106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #44595 Tudom nem ide való, de sztem még korai topicot nyitni neki! De mint nagy eksön-film rajongó, besza.tam a híren. Az aint't it cool news értesülése szerint Arnold Schwarzenegger szerepelni fog Stallone új filmjében The Expendables-ben, saját magát tehát Kalifornia kormányzóját fogja alakítani, jó nem nagy was ist das de hát még is csak Sly és Arnold egy filmben:-) remélem nem kacsa és igaznak bizonyul majd a hír.
További biztos szereplők:(már aláírtak)Stallone, Mickey Rourke, Forest Whitaker, Jason Statham, Jet Li, Randy Couture és Dolph Lungdren.
Ben Kingsley helyét Eric Roberts veszi át, talán Danny Trejo is benne lesz
Pazar lista:-)
Sorry a kis kitérőért! -
ba32107 #44594 Ezt jó tudni, én is "hagyományosan" néztem, és majdnem megőrültem mire vége lett. Mondjuk nálunk nincs is 3D. -
de ez a film 3d re lett tervezre... kit erdekel hogy milyen 2d ben? -
hát sztem én legközeleb akkor fogom megnézni ha az rtl klub adja le, de lehet még akk se!
na de most komolyan, láttad te azt a t-rexet, hát csak lépkedet...meg hát egy akkora dögnek nem is kell futni h utolérjen egy kis csávót meg a 40 éves Frasert :D remélem az új elveszett világ nem ilyen ggyökér lesz(bár azt vígjátéknak szántják)
Bulykinnak: azért adtam rá annyit, mert végig tudtam nézni, mert lekötött, még ha nem is úgy ahogy vártam, és mert még mindig ez mint a 100 million BC. -
sandor8206 #44591 hullámvasútozás a legjobb!!! Persze 3D-ben, nálam az év akciójelenete a belem kijött :-D Moziban láttam, kíváncsi leszek milyen lesz tv-n!
Amúgy pont néztem valamikor a Discovery-t (de jó vagyok :-D) kezd elterjedni az az elmélet, hogy a t-rex csontozata+felépítéséből arra következtetnek, hogy nem nagyon tudott futni, valószínüleg dögevő volt! Szóval lehet lerajtolhatták:-P jó ez csak belemagyarázás, De a lényeg ez egy mese ezt el kell fogadni, persze, hogy egy szar, de 3D-ben király! Sztem azért nézd meg úgyis ha tudod.(mozikban is ott "tarolt")
-
ha szted egy nulla az egész akkor miért adtál rá 10/5?
-
Eskalofrio /Shiver/
ezt látta valaki? -
nem 3D-ben néztem, de nem is azzal volt a gáz, hanem h egy nulla az egész!
maga a történet, maga a szereplők idegesítően színjátéka, meg a hülye ötletek bele stb...
jó akk irok pár példát(az 1000-ből), h miről is beszélek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-a hullámvasútozás a bányában, a húsevőnövények(ököllel veri őket a barom), a kék madár mikor megcsoválja a fejét(mi ez bmeg Shrek??-.-), a dino amit lefutnak, mert sétálva megy utánnuk, a dinokoponya csónak, stb...) -
ba32107 #44587 Még mindig jobb, mint ha rábukott volna :D -
ba32107 #44586
-
Az már az ő baja, a film attól még tele van poénokkal, ritka nagy állatság az egész. :) -
Ponteztakartammondani. -
FOGAGGYUNK, HOGY NEM HÁROMDÉBE NÉZTED!!!!!!!!!4444444444444 -
Csak77 #44582 "Sex Drive (Unrated)
hát ilyen beteg filmet még nem láttam!"
Én is elkezdzem nézni, aztán inkább megnéztem a mozi verziót. Amúgy, szegény szinész csajszi, aki az unrated verzió nyitóbeszéde alatt egy néger fasszal szemez mit fog szólni a karrierje ehez mondjuk pár év mulva. Gáz. -
Journey to the Center of the Earth(2008)
Hát ez vmi vicc! Láttam már pár feldolgozását a regénynek, de ez a legrosszabb! Kalandfilmnek sz@r! Vígjátéknak sz@r! Mesének még talán elmenne de ilyet normális gyerek nem néz!
Hát sztem Brendan "mostmár minden szarban szerepelek" Fraser többe volt a producernek, mint az egész film!
De én azt mondom nézzétek meg! Nem akarok spoilerezni, mert kb 3 oldalt tele irhatnék, a totálisan gyökér ötletekkel a filmből...ezt látni kell!!!!!!!!!!
na itt be is fejezem mert már nekem ég a pofám Verne Gyula helyett!
10/5 -
Én is így láttam valahogy nemtudtam megkedvelni,olyan semleges volt,meg az érzelmek is.Az ilyen elmesélős visszaemlékezős filmek közül Forest Gump,és az Angol beteg is jobban tetszett.Ott valahogy jobban volt ábrázolva a karaktrek,és a vonzalmuk a másik iránt. Ugye utóbbinál is volt egy kis napló,és hogy igazából kicsoda a megégett ember. -
Awake 10/9
Most néztem meg a filmet de nekem nagyon bejött a film !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eszméleténél lévő ember szívműtétje, a páciens szempontjából, összeesküvés elmélettel, tehetetlenséggel. -
mate317 #44578 A legnagyobb hibája szerintem az a filmnek, hogy nem sikerült megszerettetni a főszereplőt a nézővel. Talán azért, mert Pitt tényleg "csak néz" végig. -
The Last King Of Scotland
hát az ilyen filmekre írnak nagy szavakat hogy: keserű-édes, meg hogy velejég feldúl, ilyesmi.
Ott van nagyon a film.
Kivéve hogy percig sem hittem hogy a görögök afrikából lopták a filozófiát. De a különböző izmusokban való hitet megértem, mint valódi hit, vagy valláspótlékot gyarapító emberi gyarlóságot.... -
Kb. -
Akkor miért 10/7? -
Tökegyetértek
A film egy nagyrafújt lufi -
badsco #44573 Benjamin Button különös élete 10/7
Hát, elég különös film volt ez. Ugyanis összességében tetszett, mint film, nálam működött. Simán lepörgött a közel 3 óra, és még szórakoztató is volt. A probléma az, hogy csak ennyi. David Finchertől azért többet vártam volna. Valami mellbevágót, amin csak pislogni tudnék. A történetben a hosszú játékidő ellenére óriási lyukak tátonganak.
Innen SPOILERES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PL.: - Mi volt Benjamin és Daisy szerelmének alapja? Ez a meglátni és megszeretni sztem 10-12 éves gyerekeknél nagyon nem tud működni. A Forest Gump ebből a szempontból jobb vol, mert ott csak a kissé "visszafogott" Gump volt szerelmes. Ez a hiány sajnos hazavágja a filmet és hiteltelen lesz az utolsó fél óra. Ráadásul sajnos Brad Pitt is csak néz minden egyes korában, de nem csinál semmit. Hiányzik a cselekmény, a konfliktus. Ha Fincher az életről, egy átlagos életről akart volna forgatni, akkor minek a technikai brillírozás, vagy az óriási költségvetés. Sima kis indie filmet is összedobhattak volna, akkor a hangulat is jobban átjöhetett volna. De még sok hiba lenne, amit inkább hagyjunk, a lényeg, hogy ez egy szórakoztató film, de semmi több és a legrosszabb része az, amikor a stáblistán fölvillan David Fincher neve, mint rendező. Ezt a sztorit jobb lett volna mástól látni, mert eléggé méltatlan a korábbi munkáihoz képest. -
Feast 3
annyira szar, hogy már jó:D
10/7
UI: A vége.....erre nem számítottam:D -
luckyboi #44571 Már bocsánat de ez a Felolvasó valakit érdekelt egyáltalán? Tudom hogy mocsok dolog ilyet írni a mozifilmek válságos idején, de én erről a filmről úgy kijöttem volna, ha nem itthon nézem mint a szél. Hát komolyan alig vártam hogy vége legyen. Ezt a nőt (Kate Winslet) úgy fel tudnám rúgni.
10/2, mert komolyan elhitette velem a fenti nő, hogy jól felrúgnám. -
sajnos 2000 ember a milliókból.
meg aztán amíg a futott a szekér ők is feltétlen hívei voltak, vagy pedig egyszerűen - gőgből és lenézve ezt a kis felkapaszkodott őrmestert - csatlakoztak az ellenáláshoz. az az igazság kevés volt aki őszíntén és érdek nélkül lépett fel a kefebajszú káplár ellen. -
Postal
hát végre egy aránylag "normális" film, a nagyszerű és vérprofi rendező tehetségtől Uwe Bolltól! persze maradjunk reálisak...csak a saját filmjeihez viszonyítottan jó a Postal! Mert h vígjátéknak nem rossz, télleg néhány poénja rendesen ütött, de sok a gyerekes favicc, amin nevetni nem lehet, csak van(sajna ezek vannak többségben)! A történet is kicsit uncsi, de a nézhető kategória!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami még tetszett(vagy inkább szánalmas) h a filmben szerepel Uwe is, sőt kigúnyolják, h mekkora béna, még a Postal játék "atyja" is lealázza...szóval ennyit Uwe-ról!
ez nálam 10/6 (ezerszer inkább ez, mint egy Katasztrófafilm, vagy egy Meet the Spartans)
alig várom, h lássam hogyan b@szta el a Far Cry-t :D -
az öcsém hozta meg a kedved, én csak társszerző vagyok, eddig egyetlen cikk erejéig! (amolyan leggyengébb láncszem: Slumdog Millionaire... mármint nem az film, az írás :D) -
Yes Man
Hát nem is tudom, alapvetően a történet és a film is jó volt, de én azt hittem ez valami jó kis vígjáték lesz erre csak egy ilyen tanulságos romantikus limonádét kaptam.
8/10 -
meghoztad a kedvem :) -
Elcserélt életek -
-
Nem értem, miért kell álreg-el ezt belinkelni. -
martindante #44562 Made in Hungária -
hoppá, ez kicsit félrement o_O -
végremár gyorsították ezt a szart :| -
oks, mindenképp megnézem. -
Nézd meg. -
érdemes megnézni, mert sztem izgalmas az egész film, és Tom Cruise is nagyszerűen jácca el Stauffenberget! És remekül bemutatja a történetet azoknak is akik nem ismerik az egészet! persze akit ez nem érdekel annak nem is lehet jó film.... -
sandor8206 #44556 érdemes, jó film, főleg ha a téma érdekel.