106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Majdnem elaludtam rajta, annyira volt jo nekem. :D
Azoknak a filmeknek pedig a nyomaba se er. Egyszeruen nem is ertem mi alapjan gondoljak az emberek errol, hogy jo film.
Unalmas, tele klisekkel raadasul meg a tortenet se kiemelkedo, sot nehany helyen a filmet egyszeruen primitivnek ereztem, pl a tancikalast a vegen vagy a nyerd meg fiam veled vagyunk sallangot. -
Ananász expressz
biztos azért nem tetszett, mert nem szívok, de ez nagyon nagy jóindulattal is csak egy középszerű film.
oké egy-két poénon felröhögtem, de pl háromszor volt olyan hangulatom, hogy kikapcsolom a rákba mert egyszerűen fárasztó volt az üres, semmitmondó lózungokkal teli barom párbeszéd...
4/10 -
ba32107 #44883 Szerintem jó, de annyira azért nem. Tehát nem fogott meg, nem volt kiemelkedő, többször biztos nem fogom megnézni.
Ami nálam kiemelkedően jó, pl.: Forrest Gump, Remény rabjai, Into the wild -
Nehogy már baj legyen, hogy belinkeli a kritikáját. Ha nem érdekel nem kattintasz rá bazze, ilyen egyszerű. -
nem az a gond h te irtad vagy nem, hanem h linkelgetsz! ha korábban irtál már a filmről akk meg nem értem mért kell ez most, de mind1 én nem vitatkozok már! ennyi... -
Linkelj inkább valami angol kritikát, még a fénykorodból ;)
Te, aki még magyarul sem tudsz... -
Na, akkor szép sorjában: az előbb még az volt a gond, hogy "nem én írtam", most már mindegy, hogy igen, vagy nem. Plusz a filmről már írtam itt korábban, tehát ha érdekel, megkeresed, elolvasod. Ha nem, akkor nem értem, miről beszélünk. És végül: te nem kattintasz rá. De én ezt pont leszarom, majd rákattint más. Ha meg senki, akkor így jártam. Nem értem, miért ekkora gond ez, ha ennyire érdekel, még mindig egy kattintás, ha nem, akkor nem értem, miért nincs más témád éjjel fél 1kor, de végülis beszélhetünk erről. -
Hagyd! Ha o így akar bizonyítani, akkor az az o dolga. Nem elég, hogy itt mindenkit elküld a pacsiba aki nem ért vele egyet, de meg el is varja, hogy elolvassuk a irományait.
-
Ja, nem nem. Csak nyugodtan.
/pat -
nem gond csak felesleges, mert én még egy linkre sem kattintottam, pont azért mert ha ide fellépek akk nem más oldalakat akarok nézegetni! mind1 h te irtad vagy nem! másolj ki belőle pár lényeges mondatot és max ird utána h ott a teljes kritikád.
ez olyan mintha elmennél a boltba kenyéért, és a boltos meg átküldene egy másikba, pedig ott is ugyanolyan van.... -
azokat hülyézem le, akik nem értik a filmet és mégis beadják, hogy mekkora szar. ha valaki érti, felfogja és nem tetszik neki, az egy dolog. de a CCoBB kapcsán ritka az ilyen.
miért nézne le ezért bárki is?
hány embernek van itt megalapozott és komoly véleménye a filmről? erről, vagy bármelyikről. te sem véletlenül pont itt vered magad, ez az egyetlen közeg, ahol ki tudsz emelkedni.
és nem erőltetek semmit: írtam egy kritikát a filmről, belinkeltem.
gond? -
Előre kérlek, ne reagáld le ezt szokásod szerint, hanem őszintén válaszolj nekem.
Te én elolvastam, mar csak kíváncsiságból is. Az utolsó mondatban konkrétan stílusosan lehülyézel mindenkit, akinek nem az jött át ami neked. Te mond, tenyleg ilyen retardalt vagy, vagy direkt csinalod?
A kérdésem az, hogy minek erőlteted ezt a dolgot? Miért itt? Elvezed, hogy leneznek az emberek?
-
nagy hős #44873 Nekem sem volt az a húbazdmeg, na ez egy nagy film volt érzésem. Bár a Benjamin Buttonnál sem, de az jobban tetszett.Barátnőmet meg egészen megölte :) -
Kegyetlen kösz a tippet! hajnalra való darab :D:D:D -
Egyetlen kattintásodba kerül, ezért került be az "URL beszúrása" opció.
Elolvasod vagy nem, nem kényszerítelek semmire, de ha mégis úgy döntesz, hogy érdekel, csak EGYETLEN kattintás. Ez okoz akkora gondot?
Az iromány az én kezem munkája, minden sorát én fogalmaztam meg, tehát nem egy valahol frissen felfedezett firkálmányt linkeltem be, hanem egy fél órája általam összehozottat. -
de hagyjuk már ezt a linkelgetős dolgot! engem már idegesít h inkább belinkelgetnek más oldalakat...
azért hozták létre a topicot h ide irjátok a véleményeteket! ha nem akarsz sokat irni akk ird le a címét, meg hogy tetszett-e és kész.
ha kritikát akarok olvasni akk beirom a google-be! ide én azért járok, h a fórumozok véleményére legyek kiváncsi, nem a 100.-ik filmes portál véleményére. -
Jaja, én még csak belenézegettem, de máris tetszik!!! Kb. mint A két Ultimate Avengers rajzfilm!!! Jó kis film ez! -
Te vagy az első, akitől ilyet olvasok.
Mi nem tetszett benne? -
Vegul erot vettem magamon es megneztem a Slumdog Millionaire-t.
Hat nekem egyaltalam nem nyerte el a tetszesemet.
Ha pontoznom kellene ez a film nem tobb nalam 6/10-nel. -
El Orfanato -
Na... szal engem ennyire nem borított ki meg "horror" film évek óta. Nagyon durva... nagyon óvatosan ajánlom. -
Benjamin Button különös élete
Nem leszek itt vele túl népszerű, de ez is egy nézőpont, olvassátok el!;) -
Bár hozzáteszem eléggé idegenkedve álltam hozzá ehhez a filmhez a megnézése előtt (bármennyire is oscar díjas). De mostmár kezdem megérteni miért szeretik sokan ezt a filmet. -
Slumdog millionaire
9/10
Remek film, ismeretlen, ám de annál jobb színészekkel. Bár nemtom, hogy ténylegesen ennyi Oscart megérdemelt -e, nem láttam még a vetélytárs filmek közül mindet. Filmzene is bejött. Vágás, operatőri munka remek. -
és miért lenne ez a filtörténeti pillanatok egyik legnagyobbika??
ennél 100x jobb jelenetek voltak a filmben! -
Louis Cyphre #44861 Ez még mindig a legnagyobb filmtörténeti pillanatok egyike! Valami hihetetlen módon meg van komponálva az egész jelenet:
Once Upon A Time In The West -
Phat Smoker #44860 'Nem kellesz eléggé' (He's Just Not That Into You)
A nagy sztárparádé ellenére elég haloványra sikeredett.
nálam 5/10 -
Az, hogy valami, valami szerű, nem jelenti azt, hogy feltétlenül jó is. A Taken pont azt kapta el ebből a stílusból, amitől fasza - nevesítve: pörgős, kemény, akció dús, izgalmas, minimális üresjárattal.. Ezzel szemben a Vantage Point unalmas, vontatott, egyszóval: szar. -
sasukesensei #44858 most néztem a IP MAN-t nagyon jó film!!! szerintem érdemes megnézni
-
Az. -
Nem.
A Vantage Point is 24 szerű, legalábbis mindenki ezzel jött, mégis egy határ szar az egész... -
21 - Las Vegas ostroma
Eccernézős, nem vmi izgalmas, sablon film! Kevin Spacey sajátmagához képest semmit nem mutat, talán egyedül Laurence Fishburne aki télleg alakít is vmit. Többet nem is érdemes írni a filmről...
5/10 -
24 szerű volt, ezér volt jó :) pont -
Money (A pénz):
Egy adatlap a fimről.
Itt meg is lehet nézni.
A recept, hogy egy ország, hogyan tud csődbe jutni...
Miért is veszélyes az IMF hitel?Még akkor is ha egy ideig védőhálót nyújt.Vagy miért veszélyes a privatizáció?
Vagy ha kíváncsi vagy az argentínok hogyan tudták mársékelni a peso csődjének negatív hatásait, akkor nézd meg.
Egy igazán jó dokumentumfilm. 10/10 -
Vannak zseniális részek, pl. mikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, szóval ezek jók nagyon, ritkán vagy mozifilmben egyáltalán nem látni ilyesmit, ettől hiteles lesz, amit aztán a túlkapások rendre ki is oltanak! De sikeres film lett, szóval talán leesik odaát, hogy vajon mire harap a nép egy ilyen pont-pont-vesszőcske komplexitású mozinál...vállon lövi a rendőr totál ártatlan és gyanútlan feleségét, vagy amikor bemegy talán kártyázó vagy reggeliző -nem emlékszem, régen láttam- rosszfiúk közé és lefordíttatja a "Good luck!"-ot, stb. -
Csak77 #44851 Wonder Woman (2009, rajzfilm)
Nagyon jó film, sok bunyó, hülye poénok. Remelem egyszer csinálnak majd igazi filmet ebből, mondjuk Megan Fox csajszival...
Nálam 10/10 -
Elejét, meg végét levágnánk, az autós üldözéseket meg zanzásítanánk, úgy jóak lenne. Régi Piszkos Harry-kre emlékeztet valahol, csak persze ez lájtosabb (bár bizonyos szempontból meg darkosabb). -
viizo #44849 megnéztem a Slumdog Millionaire-t is a Valkyrie után, és igen kellemes moziélményben volt részem. 
Danny Boyle egyik kedvenc rendezőm, sokak által lehúzott filmjeit (pl. A Part) is a nagy kedvenceim között tartom számon, így duplán magas a léc, ha az ő neve kerül szóba.
Attól tartottam, hogy ezúttal az esetében szokatlan, túlzott hype (rengeteg díj, Oscar-eső) miatt csalódnom kell esetleg, de szerencsére nem így történt.
Nagyon korrekt a film, nagyon magán viseli a rendező keze nyomát, vágásban, fényképezésben, lendületben. Kiválóak a színészi alakítások, és a rendező filmjeiben megszokott hihetetlenül atmoszferikus és hangulatos filmzene pedig felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.
10/9, az év eddigi legjobb filmje. -
Egyedül a keret nem kellett volna, az volt durván nyáltenger szerintem... Mármint az énekesnős sztori. meg talán a vége egy kicsit, szóval azért itt-ott kicsit egyenetlen, de legalább annyira bevállalós is! -
Nem volt furcsa, ha belegondolsz, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a komplett rendőrséget bemárthatta volna korrupció és a lánykereskedelemben való részvétele miatt. :) Bizonyára voltak még más imserősei és kapcsolatai szerte Európában és kellő nyomást gyakorolhattak a franciákra, hogy hagyják békén, ő meg megígérte, hogy többé nem utazik oda, és szvsz ennyi, mindenki kussban maradt.
-
ba32107 #44846 Nekem csak az volt a furcsa,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a csávó romba dönti Párizst megöl 38 embert, és csak simán hazarepül egy kereskedelmi járaton a lányával :D