106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Nem értitek? Túl mainstream jó pontszámot adni egy képregényfilmre, pláne ha az a Bosszúállók!
  • Tikal #100594
    Sose szokta, elég csak idedobni hogy szar volt, vélemény nem jár :)
  • tigeroo
    igen. képregénymozi, hah! még egy "normális" film is megirigyelné ezt a fajta univerzumépítést (mind horizontálisan és vertikálisan) - elég csak a főgonoszra gondolni, hasonlítsuk össze egy random akciófilm/sci-fi gonoszával thanos karakterét, és a rászánt időt, gyakorlatilag róla szól a film. és ez merész.
  • mégvadabbdisznó
    Pedig azt írta nem gyűlöli a képregényfilmeket, ezért is inkább divatfikázásnak tűnik az a 3/10, tekintve, hogy rendes indoklás sincs hozzá, másrészt meg a Bosszúállók 3-nál sokkal jobb képregénymozit nem nagyon lehetne csinálni. Az imdb-s értékelés is 9 közeli, szóval rejtély.
  • Dynamic
    "De itt nem fogom kifejteni, már megtettem máshol, nincs 1 perce. "

Mért?? Ha már leírtad egyszer akkor miért olyan nehéz, amikor ráadásul nem kell újra pötyögni, csak nyomni egy copy+paste-et. Főleg annak fényében furcsa ez a nagy hallgatás, hogy bedobsz egy 3/10-et komment nélkül, amire borítékolható volt, hogy értetlenkedni fog mindenki. Aztán azt írod, hogy a falka ellenében nem írsz véleményt. Jó ne írjál, nehogy megismerjünk egy másik szempontot. Csak hát így inkább tűnik egy troll szagú 3/10-nek, mint komolyan vehető értékelésnek.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem.
    De itt nem fogom kifejteni, már megtettem máshol, nincs 1 perce.
  • Tikal #100589
    nem az a baj, hogy nem tetszett, csak a 3 az annyira alacsony pontszám, hogy nyilvánvalóan csak azért adtad, hogy feszkót szíts :)
  • UUUU
    Pedig szerintem, ez a legjobb ilyen tipusu film, ha realis szemmel nezi a filmet a nezo, foleg annak a tukreben, hogy az elozmenyfilmek mozaikjabol egy teljes kepet , egy osszetett mozit kap a nezo. Az apro mozaikdarabok egy egesze allnak ossze, ugy, hogy nem egy filmdarabja, mar majd egy evtizedes alkotas. Igy pedig jol nem kis feladat a filmbeli kapcsolodasokat a jovo mozijahoz megvalositani. Ez pedig nekik szerintem abszolut sikerult.
  • IMYke2.0.0.0
  • Sequoyah
    Get Smart (2008)

Jo vigjatek, en hangosan vegigrohogtem az egeszet:) Aki Mel Brooks humorat szerette, az szerintem ezt is szeretni fogja, annyira nem lepodtem meg amikor meglattam az o nevet is a vegen a felsorolasban:)
    A film humora nagyon jo es okos, nem az elcsepelt poenokat vettek elo ujra. Steve Carell a szokasos formajat hozza, aki szereti az o alakitasait, az most se fog csalodni.
    Kulon tetszett, hogy nem a szokasos verprofi, vagy az ellekezoje az allandoan benazo amator fohos karaktert hoztak letre ujra, hanem a ketto kozott. Egy igazi streber aki papiron mindent nagyon tud (verekedni es loni is), de gyakorlati tapasztalata nincsen, es ennek koszonhetoen benazni is tud, de profin helyzetet megoldani is.
    A tortenete nem nagy szam, tudja azt ami kell egy ilyen filmhez, de semmi tobb. De nem is varunk tobbet tole.

7.5/10
  • Sequoyah
    Ez nem is pletyka, hanem inkabb a legnyilvanvalobb lehetseges folytatas:) Ezert is volt szamomra (is) sulytalan a vege...

Nekem jobban utott volna ha Iron Mant nem mentik meg, es a vegen sugalljak hogy az elcsettintett embereket meg vissza lehet valahogy hozni, de az elotte elhullottakat (koztuk Stark) nem.
  • Kongy
    Szeretni a Marvel filmeket túl mainstream! Így nem lehetsz sznob vagy hipszter, ha nyáladzol az Infinity Warra! Ennyike!
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.08.02. 15:24:34
  • Shep
    Nem vagyok én Alan Turing.
  • IMYke2.0.0.0
    Kaptál véleményt. A te bajod, ha nem tudod kihámozni.
    Másrészt meg, semmi kedvem ahhoz, hogy a lejjebb említett falka ellenében leírjam a véleményem, mert úgyis ti "győztök".

//szerk.: vagy tigeroo, vagy házig vagy moderátor törölte amire írtam.

//s ha már szerkesztek: az a zombi = megfilmesítési játék

//na de "naböff", részemről ennyi.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.02. 15:08:50
  • Shep
    Te nem érted. Minden új "résznél" jössz a 2-3 pontjaiddal. Nem izgat, a te időd, de ha valamit nem élvezel, mert 3 pontnál nehéz elhinni, hogy élvezted akkor minek nézed? 2-3 filmnek elégnek kellett volna lennie, hogy rájöjj ez nem a te világod, nem neked készülnek ezek a filmek. Millió olyan más alkotás van amik neked valók. Na de ahogy írtam nekem tök mindegy, a te dolgod csak számomra fura.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.08.02. 14:56:09
  • Nyiri
    "Ma már nem gáz geeknek lenni, hanem menő a galaxis őrzőiről meg thorról beszélgetni házibulikban" az szerintem inkább LANparti és nem házibuli :D
  • tigeroo
    én 3x néztem meg, a hangya 2 is tetszett és imádom amilyen irányba haladnak a képregényfilmek, milyen utat tettek meg 10 év alatt. ma már nem gáz geeknek lenni, hanem menő a galaxis őrzőiről meg thorról beszélgetni házibulikban. ez király szerintem. bevallom, a fekete párduc nekem már sok volt, az elég lett volna 40-60percben letudni.

de ezek a filmek meg azt hozzák, amit egy megfilmesíthető képregénytörténet hozhat (amit oké hogy már megírtak 30-40 éve, de jókor kellett jó időben lenniük).

pl. mikor láttunk olyan filmet (MCU-n túl is nézve!), amikor gyakorlatilag a főellenségről szól a film, és kapott mélységet, személyiséget rendesen a tag. zseniálisan felépítették az utóbbi 10 év 20 filmjét ehhez, ez minden, csak nem "zombi" szerintem. naböff :D
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2018.08.02. 14:46:44
  • tigeroo
    nem érted, elszabadult ez a zombi és mi nem vesszük észre hogy egy fos
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok, sikeresen nem értetted amit írtam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább most hagyom abba a válaszolgatásokat, mert nyilvánvaló, hogy ha nem ugatok együtt a falkával, akkor mindig jön valaki, aki habzó szájjal acsarkodik.
  • tigeroo
    ki se fejtette miért, ne ugorjatok már rá. ha ő ezt élvezi, akkor ennyi.
  • Shep
    Ok, akkor csak a Marvel filmeket nem szereted.
  • IMYke2.0.0.0
    "hogy igazából utálja az egész képregény műfajt és ezt utána pontokban is tudtunkra adja."

Nagyon nem ismersz.
    Nem utálom a képregény műfajt. Az nem tetszik, amivé lett az egész játék, ami a megfilmesítésük köré szerveződött: elszabadult ez a zombi, és csak szeretni szabad, mert aki azt nem teszi, azt utálni kezdik a rajongók.
  • Shep
    Neki van egy ilyen fura szokása, hogy minden Marvel filmet megnéz úgy, hogy igazából utálja az egész képregény műfajt és ezt utána pontokban is tudtunkra adja.
  • IMYke2.0.0.0
    Megsértődtél?
  • CSOCSO
    Teged melyik szuperhos molesztalt?
  • IMYke2.0.0.0
    [2018] - (imdb) - "Avengers: Infinity War" - (Bosszúállók: Végtelen háború) - 3/10
    (2018.08.01-02) (150 perc, amerikai) - Action, Adventure, Fantasy -- 16

//A Hitler-szimulátor 24. a Top 250-en. Hahahaha!

//imdb link javítva
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.02. 13:50:34
  • DantszEE
    Mi?
  • Zephyr Retiring
    Afterwards (Szerelem életre halálra) 2008 IMDb

Az első John Malkovitz film, ami tényleg tetszett tőle :)
    Az imdb pontozáson már meg sem lepődöm..ez is egy meg nem értett film. Gondolom ezért pontozták alul.
    Pedig ez se lett rossz..jó kérdéseket feszeget:
    Mi van, ha tudjuk ki fog meghalni legközelebb? El lehet ezt fogadni? Lehet tenni ellene?
    Akiket érdekel ez a téma, ne hagyják ki.
    Valahogy ez is egy olyan film, amire méltatlannak tartok pontokat osztogatni..mert nem tudnék egyértelműen dönteni.
  • TBTPumpa
    Scarlet Witch még mindig OP.
    Elizabeth Olsen pedig ismét bőrszerkóban feszít, szóval 10/10 a film.

Kár, hogy meghal. IMDb még nem tud róla, hogy a folytatásban benne lenne.
  • CSOCSO
    Szerintem A kapitany Ragnarokos hidas belepoje faszabb volt mint a wakandas belepoje.
  • Synchronous
    Ha lehet hinni pletykáknak, akkor az End Game-ben fordul a kocka... valószínűleg időutazás lesz, és megfordítják a dolgot... akik most megúszták, azok fognak meghalni, és a többiek, akik elpárologtak, visszatérnek. Érdekes "véletlen" egyébként, hogy a 3-dik rész végén csupa olyan egyén maradt meg, akinek lejáróban van a szerződése, vagy kifelé kacsingat a szériából.
  • Tikal #100564
    Annyira dicséri mindenki Amerika Kapitány belépőjét, de meg mondom őszintén én kurvára nem emlékszem mikor volt az és milyen volt, pedig két napja néztem :D Thor-é az megmaradt.

Ami a végét illeti
    ha meghalt volna Ironman az kurva jó befejezés lett volna, de így, egy nagy meeehh
  • IMYke2.0.0.0
    //Férfiasan megvallom, hogy engem az olyasféle szálak mindig is érdekeltek a Star Trek-sorozatokban is (meg úgy általában a sorozatokban/filmekben), mint ami a 2009-esben a főhősünk és Zoe Saldana karaktere között feszülnek.

//Szerk.: Zenimékben is ezért (is) nézegetem az amúgy teljes mértékben idegőrlésre képes darabokat. :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.08.01. 22:19:33
  • LasDen #100562
    Csak egy kicsit :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Nem tudom, én azt úgy szeressem :D "

Perverz vagy, tudtad?
  • LasDen #100560
    egyrészről mint képregény rajongó, annyira nem meglepő. Másrészről, egyszer megnéztem moziban egyedül, aztán tesóm elhívott, megnéztem akkor is, meg most is. Sőt, negyedik is lenne, ha korábban a tesóm 2. invitálását is elfogadom :D A GYU szerintem 3-4x lefolyt szintén. Kivéve az első rész, azt annyira nem szeretem. Hobbitból is 3-2 lehet az utolsó 2 rész aránya. ST-ből a bálnásat (5. rész?), Khant, Nemezist, 2009 láttam többször. Ami jó az könnyen csúszik...
    Nem fogsz örülni, de a 2009-es reboot nekem az egyik kedvenc filmem. Nem tudom, én azt úgy szeressem :D

• IMYke2.0.0.0
    "3. megtekintés után" --- az igen, hét és háromnegyed óra ugyanabban a loopban! Le a kalappal...
    Ezek a filmek számomra egyszer-nézős-és-elfelejtős témák. Elfogadom, hogy vannak rajongók és/vagy fanatikusok, csak mindig meglepődöm :)

Igaz, az évek során én a komplett Gyűrűk Ura és Hobbit "sorozatot" vagy tízszer láttam.
    A komplett Star Trek sorozatosdit vagy 5-ször (a DzséDzséseket egyszer elég volt)...
    Estébé.
    Szóval, valahol defekt ez is :)
  • LasDen #100558
    Avengers | Infinity War

3. megtekintés után is maradok az eredeti pontszámnál. Vannak nagyszerű pillanatok (Kapitány belépője, Thoré wakandában stb.), de vannak gyengébbek is (Quill értelmetlen jelenete) és vannak poénok, amik nem ülnek annyira.
    A film végi jelenet ha csak a film kontextusában nézzük, akkor igen erős, de ha azt nézzük, hogy lesz folytatás és sok mindenki másnak is lesz folytatása, akkor már erejét veszti ez. És mivel ez egy Avengers film, nem lehet a többit figyelmen kívül hagyni...

7/10
  • Zephyr Retiring
    The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008) IMDb

5,2-es átlag? :D Kik pontozták ezt?
    Pedig f@sza volt. Szerintem méltó utódja lett az előző részeknek..
    Nálam ez 10/8-at ér.
  • Koppixer
    Eredeti hanggal nézted vagy szinkronosan?

Nem tudom, hogy itt a topikban mennyire ismert, de ez a film volt Fülöp Zsigmond utolsó szinkronmunkája (Michael Caine hangját adta), mielőtt meghalt. Amilyen haldokló embert játszott a filmben Caine, és főleg az a drámai, fénnyel kapcsolatos monológ, ami elhangzott, utólag olyan, mintha Fülöp szándékosan választotta volna az életműve befejezésének ezt a szerepet. Mintha érezte volna, hogy már közel a vég.
    Ha újranézem az Interstellart, csakis magyar hangal nézem, ez a Fülöp - Caine kapcsolat nekem nagyobb katarzist ad, mint maga a film.