106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sweech
    Harold and Kuma :D
  • Count Adyn
    :)))
  • Davidus
    jó a címe a harmadiknak:D
  • zaki
    Step Brothers

Egy újabb Will Ferrell fasság, nagyon hülye ez a pali... :DDDDD

6.5/10

A pénz színe

Régi klasszikus Scorsesetől, nem volt rossz, de ennél vannak sokkal jobb filmjei is...

7/10

Valkyrie

Hiteles, feszült, izgalmas II. vh-s múvi, nekem nagyon bejött

9/10
  • Sephi
    Siman jobb volt mert volt benne szakadék!!!
  • Bulykin
    a Mindörökké
  • Davidus
    Batman 3 az melyik?
  • sweech
    dehogy volt jobb
  • Sephi
    JP 2 jobb volt mint az elso.

POTA-nek harom ressze volt ?:D
  • ProGabe #44631
    májköl béj, lol. Emmerich hol marad? jaaaa, ők egy másik listán vannak közvetlenül uwe boll mögött?

Sodebergh Che-je állítólag fenomenális, és azért a Ocean's trilógia sem semmi
    Favre meg az Ironman és az Elf mellett - sajnos - megrendezte a Zathurát is
    persze nem a bizonyítványt próbálom magyarázni, mert felesleges lenne, az ilyen listák tényleg szarok, amennyiben nem tudja őket a helyükön kezelni az ember!
    ha ettől így kiakadtatok, akkor ez mit vált ki?
  • Sephi
    :DD
  • Davidus
    direkt este néztem pedig az összeset:D

• Sephi
    Darkness Falls 3???? Szegyeld magad, komolyan mondom egyike a legjobb horroroknak. Engem pl total kiakasztott a film :D Imadom.
  • Davidus
    The Descent 4/10
  • Montanosz
    hát ló is van benne, meg halott indián...))))
    ja még annyit hogy 1825-ben játszódik a film és eredeti naptánc is látható....
  • Davidus
    Dog Soldiers 1/10
    Dead Silence 4/10
    Session 9 6/10
    Freddy vs Jason :DDDD/10
    Saw 5 6/10
    Darkness Falls 3/10
  • Sephi
    Hirtelen azt olvastam, hogy angol lóról.
  • Davidus
    minden ilyen lista szar
  • Montanosz
    The Man Called Horse
    és The Return of a Man Called Horse

Nagyszerű western film egy angol lordról aki az indiánok között élt.
    nem spagetti))), legalább annyira felkavaró mint a farkasokkal táncoló.

• Sephi
    ELF BAZD+!
  • Bandew
    Ez egy fasság...
  • joeperry
    Így elnézve a listát, valószínűleg a közelmúlt és a jelen 25 legjobbjára gondoltak, bár ez ilyenformán annak is szar.
  • sandor8206
    de azért mondom ,hogy nem értem a koncepciót, mert Coppola is vagy jó 10 éve értékelhetőt nem alkotott, de3 akkor mit keress pl: Sodebergh sztem az utolsó zseniális filmje a 8 éve készült Traffic
    De ha meg az egész életművet nézik és aktív, hol van Coppola, Schumacher, De Palma, Stone stb. és mit keres itt Snyder. Szóval mi a koncepció?:-)

DE A LÉNYEG, HOL VAN MICHAEL BAY?! valamilyen szinten zseniális és jelenség, ő is lehetne ennyi erővel mint Favreau, vagy ha fiatalok akkor Singer stb.
    Idióta lista!
  • joeperry
    Coppola is aktív rendező...
  • sandor8206
    aktív film-rendező!!! Azért nincs sehol Coppola, se Hitchkock stb., de nem értem a koncepciót ezt az "Active" tehát, hogy most is rendez, akkor meg sok nagy rendező miért van fent a listán pl: Sodebergh, Mann, akik jó pár éve azért nem sok jót tettek le az asztalra korábbi munkájukhoz képest halványabbak voltak (persze zseniális rendezők), de ha meg összességébe nézzük az aktív rendezők közül életmunkájuk alapján mit keres ott Snyder+J.F.?

Lényegtelen hülye lista! S. és F. miatt
  • joeperry
    Karnoszaurusz

Az örök kedvenc:)
  • Sephi
    ELF?
  • Blasta
    A 25 legjobb rendező

JON FAVREAU???? Egyetlen egy mozifilmje volt, ÖSSZESEN 1! És a 25. a sorban közvetlenül ALMODOVAR és ANG LEE mögött?
    És ZACK SNYDER mi a tökömet keres ott?
    Coppolla meg sehol...
    Elmennek ezek is a picsába
  • Sephi
    Ki is adott erre a filmre 10/10 és beírta nekem, hogy nem vagyok normális, mert lehúztam a filmet?
  • Blasta
    Jah, valami borzasztó a film, nálam erősen az örök citrom top 10-be bekerült
  • PetruZ
    The Day The Earth Stood Still (2008)

Ez most mi volt? Amikor véget ért, még tekergettem ide-oda, hátha történik is valami, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ez egy ilyen film: üres és jellegtelen. Egyszerűen semmi nincs benne, de még konklúzió, vagy tanulság sem. Emellett kábe annyira izgalmas, vagy látványos, mint egy, a tűző napon felejtett zacskóstej. A szereplők meg (hadd ne nevezzem már színészetnek, amit előadtak) teljesen jellegtelenek: KR nagyobb robot, mint az a dög, amivel érkezett, JC nálam sosem volt bejövős és esetében - nálam! - még a "jócsaj"-effektus sem játszik, a félvér kissrác meg a tipizált egybites amerikai. Az egész film legkarizmatikusabb jelenete John Cleese kábé két perce, pedig itt most csak egy öreg, megfontolt Nobel-díjast alakít és van úgy öt mondata összesen. A többi karakter csak papírmasé.
    Az eredetit nem láttam (szerintem nem is fogom), ezt meg most szépen elfelejtjük. Értékelés, pontszám nincs, ahhoz kellene valami, amit pontozni is lehet...
  • Pretorian
    Mé' ne? Hadd szarjak má' be.
  • Montanosz
    The golden door

Megható, kissé "szürrealista" történet egy régimódi olasz családról akik amerikába vándorolnak ki.....
    Megható és szívszorongató a mese, néhol mosolygásra késztett hőseink csetlése-botlása.....
    - Bár aki már próbált minden nyelvtudás és pénz nélkül munkát vállalni valahol az euban, na az kevéssé fog mosolyogni....-

• Kojiro
    "Azért be ne szarj!"
  • Pretorian
    Valkyrie 10/10

Beszarás, nagyon jó lett.
  • Gnome
    közel sem volt annyira durva mint ahogy a cikk írja...számomra biztos, h nem lesz az év horrorja, de egynek elment.
  • martindante
    Mum & Dad - az év horrorja
  • a.carkey
    Thick as Thieves

Egy közepesnél jobb tolvajos film Banderas és Freeman főszereplésével. Nem egy The Bait, de azért nem rossz. Amúgy az egészben az a mókás, hogy némi GTA feeling köszön vissza belőle. Nos nem autólopás, meg ilyenek, hanem a környék és az "orosz maffia". :)
  • Real13
    Milyen álreg?:/
  • ba32107
    Body of Lies

Nekem tetszett a film. Különösen a végkifejlet volt izgalmas (az utolsó pár percet leszámítva, az eléggé elrontotta a szájízemet). Russel Crowe-ot sosem szerettem, valahogy egyik szerepében sem volt számomra túl hiteles, de itt egész meggyőzőt alakított. DiCaprio viszont szerintem elcseszett választás volt a főszerepre, bár szeretem mint színészt, de ebbe a filmbe nagyon nem illett.

7.5/10