106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #43435 olyan mintha már láttam volna a opensubtitelen magyar feliratot hozzá. Keress rá már van. -
Hát a Benjamin abszolút nem volt szar minőség olyan volt mint egy R5 annál jobb meg nekem nem kell.. -
jaaa akko bocs... -
Én szerintem Birdo a Szikraváros-t kérdezi hogy ki látta és nem pedig a Benjamin Buttont:/
Azt tudomásom szerintem csak február elején lesz a hazai mozikba,de mivel már alig pár nappal amcsi vetítés után kijött belőle egy nagyon jó verzió nem vártam meg. -
ki aza hülye aki cam os filmet néz.... az olyan mintha az ablakból sasolnám h a szomszéd mit néz.... -
És ez milyen alkalomból volt? Most nem játszák... -
Hol nézitek meg? Én feliratot sehol nem találtam hozzá, de nagyon érdekelne. -
Valami t betűs moziban... -
Ezt hol vetítik???? Sehol nem találom a műsorok között :( -
The curious case of Benjamin Button:
Hát mit mondjak abszolút nem ilyen filmre számítottam. Imdb-n 8.6? Gondoltam már megnézem magamnak hisz ennyi ember nem tévedhet.És nem is tévedtek, hisz ez a film a 2008-as év egyik gyémántja a Dark knight mellett.2 részben néztem meg de nem azért mert untatott. 1:15 perc után ráadtam volna a maximális 10 pontot azonban az egész filmet vizsgálva kétség se fér hozzá hogy ez egy 10/10-es alkotás.
Mostantól nekem ez a film lesz a kötelező karácsonyi alapmű hiszen tipikusan ünnepi hangvételű családbarát film,mint mondjuk az Elfújta a szél,egy örök klasszikus:) -
Taken 8/10
Elég ütős lett ez az apa megy a lánya után, gyalulja aki az útjába kerül.
Szerintem még egy kis brutalitás bele fért volna, de biztos nem akartak 18-as karikát. -
Sword of the Stranger
szamurajos anime film. nagyon ott volt a szeren. Egyik legjobb amit eddig lattam!
kotelezo minden anime avagy szamuraj kedvelonek!!!!! -
In Bruges 10/10 - nagyon nagy film -
Az Arénában láttam 08.12.30 én 17.45-kor kezdődött.
Nem véletlenül kérdeztem, hogy ki látta, milyen volt )))) -
Fergeteges forgatás
most megy a tv2-n, a Pénznyelő mellett ez is nagy kedvencem))) -
Homeworld
Na EZT kerülje mindenki!
Hát a játékhoz képest semmi izgalom, pusztán abban az univerzumban játszódik, öszvisz 10 szereplővel. És tökre mintha itt a Börzsönyben forgatták volna....mivel az egész arról szól hogy páran lezuhantak egy űrhajóval és mászkálnak egy erdőben.
Sajnálom mert a játék jó volt!
-
De ő már csak 2009 végén kap díjat... -
Gran Torino -
Érdekes. Megható. Kicsit kiszámítható de tanulságos. Tetszett. -
-
Na, latom te is indulsz a "topik ügyeletes idiótája" versenyen. Jó úton haladsz, csak óvatosan írj, mert meg fireback lesz.
gg -
öreg le van zárva a téma!!!! nézd meg a filmet aztán ennyi...
ha hülyeség akkor hülyeség, ne azzal törödj, örülj neki h te csak igazat írsz mindig! -
Sandlernek semmi köze nincs a forgatókönyvhöz. Hülyeségeket nem kéne írni. -
Never Back Down
Nem is lenne rossz film ha nem lenne ez is tipikus amcsi High School film,
a suli kemény csávójával meg a csajával aki végül mégis a jó fiúé lesz :D
ezt leszámítva nekem bejön :D bár verekedős kategóriában nálam az Ong-Bak a top!
de bunyosoknak kötelező
nálam 7/10 -
In Bruges 9/10
Hát ez nem volt semmi, ilyenből még jöhetne, ki vagyok hegyezve erre a fajta humorra.
-
juj saját magadnak mondasz ellent de hagyjuk...
irtam h SAJÁT VÉLEMÉNY!!!!!! vágod???
mindenki nézze meg és döntse el, h milyen!
píísz -
ő alapította azt a céget, és? kivitelezők
ha meg az alapötlet az övé, akkor meg minden rendbe van, mert az szerintem jó. és mint látod, nem ő írta a szkriptet
[magyarázza a bizonyítványát, amúgy leszarja magasról] -
Happy Madison Prod. 
-
"Úgy látszik Sandlernek már nincs több ötlete"
Writing credits(WGA)
Matt Lopez (screenplay) and
Tim Herlihy (screenplay)
Fehér Zaj (White Noise) (2005):
Nem sikerült eléggé izgalmasra megcsinálni, így nem nyújtott igazán nagy élményt, 5/10-et adok.
Pelenkás bajkeverő (Mauvais esprit, 2003):
Hát elég jó volt, 7/10. -
Max Payne
Az előbb néztem meg, olvastam róla milyen a film ezért nem számítottam sok jóra.
De tetszett a film a képi világot nagyon jól megcsinálták, sajnos akcióból elég kevés jutott, meg ami van az sem egy nagy szám. Nagy kár hogy csak egy két lassított jelenet volt. Ezt várta mindenki, Max Payne erről szól!!
A film legvégén mit beszélnek? Az a rész oroszul van meg. -
RocknRollát látta már valaki?
milyen? -
Esti mesék
Számomra unalmas, teljesen sablonos történet, csak új köntösben....
Úgy látszik Sandlernek már nincs több ötlete az ilyen gyerek filmekhez, kezdenek a storyk ismétlődni, nagyon átírt verziókban!
Ez persze saját vélemény és nem lebeszélni akarok senkit!
nekem 5/10 -
Larvin #43403 megnéztem és egyetértek
8/10
az öreg emlékezetes alakítással búcsúzik a színészmesterségtől -
ja tényleg Taken)))
na az jó volt szintúgy)))
-
hehe tegnap éjjel megnéztem ezt az egyik kereskedelmi mozicsatornán,jót nosztalgiáztam... -

imádom Eastwood-ot :)
-
kalmirudi #43399 B.U.É.K. -
Gran Torino
Klisékből építkező MUST SEE darab, kiváló Eastwooddal és sok emlékezetes pillanattal. Egyfajta oneliner gyűjtemény, az öreg minden megszólalása 8 napon túl gyógyuló sebet okoz!
8/10 -
2008 topjai nálam:
In Bruges, Wall-E, Coverfield, Taken
Még nem láttam sokat ami érdekel, szal ez még bővülhet.. (Gran Torino-val, és a Curious Case-el, meg még ki tudja mivel.) -
Lélegzet(The Air I Breathe) nagyon fordulatos film, nekem tetszett, 7/10