106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bcrics #43317
aszzitem jigsaw az:D
-
ez nagyon nagy xDDDD -
Nincs már meg a film, de meg mertem volna rá esküdni, hogy batman dentért akart menni, na mindegy.
-
ráérezhetett és ezért cserélte fel a két helyszínt: tudta,hogy Batman a csajért menne. viszont Joker mindenképpen azt akarta, hogy Rachel meghaljon, hiszen Dentet így tudta romba dönteni. eleve a robbanások sem egy időben történtek, úgy voltak időzítve, hogy Dent mindenképpen hallja ahogy Rachel felrobban
ha már itt tartunk. kicsit megkésve boldog karácsonyt :)
-
Fordítva, Batman mondja hogy Rachelért megy, Gordon meg Dentért. Most nézem a jelenetet... :) -
sandor8206 #43312 én is megnéztem, betmen mondja is , hogy rachelért megy, gordon meg helyesel, hogy ő meg akkor dentért+betmen megérkezik nem kiabálja senki nevét. Sztem Joker csak ráérzett arra , hogy betmen és rachel közt van valami, azért is gondolta (egy darabig azt hitte, ezt be is vallja a vallatáson), hogy dent betmen, hisz együtt jártak, ennyi! -
kizárt.... most néztem meg az a részt... -
Én úgy emlékszem, hogy batman azt mondta dentért megy. Aztán mondta a kapitány, hogy ő meg a nőért. -
ha jól emlékszem, ott a címekkel volt vmi gubanc, szoval batman rossz cimet kapott, ezért ment Dentért, mikor indulnak még mondja is h Rachelért megy, csak ugye Joker átbassza... ennyi -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Mikor odaér az épülethez akkor sem Rachel-t ordít hanem Harvey-t..."
Nem rémlik hogy bárki nevét is mondaná, csak simán bemegy.Amúgy szerintem egyértelmű hogy Rachel-t akarja megmenteni...
-
Őőőőő, sztem dehogy ment szándékosan Dentért.
Joker elmondta ki hol van. Gordonnak is mondja, hogy ő megy a nőért.
Majd biztos Dentet mentette volna meg, amikor igazából arra várt, hogy újrakezdje Rachel-lel. Szerette őt. -
Múltkor láttam a tv-ben két jó filmet egymás után.
Az egyik a Kismenő, nagyon szeretem azokat a fajta poénokat, amiket Adam Sandler filmjeibe szoktak rakni. A lütyő, de vagány srác karakter, amit pl. a Happy - a flúgos golfosban is játszik, nagyon bejön.
A másik:
Állítsátok meg Terézanyut!
Remek film, engem nagyon jól elszórakoztatott, hogyhogy eddig nem tudtam róla semmit? -
Garden State/A régi környék
Iszonyatosan unalmas, semmitmondó film, nem tudok mást írni róla. Imdb-s pontszám miatt néztem meg (7.9, majdnem 80k szavazó). Biztos nekem van ízlésficamom, pedig megnézek szívesen minden filmet, bírom a lassan folyó múvikat is (elveszett jelentés, sebezhetetlen, hervadó virágok, vagy pár clint eastwood film), de ez egy halálunalom volt.
3/10, ide lőjjetek. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Joker egyetlen okból rabolta el Rachelt. Hogy bántsa Dentet vagy legalábbis kiforgassa önmagából. Ha meghal Dent neki még jobb. Ha a menyasszonya hal meg az félmegoldás de az is jó, mert lelkileg töri meg.
Batman pedig szándékosan ment Dent-ért, mert tudta, hogy ő a gyorsabb és biztosan meg tudja menteni. Batman le akarta dobni végre a göncöt. És ehhez szüksége volt Dentre. Mikor odaér az épülethez akkor sem Rachel-t ordít hanem Harvey-t...
Szerintem -
bcrics #43303 Üres Város-tól megfekszel..Sandler beteg. -
Transporter 3
Rém unalmas. 4/10. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bennem először csak az a kérdést vetődött fel, hogy miért rabolta el Joker Rachelt is? De most ezt átgondolva amit írsz, Joker sejti, hogy Batman ismerheti Rachelt, ezért elrabolja őt is, és feladja a leckét, hogy melyikért fog Batman menni. És valóban Batman Rachelért megy (vagyis azt hiszi, ugye).
Mivel Joker arra számít, hogy Batman előbb fog odaérni, mint a rendőrök, és mivel szándékosan fordítva mondja a két túsz hollétét, így Batman elmegy ahhoz, aki neki fontosabb és ezzel megöli a másikat (aki egyébként a felcserélés miatt azt, aki neki fontosabb).
Mindenesetre jó fej ez a Joker
. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na meglestem és semmi olyasmi nincs benne, hogy tudna bármit is Batsyről, vagy sejtene. Egyszerüen elkapatta Dentet meg Rachelt és mikor Batsy faggatja mindketten szóba kerülnek és Joker csak megjegyzi, hogy:
"..for a while i thought you really were Dent, the way you threw yourself after her" (kb)... -
Prof William #43299 Ez igaz... Több RE -volt ebben mint a 3 filmben együttvéve... -
QPR #43298 A békés harcos útja - előbb rosszul írtam...
-
Ez inkább Resident Evil mint a 3 film. -
Resident Evil Degeneration 8/10
Nekem nagyon tetszett, jól kitalált a story, jó kis aprítások, olyan ízig-vérig resident evil. -
Peaceful warrior! 

-
QPR #43294 Betépve / blow 8/10
Hogy kell kokain díler karriert befutni a 70-es évek Amerikájában? John Deep megmutatja. Nagyon pergős, hangulatos film... -
QPR #43293 Tiszta vér / Cleaner 6/10
Maga a téma a legjobb a filmben, valahogy nagyon összedobottnak tűnik, lehet, hogy a forgatókönyvírók is közben találták ki a végét??? -
QPR #43292 Az igaz harcos útja 7/10
amerikai olimpiai tornász csapatba törött térddel hogy kell bekerülni? A megoldás egy benzinkút... (na és Nick Noltie) -
QPR #43291 Ébrenlét / awake 7/10
Elgondolkodtató pszichothriller. Főhős altatása szívműtétre nem teljesen sikerül, érez mindent és hall is... -
QPR #43290 Éjfélre kitisztul 7/10
jó film, csak mintha hiányozna belőle valami. Egy előretolt amcsi felderítőegység 44 karácsonyán szembetalálkozik egy német osztaggal. Összebarátkoznak a fronton, de... -
sandor8206 #43289 3. 1. és majd 2. rész , jó nyomod :-D -
sandor8206 #43288 ááá, azért elég régen volt :-D emlékszem a faluba egy videó volt még a kultúrházban, nagybátyám volt a felelős (még nálunk lakott) naná, hogy nálunk pihent a videó mindig, és még a színes TV is nagy cucc volt (az utcánkban volt 2) na és nézzük a Jedi visszatért, mondanom se kell az egész utca gyereke nálunk :-) és hát Axterixet kellett nézni nekik
-
sandor8206 #43287 nem kell teljesen egyetértek, csak arra írtam, hogy ez nem a filmek és tv hibája. De tényleg off:-) -
Persze, hogy volt régen is, de nézd meg a mai pulyákat és emlékezz vissza mi volt a te idődben (bár nem tudom te hány éves vagy) egyértelmű a különbség szerintem. A mai gyerekek sokkal agresszívebbek, szemtelenek, nem igazán érdekli őket semmi a "szórakozáson" kívül, és erről sajnos mi tehetünk, mi engedünk meg nekik egyre többet, mi nem foglalkozunk velük eleget, mi nem tanítjuk meg nekik a helyes értékrendet. Nem a kölyök hibás, mivel nincs aki elmagyarázza neki, hogy mi miért van, miért nem bántunk másokat, miért nem lopunk stb, akkor azt fogja követni amit a többitől, meg a TV-ben lát. Persze lehet csak én élek rossz helyen, de én ezt látom. Na de mint írtam ez egy másik topic témája lehetne, szóval befejeztem az offolást, ha gondolod máshol folytathatjuk. -
Múlt vasárnap láttam a retken a Spider-Man-t (Pókember, 2002):
Mivel előbb ért el hozzám a 3. rész, mint az első, a 3.-ban maradtak szürke foltok, így az első rész végignézésével megvilágosodott sok minden, de még hátravan a 2. is. :)
Amúgy a sztori teljesen sablonos, de mindegy.
8/10-et ér nekem.
Tegnap este néztem a Resident Evil: Apocalypse-t (RE2, Kaptár 2: Apokalipszis, 2004):
Csak annyit, hogy jobban tetszett, mint az első.De a játéknál soha nem jobb.
9/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Joker mondta a batmanusnak: azt hittem egy ideig, hogy Dent vagy, ahogy utanna vetetted magad a csajnak ( ezekutan Batsy az asztalra baszta a jokert majd joker megszolalt: es Harvey tud rolad es a lany.... ( ezekutan ha jol emlexem okollel lett simogatva a joker arca)
- Tehat azert hiszi azt, hogy van a batman es a csaj kozott vmi mert batman megmentette? tiszta hulyeseg. TELJESEN termeszetes, semelyik legutcso kis csitrit nem hagyott volna leesni. Latvanyos afferjai meg csak Brucenak volt a csajjal. tehat ha ezt tudta.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudta, csak arra utalt vissza, mikor ledobta Rachelt az ablakból és Batsy meg utánaugrott... ha erre gondolsz -
valld be, hogy ez az "anno" egy hete volt
-
sandor8206 #43281 az apja nézi ezeket, csak a gyerek is ott játszik+néha nézi is, csak azon lepődtem meg, hogy tud egyáltalán a szobába megmaradni amikor én még a Predatortól is kiszaladtam a házból, ezeknek a mai fiataloknak nagyobb az inger küszöbük:-)
+mindig is volt fiatalkorú bűnözés, gyilkosság stb szerinted régebben nem volt szegénység, csak a média most jobban futtatja+te is jobban hozzáférsz információkhoz+volt olyan időszak amikor az állam is jobban szerette a "rózsaszín felhőt" az emberek agyában lsd. USA 40-70 cukormázas évek, vagy nálunk a lightos barakban és nem szerette az ilyen híreket. De mindegy ez a tv miatt van a sok erőszak egy baromság, akkor Afrika nem is olyan szegény ország, hisz mindegyik háztartásban van TV, nem ?:-) -
Na ja és akkor még csodálkozunk, hogy kiskölykök lövik le, gyújtják fel, késelik meg egymást, meg egyre csak nő fiatalkorú bűnözés, mert egyszerűbb a kölyköt bevágni a tv elé mint foglalkozni vele. Na de ez egy másik topic témája.
Dark Floors
Egész jó kis horror, annak ellenére, hogy a gumiember szörnyek elég gyengén festettek. Az atmoszféra némileg Silent Hill hangulatot áraszt, viszonylag izgalmas és valahogy a történet is elég jó, bár tökéletesen nem állt össze a végén a kép.
Az gyengébb kivitelezés ellenére nekem tetszett.
8/10 -
sandor8206 #43279 "..Az Alien 2 a legjobb 5 horror kozott?.." ezt magyarázd meg egy 6 éves gyereknek, beszartam amikor először láttam :-) de múltkor megyek unokatesómékhoz, 5 éves kisgyerek, mi megy a dvd-n, Halálos kitérő, apját kérdezem, nem fél a gyerek? "Nem szereti a mozgalmas filmeket" legközelebb megyek mi megy Kaptár 3. Hát a mai gyerekeknek más az ingerküszöbük, én anno még a Jedi visszatér Jabba nagy háziállatától is fostam, kisírtam hogy Axterix 12 próbáját nézzük :-D -
Hellraiserek vajon hányadikak?