106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nim's Island
felesegem es anyam elvezte.... ocsem, haverom es en mar kevesbe! Sot-volt mikor majdnem felalltam a fotelbol.
Szvsz a kislany alakitasa neha nagyon gaz, idegesito feje van. amugy az egesz film igen gyenge.
Aki akarja szerezze be a csajoknak. -
Hát az Unforgiven nem éppen a közönségbarátabb film kategória sztem. Amíg nem kapott Oscart, nem is nézték meg az emberek. És a legtöbbjüknek nem is tetszett. Most persze nem azokra gondolok, akik ilyen fórumokra járnak és "lételemük" a jó film. -
Slumdog Millionaire
huh..nem igazán szoktak lekötni az ilyen tipusu filmek,de ez nagyon nagyon bejött...10/9,5 -
sandor8206 #43552 Appaloosa
Ed Harris,Viggo Mortensen,Jeremy Irons,Lance Henriksen a szereplői ennek a western-filmnek, nagyon jó szereposztás, mindenki királyul hozza a rászabott karaktert, a film is és a szereplők is sztem 1 az 1-be visszaadja milyen lehetett az akkori vadnyugat, olyan apróságok mint pl: a beszédstílus! Itt mindenki kőkemény, keveset beszélnek, akkor is egyszerű tőmondatokban de azok annál velősebbek. Talán a Costneres Fegyvertársakhoz tudnám hasonlítani (azért az lightosabb stílusra) a lassabb történetvezetés miatt,+ a karakterek kibontása és egymáshoz való viszonyuk néhol hosszadalmas bemutatása végett, tehát akinek az tetszett ezt is nyugodtan tudom ajánlani. Alapsztori egyszerű (nem mintha western-filmnél számítana) Irons a gazdag földbirtokos kinyírja a helyi seriffet, a város új marsalt fogad fel Harris személyében, akinek segítségére régi barátja Mortensen lesz. Nem rossz, bár western klasszikus nem lesz belőle. Olyan 6/10 de lehetne jobb is, csak nekem jobban bejönnek a "közönségbarátabb" western-filmek (lsd. spagetti-western filmek, Silverado, Costneresek, Nincs bocsánat stb.). -
Stop-Loss 6/10
Irakból hazatért katonák szenvedése.
Jobban rá lehetett volna gyúrni a történetre... -
szerintem hagyd... -
az a végén nem csavar, hanem a tökéletes befejezés, mondhatni a logikus és/vagy realisztikus reakció
a film utolsó főmozzanata rakja helyére az egész filmet, a gyilkos hatalmas puzzlejának egy kis darabja, ami nélkül szétesett volna az egész és értelmetlen lett volna minden... azzal a dologgal válik igazzá John Doe minden mondata, minden egyes szava
-
My bestfriend's girl -
Jaj.... -
Orosz András #43547 jippkájé madafaka -
én is tizenakárhány voltam, amikor először láttam. 2-3 napig lementem nyúlba miatta, annyira szíven ütött. persze emellett tovább erősítette a filmerk iránti imádatomat :)
Fincher a "hollywoodi filmek megmentője" -
Könyvben azért jobb/több. Bár a film is jó, nálam csak 8/10. :)
Tegnapi:
Transporter 3 (2008): Ritkán látni ennyire elk*rt módon vágott akciófilmet, amiben emiatt pont az akciók a legélvezhetetlenebbek. Kár érte, meg kár az ostoba filmgyorsítós trükkökért is (ami pl. az Audi vs Mercedes jelenetben egyszerűen vérgáz sz*rul van megcsinálva), mert egyébként korrekt kis Transporter film lett volna. Így csak 5/10, kis jóindulattal.
-
Jack Nicholson legjobb filmje. Nálam 10/10-es (és a Hetedik is :P). -
Must See a korrekt kifejezés. -
-
amikor megjelent a film-majd 10 eve-voltam tizen-akarhany eves, nekem se tetszett a film annyira. Majd ulj neki egy jo 10 ev mulva. -
lófaszt nem értettél az egészből, ugye? -
xxxpaulxxx #43539 Száll a kakukk fészkére....
MUSTSEEN!:O
Miért nem láttam én ezt eddig... iszonyatosan kegyetlenül jó film...
Egyszerre vidám és szomorú... 5 oscar-t megért az biztos:)
9/10 -
neked mi bajod van?
semmi volt a csavar? :D
meg közel se tökéletes? :D
6,5? :D
imdb-n 33. legjobb film ember :D -
solikka #43537 Hetedik (Se7en)
Nem, rossz, nem rossz de mivel nagyon arra számítottam hogy olyan hű de ilyen meg amolyan jó lesz a mások véleménye miatt. Ezért például a végén a csavar nekem nagyon "semminek" tűnt. Meg ugy az egész azért nem volt közel sem tökéletes. Mondjuk 10/6.5
Nem tudjátok hogy a Valkyrie mikor kerül itthon a mozikba? Mert port.hu semmi értékelhetőt nem találtam róla. Amerikában meg már vetítik
-
Atys91 #43536 [URL=http://www.imdb.com/chart/bottom?tt0830861]imdb-s "minden idők 100 legszarabb filmje"[/URL] -
Larvin #43535 Azért mert nem tudok belekötni, lehet, hogy a téma nem elég izgalmas. elvégre már megfilmesítették korábban is a dolgot. Ismerem a sztorit a történelemből. Izgalmat nem tudott okozni, de nem adhatok rá 7-esnél kevesebbet, mert örülök, hogy Tom cruise újra komoly filmben szerepelt. Végülis a színészek nem alakítottak rosszul, bár el tudtam volna képzelni jobb szereposztást is.
Összességében nem érzem úgy, hogy rossz film lenne. Számomra unalmas volt, egyszer nézős, de végignéztem, és nem vagyok tele kérdésekkel, indulatokkal az esetleges rossz alakítás, bakik, vagy történetbeli pontatlanságok miatt. Ezért a 7-es, de nézzétek meg, és értékeljétek ti is! -
Akkor minek adsz rá 7/10-et?
Ha untad, akkor nem szórakoztál jól. -
mondjuk ezt én sem értem
amelyik filmen unatkozok az legjobb esetben is 4-4,5 -et kaphat -
Uncsi film hogy lehet 7 pont? -
Larvin #43531 Valkyrie (2008, Tom Cruise)
7/10
egy szóval tudnám jellemezni: uncsi
Nem mondom, hogy rossz a film, de én untam, lehet, hogy valakinek tetszeni fog. -
Max Payne 5/10
Egyszer nézhető,semmi extra.Esetleg a lelassított lövöldözések említésre méltóak.
RocknRolla 7/10
Hangulatos volt végig a történet is jó volt de mégis valami hiányzott belőle. -
Dehogy nem!!!!! -
Spíler kritika - az írója látta egyáltalán a filmet szerintetek?
Olyan aranyköpések hagyták el a tollát, hogyaszongya:
"rendezőtől megszokott sajátságos humor még fanyarabb, még ütősebb lett az eltelt esztendők során"
"több pénz jutott az akciójelenetekre, mert sokkal látványosabb, mozgalmasabb a Spíler, mint elődei"
????????? Összesen EGYETLEN akciójelent van a filmben, az sem lett különösebben mozgalmas, mégkevésbé látványos.
"Gerard Butler személyében napjaink egyik legjobb karakterszínészét szerződtette le főhősnek"
WTF???? Mióta lett Ő napjaink legjobb karakterszínésze???? Miről maradtam le???
-
naja, csomó jó filmet nem láttam még
a legutóbbi ilyen a Hetedik volt, az mekkora jó film... hm, megnézem ma is :D
amúgy félek hogy a szellemírtók mai szemmel nézve nem fog annyira tetszeni mintha anno gyerekkoromban láttam volna... de majd lehet sort kerítek rá és megnézem -
Nem láttad a Szellemirtókat?????
BŰN!! -
egyik részt sem láttam, szóval én a "nekem 8" kategóriába tartozom :) -
Csak? Ketto resze volt... epp errol van szo, hogy mi a francnak eroltetik a harmadik reszt. Meg ha a regi csapttal lenne de ezek Ben Stiler meg Steve Carell-el akarjak leforgatni.
WTF? -
csak az első része tetszett, meg a zene emit éveken keresztül nyomattak a rádióban meg diszkóban meg mindenhol, na attól már rosszul vagyok.
de perze annak idején jó volt. -
Na.
Remek téma.
Szellemirtók 3
Kerem a véleményeket. -
Thx! -
Sephi& mate 317 Privi ment!
-
Rocnrolla
--------------------
5/10
Semmi extra, többet vártam, jobb karaktereket, jobb dumákat, nonszenszebb fordulatokat, ez így Guy Richetől kevés volt. -
Honnan mi? Hát a internetrűű!! -

-
Revolutionary Road
A két főszereplő játéka nagyon jó, gondolom lesz majd Oscar jelölés is (Golden Glube már van)
7/10