106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #43360 És gondoljunk bele... Hasonló helyzetben bármelyikünk nem így cselekedett volna?
Én se tettem volna másként a francba az ilyen erkölcsi fensőbbséggel hogy nem teszem meg mert jó vagyok. :) -
Hetedik / Se7en
Kövezettek meg de eddig még nem láttam :) Most viszont meglestem HDben, angol nyelven, magyar felirattal. Bár ez sima divxben is ekkora élmény lett volna. A hatás nem maradt el. Hatalmas film, bánom hogy eddig még nem láttam. Na de jobb később mint soha. Nem írom le a film érdemeit, szerintem már mindenki látta, itt a topikban is leírták már jópáran a véleményüket róla.
10/10, de csak egy dolog miatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a végén Brad Pitt nem amolyan klisészerüen erőt vesz a dühén és lerakja a fegyvert, hanem bevillan neki a felesége képe és BUMM arconlövi...
Ezzel persze meg is lett egyből a 7 bűn és John Doe nyert, és amit mondott eddig, mind mind igaz lett abban a pillanatban hogy Brad Pitt meghúzta a ravaszt. Mert ugye övé lett a harag mint bűn. John Doe -é meg az irigység.
Enélkül csak egy megszokott sorozatgyilkosos movie lett volna. Szóval vétek lett volna ha máshogy van vége. Emiatt 10/10. Nehéz ilyet mondani, de a top10be (de a top25 bőven) bekerült most nálam :) -
a nevüket kevertem. :D -
én meg a Chuck Norrist a Charles Bronsonnal xD -
Amúgy én régen kevertem Matt Damont és Ben Afflecket. :D -
Hát a híres párosból inkább Ben Affleck-re hasonlít. xD -
Mármint 3x akkora mint Matt Damon.. -
jah hát karja 3x akkora volt :)
de a feje hasonlít -
sandor8206 #43352 "...Matt Damon hasonmás főszereplővel .." hát sztem mindenkire hasonlít csak arra nyápic gyerekre nem :-) -
kösz megkerestem egyből :) -
Michael Clayton 7/10
kicsit nyomasztó volt végig de összességében jó volt
A tengerészgyalogos ( The Marine )4/10
Végig pörgős,gagyi akciófilm,szánalmas párbeszédekkel Matt Damon hasonmás főszereplővel :)
a film után néztem,hogy ez mikor készült gondoltam 199x
erre 2006 hát lol... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már fent van a neten + van hozzá magyar felirat is... :D -
nah ezt én is várom 
imdbn már most a premier előtt 226-ik... -
Grant Torino
Eastwood papi nagyon kemény lassan 80 évesen is, remélem lesz még jópár filmje!
9/10 -
Birds of America
Egyszer nézős vígjáték Lauren Graham miatt.
szerencsére visszatér a sorozatok világába, ott reméljük ismét nagyot alakít.
Ismeritek?
http://77filmajandek.nava.hu/
77 év magyar filmjei nézhetők itt youtube szerűen és ingyenesen.
-
Ananász Expressz
Sztem nagyon jól eltalált vígjáték a Superbad és a Knocked up alkotóitól!
Igazi füves film fekák nélkül, kis akció, végig humoros történettel!
Ajánlom mindenkinek, én végig röhögtem! 8/10
Babylon A.D.
Nagyon középkategóriás akció film, amit talán Diesel formája dob fel egy kcsit(nagyon kicsit), a történet vontatott és unalmas, a lány k*rvára idegesített, és szétvágták a filmet(szal aki megakarja nézni az rendezői változatot nézzen, talán úgy volt is értelme.... 5/10
Hero Wanted
Hihetetlen unalmas film, Cuba egyik legrosszabb alakítása sztem! Értelmetlen történet, lehetetlen dolgok, stb...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!költői kérdés: hol fog pisztolyt egy 10 éves kislány egy rendőrre, h megmentsen egy embert??(csakmert a csávó kimentette egy égő autóból??)
4/10
Mutant Chronicles
A jövőben egy újabb világháború idején, az ember kiszabadít egy szerkezetet a föld alól, és rákell jönnie, h az ellenség már nem az ember.....Az eleje uncsi de egész nézhető lesz a végére, nem egy Dark Knight költségvetés, de nem olyan rossz film! 6/10
-
Így igaz -
A forgatókönyvét Caroline Thompson írta, mint a halott menyasszonyét.... márpedig az tetszett....tudtam, hogy animációs film.... tudtam, hogy miről fog szólni ... tudtam hogy a rendezője Tim Burton... aki miatt igazából meg akartam nézni.... a többi mozinéző viszont nem biztos, hogy tudott bármit is...ugyanis szinte " bealudtak a film alatt....igaz, hogy voltunk a Corvin termében vagy tízen ))) -
tegnap kezdtem el nézni a "A király nevében" című alkotást, az 50. percig jutottam és abba kellett hagynom, mert egyszerűen nézhetetlen. Nem is értem, hogy ennyi neves színész, hogy szerződhetett ilyen Boll-féle észvesztéshez. -
sandor8206 #43341 engem is érdekel látta valaki, bill murray imádom, persze itt nem ő főszereplő, de remélem lesz egy-két jó pillanata. Jó mesefilm? -
A City of Ember - t szeretném megnézni...szerintetek érdemes ?? -
David Fincher az egyik rendező isten... -
Transsiberian
NAGYON nehezen indul be. talan a film felenel kezd csak el kibontakozni, hogy mizu. ami nem is lenne nagy baj de azert a vege se volt akkora nagy durranas.
6/10 -
Wall-E
aranyos volt a film de szerintem sokan tulpontozzak. De vegulis elhiszem, hogy egyeseknek ez a 10/10 film.
Sokat nem nevettunk de a wall-e tenyleg nagyon edi volt.
Kar hogy a vege az lett ami.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jobban tetszett volna ha wallinak nem ter vissza az emlekezete. kis dramaisag neha nem art!
igy maximum 8(talan8.5)/10 re ertekelem. -
The curious case of Benjamin Button
- Hát mivel ma néztem meg, és nem 3 nap mulva ezért nem lehet az év filmje (TDK miatt :)), de jövőre az lesz az tuti. Hölgyeim és Uraim, David Fincher, ahogy még nem látta senki. És meg merem kockáztatni, hogy Brad Pitt is olyan, amilyennek még nem látta senki.
Kösse fel a gatyáját a Milk az Oscar-on, és főleg Sean "never go full retard" Penn
.
10/10 -
Sommersby
Örök erkölcsi és morális dilemma : jóért és nemes dologért meghalni képes lenne-e az ember?
Romantikus drámának sem utolsó, nagyon jó film))
Szoba kilátással (A Room with a View)
E.M. Forster nyomdokaiban: kellemes romantikus vígjáték a boldog békeidőkből, néhány hóbortos angol szemszögéből mint itáliai turistaként és szerelmi civódásban lelik örömüket....)))
Twilight
kellemesen csalódtam mert tucat filmet vártam, de elején a narrátor főszereplő csajszi és a zene egyből megfogott, annak ellenére hogy a zene a film végére meglágyult, romantikus lett, a főhősünk meg csak szerelmes, de az fülig,...tetszett. -
(Amúgy mielőtt még bárki azt hinné, nem én csináltam. A gépemen találtam, kb egy éve vagy régebben mentettem le innen SGről valamelyik topikból.) -
Az a dúva, hogy -ismerve Loál Jánost- a padlón fetrengek, ha elképzelem ezt a jelenet. :DDDDD
Batman megszorongatja Jánost, aki a szokásos idióta vigyorral csak annyit mond neki a kérdésre feleletként, hogy
LOÁL :DDDDDDD -
Esélye sincs a bőregérnek -.- -
Vazzzzzzzzzzeeeeee :)))))))
HÁTEZ LOÁL -
-
A bővítettben lesz olyan, amikor elkapja Loál Jánost, na az a nemsemmi...
-
beleneztem a filme.. igen tenyleg atverte!!! :) degeci :))) -
megalodon #43327 Én most láttam:Amikor megállt a Föld.
Nem rosz nem rosz csakhát ezt eddig is tudtuk,hogy a Föld haldoklik és az az emberiség a hibás.
Tényleg az igaz,hogy a válságban összefog az emberiség,de csak ideig-óráig.
Kéne egy hasonló dolog mint a filmben de figyelmeztetés nélkül gyorsan minden K.O. és kész:)
Valami idegenek az összes infót összeszednék az emberiségröl ami jó dolog és lenne nyomunk,hogy egykor itt voltunk. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is mekkora jelenet már mikor megöli a néger főnököt aztán meg közli a megmaradt testőrökkel, hogy
" - Our rapidly growing organization needs new recruits.
- Only problem is we have one place, so we will hold tryouts!!!
- Make it quick. (és 3 embernek odadob 1 fél billiárd dákót."
Szenzációsan oldotta meg Ledger ezt az utolsó alakítását... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Joker átverte őket -
dark knight spoiler [spoiler] igen.. eppen akartam kerdezni, hogy ez a felcserelos dolog mikor tortent, mert nem emlekszem ra.. mindenesetre nagyon geci dolog lett volna Jokertol :D:D:D:
ja igen visszaterve a faggatos reszhez. joker azt mondta batmannek, hogy azt hitte O dent ahogyan a csaj utan vetette magat. ezekutan azzal folytatta: es Dent tudja, hogy Te es Rachel kozott ( mondatot nem fejezte be mert joker elkezdte tovabbutni.) kivancsi lennek, hogy ennel resznel mire gondolt joker, mert nagyon ugy hangzott mintha tudna, hogy o Bruce es szerelmes Rachelbe.) -
+ ha megnézed imdb 58ezer szavazattal 7.4-n áll. -
egyáltalán nem túlzás. számomra 2008 legjobb filmje. -
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
Semmi gond nem volt vele, ugyanolyan, sőt talán még jobb is, mint az első rész :)
8/10