106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Köszönöm, szerintem is.
Mint mondtam ez egy FILMEKRŐL SZÓLÓ TOPIK. Az emberek bejönnek és filmekről írnak.
Ha nem akarsz spoilert olvasni, ne gyere be. Kurva egyszerű. -
most milesz -
megint überokos vagy...
gondolom azért találták ki a spoiler makrót, hogy ha olyan van használjuk, vagy nem?
amúgy meg lehet két éves film, én most akartam megnézni pont jövő héten... és szerintem vagyunk még páran -
ha hepiend lett volna, akkor meg az lett volna baj:D -
Amúgymeg igazad van, sztem is full fasság volt a befejezése. -
Vazze ne akadjunk már ki, hogy egy 2 éves film értékelésénél nem használja a spoilert.
A minap vki a Száll a kakukk miatt volt kiakadva, azért legyünk már józanok, ez egy FILMEKRŐL SZÓLÓ TOPIK, ha nem akarsz spoilert olvasni, ne gyere be.
A premier filmeknél javallott a spoiler, mert azt tényleg nem várhatjuk, hogy mindenki egyből megnéz minden moziban, de az ilyen régi dolgonál ne várjuk már el.
THX -
Amúgy nem egy nagy dobás, szóval nem kell a véremet venni, nem mintha tudnátok...
-
Jah bocsi, annyira felbaszott, hogy elfelejtettem. Tudtam én, hogy valami nem oké.
-
köszi a spoilert bazmeg!!! -
kb annyi IQd lehet, mint ahányszor leírtad a SPOILER szót.
thx retard -
The Mist
Végére sikerült felidegesíteni, csak a szép zene miatt nem vertem szét valamit, nagy lúzer ember agyonlövi a gyerekét. Sok nyomi amerikai gondolhatta volna, hogy nem pikk-pakk megy az emberiség full kiirtása. Az meg a másik, hogy kb mielőtt ez megtörténne az összes rakéta silóban, az utolsó indítópanelre is rá lenne tenyerelve. Elég bugyuta film volt ez. -
RocknRolla
Hát számomra a Ravasz, az agy....., és a Blöff után sok újdonságot nem hozott! Igazi Guy Ritchie alkotás, a londoni alvilág, idétlen gengszterekkel! Mintha egy remaket láttam volna...
A film cselekménye az említett 2 filmből már ismerős, kemény főnők, vmi központi qrva drága dolog, és össze-vissza rángatott cselekmény, de a végére jön az igazi fordulat!
A színészek abszolút kiválóan jáccák a kis stílű gengsztereket, és hozzák az elvárt karaktereket!
Guy Ritchie rajongóknak kötelező, viszont akiknek a Blöff se jött be, az ne is próbálkozzon ezzel a filmmel! -
Jobb is :DDD A vége még legalább 3x annyira szar mint a film :D -
Lipi1980 #43982 Én végig sem bírtam nézni... -
Jackass 3
nem néztem még végig, de én ezt már láttam. Vagy hazudtak az nfo-ban hogy ez új, vagy ez valami összevágás a korábbiakból.. nem tudom -
na jó holnap lehet adok még neki egy esélyt kicsit korábban:D -
Nenene!!!
Az elso ora utan indul be!! Eskuszom!
Mi sem neztuk meg vegig de mar alig varom! Jenleg 1:18-nal tartunk es nagyon jo!! -
Benjamin Button
kb fél óra után halálra untam pedig még a Nem vénnek való vidéket is végig bírtam nézni:D -
ZseniKém - Az ügynök haláli
Elég gyenge, fapoénos akció vígjáték akar lenni!Idétlen párbeszédek, kiszámítható jelenetek, sablon sztori....
5/10 -
EZ nagyon kemény, ennél szarabb filmet nem nagyon tudnék mondani, hihetetlen :DDDDD Mikor vége volt csak pislogtam. -
xxxpaulxxx #43975 Hát akkor tuti tecceni fog, nem fogsz csalódni:D
Nekem ez a film tetszett tőle a legjobban:)
Kezdtem hiányolni amúgy ebből a filmből ezeket a "hasfájdítós" röhögős perceket, de aztán rájöttem, hogy az is van benne bőven:D
Nagyon komoly film... kellemes csalódás, szóval rohanj a moziba és nézd meg:) -
Lipi1980 #43974 Már én is nagyon kíváncsi vagyok rá, mivel az összes filmjét imádom (a Grincs kivételével), szerintem ebben sem fogok csalódni!!!
Egyébként pont ma 47 éves Jim Carrey! Isten éltesse még nagyon sokáig, hogy még rengeteg "hasfájdítós" röhögős percet okozhasson nekünk!!! -
Lipi1980 #43973 Pinenő a pokolban - 1/10
Értelmetlen, bugyuta, kliséhalmaz...
Egyetlen pozitív pont benne a főszereplő csajszi! -
Ezt a romok című gagyibaszást kerüljétek, szar színészek, fájdalmasan szar story. -
Nem vénnek való vidék
Hát ez elég kemény film lett! Kellően beteg és értelmetlen is!
Meg is érdemelte az oscart!
nálam 7-8/10 a vége rontotta le, ami nálam kicsit elvesztette a végig izgalmas cselekményszálat! De még párszor megnézem :D -
nem elfelejteni!
ma: TV2 19:00
Alatriste kapitány!!! -
Egyetértek, most néztem meg éppen, és nagyon jól szórakoztam rajta. 9/10 nálam is. -
xxxpaulxxx #43968 Igenember - Yes Man
Nos hát... barátnőmmel úgy döntöttünk mozizunk egyet... általában ilyenkor jó filmet szoktunk megnézni, reménykedtem ez most is így lesz... hát... így lett:D
A film alapötletétől féltem hogy rossz lesz az egész, de NEM:O
Gagyinak tűnő alapötletből kihoztak egy nagyon jó sztorit... iszonyatosan szórakoztató volt és kikapcsolást nyújtott... pont amire vágytunk:)
Bementünk vigyorova és kijöttünk ötször akkora vigyorral:)
És ugye tanúlság is volt bőven a filmben:)
Egyszóval 9/10 -
Most néztem meg az Oddüszeiát suliban...háát eléggé furcsa votl a réggebi kiadás de elment..sokat nem lehetett belőle tnaulni,leszűrni ermt száz hogy máshogy votl mitna tankönyvben..de jobb volt mint tanulni az irodalmat : D -
hobbiból, jó poén... -
már van hozzá felirat!
de rendes tőled, h áldozol rá időt! thx -
OFF
Hogy ha valaki esetleg meg akarja nézni a RocknRollát, de még nem talált hozzá magyar feliratot, egy-két napon belül kész vagyok a fordítással.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg egy kis visszajelzés se lenne rossz :) -
Szkafander és pillangó (2007) - rég láttam már olyan filmet, ami ennyire megmozgatott volna. Nálam bekerült a 10/10-es filmek közé.
Aki nem látta, pótolja! -
Real13 #43962 A stáblista azért olyan, amilyen, mert Boyle így tiszteleg Bollywood előtt. A bollywoodi filmekben ugyanis rohadt sok a táncjelenet. -
Real13 #43961 Két olyan zseniális agyb.szás, mint a Blöff meg a Ravasz az agy valóban kicsit gyengébbnek tűnik a RocknRolla, de Ritchie még így kilábalóban a filmkészítési válságából is ultradögös filmet készített, nekem is bejött egy laza 8/10-re.. (Blöff, meg Ravasz 10/10) -
B-kategóriás naftalinos rókabőr szagot érzek...
De ez a Rhona még mindig jó nő. -
jamamura #43959 UNDERWORLD: rise of the lycans.
nem is olyan könnyű katát táncba vinni. na de rhonát... :) -
Gran Torino
------------------------------
8/10
Faja kis filmet csinált az öreg Clint, de számomra ennél nem több. Meglepő a vége, nyilván ez volt a célja és el is érte.
A végefőcím alatt pedig –ha jól sejtem- maga Eastwood bácsi énekli a Gran Torino dal elejét. Na az kellett, remek volt.
-
Azt kell hogy mondjam, hogy te nem értetted meg a filmet... Most nem azt mondom, hogy húdejófilm, mert nem 10-es, de a történetében nincs semmi következetlenség, sőt... -
divatból pontozzák fel, úgy közepes az a film ahogy van