106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • poppe
    látom egy oldalon :D
    de nem magyar nyelvű
  • kaposi1
    Szia!
    Honnan van ez az infó?
  • Sir Quno Jedi
    DOA

Egész jó kis film volt. Nem sok köze van a játékokhoz, de 1xnézhető. Kár, hogy Kasumi ilyen kis béka lett, de amúgy evvan. Végigrötyögtem az egészet. Popsik és erőszak, mi kell még ide kérem... (mondjuk az infós gyerek az nagyon nem hiányzott bele)
  • poppe
    nemtom, de 1080p-ben már kint van :D
  • fifi
    a Taken meg fog itthon valaha jelenni DVD-n?
  • sandor8206
    "...álfentezimúvigodzillábaéskingkongbaoltvakínaimódra.." nagyon jó :-D
  • Sir Quno Jedi
    Túl kritikus vagy egy ilyen filmmel kapcsolatban. Ez csak egy fos kis álfentezimúvigodzillábaéskingkongbaoltvakínaimódra, annak meg elmegy.
  • Atisz #42786
    És ne feledjük hogy előtte élt 1 kis tudatmódosító szerrel is...
  • Blasta
    Sajnos a D-war pont olyan, hogy az effektjeiről és minden egyébről LESÜT, hogy komolyan gondolták és marha jónak találták.
    Pedig nem az. nagyon nem, ezért nem tudom régi Zs múvik kedvelőinek SEM ajánlani, mert egyszerűen úgy szar, hogy inkább ciki mint poén.
  • sandor8206
    régi japán Godzilla-fannaknak kötelező darab :-D
  • Blasta
    Nemá tesó, legjobb pillanatomban sem tudnám végignézni azt a fostaligát, egyszerűen förtelem minden része. :)
  • Sir Quno Jedi
    D-War

Há nem tudom. Annyira lehúzták ezt a filmet, pedig tipikusan 1xnézhető és aránylag még szórakoztató is. Igaz nem sokkal több, mint egy játék CGI intrója, de azé 1x jó az és látványos legalább. Lekjobb a főgonoszcsákó, akit mindig elütnek a picsmagba. Jah, kérem, anno nem voltak autók, meg ilyen forgalom! (szerintem máh nagyon unja a végére) :D
  • Kmarha
    El Orfanato

Hát erre egy rossz szót nem tudok mondani. Földbedöngölő, megható, rémisztő dráma.. ma nem fogok nyugodtan aludni.

sok/sok
  • sandor8206
    baszki akkor most Mo-n mindenki milliomos! Hisz tízszer annyit keres, a kenyér kilója meg 20 Ft! De részemről ennyi hagyjuk...
  • Blasta
    Ez egy olyan dolog, hogy a zenét, a hangulatot ő is átérezte a maga fogyatékos módján. A basszus lüktetése, a fények, az emberek mozgása mind segít egy halláskárosultnak átérezni a zenét, és igaz, hogy NEM HALL semmit, de érez.
  • desigo
    szerencsétlennek fogalma nem volt mi megy de azért kalimpált...
  • Blasta
    :)
    (Naja, azóta is hallgatom sokszor a Fatboy Slim feldolgozást, ami a diszkóban szólt a süket kislány sztorijában)
  • desigo
    Babel 9/10

A mexikói házvezetőnő néhol idegesítő volt.
    De ezt leszámítva nagyon korrekt film jó zenékkel.
  • SötétBarom
    Én nem élek jobban. 4 éve jobb volt
  • precision
    "...kerestél 10 ezret, most 100 ezret, de jó tízszer olyan jól élünk..."

Csak én érzem úgy, hogy (ezekszerint) ugyanannyival nőttek a fizetések mint ahányszor jobban élünk? De mindjárt nyitok egy calc.exe -t hogy megnézzem, mert ez nagyon bonyolult egy számítás lehet.
  • Riddick21
    Na, ez így tökéletes.
    Te vagy a vélemény, én az ellenvélemény.
    Bárki olvassa a beszélgetést, itt jelezném, hogy sándorakármennyivel mi teljesen ellentétes véleményen állunk és a világnézeteinknek egyetlen közös pontja sincs!
  • magus
    nem tudom miről folyik a társalgás egyáltalán, a quantum of solace nem james bond. jól teljesít, mert lemásolták a bourne rejtélyt, de nem sok köze van a james bondhoz. aki szerette a régit, annak nem tetszik, aki meg nem, annak meg nem édesmindegy?
  • sandor8206
    Tényleg bocs mindenkitől! Ez van :-D
  • Seth
    "te idiot"

ez de rossz XD
  • sandor8206
    upsz..már számolni se tudok Golden Compass..192 milkó nyereség, mi?Riddick te óóÓÓÓÓ...
  • sandor8206
    ja és a -60% csökkenés+ az újabb kb.-40 % csökkenés, azt jelzi, hogy csak úgy kajálják a filmet
  • sandor8206
    ne haragudj Riddick, de te egy idiot vagy! Itt semmi köze ahhoz, hogy kinek tetszett nem tetszett! Ezek adatok! Legerősebb nyitány, kit érdekel ha a végösszeg talán még a CR-ét se éri el! És képzeld el a nemzetközi bevétel egy része, már nem a studióé egy pl:Aranyíránytű te idiot Gyártási költség 180 milkó USA bevétel 70 milkó, össz bevétel 372 milkó, a te elméleted alapján nyereség 90 milkó, de király akkor jöhetnek is dögivel a folytatások:-D még is 2007 legnagyobb buktájaként emlegetik és én vagyok a szerencsétlen, te idiot.
    +infláció miért hülyeség, 15 évvel ezelőtt kerestél 10 ezret, most 100 ezret, de jó tízszer olyan jól élünk (boxoffice inflációs listákat csak hülyeségből csinálják meg)...ez neked is precision, köszönöm életből egyes leülhet
    +ha már a jegyekkel példálozunk, akkor ár-érték arányosan olcsóbbak voltak jegyek, ergo többen nézték meg mint a mostaniakat, de nem kell itt 20 évekbe gondolkodni, TDK megdöntötte a Spide 3 1. hétvégi bevétel rekordját, csak azt nem teszik hozzá, hogy jegy darabra azt többen nézték meg.

"..Mintha a jegyeket 10 évvel ezelőtti árfolyamon adták volna, de a bevételt a mostaniban számolnák... gratulálok) az régen rossz..." ezt nem értem mit akarsz kifejezni, te idiot.

Na mindegy lehet NAGY FILMESZTÉTA vagy (most röhögök) de mellette egy idiot ez sajnos már nem kétség, és eddig mindig gondolkoztam, hogy te a FILMESZTÉTA milyen stílusban írkálsz másoknak, egy ilyen magasztos lélek, akit így megáldott az élet és elküldött közénk miért csinálja ezt és rájöttem egy idiot vagy.
    Ennyi bocs mindenkitől, hogy megy ez de ez az ember egy idiot, nyomjál már be libazsírós kenyeret, hogy valami érték is legyen már benned.
  • Krezga
    Zuhanás

Nagyon szép film, mind képileg, mind pedig történetileg(mármint a történet nem is szép, hanem jó:)). A kislány pedig nagyon jól játszotta a szerepét. Az a doboz pedig a törött kezében, mintha hozzánőtt volna, valahogy nagyon ott volt.
    6/10
  • precision
    ezzel én is így vagyok, de sokan nem tartják ezt a Bondot a régebbi Bond előzményének
    pedig minden arra utal, itt lesz duplanullás, még nincs semmi hightech kütyüje...stb.
    én is így vagyok vele mint te, teljes mértékben tetszik ez a Bond
  • Riddick21
    Ezt nem értem: ez a Bond még nem az a Bond, akit az első 20 filmből megismertünk, hiszen most kezdte a karrierjét, az CR-ban vált duplanullássá, elveszítette a szerelmét, most bosszút állt érte... Kötve hiszem, hogy valaki James Bondnak születik, azzá kell válnia, legalábbis azzá a Bonddá, akit korábban láttunk, ezek a filmek pedig erről szólnak.
    Nekem végig ott lebegett a szemem előtt a korábbi részek Bondja és minél többször jutott eszembe, annál jobban élveztem ezeket a részeket, mert végre láthatom, hogy válik "olyanná".

Arról nem is beszélve, ha azt elképzelem, hova fejlődik EZ a Bond. Mert nyilván abba az irányba, amit mondjuk Connery képviselt, de Craig más, jobb, állatabb, látszik, hogy egy kommandósból csináltak kémet. Sokkal hihetőbb és ebből következően élvezhetőbb így.
  • Seth
    új James Bond VS régi James Bond
  • precision
    többen nem tartják a mostani Bond -ot, Bond -nak, mivel megváltozott a karakter egy kicsit... ebből indult el az egész
  • Riddick21
    Leírná valaki egy értelmes magyar mondatban, hogy mi a kérdés karakterfejlődés ügyében? Mert esküszöm, nem találom/értem, hol az egésznek az origója...
  • Blasta
    Hát sztem a terminátor nem jó példa. Ugyanis ott egy GÉPRŐL van szó, amit elég átprogramozni, nem a jelleme fejlődött odavissza.
    Más az egész körítése, de ez végülis mindegy :)
  • [Jakuza]
    Nem gyoztek, mert a Terminator tokeletes pelda volt.
    Lehet teljesen mas egy karakter jelleme a kovetkezo reszben.
  • precision
    az inflációs magyarázaton én is elmosolyodtam :)
  • Riddick21
    Miért, a nemzetközi bevételeket jótékonysági alapítványoknak utalják, te szerencsétlen??? Minden idők legerősebb Bond-startja a QoS-é, ez csak jelent valamit? Mi ez a baromság, hogy "az amcsi bevételt kell nézni legjobban", ezt mégis honnan szedted?

Nem tetszik a film és már lehet is vaktában mindenféle ökörséget irkálni?
    Ha már inflációhoz kell nyúlnod az indoklásnál (ez hol határozza meg a sikerességét? főleg arányaiban? Mintha a jegyeket 10 évvel ezelőtti árfolyamon adták volna, de a bevételt a mostaniban számolnák... gratulálok) az régen rossz.
  • precision
    hát az előző Bondokat sem a színész nevén hívták (jó persze értem én a szarkazmust, meg hogy mire gondolsz :))
    nemtom, nyújtsatok be petíciót hogy mostantól azt mondja hogy "My name is Craig, Daniel Craig" :) és mindenki boldog lesz :)
  • Sir Quno Jedi
    Nevezzük Krég-nek és ha ezen címen futna tovább a film, egy szót sem szólnánk!
  • precision
    jó, "győztetek" :D
    de csak azért mert nem jut eszembe más filmsorozat a témával kapcsolatban
    szerintem Bond jelleme nem is változott akkorát mint a lentebb leírt egy-két filmes figura jelleme... sőt, a karakter fő jellemvonásai megmaradtak (mindig a jó oldalon áll, önfejű, makacs, profi)

de legyen, Bond halott, és van egy másik, aki szerintem jobb mint a régi :D