106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Seten #44195
"igaz, ezeket nem parodizálta ki igazán"
Neem?
Amikor pl "Elias elesik" az valami hatalmas, a többi szintén. :)
-
B-13
Luc Besson alkotás csak ennyit mondok!!!
Egy igazán jól eltalált francia eksön film :D Kicsit Yamakasi-s házról házra ugrálos, de nagyon keményen eltalált harci jelenetekkel megtűzdelt film, aminek egyetlen hibája, h kicsit többet várna az ember, mert hamar vége az egésznek, meg sztem túl vágták kicsit, de ezt leszámítva jó kis délutáni kikapcsolódás!
És jön a 2. része is, amit remélem izgibbre csinálnak!
7/10 -
sandor8206 #44193 Segal egy zombis, vámpíros stb. filmben azt hittem nincs lejjebb , tévedtem! -
Underworld: A vérfarkasok lázadása
hmm...érdekes volt, látványos, csak nem túl tartalmas, viszont elődnek elment, pop-cornnal meg liter kólával még inkább :)
10 / 6
(jah és még a moziba is sötétnek ítéltem a filmet, így messze kerüljétek a nemsokára jövő CAM-TS változatokat) -
Gran Torinoba persze nem kellett agyfizikusnak lenni ahhoz, hogy tudja az ember, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ebből Eastwood papi nem jöhet ki a végén élve, de ahogy elintézte a kis sárgákat, arra nem számítottam... :D
Kár, hogy nem kapott egy Oscar jelölést sem a film... :c -
Against the Dark
Segal bácsi újabb DVD mozija. Zombi, vámpíros, horroros, túlélő emberes, vadászos. Egyszer meg lehet nézni, van benne pár jó akció. Nagyon gyenge színészi játék, pl a két hunter csaj csak sétálgat Segallal, gyakorlatilag csak dekorációnak vannak.
6/10
Gran Torino
Nem volt rossz film de újat nem tudott mutatni, gyakorlatilag mindig lehetett tudni mi fog következni, a végét meg pláne.
8/10 -
Transsiberian
Igaz nem egy pörgős film, de nekem a helyszín miatt bejött (Transzszibériai vonat, egyszer szívesen beülnék rá...), jó hangulata volt a filmnek, + volt egy kis izgalom is benne...
7/10
New York királya
Nem egy Sebhelyesarcú, vagy egy Carlito útja, de Christopher Walken miatt megérte megnézni. Azért volt jópár durvaság a filmben, szépen hullottak az emberek benne és mekkora gangsztanigga volt benne Laurence Fishburne (akkor még Larry volt)... xD
6/10 -
sandor8206 #44188 igen az, jeeeee:-D odabaszós! -
nincs jobb egy Chuck Norris filmnél, minden benne van:D üt,vág,harap,rúg,lő. pörög végig:D -
ez az a film aminek a végén, egy aknavetővel nyirja ki a csávót???
én csak annyit láttam belőle egy kb. 20 éves VHS-en, mert a többi része lelett törölve...de az a jelenet már megérte xDD -
sandor8206 #44185 Tomboló terror
Vagy jó 15 éve láttam ezt a "klasszikust", még alá(rá)beszélősen, most sikerült újra élveznem ezt a remekművet! Mit fűzzek hozzá Chuck Norris egyedül megállít egy USA Inváziót! "Eljött a halál" és már száll is szét az emberke az aknavetőtől amivel persze kedvenc kopónk csípőből tűzzel! Esküszöm kibaszott kemény:-) 10/10 a minimum, mert az öreg Chuck még lerúg:-) Amúgy a film értéke a 0 és a végtelen közt van! Nagyon jó
-
Yes Man
8/10
Jim Carrey hozza a szokásos figuráját, tetszett a film :)
+ Zooey Deschanel is jó volt :) -
rush21 #44183 Hívatlanok - The Strangers
10/7,5 -
csgj #44182 YES MAN (Az igenember)
Bocsássatok meg, hogy 10/10-et adok rá, ezzel kissé átlépve a normális osztályzás határát! De annyira tetszett a film, és hát a kedvenc színésznőm (Zooey Deschanel) + az egyik kedvenc vígjátékszínészem (Jim Carrey) játszott benne... szóval muszáj a 10/10 :P Olyan jó hangulatot áraszt a film, hogy órákon át fel voltam pörögve tőle. Egyedül egy durva jelenet nem nyerte el túlzottan a tetszésemet... (-Aki látta, annak elég annyit mondanom, hogy "a nagyi") -
Super -
Mokus1 #44180 Programra gondoltam igazából mind1 milyen formátum csak férjen rá egy DVD-re és támogassa a DVD lejátszót -
mondjuk a PC-del, laptopoddal? -
Mokus1 #44178 Mivel tudom esetleg?szeretném hogy megmaradjon az 5.1 is. -
dvd lejátszó semmiképp. még BD lejátszónál is konvertálni kell -
Mokus1 #44176 Sziasztok!
Egy DVD lejátszó letud játszani MKV formátumot vagy át kell konvertálnom? -
leírtam, hogy mire a 6 pont. azokhoz még hozzá jön Cruise karaktere, meg azért csak-csak sikerült felidéztetnie velem egy-két klasszikust. igaz, ezeket nem parodizálta ki igazán.
sajnos mostanában nincsenek igazán bunkó vígjátékok, mint anno a Farelly tesók filmjei (Tökös Tekés, Keresd a Nőt). most már ők is csöpögős romantikus izéket hoznak létre, amikben 20 percenként van egy gyenge poén :\ -
egyetértek, csak akkor mire a 6 pont? :D
Én is pont vmelyik nap láttam, de nemigazán jött be, sőt :D -
Tropic Thunder
most akkor ez mi volt? pontosabban mi akar lenni? vígjáték? háborús film? jaa, hogy vígjáték a háborús filmekről. na ez valahogy nem igazán jött össze :S
nagyon mást kaptam, mint amit vártam
6/10, mert az effektek, a színészek, a hangok, a zenék(!) ott vannak, csak valahogy nem tudtam nevetni ezen a "vígjátékon" -
te mit nem értesz? szerintem nem ér 13oscar jelölést a film...és pláne ugy hogy blanchet nincs is jelölve, Pitt meg igen...ennyi... és nem nem láttam az öszes többi jelölt filmet, de Slumdog nálam messze jobb... -
Seten #44171
Mit nem értesz? Valaki(k) úgy döntött(ek), hogy ezekben a kategóriákban ebből a filmből (is) jelölik, más filmekből meg nem. Ennyi.
-
egészen pontosan a 43-ik percben állt teljesen össze a kép. igen, csak azért néztem meg, hol tartok, hogy később ilyen pontosan elmondhassam :D
nem tudom hogy nem lehet rájönni erre, annyira egyértelmű. már a film első snitte túl árulkodó. aztán ugye tudjuk, hogy emberünk nagyon kivan, látszik, hogy mennyire elszánt. a testvére, legjobb barátja is "segített nekem" -
hát remélem azért a Slumdog Millionaire párszor megveri Buttont :D -
és ha igen? mit változtat ez azon hogy 13at kapott... vagy azért kell neki 13-at adni mert a többi meg szar, adjuk ide a maradékot? nem értem a kérdésed... Pitt nehogy már ezért kapjon Oscart, de még jelölést se...nem ő vitte a filmet, persze jót játszott, már amikor látszott is... :) -
Seten #44167
"13 jelölés?? Mire?"
Mert az összes többi jelölt filmet láttad már? :)
-
the Curios Case of Benjamin Button
hm, nagyon jó film... sokan hasonlítgatják itt a forest gumphoz, nos a nyomába sem ér, fele annyi nincs benne szerintem, arrol nem is beszélve hogy 13 jelölés?? Mire? Max a díszletért meg a maszkmesternek, de Brad Pitt ezért ne kapjon már semmit, akkor már inkább Blanchet, százszor jobb volt mint Pitt....ez a film messze nem az év filmje, Slumdog Millionaire simán jobb, több benne az élet, úgy állsz fel utána hogy na ez valami... BB meg csak, aha, érdekes, de....
8/10 -
tökigaz -
martindante #44164 Doubt - Kétely (2008) -
Kiszámítható????Ezt magyarázd meg lécci....Nem hiszem el hogy Te kiolvastad a sorok közt a végjátékot...Lehetetlen! -
mate317 #44162 tudom, ez a baj -
Pride and Glory
Hát ez télleg az a tipikus sablon rendőrsztorik újabb változata!
1 család, 3 zsaru de csak 1 a mintarendőr! Nem vmi izgalmas, és cslekményszálak is érdekesen keverednek! Sztem másfél órában ez elég lett volna, nekem igy kicsit uncsi lett!
A vége is a szokásos drámaisággal ér véget, ami után az ember felül, és kicsit sem járatja meg az agyát...
5/10 -
sandor8206 #44160 max 4-re tippelek, de nem a nagy kategóriák közül. -
Seten #44159
"ha csak 6ot megnyerne az aránytalan lenne a régebbi nagyokhoz mérve"
Valamit félreértesz az Oscar-ral kapcsolatban.
Mindig az adott évben kijött filmek közül kell kiválasztani a legjobb ezért meg ezért járó díjakat.
A régebbi filmeknek ehhez semmi köze.
-
Nekem már a Titanic is sok volt:D -
Seven Pounds
velős dráma. aki fogékony az ilyenre mindenképpen nézze meg! nagyon szép film. kiszámítható, de ez szerintem senkit nem fog érdekelni
a rendezőnek (Gabriele Muccino - Pursuit of Happyness) meg gyorsan valami irtó nagy projektet, mert kevesen tudnak úgy színészt vezetni, ahogy ő. garantáltan kihozza mindenkiből a maximumot
+ pont a zenéért
9/10 -
szerintem meg fölösleges már erről beszélni.majd nyittok egy topikot, "miért nyert ez oscart" címmel,és ott mehet a megérdemelte-e,vagy nem.
szerintem sem jó,csalódás lesz,ha viszi az oscarokat,onnantól már nem azt fogja jelenteni az oscar-díjas film,mint eddig.nekem.ennyi,ne hergeljük már a népeket(magunkat)ezzel.elég volt a tdk-ról hetekig olvasni...