1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sequoyah
    Get Smart (2008)

Jo vigjatek, en hangosan vegigrohogtem az egeszet:) Aki Mel Brooks humorat szerette, az szerintem ezt is szeretni fogja, annyira nem lepodtem meg amikor meglattam az o nevet is a vegen a felsorolasban:)
    A film humora nagyon jo es okos, nem az elcsepelt poenokat vettek elo ujra. Steve Carell a szokasos formajat hozza, aki szereti az o alakitasait, az most se fog csalodni.
    Kulon tetszett, hogy nem a szokasos verprofi, vagy az ellekezoje az allandoan benazo amator fohos karaktert hoztak letre ujra, hanem a ketto kozott. Egy igazi streber aki papiron mindent nagyon tud (verekedni es loni is), de gyakorlati tapasztalata nincsen, es ennek koszonhetoen benazni is tud, de profin helyzetet megoldani is.
    A tortenete nem nagy szam, tudja azt ami kell egy ilyen filmhez, de semmi tobb. De nem is varunk tobbet tole.

7.5/10