106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mukievil #45120 weeeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D:D:D:D:D
igeeeeeeeen, űrhűboru 2063, isten király vagy :D, köszönöm
Amit én láttam az tuti film volt, akkor lehet az évadnyito rész, vagy nemtudom, de ez lesz az tuti :D. -
úristen.. még az első film volt amit ősrégi videón megnéztem :D (az volt a proba :D) -
Prof William #45118 JÓÓÓÓ régen volt egy Űrháború 63/2063 -vagy milyen nevű sorozat... Abban volt ez. A vizes jelentről ugrott be. Nem film hanem ilyen sorozat volt anno a TV 3 le is adta elég sok részét + videón az első X részt is lehetett kapni amit filmként árultak... -
ba32107 #45117 Ha télleg a Csillagközi invázió, ott a faszi a gyalogsághoz állt be -
Hát egy filmre emléxem amibe az idegenekra halálosan hat a viz, az viszont nem sci-fi, Signs
Az irás többi része tényleg a Starship troopers-re igaz -
az írásod egy része Csillagközi invázióra utal -
mukievil #45114 Sziasztok!
Régota keresek egy filmet! Egy régi scifi, csak egy-két emlék kép él bennem rola, de hátha tudtok segiteni, melyik film volt az, na szoval:
Ugy kezdödött hogy egy pár együtt akart ürrepülni, vmi ürbázisra, de csak a nöci mehetett, és megtámadta öket egy idegen faj , erre a faszi beállt pilota kiképzöbe, aztán az ö alakulatuk lesz a legjobb, harcolnak az idegenekkel, aztán kapnak egy kiképzötisztet, annak a szövege, az hogy puha mint a palacsintatészta :D, amikor festéklövedékekkel gyakorolnak. Egy idegen elfognak, aztán vizet akarnak adni neki, az meg belehal... hát igy ennyi ugrik be, jo kis film volt, nekem ez a cim ugrik be, hogy Nem vagyunk egyedül, de ilyen filmet nem találok sehol :D
-
legalább valami zanzásított formában írnál valamit az írásodból(?) a link mellé. szerintem ha valaki filmes blogot akar olvasni, megteszi ilyen ideköpött linkek nélkül is -
huntofa #45112 igen a barátnőm kötött le igazán , neki adom a 100%ot
-
martindante #45111 Coraline és a Titkos ajtó -
Ja, arra. -
martindante #45109 Role Models (2008)
-
Egyik kedvenc filmem, ha a Blood in Blood out-ra gondolsz. -
Hihi :D
Neked tetszett amugy? -
Hát vazze, akkor ne ironizáljál már itten :)
Írjad lefele, hogy jó, fasza, szted jobb mint a TDK és csók :) -
a barátnő?
-
huntofa #45104 Csak a testeden át
Barátnővel néztem , tetszett , végig lekötött.
8/10 -
Sex Drive -
Utóbbi évek legjobb tini vígjátéka. A szereplők elragadoak, a poénok frissek, nincs benne unalmas pillanat és kellőképpen hosszú.
Seven Puonds -
Jó volt. Érdekes és izgalmas egyben. Szívszorító. -
Watchmen #45102 A vége tényleg más lett, de a végeredmény megmaradt. Őszintén nekem jobban tetszett mint a képregénybe.
Sokat nem osztott szorzott. Amúgy sokan ilyen pókember feelinget várnak a filmtől azért se jön be sokaknak.
Egy komolyabb, és emberibb alkotásról van szó! -
Find me guilty
Vin Dieselt egy új szerepkörben. Méghozzá nem akció, hanem drámai szerepben!
Csak ajánlani tudom, mert amellett h a történet remek és igaz, Diesel remekül játszik a filmben!
9/10 -
Redbelt
hát azt hittem h ez egy jó kis bunyós film lesz, de nagyot tévedtem!
értelmetlen dráma akar lenni amit összefontak a jiu-jitsuval, de bunyó talán 3x van benne. a zene is egy nulla hozzá, meg az egész! nem is irok többet inkább...
10/4 -
Oszt mégis hogyan folytatnák?!??! Ha Moore bácsi anno NEM írt folytatást, akkor nincsen. Még így is megváltoztatták keményen a végét/értelmét, ami egyesek szerint jó, mások szerint rossz.
Nem is nagyon lehetne ezt folytatni, legalábbis a Watchmen-ek részéről. (bár egy mai érába helyezett kis csavar még beleférne! :D) -
Watchmen #45098 Anno nem volt szó Watchmen folytatásról? A vége így is lenyűgöző volt, de ott a kérdés mi lett volna, ha még folytatják... -
Moore saját értelmezése (mégis ő írta vaze) tényleg elég érdekes. Így azért más. Én is láttam már ezen videókat előtte és kíváncsi lennék egy annyira darkos és depis verzára, ahogy ő elképzelte anno. Még a Giant Squid is jöhet! :D -
A vér kötelez 8/10. -
Zseniális volt a film. Azért is mondtam, hogy nem tudnám meg 2 oldalban se leírni, hogy mennyire tetszett (kicsit félreérthető volt). Az első poszt meg ironikus volt.
-
ba32107 #45094 Watchmen
Nna most jöttem meg a moziból. Semmit nem tudtam a filmről, képregényről, így úgy ültem be, hogy nem tudtam mire számítsak. Kifelé menet elégedetten nyalogattam a szám szélét.........szerintem marhára jó volt! Rorschach all-time favorit karakter, de mindegyikük szimpatikus volt. A Komédiást kivéve :D A szexjeleneteknél pedig csorgattam a nyálam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami nagyon bejött, az Jon karaktere. Nem vagyok annyira otthon az ilyen filmekben, de nekem az eddigi legdurvább mindenható karakter Főnix volt az X-Men-ből. Na Jon viszont őt is magasan túlszárnyalta........ahogy beszélt, amiket beszélt, amit csinált, mind valahogy misztikusnak és hihetetlennek tűnt. Nagyon tetszett. Azért valljuk be, legtöbbször azért felhúzhatta volna az alsógatyáját :D
10/10 -
amugy látta már valaki a véres valentine 3d-t??? ez már nem anaglifes technológia, szal otthon már nem is lehet 3d-ben megnézni? -
fejes20 #45092 jó volt tegnap A Maszk is!:D -
Mit szeretnél mondani?
Hogy gagyibb lett, mint az eredeti? Tudod, az van, hogy ettől én is féltem, amíg nem láttam. De mivel mind cselekményében (a végét leszámítva, ahol a változtatás jót tett a filmnek!), mind szövegezésében és képi világában teljesen megegyezik az eredeti művel, így ez a lehető legszerencsétlenebb kritika, ami érheti.
Ha félreértettelek, még áll az eredeti kérdésem. Szerintem sokakat érdekel. -
Én Jet Li-re,Vagy Tony Jaa-ra,és Donnie Yen-re:-)
De a Taken ebből a szempontból is igenjófilm lett:-)
Egyszerű mint a szög,de mégis leültet! -
én Bourne-ra fogadok
-
nana!
Liam Neeson-nal szemben kicsi Bourne-nek esélye sem lenne, csak örülhetne ha a találkozást megúszná úgy h minden végtagja megvan, és egyiket sem téptek le majd helyezték be valami abszolút oda nem illő helyre.
-
Good luck. -
Taken
Hát ez télleg veszélyes film! Én Jason Bourne óta imádom az ilyen "egy személyes, sz@rrá verős, szétlövős, nincs kegyelem" filmeket! Bár ez azért nem volt számomra olyan durva mint a J.B. trilógia, azért nagyon birtam Liam Neesont ilyen szerepben! Viszont a vágással már voltak gondok, annyira megvágták a dolgokat, h néha le is maradtam "h most mivan?" ez az egy negatívum van talán csak, jah meg a történet is kicsit egyszerű, de kárpótolt az akciótenger :D
10/7,5 -
Watchmen -
ba32107 #45084 Én bírom Vágót -
Slumdog Millionair
Ez nagyon jó film volt. Hihetetlen mekkora gettó ez az India.
Tetszett, hogy a kérdéseken keresztül volt bemutatva az egész film, a műsorvezetőt meg is utáltam, ugyanakkora köcsög mint nálunk. De a vége tiszta röhelyes volt nemtudom minek rakták ezt bele, azt hittem az Mtv-t nézem
9/10 -
rush21 #45082 Lakeview Terrace 10/7. -
ez egész jó lehet. hivatalos trailer
egy kis extra: maga Moore olvassa fel Rorscach kezdő-monológját. kifejezetten rémisztő az öreg hangja :)
jól megcsinálták a mozgásokat. ez nem más, mint egy élő képregény. ha csak simán felolvasná valaki a képregényt, az egészen egyszerűen szánalmas lenne. analfabétáknak persze jól jönne