106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sandor8206
    Largo Winch-Az örökös

Nem rossz film, néha azért a sok üzleti maszlag unalmas, a sok flashbacket nem értettem, végül is ráerőltethetjük, hogy 1-2 Largo és apja viszonyát kívánta megmutatni, de azért 1-2 végül értelmet is kap a végkifejletnél, szóval egy minimális csavar is van. Pár karaktert nem értettem minek a filmbe (pl: Naomi, talán ő a képregényben is benne van, gondolom ezért van a filmben is, de felesleges) sztem ha sikeres a film jön a folytatás. Nagyon zavart, hogy megint ezt a "rángatós-kamera-eksönt" erőltetik, nekem már ki van vele ....., jó kézitusákból semmit nem lehet érzékelni megint. Olyan 6-7/10, egyszer simán meg lehet nézni
  • martindante
    Synecdoche, New York - Charlie Kaufman újabb zseniális alkotása, életről és halálról

• wesker24
    Ebben igazat adok Shepnek hogy a 3 rész óta ugyanaz van azt hittem hogy végre elintézik a csajt (Kayako)erre nem ugyanaz a vége mint a többinek !
  • PetruZ
    Mint azt korábban már írtam, egy dologra azért figyelni kell: a film nézése közben a logikus gondolkodásunkat ki kell kapcsolni, különben totál élvezhetetlen lesz az egész. :)
    Egyébként kb. egyetértek.
  • Shep
    Spoiler
    Érdekes, hogy ezt írod, de szerintem teljesen erőltetett volt az egész, és az is elég unalmas már, hogy 3 rész óta ugyanaz van, ráadásul a vége is mindig az igazából úgysem tudtok elintézni móka.
  • viizo
    Outlander

Egy az egyben a 13. Harcos fíling lengi körül a filmet, főleg mivel az Outlander is egy viking faluban játszódik nagyrészt, de szerencsére azért mégsem teljesen ugyanaz - itt elég sok sci-fi, idegen világos körítést kapott a sztori.

A Földre zuhant űrhajós, és az űrhajóján magával hozott Moorwen-nel való küzdelem a vikingek kezdetleges módszereivel elég sok érdekességet és izgalmat tartogat. Néhol bár közhelyes, és vannak kikacsintások a nagyokra (Alien, Ragadozó), valahogy mégsem tünik koppintásnak.

Bár nem túl magas költségvetésű az Outlander, helyenként mégis roppant látványosra sikerült, kitettek magukért a díszlettervezők rendesen - a vikingek faluját, a Shield Hall-t az épületen belül növő óriásfával gyönyörűen elkészítették, a Moorwenek bolygója pedig egyszerűen fantasztikus. Emellé a filmzene is remekbeszabott, kiválóan festi alá a filmet.

Jim Caviezel, Ron Perlman (sajnos elég halvány) és John Hurt a legnevesebb színészek a filmben, a többiek inkább csak statiszták, de teszik ők is a dolgukat.

Akinek tetszett a már említett 13. Harcos, és nem idegenkedik ha mindezt nyakon öntik egy jó adag sci-fivel (esetleg már nagyon várja Cameron nagy durranását, az Avatar-t), annak nagyon valószínű hogy tetszeni fog ez a régivágású kalandfilm. Bár több ilyet készítenének manapság!

10/7
  • rush21
    Mirrors 10/8.
  • Tatyla
    The Ruins

ez de szar volt miért nem tudnak már elszakadni a témától hogy x db fiatal elmegy y helyre és meghalnak valami marhaság miatt?
    2/10
  • Bandee1987
    Defiance

7/10 Nem rossz háborús dráma, bár sztem nem emelkedik ki a többi közül.
  • Bulykin
    The Grudge 3
    Könnyed esti kikapcsolódás, horror fanoknak meg pláne, kellett egy kis idő mire elkapott a "körös" hangulat, a végére egész jó film lett, sőőt, amit műveltek a végén, hát az kész:P várom a folytatást^^
  • Tyler1
    rambo 4-ben mekkorra állat volt :D
    ááá az egyik legnagyobb színészek! a filmjeiken nöttem fel, mármint Sly-én és Schwárzién :)
  • CSOCSO
    jezus!!! mar csak steven segal kene bele :D:D:D amugy kemenyen nez ki Sly. szeretnek en ugy kinezni.
  • SASboy
    Changeling
    Ez igen. 10/10
  • martindante
    [URL=http://videodrome.freeblog.hu/archives/2009/03/14/Martyrs_2008/]Martyrs - francia new-wave horror, ami ízletes és zseniális, csakúgy mint a "cuisine francaise"[/URL]

• Qwerty4
    Poirot: A Styles-i rejtélyes eset (The Mysterious Affair at Styles) (1990)

A Poirot filmek (v. sorozat) mindig a kedvenceim voltak.nagyon bírtama hangulatát.Fényévekkel jobb, mint a mai gagyi amcsi bűnügyi filmek.Ennyi.

9/10
  • ProGabe #45225
    imdb-ről bemásoltad? átírjam?

And here's what he had to say about The Expendables:

So I... naturally when he asked me if I would do a cameo, which will just be something quick, like I walk out of a hotel or out of a office building and he will walk up and we will bump into each other and there will be some mumbling and then we will walk off (crowd laughs). So it will be something very simple, that will be again, just a cameo, so that's what we're going to do. I promised him I'd do that and I'm looking forward to that. Ok? Good.

innen
  • Tyler1
    régen, mikor még hosszú hajú kigyúrt, bunyós, szép fiú volt :D és általában pozitív szerepeket kapott! az elmúlt években meg már csak ilyen rossz arcú maffia karaktereket kap, semmi verekedéssel vagy akcióval :D
  • Shep
    A régen alatt mit értesz, mert én csak huszadrangú akcióira emlékszem, nem azt mondom volt 1-2 ami egész jó volt.
  • Tyler1
    hát lehet h most újra eljött az ő ideje :D
    régen kemény filmjei voltak, még mielött nem lett a "huszadrangú" rossz fiú Hollywoodban :D
  • Shep
    Eric Roberts is? Nekem ő már csak a huszadrangú akciófilmes marad, mikor a Batmanban megláttam, teljesen meglepődtem. Mondtam is havernak, hogy -hogy felvitte az Isten a dolgát- :)
  • xxxpaulxxx
    Nálam Rourke a Marv-val egyenlő... hihetetlen szerep:)
  • PetruZ
    (Egyébként Rourke az Iron Man 2-ben megkapta a ruszki főgonosz szerepét is. :) )
  • Tyler1
    oh télleg sry őt kihagytam :D
  • zaki
    + Forest Whitaker :o
  • Tyler1
    most kezdik el forgatni a The Expendables(2010) c. filmjüket
    cast:
    Sylvester Stallone
    Arnold Scwarzenegger
    Mickey Rourke
    Jason Statham
    Jet Li
    Eric Roberts
    Dolph Lundgren

azért sztem a cast elég király lett :D
  • sandor8206
    kemény az öreg Sly, remélem megmarad :-) jöhetne a filém!
    Alien vs Hunter-AvH
  • ProGabe #45214
    svárcönegger a minap mondta el, hogy csak cameozik egyet, semmi igazi színészkedés (na, nem mintha aktív korában az meglett volna )

mi az az AvH?
  • viizo
    az AvH-t egyszer végignéztük egy unalmas órában a munkahelyen - a youtube-on 10 perces darabokban fent van :D

és amilyen bűnrossz, olyan vidám perceket varázsolt nekünk - leestünk a székről párszor, annyira röhögtünk
  • Tyler1
    két filmje is készül Schwarzival :D abból az egyik elég kemény lesz

#45203: mondjuk ilyen AvH-knak neki sem állok, mert azok vannak nálam az 1-es helyen, szóval amilyen filmeket én nézek, azoknál a Far Cry a szint alján van :)
  • Szabi84
    najó azért van benne pár jó poén:DDD
  • zaki
    Legjobb jelenet az emeleteságyas volt :DDDDD

Itt fent is van :D
  • Szabi84
    Tesó-tusa

Röviden, két mostoha testvérről szól akik folyton veszekednek és csak a bajt csinálják, ez így rendjén is van, na de 40!!! évesen:D Azt hittem frankó kis vígjáték lesz, de olyan hülye poénok voltak benne. A legviccesebb is egy fingós jelenet volt, szóval képzelhetitek milyen a többi. A végén az éneklés nagyon jó volt a többi szóra sem érdemes.

Will Ferrellnek tényleg ilyen jó hangja van?
  • Shep
    62 évesen, nem gyenge.
  • Shep
    Te most miért támadsz? Ott volt, hogy szerintem. Szóval ...
  • zaki
    jó formában van még mindig... amúgy tetkója mióta van? :D
  • ProGabe #45205
    gyúrunk, vazze? Sly készül az új filmjére :)
  • Blasta
    "3-at a "csodálatos" Assylum stúdiós filmek érnek AvH és társai."

Mármint azt mondod, hogy ez egy ilyen kőbevésett univerzumos alapigazság? Másnak nem érhet egy Far Cry film 3 pontot?
  • Shep
    Hát azért a 10/3 szerintem elég szigorú 3-at a "csodálatos" Assylum stúdiós filmek érnek AvH és társai. Mondjuk mióta az AvH felét megnéztem csak viszonyítás képen azóta az addig legszarabb filmnek tartott Near Dark is felértékelődött egy kicsit :)
  • Tyler1
    Far Cry
    Hát ez vmi brutális, ilyen izgalmas akció filmet még nem láttam, mintha csak a játékban lettem volna....

na jóó vége a viccnek! ez a film eccerüen sz@r! nulla! de a nullából is a legalsó kategória!
    és én még reménykedtem, h okéé nem trópusi a helyszín, és nem a legjobb rendező jegyzi a filmet, de csak kihoznak belőle vmit....HÁT NEM!
    A játékból egyetlen egy jelenet van benne a filmben, mikor felrobbantják Jack hajóját, azt is 45 perc után! Kész és itt vége is a játék szerepének...
    Átveszi a totál unalmas, semmi történetű, fogocskázós, hülyeség, idétlen fehérfestékes "mutáns" katonákkal! Jah és hamár Uwe Boll, akk legyen benne Udo Kier is, aki a világ legszarabb színésze sztem.
    Borzalmas film, a legrosszabb Uwe Boll alkotás amit láttam! Vicc, h képesek jogokoat eladni ennek a baromnak, h ilyen filmet csináljon, aminek kevesebb mint 0,000000001% köze van a Far Cry-hoz!

10/3 (még ez is sok, de láttam már sz@rabbat, viszont soha többé Far Cry film)
  • Count Adyn
    Vagy mint a Shoot 'Em Up-ban, már dugas közben kitör a lövöldözés:DD