106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sweech
    "nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkező mókus utána tudta volna csinálni..."

ezt te sem gondolod komolyan
  • Paulie

nemkönnyű eljátszani hitelesen, hidd el :/
  • zaki
    Inkább egy bohóc volt...
  • fifi
    Jack Nicolson

na ő volt a fasza Joker...
  • fifi
    dehogy volt egyedi alakítás...
    mitől lett volna az? attól, hogy amikor beszélt folyamatosan olyan hangja volt, mintha hányni akarna? hagyjuk már...
    nem azért, de ezt minden minimális színészi tehetséggel rendelkező mókus utána tudta volna csinálni...
  • Matthew Prosac
    elég szomorú
  • Blasta
    mit nem értesz ezen?
    Egyedi alakítás volt és nem csak azért amit te írsz.
  • Blasta
    Én is ezen akadtam fel
    A másik meg, hogy ha Pitt igen, akkor Blanchett miért nem???
  • zaki
    Tropic Thunder

Hát iszonyat eröltetett volt. Kb 5 olyan jelenet volt, amin felröhögtem. Downey Jr tényleg fasza volt, de a film végére már az ő alakítása is fárasztó volt. Ha agyatlan háborús paródia filmet akarok nézni legközelebb, akkor inkább betolom a Nagy durranás 2-t, na azon sírva lehetett röhögni. xD

3/10
  • fifi
    még mindig nem értem a krákogó, szörcsögő, nyelkidugdosó Joker oscar jelölésést, esélyességét...
  • Tyler1
    hát az összes kategóriába hatalmas ellenfelek!!!!!
    végre egy izgalmas oscar :P
  • zaki
    13 Oscar jelölés a Banjamin Buttonnak... :o Meglepő, hogy nem jelölték Cate Blanchettet is, volt olyan jó, mint Brad Pitt, ha nem jobb...
    Mondjuk kb 4-et fog kapni a film. Á nem hiszem el, hogy a Slumdog el fogja verni :c
  • Seten

A két orosszal való "harc", az egyik legnagyobb rész! :)

• Sephi
    Brad Pitt.... na... nagy alakítás volt, mondhatom.
  • ProGabe #44101
    Oscar jelölések
  • Matthew Prosac
    nem láttam de ezek szerint nem is fogom :)
  • zaki
    Appaloosa

A 3asból mindegyik színész jól játszott, Renée Zellweger meg iszonyat idegesítő volt... Többet vártam a filmtől, néhol uncsi volt, egy-két érthetetlen dologgal
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ed Harris összeáll Zellwegerrel, elfogják a rosszfiút Jeremy Ironst, majd elszállítják vonattal kivégezni egy másik városba, a csajt meg otthagyják egyedül a városba, hát bazeg, jó hogy elkapják a bulát, és vele fenyegetőznek... Meg vmi ötletesebb sztori is lehetett volna, 3:10 to Yuma majdnem ugyanerről szólt, csak az sokkal pörgősebb volt, és sokkal élvezetesebb.
    Messze van ez a régi nagy klasszikusoktól, de még a 3:10 to Yumától is.

5/10

Ómen

Félelmetesebb filmre számítottam, régi nagy klasszikus, stb... A zenéje viszont jó volt... Ördögűző sokkal jobb ennél szvsz...

6.5/10
  • Blasta
    Naja, a Swept Away-t nem sokan látták.
    És tényleg retek szar
  • ProGabe #44097
    "Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje"ű

láttad te azt a förtelmet Madonnával? mert annál csak nem gányabb

(képek beszúrását minden egyes filmhez hanyagoljuk pls)
  • Tyler1
    hát igen a Spíler szinte ugyaznaz mint az elődök! csak ez unalmasabb és semmi új elemet nem rakott bele, amitől ellehetne vonatkoztatni a Blöfftől vagy a Ravasz az agy...-tól!

a különbség csak annyi h ezt Ritchie több részesre szánta....na bumm
  • Matthew Prosac
    RockNRolla[2008]
    Guy Ritchie eddigi legrosszabb filmje. Fogalmam sincs miért dobálják rá a 10-eseket egyesek, borzasztóan fáradt film. Ami már nagyon fájdalmas volt az a két orosz pénzszállítóval való "harc", illetve "Johnny-boy" elmélkedése a zongoránál. A Black Strobe zenéje miatt kap egy pluszpontot, összességében mindent figyelembe véve -jóindulattal-... 10/5. Tényleg nemértem akinek ez 10/10, az látta-e a többi Guy filmet?...

Benjamin.Button.Különös.Élete.2008
    Ezt a filmet összehasonlítani a Forrest Gumppal utóbbira nézve sértő. A történet elég vontatott, a film bölcselkedései és humora nem éri el a FG szintjét. A karakterek és lényegesen különböznek, én Gumpbban egy végtelenül szerethető esendő karaktert láttam, míg Benjamintól távol maradtam, mindvégig. Nagy várakozással indultam neki, csalódás volt ezis. Összesen: 10/6

• kaposi1
    slumdog millionaire

Zseniális film.
    A végén az utolsó kérdésnél még izgultam is.

10/10
  • precision
    meg lesz véve!
  • Riddick21
    de főleg "huh"
  • Paulie
    slumdog millionaire
    10/10 csodálatos film, remek történet, huh
  • Calver
    "After I killed myself, I got this job at Kamikaze Pizza..."

Wristcutters isten film. ajánlom még megtekintésre neked akkor a Bickford Shmeckler's Cool Ideas-t, dettó Patrick Fugit a főszereplője, többek között Olivia Wilde-al, hasonló kellemes indie film.
  • Riddick21
    YEAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!
  • TomDantes
    Nálunk mindenképpen 2009-ben megy a mozikban...sajnos...így nálunk 2009-es de tudom odakint tavaly volt a premier.

Elég szar dolog különben...hogy-hogy náluk hetekkel hónapokkal előbb megy? Az forgalmazó miért nem hozza Magyarországra is a filmet időben?
  • ProGabe #44087
    úúbazzeg, az év eddigi legütősebb híre:

tavasszal...
  • ProGabe #44086
    2008-as :P

gondolom úgy érted, hogy amit 09-ben láttál. én idén eddig csupa jó filmet néztem meg :) köztük volt ez is. majd jön a Revolutionary Road, meg a Wrestler (ugyebár ezek az Oscar esélyesek, Sludogot, Benjamin Buttont már láttam)

igaz, még olyanokat sem néztem meg, mint In Bruges, Rocknrolla, Seven Pounds, Man on Wire (állítólag k jó), Vicky Cristina Barcelona, stbstb

szóval csupa jó film vár még rám :)
  • TomDantes
    Gran Torino. Clint Eastwood utolsó filmje(mint szereplő állítólag)

Számomra lenyűgöző alkotás, méltó lezárása ez a pályafutásának... Clint bácsi...még mindig baromira ért a filmezéshez

10/10 2009 első jó filmje...csak így tovább ez az év is jó lesz filmek terén!
  • Tyler1
    hát a sztori igaz történet, szóval muszáj volt ott forgatni!
    viszont sztem is jó Craig alakítása, meg a film is, bár 1-2 dolgot azért lehetett volna turbózni :D
  • Larvin
    Revolutionary Road (2008, Leonardo Di caprio, Kate Winslet)

A film végíg lebilincselő volt, pedig ez egy izíg vérig filmdráma, nem egy akciófilm. A zenéje is nagyon jól áthatja az egészet. A történet lassan bontakozik ki, de nem találtam unalmasnak egyetlen percét sem. Talán a színészek játéka miatt.
    Egy fiatal házaspárról szól, kettejük konfliktusairól, álmokról, realitásról. Arról, hogy az élet gyakran közbeszól, és vannak akiknek nem adatik meg, hogy valóra váljon az álma. Azthiszem kell egy bizonyos fokú érettség, hogy valakit igazán megérintsen ez a film.
    Férfi és női szemszögből is megmutatja a két nem örök konfliktusait, és nem éreztem úgy, hogy bármelyiknek is abszolút igaza lenne, de mindkét főszereplőt valahol mélységesen meg lehet érteni. Minden nézőnek magának kell leszűrnie a tanúlságokat.
    A viták, a szituációk benne nagyon életszagúak. Annyira, hogy a végén már attól féltem feszült leszek a film után is, és az, egy filmnél nem jó. A rendező azonban nagyon eltalálta az utolsó snittet, és a végefőcímben az andalító zene végül kiölt minden feszültséget belőlem.
    A kedvenc jelenetem az volt benne amikor az egyik vita hevében Leonardo szétveri az öklét a kocsin inkább, minthogy megüsse a feleségét. Rettentő sok elfolytott feszültséget, és sok érzelmet sugárzó jelenet.

Vannak sztereotípiák is benne amin mosolyogtam. Pl: minden szereplő láncdohányos, és minden férfi gyorstüzelő :D

Kellemes szórakozás volt a film. Felnőtteknek ajánlom!
    9/10
  • ProGabe #44082
    Wristcutters: A Love Story

"szürreális f*szság" mondaná rá sok ember. és végtére is igazuk van, de aki fogékony az ilyenekre, mint én, annak tetszeni fog

ez egy igen különleges road-movie. jó színészi játék, semmi sallang (Y)

akinek csak egy kicsit keltettem fel az érdeklődését, annak itt egy sebtében kitalált plotline:
    emberünk elmegy megkeresni a szerelmét a túlvilág(??)-on

7/10
  • Seten

"Defiance"

Végre egy film, illetve egy szerep Daniel Craig-nek! Ez igen, ez illik hozzá. Nem úgy mint a James Bond. (mondjuk még a "München"-ben is jó volt)

A sztori hasonlít a "Schindler listája"-ra (II. vh, zsidók), csak ezt, mondjuk úgy: kihelyezték a természetbe. :)

• Atisz #44080
    Kicsit lottó 5-ös effekt, de hát ezért film :P
  • zaki
    Righteous Kill

Szódával elmegy. Átlagos krimi 2 legendával, de ami pl a Bakancslitánál sikerült (hogy öröm volt nézni a 2 másik színészlegenda játékát, Jack Nicholsonét és Morgan Freemanét), itt inkább eröltetettnek tűnt a játékuk. Rendező is szerintem azt hitte, hogy vmi hatalmasat robbant majd, de inkább egy kis pukkanás volt.

5,5/10
  • Riddick21
    Szerintem is óriási ötlet, hogy a 12-13 milliós lakosú Los Angelesben PONT az a célpont, aki
    a film elején beszáll ugyanahhoz a taxishoz.
    .
    Fantasztikus, tényleg, szárnyalt az alkotói fantázia... :S
  • Montanosz
    ha bejött nézd meg az i am dina-t is, szintén norvég film,
  • Lipi1980
    OFF
    Erre szokták mondani, hogy:
    "Szegény ember vízzel főz, és maga b@ssza a feleségét!"
    ON