106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • wesker24
    Jackass Volume 3 10/10 Ezek egy állatok !!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legjobb rész az volt amikor a dagi bemegy a wc-re szét szarja magát és kijön a törpe !
  • fifi
    RocknRolla

be fog állni Gájriccsi is a tarantino féle sorba, amikor is azt a jelenséget vehetjük észre, hogy ahol a nevük megjelenik, ott mindenki tömegesen elélvez, és halhatatlan eredetiséget, mind emellett utánozhatatlanul egyedi stílust kiált...
    két három jó jelenettől eltekintve ez egy marha gyenge középszerű film. pláne nem igazán lehet jobbra értékelni olyantól aki azért már két piti gengszteres alapvetést/ Snatch - Lock, stock/ letett az asztalra!

legyen kb: 5/10
  • ba32107
    Engem is érdekelne, nyugodtan fejtsd ki
  • CSOCSO
    ez hulyeseg... amiota amerikaban elek es csak angol filmeket nezek csak rohogni tudok a magyar szinkronost filmeken. szinta az osszesen, szal errol ennyit.
  • CSOCSO
    :D
  • Kaplan
    Nekem kifejthetnéd PMben! ;)

Amúgy a film 8/10

Egész kis korrekt filmeket láttam eddig 2009ben.

Benjamin Buttons 9/10
    Seven Pounds 8/10
    The Ruins 7/10 (Kellemes csalódás.)
  • ForzaInter
    :DDDDDD
  • Sephi
    Slumdog Millionaire -

Hat nem is tudom. Egyben volt csodalatos es elbuvolo. Nem figyeltem benne se cliche-t se hibat. Egyszeruen magaval ragadott es elhuzott 2 ora... a vegen mar izgultunk.

Viszont volt ket jelenet.... totálisan baromságnak és értelmetlennek tartottam de nem fejtem ki őket mert itt sok a nagyon intellektuel ember és meg a végen spammeles lesz.

Majd ha elment a parasztság.
  • Kojiro
    Nem 80 az, mert neki imdb-proja van :).
    Azzal már évekkel korábban megnézheti a filmeket, meg olyan is van, hogy ha felmész az imdbre és rákeresel mondjuk a Terminator 2-re, akkor Arnold S.-t látod főszereplőnek, de imdb-proval kiderül, hogy valójában Steven Seagal az...

Na de csak hülyülök Sephi :). Viszont az nagyon érdekelne, hogy a TDK hány pontos a prok között?
  • dzsagon
    jó lesz az 1980-nak is.
  • ba32107
    Csatlakozom
  • Kojiro
    omg mit?
  • Szabi84
    V for Vendetta

Ez király volt! Nem is tudtam hogy is képregény adaptáció, úgyhogy pláne kellemes csalódás volt. Sztori, mondanivaló tetszett, viszont Londont sokkal jobban kidolgozhatták volna. 9/10
  • precision
    én még nem láttam és őszintén szólva nem örülök a spoilereknek...
  • Shep
    Deception

Igaz történeten alapuló történelmi dráma. Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom aki szeretni a történelmi drámákat.

9/10
  • nan76
    amikor megáll a Föld...háááttt...khmmmm...érdekes egy film,bár a mondanivalójával eggyetértek..meg elég látványos is néhol..csak valami mégids hiányzik belőle
  • sandor8206
    Alien 4-Feltámad a halál

Még anno moziban néztem meg, bár 2-szer(sza.é-h.gyé volt a mozijegy) de olyan nagy benyomást nem tett rám, mint az előzőek, szóval eddig hanyagoltam, túl nagy késztetést nem éreztem, hogy újra megnézzem, már kicsit túl "bőrlehúzásnak" éreztem a sok "újdonsággal", csak valami legyen benne, de mégis új legyen, most sikerült újra egy kedves torrentező segítségével, ha már ott volt ám legyen. A megérkező zsiványcsapat korrekt, főleg Ron Perlman, nagyon jó karaktert kapott ismét és jól is hozza, Weawer is hozza a kötelező Riplayt. A kötelező darkos sci-fi hangulat, jelmezek, hajók, hangok is jók. Tényleg milyen furcsa, hogy az AVP 2 része után mennyire "zseniálisnak" találtam végül is ezt a filmet, olyan 7/10 mert sztem azért a sorozat leggyengébb darabja!
  • sandor8206
    hát ja eltudnék tőle viselni még jó pár száz filmet, színészként+rendezőként is!
  • ProGabe #43817
    Gran Torino

hát ez tényleg nagyon jó. a történet tele van klisékkel, de a karakterek ezt hihetetlen mértékben ellensúlyozzák. Eastwood-ot valahogy meg kéne fiatalítani 15-20 évvel, hogy kapjunk még ilyen filmeket :)

9/10
  • Orionk
    még a regényt is elolvastam régen. Ja és mellesleg bekaphatjátok.
  • SimaSuna #43815
    jah :)

szvsz hamar vége lett a filmnek...
  • XxTyl3rxX
    King Kong(2005)
    na a 3 órás hossz ellenére nagyon jó kis filmet hoztak össze! Izgalmas volt, a szereplők is ellettek találva, a vizuális effectek is abszolut normálisak, bár a dinok viccesek voltak de hát istenem...
    kár h azok a benszülöttek csak kis ideig voltak benne, hát milyen durvák voltak már :D
    nálam 8/10
  • Sephi
    "Látta már valaki?"

EHHH
  • Gnome
    te fel is fogtad a filmet vagy csak nézted a TVt/monitort?
  • Orionk
    ?
  • ForzaInter
    egyáltalán, volt már olyan film, amit te értettél???
  • green6k
    The Ruins 7/10
    Hetest azért kap, mert többet is kilehetett volna hozni ebből a történetből szeritem-Mondjuk több rettegést.Egyszeri nézésre jó.
  • Orionk
    meg azt nem értem benne a film legvégén, hogy a fényképen hogyan lehetett rajta a csávó, aki baltával ki akarta nyirni a családját?
  • Orionk
    SZiasztok!

Én most láttam a Ragyogás, azaz The Shining cimű filmet, amikor Jack Nicholson a főszereplő, azt hiszem, hogy 1989-ben készült.

Látta már valaki?

Azt nem értem, jogy, amikor a felesége bezérta a kamrába, akkor ki nyitotta ki neki az ajtót?

üdv,
    egyébként jó film. érdemes megnézni.
  • DaemoonHunter
    Nálam is...simán többször megnézős 10/10es
  • ForzaInter
    The Curious Case of Benjamin Button

Fincher megint/ujra nagyot alkotott, én sokakkal ellentétben egy percét nem untam, hibátlan remekmű, 10/10.
  • ba32107
    Igaz, az Ace Venturában nem hallottam, de szinte minden más filmjét eredeti hanggal néztem (persze azok nem olyan szintű ökörködések voltak, mint az Ace Ventura), ott nem tett rám erős benyomást. De majd pótolom a hiányosságomat, és aztán nyilatkozok :)
  • Blasta
    Ok, de elhiszed, hogy Jim Carrey saját hangját viszont LEHETETLEN?
  • ba32107
    Nem láttam :D (és ezt pótolni fogom)

De Kerekes Józsefet nehéz überelni :)
  • Blasta
    Miért?
    Láttad az Ace Ventura-t eredeti nyelven és nem jött be???
  • ba32107
    Én ezt a kettőt szinkronosan láttam először, de úgy is nagyon tetszett. Angolul meg annyira nem jött be. Szerintem az a fontos, hogy először hogyan nézed meg, mert utána a másik nyelv már nem olyan jó....

Valaki írta, hogy a katonai filmeket eredeti, a vígjátékokat meg szinkronosan kell nézni. Ezzel maximálisan egyetértek, pl. Ace Ventura :D
  • Blasta
    Az In Bruges leginkább egy tragikomédia, ami a végére átmegy kemény drámába.
    De én sem vígjáték kategóriában indítottam volna
  • XxTyl3rxX
    na nálam ez az 1x nézős kategória! Nyomasztó történet, az életkedved elmegy tőle, a zene is olyan h a nyakadnál éleznéd a kést legszivesebben, meg az egész film olyan komor! Farrell pár poénját leszámítva...
    És comedy kategóriában jelölték Golden Globe-ra amit nem értek,de mind1!
    És engem idegesített Farrellnek az akcentusa (értem én h ír vagy skót, vagy milyen volt de akk is idegesített)
    Ezzel nem a filmet minősítem, csak nekem nem jönnek be az ilyen jellegű filmek és történetek! :)
    sry In Bruges rajongók :)
  • ProGabe #43797
    csak azért, mert februárra tolódott a DVD megjelenés
  • EnZsolt
    Nekem sincs bajom a szinkronnal, sőt még azt is írtam, hogy jók a szinkronhangok, de van jó pár film, ami eredeti nyelven sokkal élvezhetőbb, és ezáltal nagyobb élményt nyújt. Ennyi. Nem mondtam se többet, se kevesebbet. Most már viszont elég lesz a flémből, mert jó filmekről akarok olvasni.

U.i.: hol vannak a régi szép idők, amikor csak egy szinkronhang volt, hányszor láttam így a Top Gunt :D