106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    Akkor is a leselejtezett harci robot a legjobb benne! :D

ABC warrior: Status?
    Rico: Bodyguard.
    ABC warrior: Commander?
    Rico: Rico.
    ABC warrior: Mission?
    Rico: We're going to war.
    ABC warrior: [eagerly] Warrr...
  • SötétBarom
    "Apppaaaaaaaaaaaaa" :DDDDDDDDD
  • Kojiro
    emléxem kb egyszerre jött ki anno itthon moziban a Mortal Kombat első (és egyetlen nézhető, de iszonyú hangulatos) részével, és kamerával felvetten megvolt ez a kettő egy kazin. The golden age of VHS .
  • Sir Quno Jedi
    Neke anno megvolt gyári VHS kazi is. :D Sajnos nem sok köze van az eredeti Dredd-hez, de önmagában nagyon szórakoztató.
  • Kojiro
    Sztem max a szótő lehetne egy ici-picit szokatlan :).

Amúgy ON:

Judge Dredd -
    Szeretem ezt a filmet, sokadik nézésre is tetszik. Igaz, hogy sok helyen már idejétmúlt, pl a bluescreen valami iszonyat szar benne, de a story sztem nagyon jó, és Slyt, Assantet meg Von Sydowt szeretem, és nagyon jók ebben a filmben. Főleg Assante, és természetesen eredeti nyelven.
    A film zenéje nálam benne van a mindenkori top 5-ben.

9/10 - főleg a hangulata miatt pontoztam ennyire fel. Nekem hiányoznak az ilyen kategóriás, kicsit régivágású sci-fik.
  • Montanosz
    ja hát igen, kissé szokatlan a netbook bill.
    de ettől még fimet tudok nézni rajta)))
  • Kojiro
    "elődtem" sg-nyelv instant klasszikus
  • ForzaInter
    "- amúgy kedvelem a zsidókat"
  • Montanosz
    ó köszi..felirtam)))

- amúgy kedvelem a zsidókat, bár ez nem divat, és effélét nem is nagyon olvasok sehol a topikokban)))) -
    - ráadásul mostanában felértékelődtek elődtem a román filmek, mert láttam marandandót, mostanában nyomatják a jó filmeket:
    Ryna - erről már írtam itt.
    Amikor a lámpa… - taxisofőr lopkodja a villanyégőket a buszmegálóból, tipikus kelet-európa)) amúgy lopott klisé)))
    Jó nap a strandoláshoz - három, a javítóintézetből megszökött fiatalkorú bűnözőről szól, akik elrabolnak egy prostituáltat és egy sofőrt, majd a tengerparton „játszadoznak" velük.

...és ezt elmondtam a szomszédomnak, bár ne tettem volna mert ő meg "nagymagyar".-.azóta nem köszön))) -

• FlyHigh
    Kamera által homályosan, nálam abszolút siker. Nagyon régóta nem hatódtam meg ennyire, hihetetlenül lehúzott a végére engem. Ezt nem lehet elmesélni, látni kell.
  • sandor8206
    ja a címe Defiance :-)
  • sandor8206
    majd most lesz januárban (nálunk mikor?) egy hasonló film is, Daniel Craig főszereplésével+Liev Schreiber (majdani Kardfog a Wolverine-ből :-))+Jamie Bell, rendező Edward Zwick (Szükségállapot,Utolsó szamuráj,Véres gyémántok), a sztori: három zsidó testvér megszökik Lengyelországból, csatlakoznak a Ruszki ellenálláshoz, építenek egy falvat az erdőben, innen akcióznak stb. elvileg megtörtént események alapján. Jó filmet várok+a téma miatt is érdekes
  • sandor8206
    ja olvastam egy könyvet, abban is a túlélő írta, hogy a ruszkikkal sokkal keményebben bántak a nácik (itt nem a gyilkolás, hanem a kínzás, dolgoztatás, stb. mondjuk azokat is nyírták rendesen csak nem gázkamra, hanem golyó, akasztás) mint a zsidókkal, mert azokat nem sikerült soha megtörniük!
  • Montanosz
    ja modemes sebességgel, majd megvárom valaki írjon róla))))
  • Larvin
    I selll the dead trailer
  • Montanosz
    miről szól?
  • Montanosz
    volt valami hasonló film amikor a ruszkik és a zsidók összefogtak a koncentrációs táborban és nagy lövöldözés volt, de soknak sikerült megszökni
  • Larvin
    Én most az "I sell the dead"-re vagyok nagyon kíváncsi.
  • Montanosz
    Breakheart szoros

bronson neve adja magát, és hogy jó film. western, de ugyanakkor kémsztori vagy thriller egyvelege. kellemes kikapcsolódás ha nem épp látnokzsályát fogyasztunk szombat délután.
    ja a forgatókönyvet alistair maclean írta, már hogy jó a sztori)))
  • sandor8206
    hát ja már nagyon várom, kíváncsi leszek mit hoz ki a témából a mester :-D
  • ProGabe #43177
    "végre nemcsak mindig az agyon ismételt zsidósztori lenne"

Tarantino már dolgozik az ügyön ;) na nem arról van szó amit te leírtál, hanem egy szövetséges zsidó osztagról. Inglourious Basterds
  • Montanosz
    ja az sem rosz)))
    bocs az off-ért, de eszembe jutott még egy sztori amit nem filmesítettek meg.

második világháború: az utolsó német támaszpont grönlandon 1945 szeptemberében adta meg magát, róluk is lehetne filmet forgatni, jó kis lelki válság, ébredő lelkiksmeret, álmok a családról...
  • sandor8206
    nagyon komolyak, és mennyi van ilyen!
    erre pontosan nem emlékszek, de olyan is volt , hogy talán Auswitzban (nem emlékszek pontosan) 200 zsidó amikor hallották, hogy jönnek a szövetségesek, fegyvert fogtak és fellázadtak, kis csihi-puhi volt, és ők is több száz embert mentettek meg, a nácik által nagy septíbe, gyors kivégzéstől (ők is belelendültek arra hírre, hogy jönnek a szövetségesek és még gyorsan akartak még aprítani) végre nemcsak mindig az agyon ismételt zsidósztori lenne
    +sztem nagyon komoly jó sztorit lehetne kihozni a magyar öregről, akit pár éve hoztak haza Oroszból-Az utolsó magyar hadifogoly :-D
  • sandor8206
    aha, kösz! amúgy van egy jelenet amikor valakik neki megadják magukat egy csata után, olyan a beállítás mintha valami festmény lenne, azt hittem igazi létező személy volt és készült is festmény róla, mert tisztára olyan volt a beállítás mint valami festmény, kimerevítve, komoly előre megrendezett beállásokkal és azt utánozták le stb. :-)
  • kaposi1
    Amikor megállt a föld
    Ennek nem várom a DVD megjelenését.

3/10

• PetruZ
    Nem, dehogy. :) Létező és kitalált (főleg ez utóbbi) személyek történeteiből van összegyúrva.
  • Montanosz
    á szerintem ha létezett is egy tucat mint a többi ezer zsoldoskapitány vagy hős))
    két példa amiről filmet lehetne forgatni, megtörtént:
    1944 partrazállás - egy harcközben megvakult mémet katona több óráig gépuskával tartotta vissza a szövetségeseket egy hídon, a zaj után tüzelve míg a felmentő osztaga odaért.
    1944 Kárpátok, árpád vonal - egy orosz szakaszvezető aki előtte egyszerű kolhoz paraszt volt, 12 katonájával egy teljes napig tartott egy kiépített általuk elfoglalt állást, 16 ellenlökést vertek vissza, 60 ellenséges katonát semmisítwettek meg, két rohamlöveget.
    Este emikor kitörtek már csak heten voltak, ennek ellenére még megsemmísitettek két híradós állomást, 30 foglyot ejtettek és 10 tisztet, és ezekkel együtt elérték az orosz vonalakat.

szóval lehetne itt életrajzi, meg háborús sztorikat forgatni tömegjelenetek és látványos díszletek nélkül is))))))
  • sandor8206
    amúgy lehet hülyeséget kérdezek, de Alatriste létező személy volt ? nem vagyok otthon a spanyol történelemben :-)
  • PetruZ
    Az Alatriste nálam előbb volt filmen, aztán vettem meg könyvben... és utána a többi itthon kiadott Réverte könyvet is. :) Azóta láttam a Vívómestert is filmen, spanyol tévéfeldolgozása volt, sajnos emberi felirat nincs hozzá, de "behelyettesítettem" gondolatban a könyvből és egész jó volt (bár több ponton eltért a könyvtől ez is). :)
  • sandor8206
    nekem annyira nem tetszett, nem szeretem az ilyen életsztoris filmeket, "nincs sztorijuk", pl: itt harc, kicsit iszogatunk, ármánykodunk, stb, harc, megint kocsmázunk, beszélgetünk, stb, harc....egy életet követnek végig, de másról nem szól :-D ilyen filmeket inkább azoknak lehet ajánlani akit érdekel az adott történelmi személyiség
    + azért V. Mortensen szerepvállalása telitalálat, nagyon jó mint mindig+aki szereti a kosztümös, eléggé véres realisztikus csatákat, azért az nézzen bele :-)
  • Montanosz
    Kapitan Alatriste

végre sikerült megnéznem!
    A könyv világhírű, hozzánk is eljutott, így nem kell bemutatnom.

szóval egy kicsit művészíesre sikeredett a könyvhöz képest, és mivel háborús filmeket szeretem, az sem zavart volna ha erre hegyezik ki, csatajelenetekre.
    De így "háromtestőr"-ös módon is jó volt.....
    De legközelebb fordítva csinálom, először film, aztán könyv)))
  • p15t1
    irréversible
    Nincs bajom a művészfilmekkel,de ennek semmi értelmét nem láttam.Feleslegesen erőszakos,minden különösebb mondanivaló nélkül.
  • zaki
    Zone Europán most kezdődik a Sebhelyesarcú, ha vkit érdekelne...
  • mrzed001
    3-at kár volt kihagyni, nyomokban emlékeztet az 1-re (scifi elvonásban szenvedőknek igazi gyógyír)
  • zaki
    Grimm

Egyszernézős fantasy, eröltetett poénokkal, 5/10
  • Bandew
    Én a trailer alapján arra gondoltam, hogy poén, mint az első rész.
    Ezek szerint nem így van?
  • Shep
    Szerintem a 2 tök jó kis thriller, mondjuk a 3-at a trailer után inkább kihagytam, ezek szerint jól döntöttem. :)
  • stargatelost
    Starship Troopers 3: Marauder

ez simán 3/10 lett volna, de csak tovább kellett erőltetniük ezt a vallásos baromságot, úgyhogy ez így:
    1/10

Az animációs sorozat ezerszer többet ér a második és a harmadik részt együtt véve, úgyhogy csekkoljátok be azt.
  • Sephi
    Esse, en ugy tudom na, hogy e majdan jovo majusban leszen. Addigra man sok ido van addigra, meg ,na.
  • Sir Quno Jedi
    Toménazt, de már van magyar tréler?!