[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #42767 ne haragudj Riddick, de te egy idiot vagy! Itt semmi köze ahhoz, hogy kinek tetszett nem tetszett! Ezek adatok! Legerősebb nyitány, kit érdekel ha a végösszeg talán még a CR-ét se éri el! És képzeld el a nemzetközi bevétel egy része, már nem a studióé egy pl:Aranyíránytű te idiot Gyártási költség 180 milkó USA bevétel 70 milkó, össz bevétel 372 milkó, a te elméleted alapján nyereség 90 milkó, de király akkor jöhetnek is dögivel a folytatások:-D még is 2007 legnagyobb buktájaként emlegetik és én vagyok a szerencsétlen, te idiot.
+infláció miért hülyeség, 15 évvel ezelőtt kerestél 10 ezret, most 100 ezret, de jó tízszer olyan jól élünk (boxoffice inflációs listákat csak hülyeségből csinálják meg)...ez neked is precision, köszönöm életből egyes leülhet
+ha már a jegyekkel példálozunk, akkor ár-érték arányosan olcsóbbak voltak jegyek, ergo többen nézték meg mint a mostaniakat, de nem kell itt 20 évekbe gondolkodni, TDK megdöntötte a Spide 3 1. hétvégi bevétel rekordját, csak azt nem teszik hozzá, hogy jegy darabra azt többen nézték meg.
"..Mintha a jegyeket 10 évvel ezelőtti árfolyamon adták volna, de a bevételt a mostaniban számolnák... gratulálok) az régen rossz..." ezt nem értem mit akarsz kifejezni, te idiot.
Na mindegy lehet NAGY FILMESZTÉTA vagy (most röhögök) de mellette egy idiot ez sajnos már nem kétség, és eddig mindig gondolkoztam, hogy te a FILMESZTÉTA milyen stílusban írkálsz másoknak, egy ilyen magasztos lélek, akit így megáldott az élet és elküldött közénk miért csinálja ezt és rájöttem egy idiot vagy.
Ennyi bocs mindenkitől, hogy megy ez de ez az ember egy idiot, nyomjál már be libazsírós kenyeret, hogy valami érték is legyen már benned.