  • PetruZ
    Az új Craig-féle Bond nekem mérföldekkel jobban tetszik, mint bármely korábbi inkarnációja (sosem voltam rajongója, a régieket nem bírom végignézni, a közelmúltbeliek meg rém gyengék voltak :) ), és nem azért, mert "Bourne-osítják", hanem mert mertek új oldalt nyitni és megszabadulni a korábbi cicomáktól. Ez egy modern Bond, semmi köze a korábbiakhoz, egy új karakter új története, nem a régi karakter újabb történetei. Ez a hitvita ugyanaz a szint, mint pl. a régi Batman - új Batman (term. az új ezerszer jobb), régi Bourne - új Bourne (mondanom sem kell, melyik tetszik :) ), satöbbi. Értelme nincs, csak gumicsontként újra és újra bedobható a filmes fórumokra.
    :gumicsirke:
  • sandor8206
    sajnos a nagy részével egyet kell értenem:-( semmi bajom az új JB franchissal, tegyék realisztikusabbá, de kit zavartak a "névjegyek", tehát a kezdés, beköszönés, pia, stb. ezeknek mi köze van ahhoz hogy jobb legyen a film és kevésbé mesés legyen, attól nem lett volna "unrealisztikusabb".
  • Prof William
    A következő részben Habib lesz a neve és egy félnéger/arab tolószékes pali lesz a polkorrektség nevében.Ja és persze nem dohányzik és csakis meleg tejet kortyolgat. A 14 éven aluli célközönség megnyerése miatt lesz egy intelligens kémkutyája vagy egy aranyos minden lében kanál kisfia. :)